SantehnikPPR100 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Нарисовал целую схему закупки "нормальных" наконечников , а теперь общаться не хочет. Попросить на коленях фото наконечников с тао ? (Нет)... Удачных заказов, а я через дорогу перейду и куплю в три дорога обычных аж 8 шт , которые мне нужны. Ну или закажу уж десяток на проме, что уж , подожду два дня... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, SantehnikPPR100 сказал: Нарисовал целую схему закупки Не подобається? Прапор в руки і проходим мимо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 15 минут назад, InSAn сказал: Більше на безглузді репліки не реагую 😄 Удачи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Маю час та натхнення на невеличкий опус. Всі персонажі вигадані (а може й ні). Користувач-1: Де купити нормальні гільзи? Бо ті, що в нас на ринку - фігня. Користувач-2: Я купував нормальні і Іт-Тех. Я: В Іт-Тех дорого. До того ж можуть вислати фігню (як в мене було з кабелем). Тому я купую перевірений варіант - на Тао. Користувач-4: Як там купувати? Я: Описую процес купівлі. --- Тут вривається Користувач-5: Він малює цілі схеми! І не хоче за першою вимогою показувати фото! В нас на ринку повно нормальних і дешевших - на сайті в них же написано! /Смайл рука-лице/ 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому У Takel нормальні гільзи. На рахунок наконечників не знаю, не купував. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому Чё за срач на ровном месте? Они все равно+- все одинаковые (кроме откровенно "Китая") Лишь бы срач начать( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз