MaxS Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 (змінено) 6 хвилин тому, Leon26 сказав: Ну тобі ж цікаво, якщо так агресивно реагуєш, "солоденький".. Як і іншим, на такій же хвилі. А до війни це має саме пряме відношення, на мій погляд, головна сучасна війна, яку веде Кремль, у головах. І педофилія, як і гомосятина, досить важливі стратегічні театри бойових дій, на яких ворогові ніхто нічого не протиставляє. Проте задньопривідних захисників цієї теми, яких тут можна побачити, неміряно. В Європі це все одно спливе з часом в Темзу як чергове відхилення від норми і люди будуть акцентуватися на чомусь іншому. А от в кацапії ментальна підарастія - це історична норма, на жаль. Змінено 23 вересня 2024 користувачем MaxS 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 40 минут назад, MaxS сказал: А от в кацапії ментальна підарастія - це історична норма, на жаль. Ну, справедливости ради, в Запорожкой Сечи гомосексуализм тоже процветал... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 Для охорони Зеленського за державний кошт придбано 4 тойоти у преміум - комплектації по 3,93 млн грн за штуку. Вже читаю, що може так і треба. Ці машини із бронебійним усім не можуть коштувати дешево. Та я ж не сперечаюся, великому кораблю велике плавання. Питання тільки - а попередні броньовики куди поділися? Полягли у нерівному бою на Банковій? Не витримали п'ятсот мільйонів замахів? Чи як кажуть росіяни - прахуділіся? Питання ж не в тому, дорого це чи дешево за певну модель. Он кадиллаки ручної роботи взагалі захмарно коштують. Питання в тому, чи на часі? Чи може перетоптався б пару місяців, чи скільки йому там лишилося до закінчення безкінечної каденції? Моїм хлопцям потрібніше. Одну таку кадилаку ми б обміняли на десяток корчів. Або вантажівку б нормальну купили. Три. І без сарказму, врятували б цим кілька десятків реальних життів. Живих справжніх чоловіків і жінок. Батьків і братів. Це ж набагато важливіше, ніж пригорівша сідушка одного президента, яка підпортилася від постійного переляку. (С) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 53 хвилини тому, MaxS сказав: А от в кацапії ментальна підарастія - це історична норма, на жаль. Бажано бачити що саме це вони рознесли по всьому миру. Штаты, германия, франция, британия,... Саме про те я пишу.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 22 хвилини тому, Canton сказав: Для охорони Зеленського за державний кошт придбано 4 тойоти у преміум перший раз чую щоб тойоти велосипеди робили. можна посилання на модель? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 4 минуты назад, US7IGN сказал: перший раз чую щоб тойоти велосипеди робили. можна посилання на модель? В полный рост делают... Даже Lexus делает 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 2 години тому, Alvalk сказав: Тут наче багато чоловіків 50-60 років? Видихайте. Сказати робітникам, щоб посилалися на пост Гончаренка? До речі, він хто в ОП? 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 3 хвилини тому, DmiVady сказав: До речі, він хто в ОП? мабуть бурьяну замінив 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 Росія, незважаючи на санкції міжнародних партнерів України, планує отримати в 2024 році 35,1 трлн руб. (майже $377 млрд) доходів держбюджету, а нафтогазові доходи агресора більш ніж удвічі перекривають військові витрати Кремля. Це свідчить про те, що санкцій недостатньо, а ховати російську економіку передчасно. Про це розповів голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 38 хвилин тому, Canton сказав: Ну, справедливости ради, в Запорожкой Сечи гомосексуализм тоже процветал... Всюди ви бували, все ви бачили 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 1 хвилину тому, MaxS сказав: Всюди ви бували, все ви бачили мабуть хтось веде родовід від нещасливого шлюбу яничара та козака 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 1 година тому, Leon26 сказав: Ну тобі ж цікаво, якщо так агресивно реагуєш, "солоденький" Те що мені цікаво, я вже спитав - яким боком твій офтоп до теми війни. Друге що було цікаво це наскільки ти неадекват. Це теж дізнався. З'явиться ще якась інфа по твоїй темі заднєприводних мусульман в Британії - тримай нас всіх в курсі. Ми висловимо тобі нашу глибоку стурбованість. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 (змінено) 1 година тому, Canton сказав: Ну, справедливости ради, в Запорожкой Сечи гомосексуализм тоже процветал... Та шо ж це робиться? Що ж ви ніяк не натикаєтеся. Знов вінсол в гості заходив? Змінено 23 вересня 2024 користувачем ozor 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 (змінено) що там чути про ракетний удар по Таганрогу ? Кажуть , день Нептуна святкували? Змінено 23 вересня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 10 годин тому, akineo сказав: хіба поліція без тцк має право перевіряти "влк-бронювання-чи служив" і доставляти в тцк? воно то правильно, що всі повинні на обліку стояти, але поки доїдеш до робити, 2 рази зупиняли. концтабір мля. скоро будуть не тцк і поліція, а одразу командири батів собі мобіків відловлювати, без влк, бронювань, поху. одразу на фронт. Має право перевіряти вже поліція. І доставляти має право примусово, але витримавши процедуру адмін затримання. Військові затримувати самі не мають права. По факту і так видно що закон давно змитий в унітаз. Це кретинські зміни які де-факто кожного пішохода чи іншу людину роблять рибою яку ловлять. Як наслідок - місяць назад я катався вже по друзям щоб хоч поспілкуватись іноді і пивка випити, які блять "оновили дані" і носа не висовують. Зараз вже і заброньовані підсикують на річку виїхати. Герої які пройшли всі види такмедів і стрільби, мають всю броню і тп) Це все максимальний кретинизм звісно. Спілкуюсь з лікарем - кажу так може все ж пройти ВЛК? Каже - будеш придатний або придатний для зв'язку і тп. я хожу нормально, але не нахиляюсь, вагу не можу нести, копати не можу, 30% часу працюю лежачи. Бігти не можу. Видаляв грижу в спинно мозковий канал, з півроку вчився ходити. В броніку довго не пройду. Каже ніхуя - не аргумент це все. З плюсів - проскакують вакансії на відносно тилові задачі, але як то бзвп проходити я хз. Ну і ще на тилових зп 20к. Був би термін служби - можна спробувати подушку сімї лишити і протягнути, а так - хз. Зараз я на дрони витрачаю по 25к і так 3 роки, але це все державу саме не їбе Хз нашо державі така неефективна мобілізація, але дуже розумію тих хто іде ховатись від армії в армію. Це найнадійніший хак системи. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 В 21.09.2024 в 11:48, Canton сказал: Мы соседи по поселкам, лично знакомы. Кофе пьем на "Самолете" Фирштейн, майне кляйне "Сладенький"? И еще - "Тикайте собі у сраку" (С) Так ви там один другому тикатиєте? А я то все собі думаю звідки у вас така синергія)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 (змінено) що це було ? Президент Ірану Пезешкіан заявив, що Тегеран ніколи не схвалював російську агресію проти України Змінено 23 вересня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 12 хвилин тому, Бездомный сказав: що це було ? Президент Ірану Пезешкіан заявив, що Тегеран ніколи не схвалював російську агресію проти України знущання над імпотентами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 1 час назад, DmiVady сказал: Сказати робітникам, щоб посилалися на пост Гончаренка? Ну не хочете на Гончаренка, посилайтесь на канал Труха 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 11 минут назад, akineo сказал: знущання над імпотентами Ага, шахеды и ХЗ еще что давал, но осуждал сам себя и ему было стыдно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 57 минут назад, loader сказал: Має право перевіряти вже поліція. І доставляти має право примусово, але витримавши процедуру адмін затримання. Військові затримувати самі не мають права. По факту і так видно що закон давно змитий в унітаз. Це кретинські зміни які де-факто кожного пішохода чи іншу людину роблять рибою яку ловлять. Як наслідок - місяць назад я катався вже по друзям щоб хоч поспілкуватись іноді і пивка випити, які блять "оновили дані" і носа не висовують. Зараз вже і заброньовані підсикують на річку виїхати. Герої які пройшли всі види такмедів і стрільби, мають всю броню і тп) Це все максимальний кретинизм звісно. Спілкуюсь з лікарем - кажу так може все ж пройти ВЛК? Каже - будеш придатний або придатний для зв'язку і тп. я хожу нормально, але не нахиляюсь, вагу не можу нести, копати не можу, 30% часу працюю лежачи. Бігти не можу. Видаляв грижу в спинно мозковий канал, з півроку вчився ходити. В броніку довго не пройду. Каже ніхуя - не аргумент це все. З плюсів - проскакують вакансії на відносно тилові задачі, але як то бзвп проходити я хз. Ну і ще на тилових зп 20к. Був би термін служби - можна спробувати подушку сімї лишити і протягнути, а так - хз. Зараз я на дрони витрачаю по 25к і так 3 роки, але це все державу саме не їбе Хз нашо державі така неефективна мобілізація, але дуже розумію тих хто іде ховатись від армії в армію. Це найнадійніший хак системи. Треба було на початку 22го дати лише трьошку за групу, отримати інвалідність і мати в носі всіх і вся як мільйон зробивших це громадян. І нічо їм ніхто не зробить бо немає політичної волі, хоча в законі написали перепройти влк до січня, але це ніяк не забере у них групу, а з групою вони непризивні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ihor Chumak Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 26 хвилин тому, Бездомный сказав: що це було ? Президент Ірану Пезешкіан заявив, що Тегеран ніколи не схвалював російську агресію проти України Так там же президент - то, фактично, порожнє місце. Вся влада у т.зв. "Верховного лідера Ірану". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 4 хвилини тому, murava сказав: Треба було на початку 22го дати лише трьошку за групу, отримати інвалідність і мати в носі всіх і вся як мільйон зробивших це громадян. І нічо їм ніхто не зробить бо немає політичної волі, хоча в законі написали перепройти влк до січня, але це ніяк не забере у них групу, а з групою вони непризивні. підтримати доларом корупціонерів може кожний. а ти спробуй присунути владі безкоштовно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 28 минут назад, Бездомный сказал: що це було ? Президент Ірану Пезешкіан заявив, що Тегеран ніколи не схвалював російську агресію проти України Блін, великий політолог, козак в десятому поколінні , історик і декан кафедри альтернативної історії мав би вже знати, що в реальному житті Тегеран дійсно ніякого озброєння не передає. От зовсім. Він взагалі ніяк не приймає участі у цьому конфлікті. І це правда. Все робиться через КСИР, а це окрема організація зі своїми структурами, її давно визнали терористичною. Вона клала великий болт з крупною різьбою на всі ваші заяви, оскільки фактично кланова структура і контролює майже всі галузі господарства Ірана. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2024 Тільки що, murava сказав: Все робиться через КСИР, а це окрема організація зі своїми структурами, її давно визнали терористичною. Вона клала великий болт з крупною різьбою на всі ваші заяви, оскільки фактично кланова структура і контролює майже всі галузі господарства Ірана. десь засумував один Буданов... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз