Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, US7IGN сказав:

тобто винуваті вірмени, а не ті хто брав хабарі? дивна логіка. хоча... за кого голосували? :lol:

В хабарництві винні обидві сторони.

ПС В більшості античних культур хабарником є той, хто дає.

  • Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

48 минут назад, Музей сказал:

ПС В більшості античних культур хабарником є той, хто дає.

В кримінальному кодексу так саме - відповідальність несе не  лише той хто взяв , але  і той хто дав.

Змінено користувачем Privet
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, loader сказав:

Знаєте що таке ентропія?

Знаю. Це фізична величина.

Ви схоже мали на увазі ентропію джерела інформації. Але, це вже математика, і стосується змісту лише в контексті швидкості передачі інформації (змісту) - чим лаконічніше і коректніше, тим швидше відбувається передача даних.

Ми ж наче нікуди не поспішаємо. Тут маса людей, що вважають себе розумними, розумнішими за інших, найрозумнішими... ну і решта.

От... спілкуємося в дружній атмосфері. Чи не в дружній?

Змінено користувачем Музей
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

32 хвилини тому, Privet сказав:

В кримінальному кодексу так саме - хабарник не лише той хто взяв , але  і той хто дав.

В кримінальному кодексі Австрії хабар та корупція це різні злочини. Хабарник це той, хто дає подарунок, задля неправомірної вигоди, а той хто приймає хабар - корупціонер.

Але факт корупції має бути доведений. Корупція визначена, як зловмисне створення умов, для примусу до дачі хабара. 

А хабарництво, це спроба нав'язати хабар. 

Бували судові випадки, коли хабарник є і отримує покарання за хабарництво, а корупціонера немає.

 

Змінено користувачем Музей
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 минут назад, Музей сказал:

От... спілкуємося в дружній атмосфері. Чи не в дружній?

в дружній не банять :lol:

  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, Музей сказал:

Корупція визначена, як зловмисне створення умов, для примусу до дачі хабара. 

давно так вголос не посміхався :lol:

почитайте закони та інші нормативні акти та подумайте чому все так складно та заплутано? як створити умови для дачі хабаря якщо все буде без хабаря працювати? :lol:

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Только что, loader сказал:

Людина вживає слова як звикла, іноді щось підбирає, це нормально. В реалі я завжди говорив українською наприклад, але по факту це був суржик, також говорив російською і англійською по робочим питанням, впевнений також зі своєю специфікою. 

ви завжди намагаєтесь здаватися освіченими, ніж бути освіченими :), хоча звичайні люди навпаки намагаються бути освіченими, а не здаватися. Іван Яковина до речі в одному з останніх роликів про це як раз говорив, що росіянам головне "понти" і створити видимість, а я особисто йому вірю, тому, що він тривалий час прожив серед росіян, відповідно розуміється на їх поведінки краще) :). Звичайна людина вживає слова за змістом (і це входить у звичку), а не абияк (хоча це також стає звичкою. Шкідливою звичкою) :). Ось що ви написали:

1 час назад, loader сказал:

Бггг, все що ви можете, це підганяти будь що під свої ідіотські теорії, походу п'єси. Навіть розміри ваших опусів говорять про повний каламбур в голові. Порівняти двух різних людей це треба вміти. 

Для розуміння значення кількох слів (цитую вашу вікіпедію, маєте нагоду перевірити :)):

Спойлер

Пье́са (от фр. Pièce — произведение, отрывок, часть) — видовое название произведений драматургии, предназначенных для исполнения со сцены, а также для теле и радиоспектаклей. Яке має відношення  листування повідомленнями на форумі до драматургії?!? :)

Опус произведение искусства, не имеющее определённых жанра, критерия, композиции, названия, девиза, подписи, темы или сюжета. Взагалі яке відношення має звичайний обмін повідомленнями на форумі між людьми до твору мистецтва?!? :)

Каламбу́р (фр. calembour) — литературный приём с использованием в одном контексте разных значений одного слова или разных слов, или словосочетаний, сходных по звучанию. Приклад каламбуру напис теслі в майстерні російською "Сучки могут стать украшением проекта" (натяк на сексуальний контекст, хоча мається на увазі частина деревини, а не живе істота :)). Відповідно по-перше до чого тут довгий текст (каламбури як і афоризми завжди короткі. Тобто довгі тексти якраз протилежність каламбуру :) і каламбур не може бути повним або не повним :) чи бути в голові т.к. це конструкція вже сформульованих думок...усно або письмово :). І ви якось це все ув'язали :), але найсмішніше, що саме ви дорікаєте, що в мене все наплутано :). Я хоча б не намагаюся здаватися розумнішою людиною :), що вживає не знайомі слова :))? По-друге, де саме я таке пишу? :) По-третє, якщо я таке пишу, це напевно означає, що я дуже обдарована людина, тому, що каламбур - це мистецтво обігравати значення надаючи їм подвійний сенс тобто, це ви мені комплемент робите (в моїх словах подвійного сенсу немає :)), який я не заслуговую (а ви, мабуть вважаєте, що мене принизили/образили? :)) :).

Стосовно того, що вам не зрозуміло, що я пишу і для вас це ідіотські теорії... так для кого це проблема? вам не звикати використовувати слова яки вам не зрозумілі і це ж ніяк не заважає вам в житті? Так само і тут не повинно заважати читати те, що вам не зрозуміло (нерозуміння це природно ваш стан :))... особисто я якось переживу :), зараз спало на думку, що мабуть перестав писати російською і цим остаточно мозок зламав російськомовним :), тому і стільки претензій :)

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

давно так не вголос не посміхався :lol:

почитайте закони та інші нормативні акти та подумайте чому все так складно та заплутано? як створити умови для дачі хабаря якщо все буде без хабаря працювати? :lol:

Я ж не про Україну писала, а про Австрію. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 минут назад, Музей сказал:

В кримінальному кодексі Австрії хабар та корупція це різні злочини.

ст.368 КК України

 Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою

1. Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди, а так само прохання надати таку вигоду для себе чи третьої особи за вчинення чи невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає неправомірну вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища -

карається штрафом від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від трьох до шести місяців, або позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

2. Діяння, передбачене частиною першою цієї статті, предметом якого була неправомірна вигода у значному розмірі, -

карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

3. Діяння, передбачене частиною першою або другою цієї статті, предметом якого була неправомірна вигода у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди, -

карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

4. Діяння, передбачене частинами першою, другою або третьою цієї статті, предметом якого була неправомірна вигода в особливо великому розмірі, або вчинене службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, -

карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Примітка. 1. Неправомірною вигодою в значному розмірі вважається вигода, що в сто і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян, у великому розмірі - така, що у двісті і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян, в особливо великому розмірі - така, що у п’ятсот і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян.

2. Службовими особами, які займають відповідальне становище, у статтях 368, 368-5, 369 та 382 цього Кодексу є особи, зазначені у пункті 1 примітки до статті 364 цього Кодексу, посади яких згідно із статтею 6 Закону України "Про державну службу" належать до категорії "Б", судді, прокурори, слідчі і дізнавачі, а також інші, крім зазначених у пункті 3 примітки до цієї статті, керівники і заступники керівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, їх структурних підрозділів та одиниць.

3. Службовими особами, які займають особливо відповідальне становище, у статтях 368, 368-5, 369 та 382 цього Кодексу є:

1) Президент України, Прем’єр-міністр України, члени Кабінету Міністрів України, перші заступники та заступники міністрів, Голова та член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, Голова та член Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, Голова та член Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Голова та державний уповноважений Антимонопольного комітету України, Голова Державного комітету телебачення і радіомовлення України, Голова Фонду державного майна України, його перший заступник та заступники, Голова та член Центральної виборчої комісії, народні депутати України, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, Директор Національного антикорупційного бюро України, Директор Бюро економічної безпеки України, Директор Державного бюро розслідувань, Генеральний прокурор, його перші заступники та заступники, Голова Конституційного Суду України, його заступники та судді Конституційного Суду України, Голова Верховного Суду, його заступники та судді Верховного Суду, голови вищих спеціалізованих судів, їх заступники та судді вищих спеціалізованих судів, Голова Національного банку України, його перший заступник та заступники, Секретар Ради національної безпеки і оборони України, його перший заступник та заступники, Постійний Представник Президента України в Автономній Республіці Крим, його перший заступник та заступники, радники та помічники Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України;

2) особи, посади яких згідно із статтею 6 Закону України "Про державну службу" належать до категорії "А";

3) особи, посади яких згідно із статтею 14 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування" віднесені до першої та другої категорій посад в органах місцевого самоврядування.

{Стаття 368 із змінами, внесеними згідно із Законами № 1508-VI від 11.06.2009, № 2808-VI від 21.12.2010; в редакції Законів № 3207-VI від 07.04.2011, № 221-VII від 18.04.2013; із змінами, внесеними згідно із Законом № 222-VII від 18.04.2013; в редакції Закону № 1261-VII від 13.05.2014; із змінами, внесеними згідно із Законами № 1698-VII від 14.10.2014, № 770-VIII від 10.11.2015, № 889-VIII від 10.12.2015, № 2617-VIII від 22.11.2018, № 263-IX від 31.10.2019, № 720-IX від 17.06.2020, № 1888-IX від 17.11.2021}

{Стаття 368-1 втратила чинність на підставі Закону № 2808-VI від 21.12.2010}

zakon.rada.gov.ua/laws/show/2341-14#Text

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Стаття 369. Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі

1. Пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду, а так само надання такої вигоди за вчинення чи невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища -

караються штрафом від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

2. Діяння, передбачені частиною першою цієї статті, вчинені повторно, -

караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років із штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з конфіскацією майна або без такої.

3. Діяння, передбачені частиною першою або другою цієї статті, якщо неправомірна вигода надавалася службовій особі, яка займає відповідальне становище, або вчинені за попередньою змовою групою осіб, -

караються позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

4. Діяння, передбачені частиною першою, другою або третьою цієї статті, якщо неправомірна вигода надавалася службовій особі, яка займає особливо відповідальне становище, або вчинені організованою групою осіб чи її учасником, -

караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

{Частину п'яту статті 369 виключено на підставі Закону № 198-VIII від 12.02.2015}

{Стаття 369 із змінами, внесеними згідно з Законом № 1508-VI від 11.06.2009 - зміни втратили чинність на підставі Закону № 2808-VI від 21.12.2010; в редакції Закону № 3207-VI від 07.04.2011; із змінами, внесеними згідно із Законом № 4652-VI від 13.04.2012; в редакції Закону № 221-VII від 18.04.2013; із змінами, внесеними згідно із Законом № 222-VII від 18.04.2013; в редакції Закону № 1261-VII від 13.05.2014; із змінами, внесеними згідно із Законами № 770-VIII від 10.11.2015, № 2617-VIII від 22.11.2018}

{Стаття 369-1 втратила чинність на підставі Закону № 2808-VI від 21.12.2010}

Стаття 369-2. Зловживання впливом

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 годин тому, laritus сказав:

якби ви були українцем і хотіли б вказати, що я дурень ви б навели як приклад "дурень думкою багатіє" (це було б доречніше і більш зрозуміло, тому що я наводив свою думку :)), а "раденьке, що дурненьке" (до речі тут навіть по "лапках" можно побачити, що ви скопіювали з інтернету цю цитату, а ні власноруч процитували :)), тобто ви навіть сенсу не розумієте того, що самі цитуєте :) і це як раз показник як ви використовуєте мову (перекладач здатен перекласти лише слова, а не сенс) :)) має значення безпричинно веселий. Моя ж радість має причину (обгрунтована) :) і саме її ви коментували, коли мене цитували.

Чому не  "багатеньке що дурненьке" ?

Дурень не може думкою багатіти , тільки радіти , не те він і дурень.

                                                                                                          (с) логіка.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 минут назад, andrey_ka сказал:

Чому не  "багатеньке що дурненьке" ?

Дурень не може думкою багатіти , тільки радіти , не те він і дурень.

                                                                                                          (с) логіка.

Що це? 😂

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Максим Галкин объявлен «иноагентом». По мнению Минюста, его финансировала Украина.

  • Хаха 5
  • Конфуз 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, US7IGN сказал:

в дружній не банять :lol:

Для дружньої атмосфери є спеціально відведене місце😉

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

35 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Максим Галкин объявлен «иноагентом». По мнению Минюста, его финансировала Украина.

Ох вже ті євреї!

Тепер, ми ще й Галкіну платитимемо...

  • Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

15 минут назад, sergio сказал:

Для дружньої атмосфери є спеціально відведене місце😉

не має в мене більше друзів (с) анекдот :lol:

  • Конфуз 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, laritus сказал:

ви завжди намагаєтесь здаватися освіченими, ніж бути освіченими 

В цьому ваша проблема, самі походу щось придумуєте, потім іде політ уже вільний. Хто вам сказав що я намагаюсь бути чи здаватись освіченим? Звідки такі висновки?) Чи це може я кожне слово іду шукати в тлумачному словнику щоб довести незроміло що. Те що я вказав на очевидну вашу проблему з формулюванням думок, так ви її підтверджуєте кожним постом. 

На рахунок російськості, то ви просто долбоящер. Історія мого роду досліджена до 8го коліна, а по деяким гілкам і до 12го... Так от ніякої росії там нема і близько. Двоюрідна сестра проробила велику роботу, а ще є робота присвячена Степану Бандері написана моїм дідом більше 10 років тому, задовго до того як кретини по типу вас взагалі почали щось усвідомлювати. 

Змінено користувачем loader
  • Лайк 3
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

t.me/ukrinformator/25520

Цитата

Российские войска началаи активно применять на фронте иранские дроны-"камикадзе" Shahed-136 

Как пишет Wall Street Journal, по словам начальника артиллерии 92 механизированной бригады ВСУ Родиона Кулагина, в зоне ответственности его бригады ударами этих дронов были уничтожены две 152-мм самоходные гаубицы, две 122-мм самоходные гаубицы, а также два БТР. Перед этим подобным ударом была поражена 155-мм буксируемая гаубица M777, поставленная США.

Бляха-муха, невже ця іранська шняга настільки ефективна? Не так давно їх почали постачати і вже такі відчутні втрати... 

  • Сумно 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

З'явилися повідомлення, що Запорізька АЕС знову під'єднана до мережі України.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, Музей сказав:

З'явилися повідомлення, що Запорізька АЕС знову під'єднана до мережі України.

Вона живиться а не виробляє.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • InSAn змінив заголовок на Россияне к нам принесли войну

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...