Privet Опубліковано: 4 березня Поділитись Опубліковано: 4 березня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 березня Поділитись Опубліковано: 4 березня Кацапи, з посиланням на "Ройтерс" пишуть, що Рубіо хоче проконсультуватися з Маском щодо відключення "Старлінку", якщо Україна не підпише угоду про рідкісноземельні метали. Щось вони ухопилися за цю угоду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 4 березня Поділитись Опубліковано: 4 березня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 березня Поділитись Опубліковано: 4 березня 36 хвилин тому, US7IGN сказав: публічне приниження не виключає та не замінює розправи. думаю це була тільки розминка... Розправа має бути з персоною, бо воно накосячило, а не з країною. Так що де і як будуть чморити Зеленського мене не обходить, я не зловтішний, то карма така ... Рекомендував ютуб ... може дійде до декого ... 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 4 березня Поділитись Опубліковано: 4 березня 30 хвилин тому, US7IGN сказав: цікава думка George Friedman U.S. President Donald Trump may have many vices, but he knows the game that is playing out. The one who blinks loses. It won’t be Trump. He will take every bit of power and every cent he can from Putin’s weakness. Like a good hedge fund manager, one moment he says he is Putin’s friend, the next moment he will walk away from the deal. Then, after the borrower really starts sweating, he will come back. Trump holds the cards in this business. And he wants some of Putin’s economic and geopolitical power. The latest act was a preposterous yelling match with Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy staged in front of the media. Putin hates Zelenskyy, and now it seems so does Trump. Right now Putin is trying to save himself by cutting a new deal with the oligarchs. Trump wants to be under attack domestically as well. The weaker Trump looks, the faster Putin will want to make a deal. Trump is in no rush, hoping that Putin’s domestic issues mature and weaken his position. The conventional view is that Putin’s only concerns are Ukraine and the West. I think he has another dimension on his mind: his domestic situation. That will certainly shape his negotiating position and the U.S. negotiating strategy. На даному етапі Ху йло трампоном покулупається в зубах, а таким як венс витре свій зад По суті єдине сподівання на ВБ і Європу - при всій малахольності там реально працює колективний розум, єдиний недолік - довго запрягають, але воно потім більш менш життєздатне 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 4 березня Поділитись Опубліковано: 4 березня 1 час назад, Вячеслав63 сказал: Спікер Джонсон заявив, що пауза у військовій допомозі Україні – "тимчасова" 04.03.2025, 19:00 uainfo.org/blognews/1741107007-spiker-dzhonson-zayaviv-shcho-pauza-u-viyskoviy-dopomozi-ukrayini.html У США "немає апетиту" для нової допомоги Україні, - спікер Джонсон 10:07, 21.02.25 www.unian.ua/world/dopomoga-ssha-ukrajini-spiker-kongresu-zrobiv-ukray-pesimistichnu-zayavu-12922206.html Щось змінилося, чи він бреше? Хотят додавить Украину, чтобы подписали кабальное соглашение по минералам где Украина - колония. без каких либо гарантий со стороны США, просто дайте а иначе вам военных поставок не будет 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 березня Поділитись Опубліковано: 4 березня 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Розправа має бути з персоною, бо воно накосячило, а не з країною. Так що де і як будуть чморити Зеленського мене не обходить, я не зловтішний, то карма така ... Рекомендував ютуб ... може дійде до декого ... Щось ця мирна угода дуже схожа на капітуляцію - Британський посол закликав Зеленського "беззаперечно підтримати" план Трампа За словами посла Великої Британії в США, Україна також має перша припинити вогонь. "Європейці. ... повинні підтримати заклики до припинення вогню, і, до речі, я вважаю, що Україна повинна першою взяти на себе зобов'язання припинити вогонь і кинути виклик росіянам, щоб вони слідували за нею", - зазначив посол. Думаю, що могил на цвинтярях стане ще більше після такої "угоди". 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndreuS Опубліковано: 4 березня Поділитись Опубліковано: 4 березня у всіх цих міжнародно-політичних баталіях було б варто трошки змінити лінгвістичний акцент. Україна не "веде вогонь" чи "воює", Україна - захишається і обороняється. Тоді заклики на весь світ "Україна має припинити оборонятися" з вуст американців будуть щє недолугішими. 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 березня Поділитись Опубліковано: 4 березня (змінено) 12 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Щось ця мирна угода дуже схожа на капітуляцію - Британський посол закликав Зеленського "беззаперечно підтримати" план Трампа За словами посла Великої Британії в США, Україна також має перша припинити вогонь. "Європейці. ... повинні підтримати заклики до припинення вогню, і, до речі, я вважаю, що Україна повинна першою взяти на себе зобов'язання припинити вогонь і кинути виклик росіянам, щоб вони слідували за нею", - зазначив посол. Думаю, що могил на цвинтярях стане ще більше після такої "угоди". До мирної угоди ще дожити треба, там від Путіна залежатиме, а йому, є думки, якось не в жилу спинятися: Trump is being played by Putin – Russia will never accept a peace deal. The invasion of Ukraine wrecked Moscow’s finances – but it’s now the Kremlin’s only source of growth. Так що я не про "мирну угоду" переймаюся, то вже як буде, й чи буде ... а про американську військову допомогу, що допомагає стояти, та яка значно зекономить місце на українських цвинтарях (не тільки військових). Змінено 4 березня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 березня Поділитись Опубліковано: 4 березня 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Так що я не про "мирну угоду" переймаюся, то вже як буде, й чи буде ... а про американську військову допомогу, яка значно зекономить місце на українських цвинтарях (не тільки військових). А чи буде якась допомога від Трампа, навіть у разі підписання угоди? Ао факту, йде допомога від попередньої влади. У Трампа сім п'ятниць на тиждень. А він хоче укласти угоду без усіляких безпекових гарантій. І Трамп чітко артикулює, що цією угодою він хоче вернути гроші платників податків в США, витрачені владою Байдена. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 березня Поділитись Опубліковано: 4 березня 6 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: А чи буде якась допомога від Трампа, навіть у разі підписання угоди? Ао факту, йде допомога від попередньої влади. У Трампа сім п'ятниць на тиждень. А він хоче укласти угоду без усіляких безпекових гарантій. І Трамп чітко артикулює, що цією угодою він хоче вернути гроші платників податків в США, витрачені владою Байдена. Якщо на йух двічі на день посилати, то точно не буде. А те що Зеленському персональний ***ець він влаштує, мене не обходить. Одне діло що кажуть — а зовсім інше: що роблять. У справах завжди дивляться на діла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 березня Поділитись Опубліковано: 4 березня 12 годин тому, irina1969 сказав: Ну от чесно, це рішення Трампа вас здивувало ? Якусь таку засаду від нього всі чекали, але може не так потужно (( Я не питал иллюзий относительно умственных способностей клоуна, но чтобы так подставиться и всех нас подставить даже я не ожидал. Все, что от него требовалось, это молчать и поддакивать, как англичане и французы. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 березня Поділитись Опубліковано: 4 березня 11 годин тому, Вячеслав63 сказав: Якщо б Трамп не зупинив допомогу, він би не допоміг пуйлу. Минулого разу теж непогано допоміг, коли Україна не отримувала допомогу від США пів-року. В когось ще є сумніви на кого працює агент Краснов? На себя и свой электорат. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 4 березня Поділитись Опубліковано: 4 березня www.reuters.com/world/us-ukraine-prepare-sign-minerals-deal-tuesday-sources-say-2025-03-04/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 4 березня Поділитись Опубліковано: 4 березня 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Я не питал иллюзий относительно умственных способностей клоуна, но чтобы так подставиться и всех нас подставить даже я не ожидал. Все, что от него требовалось, это молчать и поддакивать, как англичане и французы. таки да. то шо он ЗЕ-бил то понятно, но оказывается нет предела дурости:)). дурное оно, а выгребут все и в 1ю очередь солдаты на фронте. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 6 годин тому, Оконщик сказав: таки да. то шо он ЗЕ-бил то понятно, но оказывается нет предела дурости:)). дурное оно, а выгребут все и в 1ю очередь солдаты на фронте. И гражданские под обстрелами. В Харьков каждый день прилетает. Ночью опять возле ТЭЦ и мерефянского энергоузла кружили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня Трампапусик выступил, как то так. Цитаты: "Украина готова к миру." "Похоже, что и рос готова к миру" Про оружие не говорил, совсем. Про письмо от нашего ЗЕ-дурачка упомянул, довольно вежливо. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня Поки що все на стадії тактики та камуфляжу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня (змінено) 7 часов назад, Оконщик сказал: таки да. то шо он ЗЕ-бил то понятно, но оказывается нет предела дурости:)). дурное оно, а выгребут все и в 1ю очередь солдаты на фронте. Пройдёт несколько месяцев, та помощь от байдена, которую трамп приостановил и, возможно, опять разрешит, закончится. И что дальше? Змінено 5 березня користувачем Dark FeniX Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 43 минуты назад, Dark FeniX сказал: И что дальше? Хоть поржём....(с.) 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 56 хвилин тому, Dark FeniX сказав: Пройдёт несколько месяцев, та помощь от байдена, которую трамп приостановил и, возможно, опять разрешит, закончится. И что дальше? Демобілізація Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 1 година тому, kim chen lhoran сказав: Поки що все на стадії тактики та камуфляжу. Це ви про те що ані тексту угоди, ані листа потужного ми ніколи не побачимо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 1 година тому, Dark FeniX сказав: Пройдёт несколько месяцев, та помощь от байдена, которую трамп приостановил и, возможно, опять разрешит, закончится. И что дальше? ти підеш воювати лопатою або німецькими снарядами 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня 8 минут назад, tort сказал: ти підеш воювати лопатою або німецькими снарядами Т.е. ничего и не изменится. ЧТД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня (змінено) 2 хвилини тому, Dark FeniX сказав: Т.е. ничего и не изменится. ЧТД так для чого перейматися тоді? Змінено 5 березня користувачем tort Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз