andry07 Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня 2 минуты назад, dragon200 сказал: Дуже важко) ух відчуваю нормально я задовбусь як буду той дах ліпити) Та ладно. У Вас дуже простий двоскатний дах. Якщо хочете точно задовбатись, то зробіть чотири ската зі слуховими вікнами)))) А Ви будете сами робити? Чи наймете бригаду досвідчених покрівельників? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: В суботу в 17:44 Автор Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:44 В 18.05.2025 в 20:08, andry07 сказал: Та ладно. У Вас дуже простий двоскатний дах. Якщо хочете точно задовбатись, то зробіть чотири ската зі слуховими вікнами)))) А Ви будете сами робити? Чи наймете бригаду досвідчених покрівельників? 🥹 Якщо б я міг найняти досвідчених покрівельників то я б мабуть і не знав що це за форум) А так як у нас згорів весь бізнес = гроші то все буду робити сам як і раніше, хоча була мрія когось найняти) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: В суботу в 17:51 Автор Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:51 Понеслась Замовив арматуру - 13к грн По лазеру вирівняв блоки опалубки від армопояс Утеплив пінополістиролом Зробив армопояс по всім правилам 👌 арматура 12 + 8, посередині, там де перемичка 14 + 8 Почав збирати опалубку. Опалубка з армлпояса першого поверху, зібралась як конструктор) головне підписати всі щити щоб знати що куди прикручувати, що дивно але я їх так і підписав в тому році, чому був безмежно радий) Тепер залишилось зробити фундамент під терасу, бо заливати буду бетононасом, а на армопояс там хв 30 максимум піде роботи. А я платитиму за 2 години. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В суботу в 18:20 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:20 27 хвилин тому, dragon200 сказав: Понеслась Замовив арматуру - 13к грн По лазеру вирівняв блоки опалубки від армопояс Утеплив пінополістиролом Зробив армопояс по всім правилам 👌 арматура 12 + 8, посередині, там де перемичка 14 + 8 Почав збирати опалубку. Опалубка з армлпояса першого поверху, зібралась як конструктор) головне підписати всі щити щоб знати що куди прикручувати, що дивно але я їх так і підписав в тому році, чому був безмежно радий) Тепер залишилось зробити фундамент під терасу, бо заливати буду бетононасом, а на армопояс там хв 30 максимум піде роботи. А я платитиму за 2 години. Ну да, дивно,якби ви без будівельників ще колотили та лазили по відру заливали ) По чім насос нинче? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: В суботу в 18:39 Автор Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:39 17 минут назад, МаТраС сказал: Ну да, дивно,якби ви без будівельників ще колотили та лазили по відру заливали ) По чім насос нинче? В тому році був 8.5 тис, в цьому мабуть 9. Це мін замовлення, 2 години Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В суботу в 18:42 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:42 2 хвилини тому, dragon200 сказав: В тому році був 8.5 тис, в цьому мабуть 9. Це мін замовлення, 2 години Жорстоко) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: В суботу в 19:46 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:46 (змінено) 1 година тому, dragon200 сказав: В тому році був 8.5 тис, в цьому мабуть 9. Це мін замовлення, 2 години Это вы заказывали через производителя бетона, или отдельно? Змінено В суботу в 19:46 користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: В суботу в 19:48 Автор Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:48 1 минуту назад, ЯД сказал: Это вы заказывали через производителя бетона, или отдельно? Я у виробника. Та що так що так ціна однакова +-, різниця може 500грн буде і то не факт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: В суботу в 19:54 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:54 4 хвилини тому, dragon200 сказав: Я у виробника. Та що так що так ціна однакова +-, різниця може 500грн буде і то не факт. Та не. Я ж так думаю бетон на Гранде заказываете? Вот если у них насос сразу - то дешевле, чем тот же самый насос отдельно. На себе проверил)) причем разница была 1000, и это в 22 году Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dragon200 Опубліковано: В суботу в 19:59 Автор Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:59 4 минуты назад, ЯД сказал: Та не. Я ж так думаю бетон на Гранде заказываете? Вот если у них насос сразу - то дешевле, чем тот же самый насос отдельно. На себе проверил)) причем разница была 1000, и это в 22 году Так на гранде, 8.5 к грн в тому році. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз