Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Рекомендовані повідомлення

4 часа назад, Made in USSR сказал:

Пока подробности не в курсе ( какое авто ,что сломалось ,что с ним сейчас  ) . Дело не только в поломке авто ,а дело в том ,что при поломке электромобиля , дотащить на веревке никуда нельзя ! Заночевать в теплом авто нельзя . Риски в прифронтовых районах высокие с этим электродерьмом. Вот вчера человек и попал в такую ситуацию. 

Чому електромобіль - це «електролайно», а людина, яка не читає чи не вникає в нюанси експлуатації- «человек»? В описаному випадку правильно казати «мавпа за кермом електромобіля» 

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

ЧТО за бредятина ? причем инструкция ? Зарядил и поехал , это что космическая станция ? Ехал ,а потом перестал и все. 

Посилання на коментар

5 часов назад, Vikingua сказал:

и петли есть и возить можно, естественно с ограничениями, все указано в инструкции
более того так можно заряжять машину с помощью рекуперации.

со своим авто можете делать ,что хотите , особенно если в голове опилки.

Посилання на коментар

Не все так просто з буксируванням, наче й можно зарядити, але не все так просто, можна й спалити.

Це як АКПП, можно буксирувати, обережно, можна навіть завести двигун з буксиру, але можна і пожалкувати.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Блять опять, це форум! Поставили питання - дали відповіть і все! Нахера оцей перепост новин? Відписався від Електромобілі-1, відписуюсь і від Електромобілі-2 ))

• Хаха 1
Посилання на коментар

Що за дурницю читаю про буксирування? Мою Tesla Model Y Performance можна буксирувати аж бігом. Ще і батарея буде заряджатися поки буксирують. Понакупляють старого мотлоху, потім пишуть , що не можна, бо в їх металобрухту немає такої функції.

Посилання на коментар

Не звертайте уваги, ви як завжди праві, крім Вас інші пишуть лише дурню, будьте поблажливі, навколо одні ніщеброди на мотлоху, що з нас узяти? 

2 години тому, allanek сказав:

Понакупляють старого мотлоху, потім пишуть , що не можна, бо в їх металобрухту немає такої функції.

:pozor:

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

5 годин тому, Фрай сказав:

, ви як завжди праві

А чого так мало тексту? Зазвичай ви починаєте  з  "мадам" і потім присвячуєте мені простирадло тексту з повним описом моєї особистості. 

Сарказм зрозуміла, але так, я права, без сарказму. Бо в новій темі повторюється те саме, що і в першій -  " електрички не маю  але то недоавтомобіль, в якому все погано". В кращому випадку сидять пасажирами в електричці і потім пишуть усіляки дурниці. Коли набридає читати ці дурниці, кажу про це.

Ще раз. На початку теми було сказано, що ця тема відкрита для об'єктивного погляду на електрички, з перевагами та недоліками.  Якщо вони були чи є в електричках, які мала (маю) в користувані, то я так в кажу, що подобаєтья,  а що ні.  Тому, якщо читаю тільки про перекоси негативу, без об'єктивного погляду, то реагую, як вважаю за потрібне. Це зрозуміло? 

5 годин тому, Фрай сказав:

навколо одні ніщеброди на мотлоху, що з нас узяти? 

Як мінімум, не писати всяку хню 🤦‍♀️

Ще раз. Електрички не ідеальні. Але я маю досвід і в мирний час, і в  повномасшабне вторгнення, і не маю причин бути незадоволеною. То чому я маю якось інакше реагувати, коли хтось купив те, що не дуже вписується в його обставини, світогляд та таке інше, бо в голові не вистачило клепки зробити правильний вибір? Ні, не маю. І абсолютно згодна з цим 

05.12.2024 в 13:44, S_Vladimir_79 сказав:

Чому електромобіль - це «електролайно», а людина, яка не читає чи не вникає в нюанси експлуатації- «человек»? В описаному випадку правильно казати «мавпа за кермом електромобіля» 

👏

Змінено користувачем allanek
Посилання на коментар

В 05.12.2024 в 10:12, US7IGN сказал:

Нова машина на гарантії? В сервіс дзвонити. Тотал зі смітника? Дякувати що не примушують утилізувати за власний рахунок.

В сервіс в 22 години ночі?  Знаю в Києві одного "главного" електрика\діагноста\електронщика по електрокарам однієї знаної фірми-продавана китайського непотріба, то він і на роботу приходить не раніше 11-ї, все зав"язано на нього, захворів, і вся ваша гарантія відсовується на невизначений термін...  Стосовно Зікрів - гарна автівка, але навіть з конвеєру може прийти з недожатими клемами і тоді світопляска і танці з бубнами гарантована на місяці вперед...,  заміна блоків можлива лише на новий блок який буде їхати невідомо скільки, а потім ще й потрібно його прописувати в більшості випадків онлайн за допомогою чарівного китайця за купу грошей.., імхо

Посилання на коментар

До речі, стосовно гарантійного сервісу. Чоловік міняв шини. Хотів іншу гуму, ніж стояла з заводу. Ні, не можна, інакше гарантія анулюється. 

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 години тому, hause сказав:

В сервіс в 22 години ночі?  Знаю в Києві одного "главного" електрика\діагноста\електронщика по електрокарам однієї знаної фірми-продавана китайського непотріба, то він і на роботу приходить не раніше 11-ї, все зав"язано на нього, захворів, і вся ваша гарантія відсовується на невизначений термін...  Стосовно Зікрів - гарна автівка, але навіть з конвеєру може прийти з недожатими клемами і тоді світопляска і танці з бубнами гарантована на місяці вперед...,  заміна блоків можлива лише на новий блок який буде їхати невідомо скільки, а потім ще й потрібно його прописувати в більшості випадків онлайн за допомогою чарівного китайця за купу грошей.., імхо

ну я ж не знаю як ви там економити збиралися...

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 часа назад, allanek сказал:

До речі, стосовно гарантійного сервісу. Чоловік міняв шини. Хотів іншу гуму, ніж стояла з заводу. Ні, не можна, інакше гарантія анулюється. 

Інші в сенсі інший розмір, чи іншого виробника? Це плюс, чи мінус?)  До речі, не знаю, як зараз, а раніше у багатьох брендів, якщо шини без омологації, то могли зняти з гарантії. Порше, БМВ точно, здається мерс теж.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Gonchik сказав:

Це плюс, чи мінус?)

Мабуть підвіска занадто м'яка )

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Gonchik сказав:

Інші в сенсі інший розмір,

Знімається гарантія на привід, якщо інший розмір.

6 хвилин тому, Gonchik сказав:

Це плюс, чи мінус?)

Вирішуйте самі.

....................

Змінено користувачем allanek
Посилання на коментар

2 години тому, Mr. D сказав:

Їдучі по місту я не бачу багато електричних таксі, а це саме ті автомобілі, які працюють та мають окупитися (й там точно все пораховано в деталях). От коли більшість з таксі будуть електромобілями тоді, точно можна буде сказати, електромобіль більш практичний та має якусь умовну кращу окупність в багатьох варіантах експлуатації

Повністю згоден: таксисту першому повинна бути вигідна електричка, але він не може собі дозволити її купити, а коли вже стане мільйонером, то нахера йому наматувати 3000км на тиждень, коли краще плавати у басейні? Тож електричка це просто перехідний період як і квартира до чогось кращого...

Посилання на коментар

06.12.2024 в 21:26, normal сказав:

Блять опять, це форум! Поставили питання - дали відповіть і все! Нахера оцей перепост новин? Відписався від Електромобілі-1, відписуюсь і від Електромобілі-2 ))

Або гіршого.

Посилання на коментар

9 минут назад, normal сказал:

Повністю згоден: таксисту першому повинна бути вигідна електричка, але він не може собі дозволити її купити, а коли вже стане мільйонером, то нахера йому наматувати 3000км на тиждень, коли краще плавати у басейні? Тож електричка це просто перехідний період як і квартира до чогось кращого...

Дайте кожному таксисту особисту розетку і місце під його підʼїздом, тоді побачите, скільки буде їх в таксі.

• Лайк 1
Посилання на коментар

56 хвилин тому, S_Vladimir_79 сказав:

Дайте кожному таксисту особисту розетку і місце під його підʼїздом, тоді побачите, скільки буде їх в таксі.

Таксист може оселитися за містом в селі, заряджати там автомобіль та їздити на роботу в місто. Але чи це буде вигідно тому таксисту на електроавтомобілі?
В місті розетки є на відстані 10 - 15 хвилин від під'їзду, але там тариф від ₴10.

А щодо того, якби всі заряджали свої автомобілі та, ще й в вночі. А якщо це 100 автомобілів одночасно біля одного будинку. На всіх вистачить потужності локальної енергосистеми? Думаю, що ні, тому цей процес переходу на електромобілі поступовий й не такий швидкий, як самі електроавтомобілі. )

Тому я загалом вважаю, що поки що електроавтомобіль достатньо нішева опція для тих, хто часто їздить, скажімо, в місто на роботу та заряджає свій автомобіль від своєї ж СЕС, де влітку значні надлишки енергії, а взимку користується тарифом для електроопалення. Але друге явище тимчасове.

Та й з СЕС не все так просто, надлишки енергії є вдень, а вдень автомобіль умовно на роботі, то ж велика частина енергії СЕС все ще не потрапляє в автомобіль.

Змінено користувачем Mr. D
  • Лайк 1
Посилання на коментар

12 годин тому, allanek сказав:

Знімається гарантія на привід, якщо інший розмір

Це навіть логічно. )
Як можливо назвати нормальною експлуатацію шини, коли та тре підкрилок? )

Та й загалом крайні положення колеса в динаміці - це не зовсім приміряти колесо на підйомнику. Це одна з задач інженерів виробника - розрахунок та подальше тестування правильного розміру колеса.

Змінено користувачем Mr. D
Посилання на коментар

5 годин тому, Mr. D сказав:

Та й з СЕС не все так просто, надлишки енергії є вдень, а вдень автомобіль умовно на роботі, то ж велика частина енергії СЕС все ще не потрапляє в автомобіль.

Ще є двозонний  тариф. На відміну від тарифу на електроопалення, він  ( поки що) явище постійне. Ми так і заряджали автівку - або вдень від СЕС або вночі по половинному тарифу.  СЕС та електричка з'явились в нас, майже, одночасно. 

Це навіть логічно. )

Не знаю подробиць, не цікавилась, чому в нього була думка про інший розмір, чи то він цікавився загальною інформацією про гарантійні випадки, але сказав, приблизно, те саме, що і ви з приводу інженерної думки.

Таксист може оселитися за містом в селі, заряджати там автомобіль та їздити на роботу в місто. 

Про таксі не скажу, хоч їх і було на електричках чимало в Києві до повномасштабки, а от персонал підрядника, що ставив нам СЕС, весь їздив на електричках. Їздили всією Україною. Якось я зателефонувала з якимось питанням, то почула у відповідь, що " я зараз ( зранку) у Полтаві, а після обіду повернусь до Києва та заїду до вас".  

Посилання на коментар

9 часов назад, normal сказал:

У нашому місті більшість таксі саме єлектричкі,впевнений що і в інших то саме,Ви просто сильно до того не придивляетесь.У мене син працював будівельником і зі мною в Україні і в Канаді,рік назад купив собі єлектричку і таксує у Чернівцях,відносно попередніх робіт це просто відпочинок с чудовим заробітком.Купив єлектричку за 20 000 баксів і вже повністю відбив її вартість.Живе на 7 поверсі і заряджається від подовжувача з квартири.Особисто я дивлячись на такі розклади купив собі точно таку саму єлектричку і вже 3 місяці таксую у себе вдома,заряджаюся дома по нічному тарифу.Так як мій бізнес це виноград,то холодних пів року я просто бив байдикі,а зараз маю не напряжну роботу з нормальним додатковим заробітком.Знаючі з середини розклади по таксі особисто я взагалі не розумію як можно нормально заробити  на машинах з ДВЗ.

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

18 годин тому, Mr. D сказав:

Та й загалом крайні положення колеса в динаміці - це не зовсім приміряти колесо на підйомнику. Це одна з задач інженерів виробника - розрахунок та подальше тестування правильного розміру колеса.

Зазвичай шина на один розмір більше не торкається підкрилків - саме з таким запасом воно розраховується.

Але крім зазорів є ще один аспект - зі збільшенням діаметра колеса зменшується запас ходу. І якщо для ДВЗ це не критично, то для електричок це болюча тема )

Цитата

збільшення профілю з 35 до 45 може збільшувати витрату батареї до 15%.

energyup.com.ua/yak-kolesa-vplyvaiut-na-zapas-khodu-elektromobilia/?srsltid=AfmBOor6bS3R6hSzwBjjD3YADCJhimAEVd-2hgsjPRA5JQ0tQKBdbkf1

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

Цитую чоловіка. Розмір шини 275/35/R21, диск виходить за шину. Шина розтягнута навмисно. Було бажання поставити трохи вище та ширше, але сам визнав, що в Перфоменсі нічого колхозити не потрібно.

Виповзло... Блазень він і є блазнем. Що з будинками, що з островами, що з обізнаністю електричок та їх підвісок, що з тиканням вподобайок :pozor:

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...