Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Автівку якої торгової марки Ви придбали б  

40 користувачів проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

38 минут назад, Gonchik сказал:

Так не треба ГБО на прямий вприск ставити і все) Безгеморне закінчилось на четвертому поколінні. Ну і руки установщика щоб росли з правильного місця.

А 3300 доларів за нього платити, то взагалі дурощі ( блажь по-вашому).

Правильно, хоть что то по делу пишите уже :lol:, а то ДЕШМАН поставила),а где впрыск прямой ну я смотрю как всегда, если эксперт по во всем эксперт :hlop:речь шла о ХЕММИ МАГНУМ, той вот брички), там распределенный(многоточечный) MPI / EFI .

AD173EA3-D112-4D60-B070-EDAF63FFFCDB.thumb.jpeg.d9b59617768c97d867e838c9e0359e5b.jpeg

На фото кстати обе мои крайние машины с ДВС+ГБО.

Ну а насчет глупостей согласна), но я на него ГБО не ставила, только фильтр меняла.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

45 минут назад, seksinika сказал:

Правильно, хоть что то по делу пишите уже :lol:, а то ДЕШМАН поставила),а где впрыск прямой ну я смотрю как всегда, если эксперт по во всем эксперт :hlop:речь шла о ХЕММИ МАГНУМ, той вот брички), там распределенный(многоточечный) MPI / EFI .

AD173EA3-D112-4D60-B070-EDAF63FFFCDB.thumb.jpeg.d9b59617768c97d867e838c9e0359e5b.jpeg

На фото кстати обе мои крайние машины с ДВС+ГБО.

Ну а насчет глупостей согласна), но я на него ГБО не ставила, только фильтр меняла.

Так а для чого на розподілений вам втулили vsi-3di? Він же для прямого. В чому секрет?

Посилання на коментар

От куда я знаю), пишу же я только фильтр меняла, денег некуда было деть вот видать и втулили), с теми же вводными еще и лямда двери сделали))).

IMG_2366.thumb.JPG.ddfdbbe791e7ad2db1798958d57f6fbd.JPG

Посилання на коментар

1 час назад, seksinika сказал:

От куда я знаю), пишу же я только фильтр меняла, денег некуда было деть вот видать и втулили), с теми же вводными еще и лямда двери сделали))).

IMG_2366.thumb.JPG.ddfdbbe791e7ad2db1798958d57f6fbd.JPG

ЛАМБО-двері) Тому що як у Ламборгіні)

• Хаха 3
Посилання на коментар

• 3 тижні потому...
48 хвилин тому, ozor сказав:

У кого така електричка?

Не траплялося?

https://www.facebook.com/share/r/1HYidXNZZQ/?mibextid=wwXIfr

автомобіль в глибокій калюжі на швидкості на щось наіхав . таке могло трапитися з любим автомобілем... але ж треба перепощувати ради хайпу.    

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

7 годин тому, Александр Аврамчук сказав:

автомобіль в глибокій калюжі на швидкості на щось наіхав . таке могло трапитися з любим автомобілем... але ж треба перепощувати ради хайпу.    

Уявив умовний пасат чи шкоду з металевим захистом від українського виробника. 
Влітає він в калюжу на швидкості і з нього випадає трилітровий дизельний двигун.

• Хаха 2
Посилання на коментар

Не всем же на Пассатах со Шкодами при металлической защите двигателя ездить приходиться), кто то нормально это может делать:lol:

Посилання на коментар

12 годин тому, ozor сказав:

Уявив умовний пасат чи шкоду з металевим захистом від українського виробника. 
Влітає він в калюжу на швидкості і з нього випадає трилітровий дизельний двигун.

може й не випадає. Але якщо хапане гідроудар - запросто піде на заміну.

Посилання на коментар

14 годин тому, ozor сказав:

Уявив умовний пасат чи… і з нього випадає … двигун

Такий?

IMG_5641.thumb.webp.4b99da6b863a163835b40c82dacb3cc0.webp

ламається все, а у тієї електрички скоріше за все вже висів на соплях і чекав слушного моменту.

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

Tesla Model Y стала найпродаванішим автомобілем у світі за підсумками семи місяців 2026 року

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, ozor сказал:

Tesla Model Y стала найпродаванішим автомобілем у світі за підсумками семи місяців 2026 року

Напевно заслужено. Але в базовому виконанні це таке гімно… Пішов, покатався на обох ( трійці і вайці) по годині. Якби не проєм багажника в тріці, то взяв би. Європейку. Як каже мій товариш, такі машини не можна продавати людям без стажу хоча б років 10)

Посилання на коментар

image.png.84ccbc7b359c56ea48c92be101c1b47b.png

Змінено користувачем Александр Аврамчук
https://cleantechnica.com/2026/08/29/europe-ev-sales-report-bevs-reach-26-market-share/
Посилання на коментар

Почитав. Хм, цікаво, автоелектифікація більш розвинута в північній Європі,  де сонця нема і не розвинута, або майже відсутня там де сонця дуже багато, і було б логічно заряджатися від сонячних панелей.

Змінено користувачем ozor
  • Хаха 1
Посилання на коментар

21 годину тому, ozor сказав:

Почитав. Хм, цікаво, автоелектифікація більш розвинута в північній Європі,  де сонця нема і не розвинута, або майже відсутня там де сонця дуже багато, і було б логічно заряджатися від сонячних панелей.

Вища електрифікація транспорту в північних країнах (Норвегія, Швеція, Данія, Фінляндія, Ісландія) є результатом довгострокової державної політики, фінансових стимулів та доступності дешевої «зеленої» енергії.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Зарядка до 70% за 5 минут. BYD представила электрокар с запасом хода 620 километров

Китайская компания BYD представила новую версию электрического SUV Fang Cheng Bao Ti3 с технологией сверхбыстрой зарядки. Аккумулятор автомобиля можно зарядить с 10% до 70% примерно за 5 мин. Максимальный запас хода авто составляет около 620 километров.

При нормальной температуре батарея автомобиля заряжается с 10% до 70% примерно за пять минут, а до 97% - примерно за девять минут. В компании объясняют, что такая технология должна сделать электромобили более удобными для ежедневного использования.

Вадим,  РАУНД НАХ😄

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 часа назад, МаТраС сказал:

Максимальный запас хода авто составляет около 620 километров.

Это уже 120-я модель с такими заявками.

По итогу мало кто больше 300 проезжает..🙃

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 часов назад, МаТраС сказал:

Зарядка до 70% за 5 минут. BYD представила электрокар с запасом хода 620 километров

Китайская компания BYD представила новую версию электрического SUV Fang Cheng Bao Ti3 с технологией сверхбыстрой зарядки. Аккумулятор автомобиля можно зарядить с 10% до 70% примерно за 5 мин. Максимальный запас хода авто составляет около 620 километров.

При нормальной температуре батарея автомобиля заряжается с 10% до 70% примерно за пять минут, а до 97% - примерно за девять минут. В компании объясняют, что такая технология должна сделать электромобили более удобными для ежедневного использования.

Вадим,  РАУНД НАХ😄

Китайцы полны интересных решений, но есть еще больше нюансов, ни фига они не проезжают на заряде сколько заявлено + за эти 5 минут отвечает инфраструктура, которой в Украине не существуют, максимум на что можно рассчитывать это 150кВт в час и это в том случаи если на станции одна машина, если стала вторая то делим эти 150 на двоих, есть парочку 250кВт зарядок но лично я их в живую не видела ни разу).

Ездила на Ске в этом году на море в Болгарию, так вот там 150кВт редкость, не такая как у нас 250кВт но нужно искать и их мало, там рассчитывать нужно на честные 50кВт на 60кВт станции, это понятно в том случаи если машина на зарядке одна.

Все более менее приличные электрички могут принимать на борт 250кВт, вопрос где их взять и зачем оно нужно), при чем даже при 400 вольтовой архитектуре принимают но сейчас уже 800 вольтовая пошла, у меня Ионик 5 есть, он 350кВт принимает но взять их негде).

Так вот выглядит реальная картина скорости заряда на которую можно рассчитывать.

1525984380__viber_2026-09-08_09-57-28-212.thumb.jpg.4fb6b607d60030625ab2154ea829d91a.jpg

По деньгам на 100% коммерческих зарядках на маршруте Несебр - Каменец-Подольский вышло 3900 с чем то гривен(уже забыла точно), это 4 человека на большем мощном седане, стоимость 1го билета на автобус в одну сторону, в этом сезоне была 4200грн.

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

6 годин тому, МаТраС сказав:

Вадим,  РАУНД НАХ😄

Київ-Львів, Львів-Київ регулярно. Одна підзарядка в Звягелі на Гарбузі як правило до 10 хв. Приїжджаєш в пункт призначення - ще 20-30кВт запас. Хаб на десяток колонок до 320 кВт. Якщо ще хтось є на твоїй колонці - буде 140-160. З перекусом/кавою там все-одно на 20-30 хв зависаєш, машина швидше заряджається.

Чесно кажучи, 320 кВт зарядка навіть з сусідом на другому кабелі по часу бере те саме, що на бензині. З урахуванням того що на 550 км все одно треба хоча б 20 хв розімняти ноги та попити кави.

Змінено користувачем MaxS
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

40 минут назад, seksinika сказал:

Несебр - Каменец-Подольский вышло 3900 с чем то гривен

Уже сравнимо с 2-х литровым дизелем.

40 минут назад, seksinika сказал:

это 4 человека на большем мощном седане

Крейсерская скорость по трассе какая?

Посилання на коментар

10 часов назад, seksinika сказал:

Китайцы полны интересных решений, но есть еще больше нюансов, ни фига они не проезжают на заряде сколько заявлено + за эти 5 минут отвечает инфраструктура, которой в Украине не существуют, максимум на что можно рассчитывать это 150кВт в час и это в том случаи если на станции одна машина, если стала вторая то делим эти 150 на двоих, есть парочку 250кВт зарядок но лично я их в живую не видела ни разу).

Ездила на Ске в этом году на море в Болгарию, так вот там 150кВт редкость, не такая как у нас 250кВт но нужно искать и их мало, там рассчитывать нужно на честные 50кВт на 60кВт станции, это понятно в том случаи если машина на зарядке одна.

Все более менее приличные электрички могут принимать на борт 250кВт, вопрос где их взять и зачем оно нужно), при чем даже при 400 вольтовой архитектуре принимают но сейчас уже 800 вольтовая пошла, у меня Ионик 5 есть, он 350кВт принимает но взять их негде).

Так вот выглядит реальная картина скорости заряда на которую можно рассчитывать.

1525984380__viber_2026-09-08_09-57-28-212.thumb.jpg.4fb6b607d60030625ab2154ea829d91a.jpg

По деньгам на 100% коммерческих зарядках на маршруте Несебр - Каменец-Подольский вышло 3900 с чем то гривен(уже забыла точно), это 4 человека на большем мощном седане, стоимость 1го билета на автобус в одну сторону, в этом сезоне была 4200грн.

Справедливости ради,билетик по данному маршруту значительно дешевле.

Кстати,это не Ваша красненькая Тесла переодически на халявной зарядке подолгу заряжается?Уж примелькалась людям.Сорри,если не Ваша.

17888894485781080705094107787530.jpg

Посилання на коментар

12 часов назад, DimaF сказал:

Уже сравнимо с 2-х литровым дизелем.

Крейсерская скорость по трассе какая?

Не сравнимо и близко + это раз в год), остальное время 1кВт - 20% по 4.32грн., 40% по 2.16грн. и 40% по 0.0грн.

Местами в Болгарии 30, местами в Румынии 140.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...