Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

39 хвилин тому, vadimv сказав:

Солонін по-перше, помножив себе на 0, двічі прокукарікавши 13.02 і 23.02, що війни не буде.

А по-друге, продовжує множити себе на 0, виступаючи проти знесення істуканів окупантів і перейменування вулиць на їхню "честь".

І всіх довбнів, хто його слухає, теж помножив.

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

НАТО висловлює занепокоєння поведінкою мирної панди

image.thumb.png.ca3b58220a09eeec51c3d8cb548df969.png

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

НАТО виражає занепокоєння поведінкою мирної панди

image.thumb.png.ca3b58220a09eeec51c3d8cb548df969.png

Так це лише китайським дальноміром відстань проміряли )

• Лайк 2
  • Хаха 4
Посилання на коментар

18 минут назад, US7IGN сказал:

Указку новую тестили...

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, vadimv сказав:

Солонін по-перше, помножив себе на 0, двічі прокукарікавши 12.02 і 23.02, що вторгнення не буде.

А по-друге, продовжує множити себе на 0, виступаючи проти знесення істуканів окупантів і перейменування вулиць на їхню "честь".

Каждый должен заниматься своим делом.

Посилання на коментар

2 часа назад, DmiVady сказал:

Трамп прикрутив допомогу Україні у кінці 23-го на початку 24-го років? 
Я вмію розмовляти з дітьми, в мене не дуже доросла донька) тож  я можу поставити ще безліч цікавих питань)

Але не маю ані часу, ані натхнення, і нецікаво.

"Неможливо розбудити того, хто прикидається сплячим"  ©

Бажаю гарної торгівлі з собою, потім легко пройти депресію, і перейти у реальний світ)

Я надеюсь, все понимают, что дело не в задержанных в Польше 30 ракетах для Пэтриотов. Это просто одна из партий, подъезжавшая к украинской границе. 

К нам еще не доехало американской военной помощи на 20-30 млрд баксов.

Какой-то хвостик остался в поставках со складов по программе PDA, по программе USAI что-то еще в процессе производства, а заказы на 10 млрд еще даже не размещены. (https://t.me/ShrikeNews/23648)

Это хренова туча оружия, с помощью которого можно воевать года 2-3. Там сотни ракет для Пэтриотов, тысячи ракет для Хаймарсов, больше миллиона снарядов, куча всего.

Можете открыть список всего объявленого оружия и представить, что треть от этого заморожена. Там дохрена (отдельный привет дурачкам, верившим в «капельную помощь»). media.defense.gov/2025/Jan/09/2003626080/-1/-1/1/UKRAINE-FACT-SHEET-JAN-9-2025.PDF

Поэтому 10 ракет «от щедрот» Трампа - это курам на смех.

Нам нужна разморозка всей оставшейся помощи. В. Завгородний

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Дощ сказал:

Та то ясно, фсбшник так тупо б не палився, все ж очевидно - манкурт звичайний, польовий. Кацапи ж також за Україну воюють, за рашистську правда.

А як ти думав, стільки років на війні і пахнути ромашками? Молись щоб ми встояли і війна до тебе не прийшла, бо як приходить то потім не питає кому жити, а кому в могилу, і їй пох який ти перезренньій червь

Посмотрел специально в украинском поисковике значение слова " манкурт" - раб . --".   Манку́рт — легендарний цілковито покірний хазяїну раб, людина без пам'яті. Термін походить із тюркського переказу, популяризованого Чингізом Айтматовим у романі «І довше віку день триває» (1980). За Айтматовим, унаслідок особливої тортури — тиску на голову верблюжої шкіри під палючим сонцем, знерухомлений раб втрачав пам'ять, а тому не бачив іншого сенсу життя, крім служіння своєму хазяїну."---- Да согласен, можешь меня так и называть - раб Божий .

Посилання на коментар

17 хвилин тому, Canton сказав:

Нам нужна разморозка всей оставшейся помощи. В. Завгородний

Я не знаю, хто такий "В. Завгородній", але якщо "їм потрібно", то питання, "а що вони зробили для розморожування?".

• Хаха 2
Посилання на коментар

Тільки що, DmiVady сказав:

Я не знаю, хто такий "В. Завгородній", але якщо "їм потрібно", то питання, "а що вони зробили для розморожування?".

мені наприклад так багато не потрібно. вистачить пару млн євро готівкою. далі я сам :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

Смотря каким - кетайпром достаточно гонит качественную продукцию, но смотря с каких контор и куда.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

мені наприклад так багато не потрібно. вистачить пару млн євро готівкою. далі я сам :flag1:

Невже другий таєр так подешевшав? чи просто дріб'язку не вистачає? 😉

Посилання на коментар

3 часа назад, Александр Аврамчук сказал:

Поблизу пункту пропуску "Тиса" на Закарпатті прикордонники затримали 19-річного мешканця Львова. Він намагався незаконно перетнути кордон з Угорщиною. Як з'ясувалося, це вже тринадцята спроба юнака залишити територію України з порушенням закону

яка жага .... кратии

Тринадцать раз... Вообвноще не понятно то лояльное отношение. И это говорит о демократии? Уже давно бы токо за первую попытку на цугундер.

Посилання на коментар

9 минут назад, DmiVady сказал:

Сдача закончилась...

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, DmiVady сказав:

• Хаха 3
Посилання на коментар

23 минуты назад, рыбак сказал:

Посмотрел специально в украинском поисковике значение слова " манкурт" - раб . --".   Манку́рт — легендарний цілковито покірний хазяїну раб, людина без пам'яті. Термін походить із тюркського переказу, популяризованого Чингізом Айтматовим у романі «І довше віку день триває» (1980). За Айтматовим, унаслідок особливої тортури — тиску на голову верблюжої шкіри під палючим сонцем, знерухомлений раб втрачав пам'ять, а тому не бачив іншого сенсу життя, крім служіння своєму хазяїну."---- Да согласен, можешь меня так и называть - раб Божий .

Как бы там не говорили, но при при Союзе тот Чингиз Айтматов был довольно читаемым литератором (его книги были дефицитом, сам читал его издания токо в роман-газете) и как ни странно, был объявлен после распада союза теми же кыргызскими властями в русикофобии, хотя сделал для своей республики довольно много.

Посилання на коментар

8 минут назад, Черномор сказал:

Тринадцать раз... Вообвноще не понятно то лояльное отношение. И это говорит о демократии? Уже давно бы токо за первую попытку на цугундер.

То на кацапии цугундер, а в країні мрій зеленскава пока лише адміністративна відповідальність.

Це лише. І поки що.

Якщо молодь вкурить, що в принципі там безмежна кількість просто чуть платних спроб - я думаю є шанс, що турпоходи через кордон стануть головним болем.

Посилання на коментар

19 минут назад, Черномор сказал:

Административка будет 3400 грн. 

Посилання на коментар

29 минут назад, sergio сказал:

Административка будет 3400 грн. 

Да это же жисть малина в условиях военного времени - на западный кордон из восточных регионов (кто хлебнул расейского мира) и усе пучком (либо срок или на передок).

Посилання на коментар

50 минут назад, US7IGN сказал:

Тот мультфильм когда то был удостоен наивысшей награды - там сюжет и режиссура великолепны (даже грампластинки на тот сюжет издавались), озвучка достойная, советские мэтры - Баталов, Невинный...

Посилання на коментар

7 часов назад, Дощ сказал:

Ну, по перше, тикай собі в сраку(с)

А, по друге, не боги горшки ліплять, окупантів вбивати можливо і потрібно

Я пам'ятаю як патрашитель лякав вашими кантемирівською, псковськими та іншою наволоччю - і де вони зараз? Правильно, в землі. А Україна є і буде, ще й вас переживе

Та переживемо, дай то боже, але...

Посилання на коментар

8 часов назад, sergio сказал:

Тут один 'барбершопний воїн в телевізорі взагалі запропонував ухилянтів в окопі ланцюгом приковувати. 🤦‍♂️

а можна посилання? чи по яким даним шукати?

Посилання на коментар

4 години тому, Вячеслав63 сказав:

Але щось він не дуже переконав українців своїм баченням. В коментарях йому накидали. 

Це ще те мудило! Воно буває таке видає, що на голову не налазить, ще там є такий собі любарський.

так вони дуже впливають на думку заокеанських партнерів.

Мені канадці не так давно допомагали купити хлопцям деякі електронні прилади то у довгих розмовах скрушно хитали головою і цитували їх як у нас все крадуть.

І це все результат переглядів отаких от грьобаних доморощених експердів

Добре хоч люди розуміють, що набагато важливіше те, що ми все ж таки маємо у сухому підсумку.

Цитата

murava сказав: То на кацапии цугундер, а в країні мрій зеленскава пока лише адміністративна відповідальність.

пля, і от як таким людям вгодити? :pardon:

Може на расію відправити?

Цитата

Черномор сказав: Та переживемо, дай то боже, але.

Але дай нам боже всім дожити до того часу.

Будемо сподіватись. І вірити!

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

57 хвилин тому, Черномор сказав:

Тот мультфильм когда то был удостоен наивысшей награды - там сюжет и режиссура великолепны (даже грампластинки на тот сюжет издавались), озвучка достойная, советские мэтры - Баталов, Невинный...

youtu.be/Om5g2urlSPA?si=V4KGY9bxufbUXH6z

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

Ну это ж надо так тренды поменялись , еще , казалось бы совсем недавно, было- "пэрэмога"  и все дела , а тут - " дай Бог дожить" . Вот уж точно буду согласен  с одним известным пропагандистом -" а кто пойдет умирать за то , чтобы существовать в этом государстве " . 

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

Не люби моск, зрадойоп!

Це лише тому, що я вже пожив і давно вже готовий тудою піти, може дасть бог то попаду до моїх собачок у країну вічного…

Хоча після такого мого грішного життя у рай дорога не світить, я це розумію і молю вищі сили лише за своїх близьких та друзів.

Вони гарні добрі люди, падлюк серед них немає.

Чого не скажеш за «навколо», ось ти наприклад і такі як ти. Чомусь коли ти говориш з ними на одном язикє то вони вважають ніби я така ж курва як вони і починають свої гнилі проповіді про нє всьо так однозначно.

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...