Vanski Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 37 минут назад, igorrius сказал: ну да , но перепаковщикт вторсырья для счастливых обладателей типа новых ячеек пошли дальше : они уже и платформы научились приваривать , спрос творит чудеса ! Я зрозумів Ви Bossman маєте на увазі, кажучи про перепакування. Вони стверджують що продають нові комірки, у Вас є докази, що bossman зрізає шпильки і наварює клеми? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 година тому, igorrius сказав: Вас послушать - так БУ ячеек вообще не существует , все исключительно новые , только с конвейера покажіть, де я таке казав...вистачає продавців бу комірок, аліекспресс, тощо, навіть запихують їх в збірки недорогі фабричні. але це не означає, що тільки босман продає нові а усі інші продають бу. ви маніпулюєте інформацією . Змінено 2 години тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 21 минуту назад, Vanski сказал: Чотири болти загалом на комірку. Я розумію, що то лохівський сайт лохівською мовою для лохів, але як часто буває вони сами свою лохівську мову не здатні опонувати. 1 час назад, igorrius сказал: К аккумулятору приваривается сверху исключительно большая клемма с плоскостью под 4 болта Де тут множина? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Панове самозбірники, а чого ви так завзято сперечаєтесь? (прям якась політЄка в темі ) Вам у цій темі не дають жодного верифікованого доказу, тільки конспірологічні теорії. Ви на всі плітки в інтернетах будете так реагувати? Хай живуть у своїх бульбашках, ви їх уже не врятуєте, краще ці сили витратити на себе і близьких) Ви ж знаєте свої батареї, що вам з того, що хтось десь щось каже? Електрики додасться? Перевірте свої батареї під навантаженням на просадку напруги комірок (якщо ви це не робили після збірки, чи давно не тестили) та спіть спокійно. Простий алгоритм: Батарея розряджена до ~20% - і дати на неї навантаження, близьке до вашого максимуму (але в межах того, що не відсікає BMS і що витримує інвертор/проводка). Можна орієнтуватись на ваш "реальний МАХ", умовно +10–20%, на те, що сетап дозволяє. Подивитись, наскільки просаджуються ваші комірки у збірці, та розкид у просадках: різниця між "найсильнішою" та "найслабшою" коміркою. Гадаю, що в нормальному сетапі просадки нижче ~2.80–2.90 V на найслабшій комірці (бо в нас комірки не старі) зазвичай не буде. Якщо є значно нижче (якась комірка валиться у 2.7–2.6) або розкид великий - уже є питання. Тож після цього дістати прутня і, посміхаючись, показати в екран компа, і повторити тест через пів року чи рік) * Показувати прутня для завершення тесту необов'язково Можна просто скрини показів (мій інвертор мах 3,8 Ватт): Прихований текст До речі, пропоную поділитися алгоритмами тестів батарей/комірок, в домашніх умовах, без спец приладів. Всім гарних комірок Змінено 2 години тому користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, igorrius сказав: несомненно , но шпильки как минимум должны существовать и на сайте производителя ячеек , а не вот это вот : добрый дядя продавец приварил для Вашего улобства ячейки , ни для того , чтоб скрыть следы употребления , не не . кроме того , упаковка должна быть такой вот , заводской : На паркані теж написано. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 51 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: покажіть, де я таке казав...вистачає продавців бу комірок, аліекспресс, тощо, навіть запихують їх в збірки недорогі фабричні. але це не означає, що тільки босман продає нові а усі інші продають бу. ви маніпулюєте інформацією . я не знаю что они там продают , я использовал эту обширную статью , где узазано почему так много ячеек БУ , почему они заполонили рынок , как скрывают то , что ячейка уже была в использовании , какие факторы говорят в пользу того , что скорее всего та или иная ячейка - бу , только и всего . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 31 минуту назад, МакДо сказал: На паркані теж написано. так автор статьи звиздит , на коробках с ячейами ЕVE нет соответствующих эмблем и надписей , он зафотошопил эти картинки и все выдумал ? Змінено 1 година тому користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому 2 часа назад, Александр Аврамчук сказал: вистачає продавців бу комірок, аліекспресс, тощо, ничто не мешает ведь продавцам , тому же Нкону закупать бу ячейки на алибабе и у себя на сайте их продавать ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому 1 хвилину тому, igorrius сказав: ничто не мешает ведь продавцам , тому же Нкону закупать бу ячейки на алибабе и у себя на сайте их продавать ? Всім відомо, що нкон купує комірки на аліекспрес 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому 3 хвилини тому, МакДо сказав: Всім відомо, що нкон купує комірки на аліекспрес на олх Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз