volomoto Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 17 хвилин тому, Vikctor сказав: Запитав чи обов'язково залишити українську мову. А звідки взагалі взялась укр мова, якщо ви давно не оновлювались? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, volomoto сказал: А звідки взагалі взялась укр мова, якщо ви давно не оновлювались? Восени 2024 року оновлювався перший і до сьогодні останній раз. Тоді ж і з'явилася можливість встановити українську. Хоча для спілкування по питаннях інвертору тут по факту краще англійська.) Вже все виправили - маю ангійський інтерфейс. Висновок - для стандартного оновлення їм вже дійсно не потрібно вимикати вам світло, але якщо щось пішло не так, то кілька хвилин буде блекаут. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, Vikctor сказав: Вже все виправили - маю ангійський інтерфейс. Є тепер MPPT scan? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 27 хвилин тому, Vikctor сказав: Щось там з підтримкою щось не те чи може русня в саппорт пролізла. Запитав чи обов'язково залишити українську мову. думаю українська у них ставить якимсь окремим пакетом просто і схоже не завжди рівно. тому він/вона і запитали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 28 минут назад, volomoto сказал: Є тепер MPPT scan? Ні. Змінено 3 години тому користувачем Vikctor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 57 хвилин тому, Vikctor сказав: Ні. Далі в меню. Ледь не остання сторінка. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, МакДо сказал: Далі в меню. Ледь не остання сторінка. Точно є! Може й раніше було - я в ці хащі не ходив.) Активував цю функцію. Подивимось як воно працюватиме. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому 54 хвилини тому, Vikctor сказав: Може й раніше було - я в ці хащі не ходив В старих прошивках точно не було. Можливо в 1172 з'явилася, але я як і ви перескочив відразу на 1175 54 хвилини тому, Vikctor сказав: Подивимось як воно працюватиме Обов'язково поділіться досвідом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз