Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

54 минуты назад, Canton сказал:

Коли беззаконно переслідували Порошенка, ви мовчали, бо вам не подобався Порошенко

Звиняйте, не стримався. А чому повинен подобатись, а головне, чим? Тим, що відкрито пропагував співпрацю з путіним? Чи тим, як він вже не один рік вправно виводить мільярди на власні рахунки, не сплачуючи при цьому жодної гривні податків, які мусять сплачувати всі інші громадяни? Звиняйте, не сплатив звраз, а обіцяв сплатити після завершення строку інвестфонду, створеного як прикриття оборудок, це десь за 50 років. Ви справді вірите, що через 50 років петро гетьман сплатить мільярди в бюджет?

• Лайк 7
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 минут назад, Evgenich сказал:

А на це я дам відповідь. Тут все банально: страх перед значними труднощами (солдатський побут, це не піонерський табір) та ризиком загинути. Причому це абсолютно зрозумілий страх, не зрозумілі лише виправлення. Камон, коли я чую "за кого воювати, за клоуна? олігархів? корупцію?" це ж очевидно, що такі люди знайдуть 1000 причин чому ні, замість по-перше визнати справжню причину, а по-друге перебороти страх, бо я (як і 99% військових які вступили до лав ЗСУ) чітко усвідомлював, і усвідомлюю, що мотивація взяти до рук зброю складається з двох причин: мою країну хотять захопити нелюди і вони хотять вбити мене і всіх моїх близьких. Сподіваюсь нікому не треба доводити такі очевидні речі. А 6 мільйонів "чоловіків" у 99% звичайні сикуни. Вони і свій власний дім не захистили би, знайшовши безліч відмазок на кшталт: "цим має займатись поліція, за що я податки сплачую?" ну або "захист - то справа професіоналів, я на таке не вивчився". 

Я не виправдовую гнилість та корупцію влади, але і виправдовувати 6 мільйонів "чоловіків" теж не збираюсь.

Не так все просто...вопрос архисложный...

Если бы я в 14 видел, во что превратится наше общество в 24-25- хер бы я вообще занялся тем, чем занимался с 14 года.

Нашел бы 100 способов свалить подальше от этих придурков. "Еб...сь сами"(С)

Не могу осудить тех, кто "зассал", когда видит провластных "ссыкунов"

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 4
Посилання на коментар

18 годин тому, Canton сказав:

Если бы я в 14 видел, во что превратится наше общество

Вам об этом здесь писали постоянно, с начала Евромайдана - так уж точно.

13.04.2014 в 07:52, vadimv сказав:

Только не говорите потом, что вас не предупреждали...

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

1 час назад, Canton сказал:

И когда откроются границы - еще десять миллионов адекватных свалит из страны так, что только пятки засверкают.

Знову брехня та пересмикування. Нікуди ніхто не звалить. За однієї простої причини, а саме, що відміна військового стану буде автоматично пов'язана із зняттям з фінансової голки наших біженців. Хто влаштувався на роботу - той, може ще й залишиться. А решта, яка сидить на виплатах, точно буде вимушена щось робити. Нових прибульців ніхто не буде підтримувати, а статус біженця їм не світить, бо військові дії до того часу (відміна ВС) повинні завершитись. Тому тільки розворот на 180 і бігом додому, якщо не самотужки, то примусово і з забороною на повторний в'їзд. Так що не треба транслювати популярну зараз кацапську байку для дуже наляканих. 

• Лайк 2
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

12 минут назад, Vladdi сказал:

Чи тим, як він вже не один рік вправно виводить мільярди на власні рахунки, не сплачуючи при цьому жодної гривні податків, які мусять сплачувати всі інші громадяни? Звиняйте, не сплатив звраз, а обіцяв сплатити після завершення строку інвестфонду, створеного як прикриття оборудок, це десь за 50 років.

Откуда этот феерический бред?

• Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

7 минут назад, vadimv сказал:

Вам об этом здесь писали постоянно, с начала Евромайдана - так уж точно.

Во первых меня тут не было тогда. Мальца другими делами занят был

Да и пох мне чье то мнение - все равно сделаю так, как сочту нужным...

• Дякую 1
Посилання на коментар

18 минут назад, Canton сказал:

Не могу осудить тех, кто "зассал", когда видит провластных "ссыкунов"

А для мене все просто, бо це із опери: їм можна, чому мені нізя? Тому що я не мудень! В мене є гідність і самоідентичність, що я українець, а не космополіт, і моїй батьківщині загрожує загибель. 

Ви думаєте що я на боюсь? Сусь не меньше за інших! Але відчуття обов'язку захистити Україну (а в це поняття я вкладаю і своїх рідних, і себе коханого, і свій дім, і свою культуру... одним словом все, що мені дорого) переважає страх померти. Головне розставити пріоритети, спочатку ворога вигнати, а потім і з підарами у владі розібратись Можна (навіть необхідно) і одночасно, але це точно не має бути виправданням своєї нікчемності.

Тож, якщо ти навіть і сикло, то знайди хоч краплю мужності визнати це, а не списувати все на "об'єктивні обставини".

P.S. в звертанні Ти, я маю на увазі не конкретно тебе, а кожного такого "чоловіка", який так то пішов би захищати, як би...

Змінено користувачем Evgenich
  • Лайк 2
  • Дякую 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Evgenich сказал:

в звертанні Ти, я маю на увазі не конкретно тебе, а кожного такого "чоловіка", який так то пішов би захищати, як би...

Нормально, Вам можно...старший по званию разрешает...

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Canton сказав:

Да и пох мне чье то мнение - все равно сделаю так, как сочту нужным...

Ну раз на мнения пох, а сам увидеть не в состоянии - то тогда ваши проблемы...

Посилання на коментар

2 минуты назад, Evgenich сказал:

А для мене все просто, бо це із опери: їм можна, чому мені нізя? Тому що я не мудень! В мене є гідність і самоідентичність, що я українець, а не космополіт, і моїй батьківщині загрожує загибель. 

Ви думаєте що я на боюсь? Сусь не меньше за інших! Але відчуття обов'язку захистити Україну (а в це поняття я вкладаю і своїх рідних, і себе коханого, і свій дім, і свою культуру... одним словом все, що мені дорого) переважає страх померти. Головне розставити пріоритети, спочатку ворога вигнати, а потім і з підарами у владі розібратись Можна (навіть необхідно) і одночасно, але це точно не має бути виправданням своєї нікчемності.

Тож, якщо ти навіть і сикло, то знайди хоч краплю мужності визнати це, а не списувати все "об'єктивні обставини".

P.S. в звертанні Ти, я маю на увазі не конкретно тебе, а кожного такого "чоловіка", який так то пішов би захищати, як би...

Я аж прослезился

Посилання на коментар

15 минут назад, Vladdi сказал:

Знову брехня та пересмикування. Нікуди ніхто не звалить. За однієї простої причини, а саме, що відміна військового стану буде автоматично пов'язана із зняттям з фінансової голки наших біженців. Хто влаштувався на роботу - той, може ще й залишиться. А решта, яка сидить на виплатах, точно буде вимушена щось робити. Нових прибульців ніхто не буде підтримувати, а статус біженця їм не світить, бо військові дії до того часу (відміна ВС) повинні завершитись. Тому тільки розворот на 180 і бігом додому, якщо не самотужки, то примусово і з забороною на повторний в'їзд. Так що не треба транслювати популярну зараз кацапську байку для дуже наляканих. 

Десять млн не виїде, звісно. Але вже зараз багато людей думають про відміну тз і статус, на якому вони залишаться. Отримувачі соцвиплат, якщо такі ще десь є, звісно повернуться. Але це аж ніяк не економічно активні громадяни, скоріше тягар для економіки, ніж її рушійна сила. До того ж мова про адекватних. Адекватному платити за себе податок з мінімалки, щоб мати підстави отримати умовну карту побиту, не якась нездійсненна задача.

Змінено користувачем Gonchik
  • Лайк 6
Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

Ну раз на мнения пох, а сам увидеть не в состоянии - то тогда ваши проблемы...

За все в жизни нужно платить...

Посилання на коментар

14 минут назад, Vladdi сказал:

Так що не треба транслювати популярну зараз кацапську байку для дуже наляканих. 

Только в моем окружении несколько десятков человек, которые уедут моментально...и не на пособие...

Много боевых, с опытом...хер они тут останутся...за ними УЖЕ разные ЧВК охотятся...

Посилання на коментар

Тільки що, Canton сказав:

За все в жизни нужно платить...

Не, не за все.

За чужие косяки платить не нужно.

Посилання на коментар

Только что, Canton сказал:

Только в моем окружении несколько десятков человек, которые уедут моментально...и не на пособие...

А в моём десяток, которые вряд ли уже вернуться, никаких выплат давно не получают, работают

Посилання на коментар

1 година тому, DmiVady сказав:

Чому понад 6 мільонів чоловіків не хочуть захищати, ні, не країну, а опг ...чому впали (і значно) донати на військо та інше ...і чому зараз замість думати про фронт та країну всі вже обговорюють вибори ...

Звідки цифра 6 млн? Ця цифра не показник нічого. Бо серед тих хто "не оновили дані" багато людей які допамагають армії як мінімум і які підуть при певних обставинах. А серед тих хто "оновив" багато тих хто так само не піде воювати - сцить, має броні/відстрочки і т.п. Серед усіх категорій є ті хто виїхали, купили документи, хворі і тп. 

Тому реально показники інші, але які точно сказати важко. 

На рахунок донатів - треба говорити що вони і так довго тримаються. Враховуючи в тому числі час умови життя і бізнесу, тиск на громадян від влади і тп. Також доречно мабуть спитати чи працюють донати на оборону, бо дуже зручно казати що 6млн не хтять захищати, але при цьому левова частина працює на оборону в тій чи іншій мірі. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 часа назад, ashim1990 сказал:

А що каже таблиця коефіцієнтів теплопровідності?

Для пінопласту, як не дивно, чим більша щільність, тим гірше він проводить тепло. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

36 минут назад, Evgenich сказал:

Але відчуття обов'язку захистити Україну (а в це поняття я вкладаю і своїх рідних, і себе коханого, і свій дім, і свою культуру... одним словом все, що мені дорого) переважає страх померти.

А вот тупая мысля в голову пришла...

Задайте себе вопрос и постарайтесь на него самому себе честно ответить - где бы был Ваш "обов'язок", если бы завтра условные "янкерсы" сказали - "ОК, Украина...мы вас аннексируем...будете ХЗ каким штатом в составе ЮЭсЭй"?

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

4 години тому, DmiVady сказав:

Так я про цитату нічого не кажу ) цитуйте  А як щодо питань? Якщо боїтесь на люди , то хоч собі відповідь дайте:

Чого/кого мені старперу боятись? Може вас? )

Як маленька демократична країна з Конституцією,  за кілька років скотилася до "підконтрольного району" який обкладає даниною ОП(Г) районого масштабу, встановлюючи свої "поняття" ... ви ж не мріяли "жить по понятиям" ?

Не кажіть дурні, вона такою і була! (якщо не гірше, бо реально був при владі олігарх, читай пахан)

Може нагадаєте ким були і за що смотрящими були кононенко, грановський, свинарчук, поляков, гонтарева та купа інших?

Яким чином в останню годину був зареєстрований і пройшов до ВР корупціонер кадиров? завдяки кому не підкажете?

Яким чином і згідно якого законодавства був поставлений генплокулолом кум? Які мав досягнення за час на посаді? 

Всіх відмазав?!!!

портнов, коляхорошийпарень, мертвечук, азаров, підраxyй і багато інших, яких ви зараз приписуєте цим мудням з оп, чому не сіли?

А як "опричники" гнобили незгодних, незадоволених чи тих хто не бажав добровільно віддати бізнес, звільнити потрібну посаду теж не в курсі?

Пощастило вам, а моїм друзям і знайомим довелось сьорбнути повною чашею так, що й досі не дійшли до тями.

Чому понад 6 мільонів чоловіків не хочуть захищати, ні, не країну, а опг ...чому впали (і значно) донати на військо та інше

А часом не тому, що зранку до ночі хоча б тут на форумі правлять бал ухилянти, які вдовбують у голови не йти до ЗСУ, бо то означає воювати за зелену дрисню і ворюг з оп, а не за країну та своїх близьких.

Вас тут не так і багато, але користуючись дахом причетності до секти самізнаєтекого ви почуваєте себе краще ніж патріоти які вболівають за долю країни, без зайвого пафосу.

Але що до того?

Ваша зрадофільська компашка зробила всіх чучелами, мудаками, до..., е..., п... і ще багато ким, що заборонено писати опонентам.

Ви всі навіть тих хто воює чи воював не соромитесь регулярно обісрати, вам же можна. (навіть своїх, якщо щось не так)

Цитата

Звісно, це не персонально до вас

Так і мій допис не персонально до вас, він взагалі до всіх тих, хто вважає правим виключно себе, на чолі з самімзнаєтеким.

Ви ж будь-кого незгодного автоматично приписує до зеленої плісняви/дрисні і тд, як там гасло - кто нє с намі тот протів нас!

Заїбло,  бажаєте подихати як собаки - ваше право, але не тягніть за собою могилу інших. 

Я канєшно діко ізвіняюсь, а якщо вашого ідола будуть підтримувати то будемо подихати як герої? image.png.d95c4ef560d2917db0a1de111ed9dec9.png

Тоді є два путя... (с)

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 5
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, Vladdi сказав:

Чи тим, як він вже не один рік вправно виводить мільярди на власні рахунки, не сплачуючи при цьому жодної гривні податків, які мусять сплачувати всі інші громадяни? Звиняйте, не сплатив звраз, а обіцяв сплатити після завершення строку інвестфонду, створеного як прикриття оборудок, це десь за 50 років. Ви справді вірите, що через 50 років петро гетьман сплатить мільярди в бюджет?

Астрологи оголошують тиждень експертів по оподаткуванню... По вашому кодло Гетьманцева б не нарило щось? Чи для нього окреме податкове поле у нас, не те що для Ахметова і  т.п.?

Посилання на коментар

20 хвилин тому, Фрай сказав:

Чого/кого мені старперу боятись? Може вас? 

Не кажіть дурні, вона такою і була! (якщо не гірше)

Може нагадаєте ким були і за що смотрящими були кононенко, грановський, свинарчук, поляков, гонтарева та купа інших?

Яким чином в останню годину був зареєстрований і пройшов до ВР корупціонер кадиров? завдяки кому не підкажете?

Яким чином і згідно якого законодавства був поставлений генплокулолом кум? Які мав досягнення за час на посаді? 

Всіх відмазав?!!!

портнов, коляхорошийпарень, мертвечук, азаров, підра*** і багато інших, яких ви зараз приписуєте цим мудням, чому не сіли?

А як "опричники" гнобили незгодних, незадоволених чи тих хто не бажав добровільно віддати бізнес, звільнити потрібну посаду теж не в курсі?

Пощастило вам.

А часом не тому, що зранку до ночі хоча б тут на форумі правлять бал ухилянти, які вдовбують у голови не йти до ЗСУ,

бо то означає воювати за зелену дрисню і ворюг з оп, а не за країну та своїх близьких.

Вас тут не так і багато, але користуючись дахом причетності до секти самізнаєтекого почуваєте себе краще ніж патріоти які вболівають за долю країни без зайвого пафосу.

Але що до того?

Ваша зрадофільська компашка зробила всіх чучелами, мудаками, до..., е..., п... і ще багато ким, що заборонено писати опонентам.

Ви всі навіть тих хто воює чи воював не соромитесь регулярно обісрати, вам же можна. 

Так і мій допис не персонально до вас, він взагалі до всіх тих, хто вважає правим виключно себе, на чолі з самімзнаєтеким.

А будь-кого незгодного автоматично приписує до зеленої плісняви/дрисні і тд.

Я канєшно діко ізвіняюсь, а якщо вашого ідола будуть підтримувати то будемо подихати як герої? image.png.d95c4ef560d2917db0a1de111ed9dec9.png

Тоді є два путя... (с)

Дивно, що Потрошитель виступає за Порошенка, хоча той безперешкодно впустив Гіркіна в Донецьк.

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, Gonchik сказав:

Десять млн не виїде, звісно. Але вже зараз багато людей думають про відміну тз і статус, на якому вони залишаться. Отримувачі соцвиплат, якщо такі ще десь є, звісно повернуться. Але це аж ніяк не економічно активні громадяни, скоріше тягар для економіки, ніж її рушійна сила. До того ж мова про адекватних. Адекватному платити за себе податок з мінімалки, щоб мати підстави отримати умовну карту побиту, не якась нездійсненна задача.

Так тут ще кращі умови будуть для адекватних якщо бойові дії закінчаться, а інвестиції почнуться :flag1:

• Лайк 2
Посилання на коментар

50 хвилин тому, sergio сказав:

Для пінопласту, як не дивно, чим більша щільність, тим гірше він проводить тепло. 

і що тут дивного?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...