Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Як обрати акумулятори до інвертору

Vikctor

Рекомендовані повідомлення

37 минут назад, igorrius сказал:

ну да , но перепаковщикт вторсырья для счастливых обладателей типа новых ячеек пошли дальше : они уже и платформы научились приваривать , спрос творит чудеса !

Я зрозумів Ви Bossman маєте на увазі, кажучи про перепакування.

Вони стверджують що продають нові комірки, у Вас є докази, що bossman зрізає шпильки і наварює клеми?

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, igorrius сказав:

Вас послушать - так БУ ячеек вообще не существует , все исключительно новые , только с конвейера

покажіть, де я таке казав...вистачає продавців бу комірок, аліекспресс, тощо, навіть запихують їх в збірки недорогі фабричні. але це не означає, що тільки босман продає нові а усі інші продають бу. ви маніпулюєте інформацією . 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

21 минуту назад, Vanski сказал:

Чотири болти загалом на комірку.

Я розумію, що то лохівський сайт лохівською мовою для лохів, але як часто буває вони сами свою лохівську мову не здатні опонувати.

1 час назад, igorrius сказал:

К аккумулятору приваривается сверху исключительно большая клемма с плоскостью под 4 болта

Де тут множина?

Посилання на коментар

Панове самозбірники, а чого ви так завзято сперечаєтесь? (прям якась політЄка в темі :))
Вам у цій темі не дають жодного верифікованого доказу, тільки конспірологічні теорії.

Ви на всі плітки в інтернетах будете так реагувати? :pardon:

Хай живуть у своїх бульбашках, ви їх уже не врятуєте, краще ці сили витратити на себе і близьких)
Ви ж знаєте свої батареї, що вам з того, що хтось десь щось каже? Електрики додасться? :pardon:
Перевірте свої батареї під навантаженням на просадку напруги комірок (якщо ви це не робили після збірки, чи давно не тестили) та спіть спокійно.

Простий алгоритм:
Батарея розряджена до ~20% - і дати на неї навантаження, близьке до вашого максимуму (але в межах того, що не відсікає BMS і що витримує інвертор/проводка). Можна орієнтуватись на ваш "реальний МАХ", умовно +10–20%, на те, що сетап дозволяє.
Подивитись, наскільки просаджуються ваші комірки у збірці, та розкид у просадках: різниця між "найсильнішою" та "найслабшою" коміркою.

Гадаю, що в нормальному сетапі просадки нижче ~2.80–2.90 V на найслабшій комірці (бо в нас комірки не старі) зазвичай не буде. Якщо є значно нижче (якась комірка валиться у 2.7–2.6) або розкид великий - уже є питання.
Тож після цього дістати прутня і, посміхаючись, показати в екран компа, і повторити тест через пів року чи рік)

* Показувати прутня для завершення тесту необов'язково :crazy:
Можна просто скрини показів (мій інвертор мах 3,8 Ватт):

Прихований текст

1.thumb.png.6189693a250b94752ac952e992f4047c.png2.thumb.png.a22c3ea5bcd96eadffc3d76bd4530e1a.png

:oops:

До речі, пропоную поділитися алгоритмами тестів батарей/комірок, в домашніх умовах, без спец приладів. 
Всім гарних комірок :beer:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 2
Посилання на коментар

несомненно , но шпильки как минимум должны существовать и на сайте производителя ячеек , а не вот это вот : добрый дядя продавец приварил для Вашего улобства ячейки , ни для того , чтоб скрыть следы употребления , не не .

кроме того , упаковка должна быть такой вот , заводской :

70FBD080-294E-492B-8AE1-29158DC97DF7.png

На паркані теж написано.

image.thumb.png.5e43ee16feb082b62dc52d6355f9150e.png

• Хаха 7
Посилання на коментар

51 минуту назад, Александр Аврамчук сказал:

покажіть, де я таке казав...вистачає продавців бу комірок, аліекспресс, тощо, навіть запихують їх в збірки недорогі фабричні. але це не означає, що тільки босман продає нові а усі інші продають бу. ви маніпулюєте інформацією . 

я не знаю что они там продают , я использовал эту обширную статью , где узазано почему так много ячеек БУ , почему они заполонили рынок , как скрывают то , что ячейка уже была в использовании , какие факторы говорят в пользу того , что скорее всего та или иная ячейка - бу , только и всего .

Посилання на коментар

31 минуту назад, МакДо сказал:

На паркані теж написано.

так автор статьи звиздит , на коробках с ячейами ЕVE нет соответствующих эмблем и надписей , он зафотошопил  эти картинки и все выдумал ?

Змінено користувачем igorrius
Посилання на коментар

2 часа назад, Александр Аврамчук сказал:

вистачає продавців бу комірок, аліекспресс, тощо,

ничто не мешает ведь продавцам , тому же Нкону закупать бу ячейки на алибабе и у себя на сайте их продавать ?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, igorrius сказав:

ничто не мешает ведь продавцам , тому же Нкону закупать бу ячейки на алибабе и у себя на сайте их продавать ?

Всім відомо, що нкон купує комірки на аліекспрес

• Хаха 3
Посилання на коментар

3 години тому, beavis сказав:

Щодо ціни збірки на 105 комірках - вона не має сенсу, як на мене. Не знаю чи візьмуть з них податок на митниці, але вже самі комірки, бмс та кабелі стануть десь 600 уо. Якщо взагалі знайти такі комірки в наявності. При цьому готові акума від деї на 5 квт з доставкою 660 євро. 

pytes v5 з підігрівом 700 євро (самий топ як на мене, розрядні струми до 180А до 15 сек). без підігріву 640 євро. Пілонтек 660 євро. 

Самозбір в цьому форматі немає жодного сенсу.  Рік тому я робив самозбір зі 105 ячейок, але тоді ще був такий час що пілонтек коштував біля 1000 євро і це мало сенс.

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, МакДо сказал:

Всім відомо, що нкон купує комірки на аліекспрес

да кто их знает где они берут . Учитывая , что у них появляются периодически просроченные ячейки с хранения и типа новые - они берут там , где дешевле , чтобы больше заработать

Посилання на коментар

да кто их знает где они берут . Учитывая , что у них появляются периодически просроченные ячейки с хранения и типа новые - они берут там , где дешевле , чтобы больше заработать

Тю, как у вас получается противоречить самому себе в одном предложении?)

Если у них есть сеть и новые и "просроченные", грейд а и б,  то значит они предоставляют на выбор человеку, а не где подешевле, не так ли. А мало того они так и пишут, грейд а, а-, б, дата производства свежая, 2 года назад и пр. Сам решай какую тебе хочется.

Кроме того у всех партий есть доки от производителя и по емкости ячеек в партии. 

Но да, я понимаю, что выбор это трудно

Посилання на коментар

1 час назад, igorrius сказал:

да кто их знает где они берут

хорошо, что ты знаешь где сам брал.

Посилання на коментар

3 минуты назад, ЯД сказал:

Тю, как у вас получается противоречить самому себе в одном предложении?)

когнитивные способности у всех разные. у него шаблон не треснет, даже если узнает, что не существует никаких "ячеек с завода".

• Лайк 1
Посилання на коментар

28 минут назад, ЯД сказал:

Если у них есть сеть и новые и "просроченные"

какие ж они новые , откуда им взяться ?  Просто код перебивать поленились на более свежий, чтоб  обновить дату производства 

Змінено користувачем igorrius
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...