Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

13 хвилин тому, allanek сказав:

сказали чекати не менше пів року, поки віддадуть, щоб поховати

Віддають відразу якщо нема питань з ідентіфікацією (документи, ціле обличчя, розпізнані явні прикмети). А якщо потрібен тест ДНК то так, десь з пів-року........

• Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

це зовсім інше. окрема каста. 

А ще адвокатів.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vbb сказав:

Віддають відразу якщо нема питань з ідентіфікацією (документи, ціле обличчя, розпізнані явні прикмети). А якщо потрібен тест ДНК то так, десь з пів-року........

Так, ви це проходили...пам'ятаю...

Не знаю чому не віддавали. Може вже віддали, давно не спілкувалася і тема не дуже приємна для питань. Там не було ніяких проблем з ідентифікацією. Хлопець спочатку служив в президентському полку, потім послали на Харківський напрямок. Командир подзвонив одразу сусіду повідомити,  що небіж попав в засідку і загинув. Тому  кажу лише те, що знаю зі слів сусіда.

Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

комусь дуже хочеться бути в цьбому таборі вертухаєм. не заважайте мріяти. ще трохи, головне до осені протягнути :flag1:

Та що ви все про себе і про себе.

• Хаха 1
Посилання на коментар

59 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Макиївський юрист може бути банально хворий, та й він родом не з Макиївки, а з Волині. Мене трохі життя (хвороби) погаратало, але все ж пам'ятаю, що він своє авто навантажив амуніцією і відправив з волонтерами на фронт

Ви недооцінюєте макиївських юристів - вони діють виключно в межах свої меркантильних інтересів, їм не відомо що таке совість і вони досконало володіють дишлом: перемагатимемо ми - всі тягнули й вони трактор, перемагатимуть кацапи - скажуть що то було імпульсивно і дії в стані афекту. Як там, за ким закріплені найспекотніші закутки пекла?

• Лайк 3
Посилання на коментар

Найспекотніші закутки пекла закріплені за тими, хто висилає 5хвилинні голосові повідомлення в текстових чатах.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, murava сказав:

Найспекотніші закутки пекла закріплені за тими, хто висилає 5хвилинні голосові повідомлення в текстових чатах.

Тю, ви просто не знаєте про елемент Пельтьє :lol:

Посилання на коментар

1 час назад, allanek сказал:
1 час назад, kim chen lhoran сказал:

якби відразу змогли евакуювати, то би вижив.

А віддали поховати чи ні? Питаю, бо на початку навали загинули двоє моїх близьких родичів, то віддали на поховання одразу. В тому році в сусіда небіж загинув, то сказали чекати не менше пів року, поки віддадуть, щоб поховати.

Він лежав у сірій зони може місяць, може трішки довше, поки лінія бойових дій посунулась. З ідентифікацією проблем не було, бо він служив з самого початку. 

Точніше не дуже більше знаю, тільки те що казала його власна сестра в перший момент потрясіння такою новиною. А його дім далі від мене, ще додатково чув що  казали люди біля церкви на похороні. А розпитувати сусідку тепер якось вже не випадає, тим більше що це зовсім інша вікова категорія.

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Дякую 1
Посилання на коментар

54 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

тому що не були вчасно евакуйовані

можно поэтапно и повременно как и когда и куда и откуда должна была быть эвакуация?...и сколько населения нужно было эвакуировать?

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Селфі-яхта" "знаменитостей" благополучно прямує до берегів Ізраїлю. Очікується, що пасажири повернуться у свої країни", - написало міністерство в X. - "Є способи доставити допомогу в сектор Газа — і вони не пов'язані з селфі в Instagram".

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Бармалей сказав:

можно поэтапно и повременно как и когда и куда и откуда должна была быть эвакуация?...и сколько населения нужно было эвакуировать?

Що, концепція використовувати населення як живий щит не спрацювала?:lol:

Україна не росія (с) якійсь поц

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Бармалей сказав:

В Буковель, але це фантастика.

Посилання на коментар

8 минут назад, US7IGN сказал:

Що, концепція використовувати населення як живий щит не спрацювала?:lol:

Україна не росія (с) якійсь поц

меня недавно на работе напрягли заданием подготовить списки с сотрудниками кто, в случае чего, будет эвакуироваться транспортом компании, кто своим и сам, кто своим но с работодателем и т.д. и т.п. ...чуть менее 150 человек...что скажу - песец полный...3 года войны..............

...а тут о миллионах твердят за три дня куда то эвакуировать...а как?...а чем?

берем математику - 100 тыс человек-сколько нужно автобусов? какова будет длина колонны?

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

12 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

А розпитувати сусідку тепер якось вже не випадає,

Не треба розпитувати. Коли в сусіда з небожем сталось, то він приходив до нас кожного вечора з розповідями, спогадами та біллю. І ці кілька годин були йому дуже потрібні, бо, крім усього, вдома ще було волання трьох жінок. Тому я теж не згадую про небожа в розмові з сусідом. Захоче, сам скаже. А так, це дуже гнітюче, коли розумієш, що вмирають молоді. 43 роки...життя тільки починалось...

• Лайк 1
  • Сумно 3
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Бармалей сказав:

а тут о миллионах твердят за три дня куда то эвакуировать

все правильно кажете. а тепер в плануванні на крок назад. звідки взялися 3 дні?

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

3 години тому, Бармалей сказав:

...а тут о миллионах твердят за три дня куда то эвакуировать...а как?...а чем?

А главное - зачем? Если им на четвертый (12-й) год войны до сих пор не понятно, зачем в машине иметь запас хода 1000 км, полный бак и канистру бензина в багажнике, и запас воды в баклажках...

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

звідки взялися 3 дні?

красивое и популярное выражение, в моем случае

Посилання на коментар

Тільки що, Бармалей сказав:

красивое и популярное выражение, в моем случае

це не принципово. замініть на 3 тижні та навіть 3 місяці. тут є навіть свідки переміщення техніки по Київській області за місяці до 02.2022. навіщо людям казали не панікувати та готуватися до шашликів?

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

навіщо

Щоб не були забиті дороги, та легше самим тікати.

Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

навіщо людям казали не панікувати та готуватися до шашликів?

Я коли це чув, згадував про збитий кацапами корейський Боїнг, про Чорнобиль, про грошову рехворму і т.д. і т.п.

Влада (майже) завжди нахабно ***ить народу. В тому нема нічого дивного. І питань не виникає.

Питання виникають, коли вона після цього на мене надіється...

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

8 годин тому, Дощ сказав:

Це тимчасово. Війна продовжується, рано чи пізно наступить момент коли ухилянтів (без лапок) стане меншість

<...>

А загалом у нас шанси зовсім непогані, точно не гірші ніж півроку тому, прогноз без змін - якщо протримаємось до вересня без критичних втрат - далі буде легше

Наскільки тимчасово?

Зараз десь, скажімо, у війську+поліція 2,0млнХ(родичі) = 6, млн; а тих хто тільки не оновив данні 6млн, а є ще інші нелюбителі влади, а ще серед перших багато тих, хто готовий нинішню владу по каштанах розвісити, за її витівки, але війна діє як фактор стримування. Скільки ще бусифікують? 0,5 млн? скільки з них полюблять нинішню владу? Хоча пофіх, можна не відповідати, до виборів може й людей дуже поменшає та ще деякі тектонічні зміни пройдуть ...

І що такого зміниться у вересні? Окрім додаткових втрат людей та територій України? Ануннаки прилетять? Путін здохне?

Я, особисто, не втомився, я ще навесні 23-го, побачивши дурість з "контрнаступами" пройшов швиденько всі стадії, прийняв ситуацію і налаштувався на марафон у кілька років. Що і як і скільки робити я обираю у цьому житті сам) Зробив корисного)  зараз перепочину(умовно) трошки, та ще зробимо, можливо, немало, то не є проблема, навіть ресурс  свій, а не на шиї у держави.

Але не бачу я, щоб влада озвучила цілі та задачі, окрім ...

"Європа готується(купляючи газ у Путіна і буде його покупати), влада України й посіпаки багатіють - інші за це вмирають" то не мій проєкт, аж ніяк.

Тож окрім "йебашится до талого" є якісь варіанти? Плани на "потім"?

Виїздить поки що не збираюсь(хотів би - поїхав), і якщо і поїду, то в першу чергу не від бомб та кацапів, а від рідненьких українців,

якщо ненька перетвориться на фашистський режим остаточно(не подобаються мені тенденції аж ніяк).

І того, міняйте армію, робіть (три роки вже про це талдичять) піврічні жорсткі контракти(забийте на "справедливість пейсбука"), це спрацює, армії тре встояти, а на бусіфікованих того не вийде, бо якість впаде до 0. 

І викиньте з голови розділення українців по сортах, якщо хочете вижити.

Якщо ціль - красиво вмерти, то продовжуйте розділяти.

В мене все, поїду трошки попрацюю )

• Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

10 минут назад, US7IGN сказал:

людям казали не панікувати та готуватися до шашликів?

не знаю зачем делали они...но в данном случае лично я бы делал так же - не понятно будет ли нападение или просто пугают, будет массовая паника - это сразу проигрыш, реально эвакуировать по всей линии народ невозможно...у меня есть вопросы в данном случае лишь к организации обороны, но выводы могу сделать лишь частично не зная всех составляющих (ресурсы, человеческие и не только...доклады разведки...поддержит ли население Украину или рашку и т.д.)

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

48 хвилин тому, Бармалей сказав:

мені було би цікаво почути вашу думку стосовно евакуації , якби ви і ваша сімя жили в Маріуполі, або БУчі. Бо живучи в іншому більш безпечному місці можна багато чого розсусолювати...    

туди ж само евакуювати або дати можливість людям самим виіхати хто захоче, куди люди повиізжали  вже після повномаштабного, хто вижив і тікав через російські блокпости... таких залишилося небагато. Після повномаштабного люди ж повиізжали, хто залишився живий. і знайшлося ім місце куди виіхати. І паніка була ще більше ніж була би якби виізжали до нападу.    

Влада навіть могла не евакуювати. а просто сказати правду, а люди самі хай вибирають що ім робити.

Або владі потрібно було тоді приіхати в Маріуполь чи Бучу і там сидіти з іншими громаданями без захисту в очікуванні війни, щоб показати на власному прикладі що війни не буде...   Боа так вийшло дуже нечестно. Влада заспокоіла народ а сама в бетонному укриті.   

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Лайк 2
Посилання на коментар

У вас тут така прикольна полеміка вже 9 тисяч сторінок, а ніхто не дійшов висновку, що якщо потужна зелена влада в принципі не проукраїнська - то всі ці факапи дуже гарно встають на свої місця.

Боїтесь це сказати вголос?

Соромно? Страшно?

Ось так  получається, що проукраїнська у нас лише армія, та і та не на всіх щаблях,  яка херачиться десь там на фронті, стираючи людей, а керують цим всім бедламом люди, які зовсім не зацікавлені ні в перемозі, ні в мирі.

• Лайк 6
  • Дякую 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...