МаТраС Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 48 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Ото мне надо. Мне хватило вопросов зачем мы с ним связались а що їх зв язувало?) чи може клієнти самі точної дати не знали, а потім жопу порви прилети на наступному тижні?) і дісно , дати. то це було до чи після війни- все стане ясно!" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 До. Один до карантина другой после. Коля приезжал, смотрел, рекомендовал. Закупался материал и где то с месяц его пытались вытащить на укладку. Потом плевали на все это и искали другого исполнителя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 12 часов назад, Vitaliy67 сказал: До. Один до карантина другой после. Коля приезжал, смотрел, рекомендовал. Закупался материал и где то с месяц его пытались вытащить на укладку. Потом плевали на все это и искали другого исполнителя Оце Вже казки. Я приїхав? Заміряв, рекомендував, скуплявся і відмовлявся укладати і мене чекали місяцями? Цю казку розповідайте комусь іншому, але не мені. Під час початку карантину, я жив та працював в Києві. І до речі, під час карантину, я радий був об'єктам по укладці більше за будь які інші роботи. Але сперичатися я з вами надалі не буду. Довести Вам щось, марна справа. Я також само можу вас звинуватити в вбивстві Кеннеді і розповідати казки))) Гарного вам дня і щоб рученьки не боліли. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 И я с Вами. Кто и Вы и что Вы собой представляете было известно ещё давно. За сим прощаюсь , инженер по технике безопасности. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 5 часов назад, Vitaliy67 сказал: И я с Вами. Кто и Вы и что Вы собой представляете было известно ещё давно. За сим прощаюсь , инженер по технике безопасности. Не інженер з охорони праці, а заступник генерального директора, потім головний державний інспектор держгірпромнагляду України. Так, я в свій час працював на великих підприємствах, на держслужбі. Ви не повірите, але вища освіта інженера технічної спеціальності це дозволяє. Чи ви можете похвалитися таким досвідом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 Отвечу последний раз. Много лет тому назад Вас тут окрестили балаболом Практически ничего не изменилось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 (змінено) дел Змінено 12 листопада 2024 користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 (змінено) 3 хвилини тому, МаТраС сказав: арестович Навіщо тут цей довбойоб-п**дабол? Навіщо тут ваші срачі? Змінено 12 листопада 2024 користувачем beavis Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 (змінено) 7 хвилин тому, beavis сказав: Навіщо тут цей довбойоб-п**дабол? Навіщо тут ваші срачі? дел. Змінено 12 листопада 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 6 хвилин тому, beavis сказав: Навіщо тут цей довбойоб-п**дабол? Навіщо тут ваші срачі? сорян. не туди... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 (змінено) 5 минут назад, МаТраС сказал: ви бачили,щоб я хоч раз з кимсь тут срався чи топив за когось?) я до обох відношусь однаково. а історія просто цікава, тайм код поставив. те ,що він ***абол, не значить,що він не володіє деякою цікавою інформацією. так що фільтруємо-фільтруємо... Змінено 12 листопада 2024 користувачем Vikctor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2024 Тільки що, Vikctor сказав: Що фільтруємо? Цікаво дивитись що там в світі тварин відбувається? Та скільки влізе. Навіщо це тягнути в гілку по штукатурці? де?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 16 часов назад, Vitaliy67 сказал: Отвечу последний раз. Много лет тому назад Вас тут окрестили балаболом Практически ничего не изменилось Так виі зараз балабол))) і нічого не змінилося. Те що в мене є досвід робіт на великих підприємствах, заважає вам жити??? Тут схоже на те, що ви взялися не за свою справу, та не змогли виконати, ось і шукаєте винних. Або хотіли напарити свій якийся ламінат, а я завадив))) Не судіть людей по собі. Всього найкращого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 підкажіть, яку оптимально ємність по обʼєму (та форма кругла чи прямокутна) обрати для замішування гіпсової штукатурки для квартири, якщо одна людина працює? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 Для робот одному забудьте про великі ємності! Відро 12-16л, більше ви не потягните і не піднімете. Зробив заміс в цьому ж відрі, виробив, зробив наступний. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрій Миколайович Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) 1 годину тому, mastervovik сказав: Для робот одному забудьте про великі ємності! Відро 12-16л, більше ви не потягните і не піднімете. Зробив заміс в цьому ж відрі, виробив, зробив наступний. Не знаю як профі, але мені як аматору у відрі - саме то - легко замішувати, легко нести і нормально по часу щоб його рознести по стіні. * я про ЦП штукатрну, по гіпсовій напевно те саме Змінено 15 листопада 2024 користувачем Андрій Миколайович 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: 7 лютого Поділитись Опубліковано: 7 лютого Кімната в гуртожитку 1950 року, потрібно вирішити питання з стелею та стінами, від сусідів зверху трохи підтекало пару разів за 10 років (батарея текла, то з балкону налило), на стелю вирішили натяжна стеля допоможе що б розводів води не було видно як буде чергове підтоплення. А чим радянські стіни гіпсокартонові покрити краще що б не було видно від вологи розводів, може існує щось і дихаюче і стійке до води? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз