Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

34 хвилини тому, loader сказав:

Це приват. Premium підтримка. 

Так в тому то і питання, що коли починає залежати від банку/менеджера/НБУ - це виглядає як дозвіл користуватися своїми грошима. Я точно не планую бігати розбиратись хто конкретно там довбойоб, просто грошей в банку буде мінімум. 

Не пам'ятаю в якому році, для відкриття рахунку ЮО скасували нотаріальне посвідчення картки підпису директора. Але саме в нашому банку вимагали саме завірити у нотаріуса. Ми принципово відкрили рахунок в іншому банку, з часом повернулися у свій. По знайомству (як правило з начальниками відділень) намагалися співпрацювати з іншими банками, але через їхні специфічні умови не складалося. 

Тому, при однаковому законодавстві, важливу роль грає політика конкретного банку/менеджменту.

Повторюсь. Ви просто раніше з цим не мали справу, але таке бл...во існує давно.

• Лайк 4
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 годину тому, XL.pro сказав:

ви могли при умові вартості до 150 тис грн

Тільки в ті часи за ці гроші можна було купити нову пристойну автівку середнього класу.

Зараз же для цього треба більше ляма грошей... А підтведжувати треба прибутки більше 50 тисяч, так?

Посилання на коментар

7 минут назад, Бездомный сказал:

до санкцій була ісламська ліваруція

Я і мав да увазі - прихід басмачів, і що цікаво - Туреччини тоді і близько там не стояло.

Посилання на коментар

Только что, kim chen lhoran сказал:

Я і мав да увазі - прихід басмачів, і що цікаво - Туреччини тоді і близько там не стояло.

срср стояв

Посилання на коментар

33 минуты назад, Бездомный сказал:

потім  Іран не витримав "Прискореня" шаха 

Ну в Иране ситуация была как в РИ 1917 году, из одного говна влезли в другое.

Посилання на коментар

14 минут назад, DimaF сказал:

Ну в Иране ситуация была как в РИ 1917 году, из одного говна влезли в другое.

шахський  Іран розв'язував  світову війну , як РІ ?:pozor:

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

30 хвилин тому, Canton сказав:

БАНКа должна быть правильная!

20200922082007-2679.jpg

Так закатувати неможна. Грибок буде. І купюри смердітимуть.

• Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

52 хвилини тому, loader сказав:

Я навпаки дуже давно за готівку забув. Але обмеження вочевидь змушують переглядати підходи. Дозвіл використовувати гроші це вже талони чи ще ні? 

Я теж готівкою майже не користуюсь (берегу свою психіку від спостерігання витрат 😉 ) , але вже сам підхід, що я повинен питати дозволу в чужого для мене банку (якій на моїх грошах, що в ньому лежать, заробляє) на користування своїми грошима, то вже третій дзвоник (до того ще були фінмон тощо) про обмеження моїх прав та свобод. Звісно, і моя реакція буде адекватною )  Користування готівкою незручне та сповільнює розрахунки, але непогано так зменшує витрати на таке "потрібне" що тобі нафіх непотрібне (до речі лайфхак для тих, хто прагне економити, а не більше заробляти).

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, MaxS сказав:

Тре все правильно робити, сухі купюри у сухому приміщені, та нормально герметизувати.

Все буде добре ) звісно, не по 10 років так тримати.

Ну і звісно, в нормальних банках, а не оцих от маленьких 😉

Посилання на коментар

3 минуты назад, DmiVady сказал:

Тре все правильно робити, сухі купюри у сухому приміщені, та нормально герметизувати.

Это банка нищеброда Чауса, если шо!

• Хаха 2
Посилання на коментар

13 хвилин тому, DmiVady сказав:

Я теж готівкою майже не користуюсь (берегу свою психіку від спостерігання витрат 😉 ) , але вже сам підхід, що я повинен питати дозволу в чужого для мене банку (якій на моїх грошах, що в ньому лежать, заробляє) на користування своїми грошима, то вже третій дзвоник (до того ще були фінмон тощо) про обмеження моїх прав та свобод. Звісно, і моя реакція буде адекватною )  Користування готівкою незручне та сповільнює розрахунки, але непогано так зменшує витрати на таке "потрібне" що тобі нафіх непотрібне (до речі лайфхак для тих, хто прагне економити, а не більше заробляти).

Які такі права-свободи? :lol:

Вилазьте вже з альтернативної реальності.

Насправді питання навіть 50 000грн одночасно в руках потримати, це не про більшість в цій країні.

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

5 годин тому, loader сказав:

Дозвіл використовувати гроші це вже талони чи ще ні? 

Це поділ на благонадійних (150 000), не дуже благонадійних (100 000) і неблагонадійних (50 000).

4 години тому, DmiVady сказав:

вже сам підхід, що я повинен питати дозволу в чужого для мене банку (якій на моїх грошах, що в ньому лежать, заробляє) на користування своїми грошима

Гроші в банку - то не ваші гроші )

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, vadimv сказал:

Це поділ на благонадійних (150 000), не дуже благонадійних (100 000) і не благонадійних (50 000).

Вільний народе вільної країни?) Все правильно. Нехай тепер кожний відчує себе в шкірі кормушкіної)

• Хаха 4
Посилання на коментар

38 минут назад, Бездомный сказал:

шахський  Іран розв'язував  світову війну , як РІ ?:pozor:

Дуралей, политика шаха была чем то похожа на режим Чаушеску, поэтому ааятолы легко смогли взять власть.

Посилання на коментар

1 година тому, porterlv сказав:

Тільки в ті часи за ці гроші можна було купити нову пристойну автівку середнього класу.

Це ви для сміху сказали чи як?

• Хаха 1
Посилання на коментар

35 хвилин тому, vadimv сказав:

Для мене це поняття, яке набуто і досвідом і навчанням у розумних людей, звучить трохи по іншому:

"Гроші/активи поза твоїм контролем — не твої гроші/активи"

Це стосується не тільки банків, а і коханок, акцій, біткойнів тощо)

А ті безготівкові кошти, що зручно тримати у банку на текучі витрати, ніяк не повинні вплинути на життя у разі втрати (хоча 200к грн гарантуються ;))

Та і взагалі, банк — це цікавий та корисний інструмент, яким можна користуватись, якщо навчитися)

А робити з грошей гроші в декого є основним заняттям у житті)

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 2
Посилання на коментар

3 часа назад, vadimv сказал:

Це поділ на благонадійних (150 000), не дуже благонадійних (100 000) і не благонадійних (50 000).

це , як осідлий хлібороб , який пристібнутий до цегли/срубу/клаптика землі з посівами  , та прудкий нишковий кочівник , якого ще знайти та впіймати треба

козаченьки - вітер в чистім полі (с)

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

56 минут назад, DmiVady сказал:

силікагель для кого придумали?  pleasantry.gif.e76e5f3e0a3cd089101e2bf480d15b4b.gif

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

і до цього хватало історій як парам живучи цивільним шлюбом одного дня банк блочив рахунки обом і на всі іхні пояснення посилав наюх обох

Посилання на коментар

1 година тому, vadimv сказав:

Ці цифри взагалі маячня. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 минут назад, loader сказал:

Ці цифри взагалі маячня. 

Та да, у багатих і непридатних жизнь другая.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Сирський замість стабілізації оборони, почав наступ на команду DeepState, — Безугла.
Нардепка пише, що у Генштабі хочуть мобілізувати аналітиків DeepState та закрити цей проєкт.
ЗАПРОПОНУВАТИ є

• Хаха 3
Посилання на коментар

2 години тому, MaxS сказав:

На дно солі і вентиляцію?)

Посилання на коментар

2 хвилини тому, МаТраС сказав:

Сирський замість стабілізації оборони, почав наступ на команду DeepState, — Безугла.
Нардепка пише, що у Генштабі хочуть мобілізувати аналітиків DeepState та закрити цей проєкт.
ЗАПРОПОНУВАТИ є

Здається якесь іноземне видання недавно зробило публікацію, в якій зазначило що кацапи вже повернули 40% втраченого на курщині. Їх мабуть теж бажано закрити :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...