Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

17 хвилин тому, Vikctor сказав:

Запитав чи обов'язково залишити українську мову.

А звідки взагалі взялась укр мова, якщо ви давно не оновлювались?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, volomoto сказал:

А звідки взагалі взялась укр мова, якщо ви давно не оновлювались?

Восени 2024 року оновлювався перший і до сьогодні останній раз. Тоді ж і з'явилася можливість встановити українську. Хоча для спілкування по питаннях інвертору  тут по факту краще англійська.)

Вже все виправили - маю ангійський інтерфейс. 

Висновок - для стандартного оновлення їм вже дійсно не потрібно вимикати вам світло, але якщо щось пішло не так, то кілька хвилин буде блекаут.

• Лайк 1
Посилання на коментар

27 хвилин тому, Vikctor сказав:

Щось там з підтримкою щось не те чи може русня в саппорт пролізла. Запитав чи обов'язково залишити українську мову.

думаю українська у них ставить якимсь окремим пакетом просто і схоже не завжди рівно. тому він/вона і запитали. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

28 минут назад, volomoto сказал:

Є тепер MPPT scan?

Ні. 

259082460_.thumb.png.ad39c72355d65493c378bdeb3bcb19fc.png

Змінено користувачем Vikctor
Посилання на коментар

1 час назад, МакДо сказал:

Далі в меню. Ледь не остання сторінка.

Точно є! Може й раніше було - я в ці хащі не ходив.) Активував цю функцію. Подивимось як воно працюватиме.

321278270_.thumb.png.6b17e341aaeffbf778960ea13917ec64.png

• Лайк 4
Посилання на коментар

54 хвилини тому, Vikctor сказав:

Може й раніше було - я в ці хащі не ходив

В старих прошивках точно не було. Можливо в 1172 з'явилася, але я як і ви перескочив відразу на 1175

54 хвилини тому, Vikctor сказав:

Подивимось як воно працюватиме

Обов'язково поділіться досвідом :) 

• Лайк 1
Посилання на коментар

14.01.2026 в 21:36, МакДо сказав:

Доречі, он я замовив на днях звідти смарт шунт, то як приїде - точно скажу скільки то зайняло часу від моменту замовлення 

@Vikctor, як і обіцяв. Замовив його в пʼятницю увечері 09.01, 10.01 та 11.01 - вихідні. 12.01 його забрала НП та ось щойно, 20.01 я його отримав. Тобто чесних 8 діб. Не впевнений, що так вийде з комірками, але швидкість доставки зросла.

IMG_6901.jpeg

• Лайк 3
Посилання на коментар

3 минуты назад, МакДо сказал:

@Vikctor, як і обіцяв. Замовив його в пʼятницю увечері 09.01, 10.01 та 11.01 - вихідні. 12.01 його забрала НП та ось щойно, 20.01 я його отримав. Тобто чесних 8 діб. Не впевнений, що так вийде з комірками, але швидкість доставки зросла.

IMG_6901.jpeg

Всюди де НП заходить замість кволого міста швидкість зростає. А в нього проста інтеграція чи тільки через складні інструменти типу HA?

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Vikctor сказав:

Всюди де НП заходить замість кволого міста швидкість зростає. А в нього проста інтеграція чи тільки через складні інструменти типу HA?

Через на перший погляд складні)

• Лайк 1
Посилання на коментар

Панове, маю питання щодо допустимості встановлення Дея 6 кВт назовні будинку під навісом, бо в інструкції якось незрозуміло написано: спочатку "може встановлюватись назовні" а потім через пару абзаців "Not in the cool air directly"

P.S.: В моїх умовах, якщо не вийде встановити на вулиці, прийдеться встановлювати у приміщенні, всередині шафи, но цей варіант трохи геморний, буде потрібно городити якійсь колхоз з вентіляторів щоб влітку забирати ті 200-300 Вт теплової енергії які інвертор виробляє. Що порадите?

image.png.6a928189210cb805a285e1a9376a1fb7.png

Посилання на коментар

16 хвилин тому, Perforator21 сказав:

Панове, маю питання щодо допустимості встановлення Дея 6 кВт назовні будинку під навісом, бо в інструкції якось незрозуміло написано: спочатку "може встановлюватись назовні" а потім через пару абзаців "Not in the cool air directly"

То якась китайська англійська і загалом можна встановлювати надворі, головне щоб на нього прямо не світило сонце і не текла по ньому вода. Акумулятори, звичайно, мають бути в приміщенні.

• Лайк 2
Посилання на коментар

15 минут назад, Perforator21 сказал:

Що порадите?

У меня у товарища в квартире в шкафу стоит, у него без кулеров какая то модель.

Сам не видел, но вроде не жалуется, шкаф с дырками для вентиляции.

Ну и размер должен быть не в притык.  

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, volomoto сказал:

щоб на нього прямо не світило сонце і не текла по ньому вода.

Там вроде по температуре до -15 вроде.

Посилання на коментар

1 година тому, DimaF сказав:

У меня у товарища в квартире в шкафу стоит, у него без кулеров какая то модель.

Сам не видел, но вроде не жалуется, шкаф с дырками для вентиляции.

Ну и размер должен быть не в притык.  

І все залежить від навант аження. Якщо там дея на 6 кВт котру використовують щоб живити квартиру з споживанням пів кіловата та іноді на пару хвилин увімкнути чайник чи фен то нічого не буде.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, k-master сказал:

І все залежить від навант аження. Якщо там дея на 6 кВт котру використовують щоб живити квартиру з споживанням пів кіловата та іноді на пару хвилин увімкнути чайник чи фен то нічого не буде.

Ну да, обычная шестерка.

Посилання на коментар

1 годину тому, volomoto сказав:

загалом можна встановлювати надворі

тут головне щоб не було конденсату всередині при перепадах температури, бо у мене в щитку з автоматами на вулиці дверка льодом покрита. а гріються вони менше інвертора...

Посилання на коментар

15 хвилин тому, beavis сказав:

тут головне щоб не було конденсату всередині при перепадах температури, бо у мене в щитку з автоматами на вулиці дверка льодом покрита. а гріються вони менше інвертора...

Для того є кабельні сальники, щоб повітря туди-сюди не ходило. Але навіть якщо воно і буде трохи ходити, то не буде конденсату, бо інвертор, який працює, завжди тепліший, ніж навколишнє середовище.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, volomoto сказал:

До -40 завжди було.

В прошлом году смотрел, было до -15, сейчас глянул - уже до -40 прокачали....)

Посилання на коментар

2 хвилини тому, newbee2020 сказав:

а шо за нова фішка мппт скан ? чи вартто заради неї оновлюватись

в похмуру погоду, коли на протязі дня міняються сонячні умови,  мппт контролер  частіше шукає оптимальну точку мппт и типа збільшує  генерацію. на скільки не відомо. у мене включена в хмарну погоду. в сонячну вимикаю.  

Посилання на коментар

44 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

в похмуру погоду, коли на протязі дня міняються сонячні умови

В похмуру погоду воно не має ніякого ефекту, тільки коли є сонце і часткове затінення.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...