XL.pro Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 34 хвилини тому, loader сказав: Це приват. Premium підтримка. Так в тому то і питання, що коли починає залежати від банку/менеджера/НБУ - це виглядає як дозвіл користуватися своїми грошима. Я точно не планую бігати розбиратись хто конкретно там довбойоб, просто грошей в банку буде мінімум. Не пам'ятаю в якому році, для відкриття рахунку ЮО скасували нотаріальне посвідчення картки підпису директора. Але саме в нашому банку вимагали саме завірити у нотаріуса. Ми принципово відкрили рахунок в іншому банку, з часом повернулися у свій. По знайомству (як правило з начальниками відділень) намагалися співпрацювати з іншими банками, але через їхні специфічні умови не складалося. Тому, при однаковому законодавстві, важливу роль грає політика конкретного банку/менеджменту. Повторюсь. Ви просто раніше з цим не мали справу, але таке бл...во існує давно. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 1 годину тому, XL.pro сказав: ви могли при умові вартості до 150 тис грн Тільки в ті часи за ці гроші можна було купити нову пристойну автівку середнього класу. Зараз же для цього треба більше ляма грошей... А підтведжувати треба прибутки більше 50 тисяч, так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 7 минут назад, Бездомный сказал: до санкцій була ісламська ліваруція Я і мав да увазі - прихід басмачів, і що цікаво - Туреччини тоді і близько там не стояло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 Только что, kim chen lhoran сказал: Я і мав да увазі - прихід басмачів, і що цікаво - Туреччини тоді і близько там не стояло. срср стояв Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 33 минуты назад, Бездомный сказал: потім Іран не витримав "Прискореня" шаха Ну в Иране ситуация была как в РИ 1917 году, из одного говна влезли в другое. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 14 минут назад, DimaF сказал: Ну в Иране ситуация была как в РИ 1917 году, из одного говна влезли в другое. шахський Іран розв'язував світову війну , як РІ ? Змінено 23 грудня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 30 хвилин тому, Canton сказав: БАНКа должна быть правильная! Так закатувати неможна. Грибок буде. І купюри смердітимуть. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 52 хвилини тому, loader сказав: Я навпаки дуже давно за готівку забув. Але обмеження вочевидь змушують переглядати підходи. Дозвіл використовувати гроші це вже талони чи ще ні? Я теж готівкою майже не користуюсь (берегу свою психіку від спостерігання витрат 😉 ) , але вже сам підхід, що я повинен питати дозволу в чужого для мене банку (якій на моїх грошах, що в ньому лежать, заробляє) на користування своїми грошима, то вже третій дзвоник (до того ще були фінмон тощо) про обмеження моїх прав та свобод. Звісно, і моя реакція буде адекватною ) Користування готівкою незручне та сповільнює розрахунки, але непогано так зменшує витрати на таке "потрібне" що тобі нафіх непотрібне (до речі лайфхак для тих, хто прагне економити, а не більше заробляти). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 2 хвилини тому, MaxS сказав: Так закатувати неможна. Грибок буде. І купюри смердітимуть. Тре все правильно робити, сухі купюри у сухому приміщені, та нормально герметизувати. Все буде добре ) звісно, не по 10 років так тримати. Ну і звісно, в нормальних банках, а не оцих от маленьких 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 6 минут назад, MaxS сказал: І купюри смердітимуть. "Деньги не пахнут!"(С) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 3 минуты назад, DmiVady сказал: Тре все правильно робити, сухі купюри у сухому приміщені, та нормально герметизувати. Все буде добре ) звісно, не по 10 років так тримати. Ну і звісно, в нормальних банках, а не оцих от маленьких 😉 Это банка нищеброда Чауса, если шо! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 13 хвилин тому, DmiVady сказав: Я теж готівкою майже не користуюсь (берегу свою психіку від спостерігання витрат 😉 ) , але вже сам підхід, що я повинен питати дозволу в чужого для мене банку (якій на моїх грошах, що в ньому лежать, заробляє) на користування своїми грошима, то вже третій дзвоник (до того ще були фінмон тощо) про обмеження моїх прав та свобод. Звісно, і моя реакція буде адекватною ) Користування готівкою незручне та сповільнює розрахунки, але непогано так зменшує витрати на таке "потрібне" що тобі нафіх непотрібне (до речі лайфхак для тих, хто прагне економити, а не більше заробляти). Які такі права-свободи? Вилазьте вже з альтернативної реальності. Насправді питання навіть 50 000грн одночасно в руках потримати, це не про більшість в цій країні. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 5 годин тому, loader сказав: Дозвіл використовувати гроші це вже талони чи ще ні? Це поділ на благонадійних (150 000), не дуже благонадійних (100 000) і неблагонадійних (50 000). 4 години тому, DmiVady сказав: вже сам підхід, що я повинен питати дозволу в чужого для мене банку (якій на моїх грошах, що в ньому лежать, заробляє) на користування своїми грошима Гроші в банку - то не ваші гроші ) Змінено 23 грудня 2024 користувачем vadimv 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 4 минуты назад, vadimv сказал: Це поділ на благонадійних (150 000), не дуже благонадійних (100 000) і не благонадійних (50 000). Вільний народе вільної країни?) Все правильно. Нехай тепер кожний відчує себе в шкірі кормушкіної) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 38 минут назад, Бездомный сказал: шахський Іран розв'язував світову війну , як РІ ? Дуралей, политика шаха была чем то похожа на режим Чаушеску, поэтому ааятолы легко смогли взять власть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 1 година тому, porterlv сказав: Тільки в ті часи за ці гроші можна було купити нову пристойну автівку середнього класу. Це ви для сміху сказали чи як? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 35 хвилин тому, vadimv сказав: Гроші в банку - то не ваші гроші ) Для мене це поняття, яке набуто і досвідом і навчанням у розумних людей, звучить трохи по іншому: "Гроші/активи поза твоїм контролем — не твої гроші/активи" Це стосується не тільки банків, а і коханок, акцій, біткойнів тощо) А ті безготівкові кошти, що зручно тримати у банку на текучі витрати, ніяк не повинні вплинути на життя у разі втрати (хоча 200к грн гарантуються ;)) Та і взагалі, банк — це цікавий та корисний інструмент, яким можна користуватись, якщо навчитися) А робити з грошей гроші в декого є основним заняттям у житті) Змінено 23 грудня 2024 користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 3 часа назад, vadimv сказал: Це поділ на благонадійних (150 000), не дуже благонадійних (100 000) і не благонадійних (50 000). Гроші в банку - то не ваші гроші ) це , як осідлий хлібороб , який пристібнутий до цегли/срубу/клаптика землі з посівами , та прудкий нишковий кочівник , якого ще знайти та впіймати треба козаченьки - вітер в чистім полі (с) Змінено 23 грудня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 56 минут назад, DmiVady сказал: Тре все правильно робити, сухі купюри у сухому приміщені, та нормально герметизувати. Все буде добре ) звісно, не по 10 років так тримати. Ну і звісно, в нормальних банках, а не оцих от маленьких 😉 силікагель для кого придумали? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 1 час назад, DmiVady сказал: Я теж готівкою майже не користуюсь (берегу свою психіку від спостерігання витрат 😉 ) , але вже сам підхід, що я повинен питати дозволу в чужого для мене банку (якій на моїх грошах, що в ньому лежать, заробляє) на користування своїми грошима, то вже третій дзвоник (до того ще були фінмон тощо) про обмеження моїх прав та свобод. Звісно, і моя реакція буде адекватною ) Користування готівкою незручне та сповільнює розрахунки, але непогано так зменшує витрати на таке "потрібне" що тобі нафіх непотрібне (до речі лайфхак для тих, хто прагне економити, а не більше заробляти). і до цього хватало історій як парам живучи цивільним шлюбом одного дня банк блочив рахунки обом і на всі іхні пояснення посилав наюх обох Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 1 година тому, vadimv сказав: Це поділ на благонадійних (150 000), не дуже благонадійних (100 000) і не благонадійних (50 000). Гроші в банку - то не ваші гроші ) Ці цифри взагалі маячня. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 14 минут назад, loader сказал: Ці цифри взагалі маячня. Та да, у багатих і непридатних жизнь другая. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 Сирський замість стабілізації оборони, почав наступ на команду DeepState, — Безугла. Нардепка пише, що у Генштабі хочуть мобілізувати аналітиків DeepState та закрити цей проєкт. ЗАПРОПОНУВАТИ є 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 2 години тому, MaxS сказав: Так закатувати неможна. Грибок буде. І купюри смердітимуть. На дно солі і вентиляцію?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 2 хвилини тому, МаТраС сказав: Сирський замість стабілізації оборони, почав наступ на команду DeepState, — Безугла. Нардепка пише, що у Генштабі хочуть мобілізувати аналітиків DeepState та закрити цей проєкт. ЗАПРОПОНУВАТИ є Здається якесь іноземне видання недавно зробило публікацію, в якій зазначило що кацапи вже повернули 40% втраченого на курщині. Їх мабуть теж бажано закрити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз