S_Vladimir_79 Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 4 часа назад, Made in USSR сказал: Пока подробности не в курсе ( какое авто ,что сломалось ,что с ним сейчас ) . Дело не только в поломке авто ,а дело в том ,что при поломке электромобиля , дотащить на веревке никуда нельзя ! Заночевать в теплом авто нельзя . Риски в прифронтовых районах высокие с этим электродерьмом. Вот вчера человек и попал в такую ситуацию. Чому електромобіль - це «електролайно», а людина, яка не читає чи не вникає в нюанси експлуатації- «человек»? В описаному випадку правильно казати «мавпа за кермом електромобіля» 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 ЧТО за бредятина ? причем инструкция ? Зарядил и поехал , это что космическая станция ? Ехал ,а потом перестал и все. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 5 часов назад, Vikingua сказал: и петли есть и возить можно, естественно с ограничениями, все указано в инструкции более того так можно заряжять машину с помощью рекуперации. со своим авто можете делать ,что хотите , особенно если в голове опилки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 Не все так просто з буксируванням, наче й можно зарядити, але не все так просто, можна й спалити. Це як АКПП, можно буксирувати, обережно, можна навіть завести двигун з буксиру, але можна і пожалкувати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 Большинство электричек категорически нельзя буксировать от слова СОВСЕМ !!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 (змінено) ...R2 та R3 Змінено 7 грудня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 Блять опять, це форум! Поставили питання - дали відповіть і все! Нахера оцей перепост новин? Відписався від Електромобілі-1, відписуюсь і від Електромобілі-2 )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 Що за дурницю читаю про буксирування? Мою Tesla Model Y Performance можна буксирувати аж бігом. Ще і батарея буде заряджатися поки буксирують. Понакупляють старого мотлоху, потім пишуть , що не можна, бо в їх металобрухту немає такої функції. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 (змінено) Не звертайте уваги, ви як завжди праві, крім Вас інші пишуть лише дурню, будьте поблажливі, навколо одні ніщеброди на мотлоху, що з нас узяти? 2 години тому, allanek сказав: Понакупляють старого мотлоху, потім пишуть , що не можна, бо в їх металобрухту немає такої функції. Змінено 6 грудня 2024 користувачем Фрай 2 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) 5 годин тому, Фрай сказав: , ви як завжди праві А чого так мало тексту? Зазвичай ви починаєте з "мадам" і потім присвячуєте мені простирадло тексту з повним описом моєї особистості. Сарказм зрозуміла, але так, я права, без сарказму. Бо в новій темі повторюється те саме, що і в першій - " електрички не маю але то недоавтомобіль, в якому все погано". В кращому випадку сидять пасажирами в електричці і потім пишуть усіляки дурниці. Коли набридає читати ці дурниці, кажу про це. Ще раз. На початку теми було сказано, що ця тема відкрита для об'єктивного погляду на електрички, з перевагами та недоліками. Якщо вони були чи є в електричках, які мала (маю) в користувані, то я так в кажу, що подобаєтья, а що ні. Тому, якщо читаю тільки про перекоси негативу, без об'єктивного погляду, то реагую, як вважаю за потрібне. Це зрозуміло? 5 годин тому, Фрай сказав: навколо одні ніщеброди на мотлоху, що з нас узяти? Як мінімум, не писати всяку хню 🤦♀️ Ще раз. Електрички не ідеальні. Але я маю досвід і в мирний час, і в повномасшабне вторгнення, і не маю причин бути незадоволеною. То чому я маю якось інакше реагувати, коли хтось купив те, що не дуже вписується в його обставини, світогляд та таке інше, бо в голові не вистачило клепки зробити правильний вибір? Ні, не маю. І абсолютно згодна з цим 05.12.2024 в 13:44, S_Vladimir_79 сказав: Чому електромобіль - це «електролайно», а людина, яка не читає чи не вникає в нюанси експлуатації- «человек»? В описаному випадку правильно казати «мавпа за кермом електромобіля» 👏 Змінено 7 грудня 2024 користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 В 05.12.2024 в 10:12, US7IGN сказал: Нова машина на гарантії? В сервіс дзвонити. Тотал зі смітника? Дякувати що не примушують утилізувати за власний рахунок. В сервіс в 22 години ночі? Знаю в Києві одного "главного" електрика\діагноста\електронщика по електрокарам однієї знаної фірми-продавана китайського непотріба, то він і на роботу приходить не раніше 11-ї, все зав"язано на нього, захворів, і вся ваша гарантія відсовується на невизначений термін... Стосовно Зікрів - гарна автівка, але навіть з конвеєру може прийти з недожатими клемами і тоді світопляска і танці з бубнами гарантована на місяці вперед..., заміна блоків можлива лише на новий блок який буде їхати невідомо скільки, а потім ще й потрібно його прописувати в більшості випадків онлайн за допомогою чарівного китайця за купу грошей.., імхо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 До речі, стосовно гарантійного сервісу. Чоловік міняв шини. Хотів іншу гуму, ніж стояла з заводу. Ні, не можна, інакше гарантія анулюється. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 2 години тому, hause сказав: В сервіс в 22 години ночі? Знаю в Києві одного "главного" електрика\діагноста\електронщика по електрокарам однієї знаної фірми-продавана китайського непотріба, то він і на роботу приходить не раніше 11-ї, все зав"язано на нього, захворів, і вся ваша гарантія відсовується на невизначений термін... Стосовно Зікрів - гарна автівка, але навіть з конвеєру може прийти з недожатими клемами і тоді світопляска і танці з бубнами гарантована на місяці вперед..., заміна блоків можлива лише на новий блок який буде їхати невідомо скільки, а потім ще й потрібно його прописувати в більшості випадків онлайн за допомогою чарівного китайця за купу грошей.., імхо ну я ж не знаю як ви там економити збиралися... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 3 часа назад, allanek сказал: До речі, стосовно гарантійного сервісу. Чоловік міняв шини. Хотів іншу гуму, ніж стояла з заводу. Ні, не можна, інакше гарантія анулюється. Інші в сенсі інший розмір, чи іншого виробника? Це плюс, чи мінус?) До речі, не знаю, як зараз, а раніше у багатьох брендів, якщо шини без омологації, то могли зняти з гарантії. Порше, БМВ точно, здається мерс теж. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 1 хвилину тому, Gonchik сказав: Це плюс, чи мінус?) Мабуть підвіска занадто м'яка ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) 6 хвилин тому, Gonchik сказав: Інші в сенсі інший розмір, Знімається гарантія на привід, якщо інший розмір. 6 хвилин тому, Gonchik сказав: Це плюс, чи мінус?) Вирішуйте самі. .................... Змінено 7 грудня 2024 користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 2 години тому, Mr. D сказав: Їдучі по місту я не бачу багато електричних таксі, а це саме ті автомобілі, які працюють та мають окупитися (й там точно все пораховано в деталях). От коли більшість з таксі будуть електромобілями тоді, точно можна буде сказати, електромобіль більш практичний та має якусь умовну кращу окупність в багатьох варіантах експлуатації Повністю згоден: таксисту першому повинна бути вигідна електричка, але він не може собі дозволити її купити, а коли вже стане мільйонером, то нахера йому наматувати 3000км на тиждень, коли краще плавати у басейні? Тож електричка це просто перехідний період як і квартира до чогось кращого... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 06.12.2024 в 21:26, normal сказав: Блять опять, це форум! Поставили питання - дали відповіть і все! Нахера оцей перепост новин? Відписався від Електромобілі-1, відписуюсь і від Електромобілі-2 )) Або гіршого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 9 минут назад, normal сказал: Повністю згоден: таксисту першому повинна бути вигідна електричка, але він не може собі дозволити її купити, а коли вже стане мільйонером, то нахера йому наматувати 3000км на тиждень, коли краще плавати у басейні? Тож електричка це просто перехідний період як і квартира до чогось кращого... Дайте кожному таксисту особисту розетку і місце під його підʼїздом, тоді побачите, скільки буде їх в таксі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) 56 хвилин тому, S_Vladimir_79 сказав: Дайте кожному таксисту особисту розетку і місце під його підʼїздом, тоді побачите, скільки буде їх в таксі. Таксист може оселитися за містом в селі, заряджати там автомобіль та їздити на роботу в місто. Але чи це буде вигідно тому таксисту на електроавтомобілі? В місті розетки є на відстані 10 - 15 хвилин від під'їзду, але там тариф від ₴10. А щодо того, якби всі заряджали свої автомобілі та, ще й в вночі. А якщо це 100 автомобілів одночасно біля одного будинку. На всіх вистачить потужності локальної енергосистеми? Думаю, що ні, тому цей процес переходу на електромобілі поступовий й не такий швидкий, як самі електроавтомобілі. ) Тому я загалом вважаю, що поки що електроавтомобіль достатньо нішева опція для тих, хто часто їздить, скажімо, в місто на роботу та заряджає свій автомобіль від своєї ж СЕС, де влітку значні надлишки енергії, а взимку користується тарифом для електроопалення. Але друге явище тимчасове. Та й з СЕС не все так просто, надлишки енергії є вдень, а вдень автомобіль умовно на роботі, то ж велика частина енергії СЕС все ще не потрапляє в автомобіль. Змінено 7 грудня 2024 користувачем Mr. D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) 12 годин тому, allanek сказав: Знімається гарантія на привід, якщо інший розмір Це навіть логічно. ) Як можливо назвати нормальною експлуатацію шини, коли та тре підкрилок? ) Та й загалом крайні положення колеса в динаміці - це не зовсім приміряти колесо на підйомнику. Це одна з задач інженерів виробника - розрахунок та подальше тестування правильного розміру колеса. Змінено 7 грудня 2024 користувачем Mr. D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 5 годин тому, Mr. D сказав: Та й з СЕС не все так просто, надлишки енергії є вдень, а вдень автомобіль умовно на роботі, то ж велика частина енергії СЕС все ще не потрапляє в автомобіль. Ще є двозонний тариф. На відміну від тарифу на електроопалення, він ( поки що) явище постійне. Ми так і заряджали автівку - або вдень від СЕС або вночі по половинному тарифу. СЕС та електричка з'явились в нас, майже, одночасно. 5 годин тому, Mr. D сказав: Це навіть логічно. ) Не знаю подробиць, не цікавилась, чому в нього була думка про інший розмір, чи то він цікавився загальною інформацією про гарантійні випадки, але сказав, приблизно, те саме, що і ви з приводу інженерної думки. 5 годин тому, Mr. D сказав: Таксист може оселитися за містом в селі, заряджати там автомобіль та їздити на роботу в місто. Про таксі не скажу, хоч їх і було на електричках чимало в Києві до повномасштабки, а от персонал підрядника, що ставив нам СЕС, весь їздив на електричках. Їздили всією Україною. Якось я зателефонувала з якимось питанням, то почула у відповідь, що " я зараз ( зранку) у Полтаві, а після обіду повернусь до Києва та заїду до вас". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 9 часов назад, normal сказал: Повністю згоден: таксисту першому повинна бути вигідна електричка, але він не може собі дозволити її купити, а коли вже стане мільйонером, то нахера йому наматувати 3000км на тиждень, коли краще плавати у басейні? Тож електричка це просто перехідний період як і квартира до чогось кращого... У нашому місті більшість таксі саме єлектричкі,впевнений що і в інших то саме,Ви просто сильно до того не придивляетесь.У мене син працював будівельником і зі мною в Україні і в Канаді,рік назад купив собі єлектричку і таксує у Чернівцях,відносно попередніх робіт це просто відпочинок с чудовим заробітком.Купив єлектричку за 20 000 баксів і вже повністю відбив її вартість.Живе на 7 поверсі і заряджається від подовжувача з квартири.Особисто я дивлячись на такі розклади купив собі точно таку саму єлектричку і вже 3 місяці таксую у себе вдома,заряджаюся дома по нічному тарифу.Так як мій бізнес це виноград,то холодних пів року я просто бив байдикі,а зараз маю не напряжну роботу з нормальним додатковим заробітком.Знаючі з середини розклади по таксі особисто я взагалі не розумію як можно нормально заробити на машинах з ДВЗ. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 (змінено) 18 годин тому, Mr. D сказав: Та й загалом крайні положення колеса в динаміці - це не зовсім приміряти колесо на підйомнику. Це одна з задач інженерів виробника - розрахунок та подальше тестування правильного розміру колеса. Зазвичай шина на один розмір більше не торкається підкрилків - саме з таким запасом воно розраховується. Але крім зазорів є ще один аспект - зі збільшенням діаметра колеса зменшується запас ходу. І якщо для ДВЗ це не критично, то для електричок це болюча тема ) Цитата збільшення профілю з 35 до 45 може збільшувати витрату батареї до 15%. energyup.com.ua/yak-kolesa-vplyvaiut-na-zapas-khodu-elektromobilia/?srsltid=AfmBOor6bS3R6hSzwBjjD3YADCJhimAEVd-2hgsjPRA5JQ0tQKBdbkf1 Змінено 8 грудня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 8 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2024 Цитую чоловіка. Розмір шини 275/35/R21, диск виходить за шину. Шина розтягнута навмисно. Було бажання поставити трохи вище та ширше, але сам визнав, що в Перфоменсі нічого колхозити не потрібно. Виповзло... Блазень він і є блазнем. Що з будинками, що з островами, що з обізнаністю електричок та їх підвісок, що з тиканням вподобайок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз