kim chen lhoran Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 17 минут назад, Canton сказал: И только одно остается неизменным - Украина должна предоставить редкоземельные ресурсы на 500 миллионов миллиардов долларов. Ведь кто-то должен заплатить за это шоу. А хиба США не хоче стати знову "грейт агейн"? А як вона може стати "грейт агейн", якщо допустить поразку союзника і тим самим перемогу ворожої недемократичної коаліції. Хиба це не коштує бабла, тим більше що вони при цьому не витрачають своїх зольдат? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого (змінено) 4 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: А як вона може стати "грейт агейн"? Окупувати Гренландію, Канаду і Мексику аж до самої Панами. Змінено 14 лютого користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого (змінено) 10 хвилин тому, DmiVady сказав: А хто буде знімати обмеження, якщо ті, хто зараз під санкціями, повернуть гроші? Державну зраду теж анулюють? Це така нова торгівля індульгенціями? Не маніпулюйте! Я писав за інше і якщо ви не бачите різниці між гнилим вкидом Цитата Canton сказав: Зеленський відмінить санкції проти Порошенка, якщо той віддасть йому гроші і реально сказаним Цитата ті, хто потрапив під санкції, можуть повернути виведені кошти у бюджет, і тоді обмеження знімуть, а кошти підуть на ЗСУ. То продовжуйте накидати разом з цими зрадофілами 10 хвилин тому, DmiVady сказав: А які тарифи в ОП для безкарного вбивства, торгівлі наркотою та людьми, зґвалтування дітей тощо не підкажете? Десь в такому стилі і потрібно. Змінено 14 лютого користувачем Фрай 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 50 минут назад, kim chen lhoran сказал: А я не міг вписатись, я раз десь біля 9800 кубів за місяць так реально напалив, бо в будинку було два котла АГВ і хоча опалювальні системи були розділені, а рахунок залишався спільним і не було особливої потреби заморочуватись з газовиками, бо й ще на роботу ходив. Просто поміняли котли на конденсаційні і радіатори на алюмінієві, до того ще була субсидія - спочатку 5100 крб, потім 3300. Потім син виїхав за кордон і справа по розділу заглохла. Потім і другій син виїхав. Один котел від'єднав, на другому котлі зменшив розхід, бо в пустих кімнатах загнав радіатори на мінімум. Тепер навіть у 500 кубів вкладаюсь. Опалювальна площа 35 кв.м., загальна 180) Цікава була історія з тими субсидіями - в багатоквартирних будинках дехто відкривав кватирки (фортки) і випалював даремно газ до якогось там ліміту, бо норму могли врізати чи що там. Ну в мене п"ять газових конвекторів, загальна під 170.Опалювана трохи менше. Вода на бойлерах. Десь в 2200-2300 вписувався Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 29 хвилин тому, Фрай сказав: . За словами, ті, хто потрапив під санкції, можуть повернути виведені кошти у бюджет, і тоді обмеження знімуть, а кошти підуть на ЗСУ. Якщо вони вивели державні кошти - то має бути судова справа, кримінал і вирок. Якщо вони вивели власні кошти - то який на*** бюджет. Тому пояснення тупе і для баранів. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 1 минуту назад, loader сказал: Якщо вони вивели державні кошти - то має бути судова справа, кримінал і вирок. Якщо вони вивели власні кошти - то який на*** бюджет. Тому пояснення тупе і для баранів. Прямая речь Президента Зеленского в Хмельницком. Честно, у меня зашевелились волосы от понимания, насколько все плохо. Процитирую и поясню. Итак, сама цитата: «Я просто удивлен, что раньше финмониторинг ничего нам не показывал. Я этого не видел, а как было до меня, сложно сказать. Сейчас служба безопасности и финмониторинг показывают миллиарды. И все эти люди, Медведчук и Порошенко – они партнеры в этом кейсе, но я не хочу винить, это делают суды. И это ведь не то, что кто-то там за решеткой из-за санкций. Санкции – это ограничение на сегодняшний день использовать те или иные деньги, которые были заработаны таким незаконным путем» — сказал Президент. Президент также добавил, что попавшие под санкции могут вернуть выведенные средства в бюджет. Их направят в ВСУ. Тогда санкции будут сняты, заявил Зеленский. Теперь, смотрите, разбираю и показываю вам, с точки зрения уголовного кодекса. Даже не политически. А чисто по криминальному кодексу. 1. Раньше финмониторинг ничего нам не показывал. Сейчас служба безопасности и финмониторинг показывают миллиарды. Президент Зеленский прямым текстом говорит о том, что уволенный пару недель назад глава финмониторинга Игорь Черкасский — совершил госизмену. Ведь, Зеленский говорит о деньгах Медведчука, значит Игорь Черкасский был в сговоре с обвиняемым в госизмене. То есть, помогал, совершал госизмену. Вы что-то слышали о проблемах Черкасского? — нет. Он просто ушел. А Зеленский публично говорит, что он госизменник. И ничего. 2. Я не хочу винить, это делают суды. Как бы, понимаете… Суды никого не винят, и даже не порицают. Суды — оценивают доказательства. Обвиняют (не винят) — прокуроры. 3. Санкции – это ограничение на сегодняшний день использовать те или иные деньги, которые были заработаны таким незаконным путем. Без суда и следствия, не уполномоченные люди просто собрались и решили, что деньги — незаконные. Если считаете, что незаконные — проверка, уголовное производство, арест. А так, это называется злоупотребление властью, группой лиц по предварительному сговору. 4. Могут вернуть выведенные средства в бюджет. Их направят в ВСУ. Тогда санкции будут сняты. Слушайте. Такие действия криминальный кодекс определяет как: вымогательство, бандитизм. Проще говоря — рэкет. Шок. Если честно. При этом, я даже не говорю банальщины, что введение санкций против собственных граждан — брутальнейшее нарушение всего юридического, что только есть на планете Земля. Палата №6.(с) 6 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 39 минут назад, kim chen lhoran сказал: Тільки у випадку, якщо повітря буде замкнене як мінімум у міліметрових бульбашках. В нас придурки ,які утеплвали фасад в ОСББ в девя"типоверхівці, замісць, щоб гнати по площині, якогось хера почали по відвісу робити. В результаті на сьомому поверсі зазор між пінопластом і стіною 4 см. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 5 хвилин тому, Фрай сказав: Цитата ті, хто потрапив під санкції, можуть повернути виведені кошти у бюджет, і тоді обмеження знімуть, а кошти підуть на ЗСУ. вибачте, але про які гроші вони говорять? оформляють крадені гроші? чи суд постановив, що гроші вкрали? це були гроші з бюджету? чи це приватні гроші? який закон там порушено? чи триває розслідування в межах коштів, які мають бути витребувані до бюджету? 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 10 хвилин тому, Фрай сказав: Не маніпулюйте! Я писав за інше і якщо ви не бачите різниці між гнилим вкидом Я не про це питав. Ви писали: "За його словами, ті, хто потрапив під санкції, можуть повернути виведені кошти у бюджет, і тоді обмеження знімуть, а кошти підуть на ЗСУ." Вами написано? без примусу? Питання: "А які тарифи в ОП для безкарного вбивства, торгівлі наркотою та людьми, зґвалтування дітей тощо не підкажете?" Ну якщо поки тарифів нема, то припустимо "ціни договірні" 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 4 минуты назад, DmiVady сказал: "ціни договірні" И сильно зависят от того, какая сегодня "свободная касса" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 40 хвилин тому, DmiVady сказав: А які тарифи в ОП для безкарного вбивства, торгівлі наркотою та людьми, зґвалтування дітей тощо не підкажете? а ви для себе чи друг питає? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 1 час назад, kim chen lhoran сказал: Тільки у випадку, якщо повітря буде замкнене як мінімум у міліметрових бульбашках. А що каже таблиця коефіцієнтів теплопровідності? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого (змінено) 1 година тому, Canton сказав: За последние дни от Трампа, Вэнса, Хегсета и компании мы узнали: ✔️США ни в коем случае не отправят войска в Украину, но могут и отправить; ✔️Украина никогда не вступит в НАТО, но может и вступить; ✔️В мире тревожная ситуация, поэтому Европа должна увеличить военные бюджеты в 2.5 раза, а США может быть сократят свой в 2 раза; ✔️Нужно ослабить санкции против России, а может и резко нарастить; ✔️Мир должен отказаться от ядерного оружия, но если Трампу захочется, он может дать ядерное оружие Украине. И только одно остается неизменным - Украина должна предоставить редкоземельные ресурсы на 500 миллионов миллиардов долларов. Ведь кто-то должен заплатить за это шоу. (С) цікава ситуація. росія напала на Україну. але за шоу повинна заплатити Україна. виходить що після закінчення шоу росія і США у виграші. Змінено 14 лютого користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого Венс на Мюнхенській конференції може оголосити про масове виведення американських військ з Європи — Bild nv.ua/ukr/world/geopolitics/vivedennya-amerikanskih-viysk-z-yevropi-pro-shcho-vens-mozhe-zayaviti-na-myunhenskiy-konferenciji-50490005.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого (змінено) 3 часа назад, kim chen lhoran сказал: Що можна сказати - раз зараз генерал Малюк спіймав крота у себе під носом, а тоді в її часи з кожного пристрою виглядали московські щупальця. Хоча, наприклад, Ющенко приїзджав у Тбілісі обставати за Саакашвілі, то Юля зустрічалась трохи згодом з хутіним і вони разом троллили батоно Міхо. тюбля грігян - тимошонка з дніпровської - юмзівської гебні - а дніпровська - юмзівська гебня за часи совдепії була напряму підпорядкована масквабаду ( всі архіви - на масквабаді ) Змінено 14 лютого користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 29 хвилин тому, DmiVady сказав: 42 хвилини тому, Фрай сказав: Не маніпулюйте! Я писав за інше і якщо ви не бачите різниці між гнилим вкидом "За його словами, ті, хто потрапив під санкції, можуть повернути виведені кошти у бюджет, і тоді обмеження знімуть, а кошти підуть на ЗСУ." Вами написано? без примусу? Не треба вигадувати, мною подана цитата скопійована з новинарні і тому вона написана іншим шрифтом з нахилом. Я не Canton, не маю звички подавати чужі міркування як свої, але ви не соромтесь і продовжуйте. Цікаво (с) Цитата Canton сказав: Зеленський відмінить санкції проти Порошенка, якщо той віддасть йому гроші Особисто Вас ця брехня про йому гроші чомусь ніскільки не бентежить, а от до бюджет який зараз без допомоги штатів порожній ви навіть не помічаєте? Як ніхто з довбнів щодня писавших, що зе маріонетка бєні чомусь не звернули уваги на дату оголошення санкцій (день народження коломойського). як це сприймати після всього лайна у звинуваченнях? Я не аналітик, але тільки сліпий не бачив, що беня був лише одним із спонсорів виборів. Де ваше і не тільки ваше обурення проти санкцій щодо безнєвінно страдающєго Ігоря Валерійовича? Нема? А чого ж так? Сууко, на тлі дурні від трампа і його адміністраціїї зараз і так важко, а ви ще більше намагаєтесь підкинути лайна. Накуа? 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 7 хвилин тому, Фрай сказав: Як ніхто з довбнів щодня писавших, що зе маріонетка бєні чомусь не звернули уваги на дату оголошення санкцій (день народження коломойського). Просто так співпало. У бєні день народження, але у нього ліцензії на найбільші копалини марганцю... А у Жеваго ліцензії на залізну руду, а у інших - інші ліцензії які пообіцяли віддати амерам чи британцям, чи комусь іншому... Тут нічого особистого, лише бізнес. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого (змінено) Цитата Просто так співпало. У бєні день народження, але у нього ліцензії на найбільші копалини марганцю... Я не вірю у такі співпадіння, то хтось насолоджується помстою Цитата Тут нічого особистого, лише бізнес. У оп головний бізнес то війна, але то не залежить від хвамілій і не означає, що треба все кинути і на все наплювати. А підбурювати на протистояння владі під час воєнного стану взагалі злочин. Давайте достойно закінчимо війну і тоді роздамо всім сестрам по сережці! (спокійно повісимо всіх у пересторогу наступникам) щоправда й тут виникає питання - судді хто і хто катами буде? Змінено 14 лютого користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 10 хвилин тому, Фрай сказав: Я не вірю у такі співпадіння, то хтось насолоджується помстою Не думаю що новий міністр фінансів сполучених штатів відслідковує дні народження українських підслідних. 12 хвилин тому, Фрай сказав: Давайте достойно закінчимо війну і тоді роздамо всім сестрам по сережці! Але Трамп вимагає гроші зараз, а не після закінчення війни, бо знає що кинуть як кинули китайців з моторсіччу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого Не знаю чому, але від ваших дописів тягне душком з російських паблік 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 14 хвилин тому, Humanite сказав: Але Трамп вимагає гроші зараз, а не після закінчення війни, бо знає що кинуть як кинули китайців з моторсіччу Для цього треба тримати при владі лояльний та залежний менеджмент Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 55 хвилин тому, Бездомный сказав: тюбля тимошонка з дніпровської - юмзівської гебні - а дніпровська - юмзівська гебня за часи совдепії була напряму підпорядкована масквабаду ( всі архіви - на масквабаді ) Тобто архіви львівськой, берлінской, паріжськой, лондонськой, вашінгтонськой гебні не "на масквабаді" знаходятся..? 😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого (змінено) 42 хвилини тому, Фрай сказав: Не знаю чому, але від ваших дописів тягне душком з російських паблік то ви ще його старі дописи (особливо під попереднім ніком "Прохожий") не читали. там рюзькій мір в голові. Змінено 14 лютого користувачем outdoor24 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого (змінено) 1 година тому, Фрай сказав: Не треба вигадувати, мною подана цитата скопійована з новинарні і тому вона написана іншим шрифтом з нахилом. Я не Canton, не маю звички подавати чужі міркування як свої, але ви не соромтесь і продовжуйте. Цікаво Так я про цитату нічого не кажу ) цитуйте А як щодо питань? Якщо боїтесь на люди , то хоч собі відповідь дайте: Як маленька демократична країна з Конституцією, за кілька років скотилася до "підконтрольного району" який обкладає даниною ОП(Г) районого масштабу, встановлюючи свої "поняття" ... ви ж не мріяли "жить по понятиям" ? І про причини і наслідки подумайте ... Чому понад 6 мільонів чоловіків не хочуть захищати, ні, не країну, а опг ...чому впали (і значно) донати на військо та інше ...і чому зараз замість думати про фронт та країну всі вже обговорюють вибори ... Звісно, це не персонально до вас, це взагалі, до людей... на кону ваше життя, життя ваших дітей та рідних ... думаТЕ ... Заїбло, бажаєте подихати як собаки - ваше право, але не тягніть за собою могилу інших. Змінено 14 лютого користувачем DmiVady 6 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 14 лютого Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2 часа назад, Canton сказал: Вы с "зеленой дрисней" пздите в унисон... Санкции к Порошенко введены из-за: уголовного дела о государственной измене, где Порошенко инкриминируют сговор с Медведчуком и руководством РФ из-за разрешения "Центрэнерго" покупать уголь с оккупированных территорий Донбасса. участия Порошенко в создании Партии регионов, и работе в правительстве Януковича, когда он, будучи министром иностранных дел, участвовал в подготовке Харьковских соглашений (Порошенко возглавлял МИД при президенте Ющенко. Был уволен с должности 11 марта 2010 года. Харьковские соглашения Янукович подписал в апреле 2010-го -ред.). сотрудничества с РФ через активы на территории государства-агрессора - фабрику "Рошен" в Липецке и "Севморзавод" в Крыму. Правительство считает, что Порошенко был заинтересован в продолжении сотрудничества с РФ и размещении Черноморского флота на полуострове.(С) Но дай денюжков, и санкции сниму... Быдло конченое...кстати - Вы тоже... " тикайте собі у сраку..."(с) Сьогодні у мого Данинга з Крюгером знесло дах. Стою в черзі в Рошені з Київським тортиком. Попереду мужик набрав всього солодкого, розраховуется та розповідає касирші який бандит Порошенко. 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз