Фрай Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 години тому, Made in USSR сказав: как то дороговато ,сильно подорожал. Так навпаки, завдяки курсу став дешевше на вказану мною суму. А мені як назло готівка не була потрібна от і лежить «котлетка», сохне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 10 часов назад, Made in USSR сказал: как то дороговато ,сильно подорожал. Подорожчання було ще наприкинці лютого. Але це не заважає зараз ажіотажному попиту - черга на 5-6 місяців вперед Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 17 часов назад, sanyas15 сказал: Якщо виходити з позиції ціноутворення - то мій вибір (для мене особисто) очевидний. Я поставив додатковий інвертор та 8 панелей по 595Вт за ціною даного стабілізатора. Як це допоможе після заходу сонця ? У вас безлімітний акумулятор ? Цікавлюсь просто Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 годину тому, dneprstab сказав: У вас безлімітний акумулятор ? Цікавлюсь просто Мені цілком достатньо двох акумуляторів по 14кВт. А додатковий інвертор працює не тільки від сонця, а й заряджає ці акуми від мережі. Тобто, просто працює зарядним пристроєм від двох джерел. А основний інвертор від мережі відключений зовсім, тільки від сонця та акумулятора живить навантаження в усьому будинку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) странная и непонятная схема , но раз Вы так сделали , значит Вам так надо . два по 14 это уже совсем не плохо. Змінено 3 години тому користувачем Made in USSR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз