mib Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 21 минуту назад, TaurosRMK сказал: Тут ще одне питання виникло, в тіні може нормально рости газон? Є частина газону яка з північної сторони будинку, сонця не бачить зовсім, хіба що зранку буквально годинку-півтори, плюс там уклон в сторону будинку, тому земля постійно волога. Від обмостки десь 1.5 м росте трава, але земля покрита мохом. Пробували мох видаляти, не особливо помогло. Чи є шанс що там може бути газон (звісно новий) чи краще відмовитися від тої затії і зробити бетонну доріжку? Как уже сказали выше, там все будет отлично но от мха нужно избавиться в первую очередь 28 минут назад, TaurosRMK сказал: Для повноцінного поливу не той бюджет і немає можливості це робити, бо багато треба переробити. Ну прям по моим граблям Я в итоге на все эти поливалки шланги фитинги потратил больше чем потом на 4 форсунки А какая форма этой сотки? Если это какой то квадрат то обойдетесь 4мя форсунками Напишите точные размеры Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 650 м .кв газона поливается качающимися осциляторами. все ручками. нормально. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 минуты назад, Made in USSR сказал: 650 м .кв газона поливается качающимися осциляторами. все ручками. нормально. Терпения вам и сил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому уже лет семь . попривыкли. переставляй поливалки и все. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 34 хвилини тому, mib сказав: Напишите точные размеры Близько 6х18 м 36 хвилин тому, mib сказав: Я в итоге на все эти поливалки шланги фитинги потратил больше чем потом на 4 форсунки Так тратити непотрібно, шлангів і фітінгів достатньо )) 37 хвилин тому, mib сказав: Как уже сказали выше, там все будет отлично но от мха нужно избавиться в первую очередь Я так розумію самий простий метод це зняти верхній шар разом з старою травою, підготувати і засіяти новий газон? Чи може як варіант, боротися з мохом хімією і просто досіяти нової трави? Відповідно тоді питання - є перевірені засоби для боротьби з мохом поміж травою? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому самий простий метод це зняти верхній шар разом з старою травою, підготувати і засіяти новий газон? ================= ЭТО ОХРИНИТЕЛЬНО НЕ ПРОСТО . Если газон давний то вы этот дерн не снимите. Трактором дисковать пару раз осенью ,а потом весной все по новой. Это не дешево и трудозатратно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 31 минуту назад, Made in USSR сказал: уже лет семь . попривыкли. переставляй поливалки и все. Терпенья вам 9 минут назад, Made in USSR сказал: самий простий метод це зняти верхній шар разом з старою травою, підготувати і засіяти новий газон? ================= ЭТО ОХРИНИТЕЛЬНО НЕ ПРОСТО . Если газон давний то вы этот дерн не снимите. Трактором дисковать пару раз осенью ,а потом весной все по новой. Это не дешево и трудозатратно. Я когда строил пристройку, то сотку срезал лопатой, ну чуть меньше, и мы его пересадили соседу, получился практически рулонный газон, сказать что бы сложно не могу и точно легче чем изначально я его сеял Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 24 хвилини тому, Made in USSR сказав: самий простий метод це зняти верхній шар разом з старою травою, підготувати і засіяти новий газон? ================= ЭТО ОХРИНИТЕЛЬНО НЕ ПРОСТО . Если газон давний то вы этот дерн не снимите. Трактором дисковать пару раз осенью ,а потом весной все по новой. Это не дешево и трудозатратно. Так там площі десь 1.5х10м. Не так і багато Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 46 минут назад, TaurosRMK сказал: Близько 6х18 м Ну это где то 6-8 форсунок плюс пнд труба первое время можно обойтись без клапанов но это 2-3 зоны получится Как вариант просто трубу закопать до лучших времен, это не дорого и проще чем потом газон срезать 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 9 годин тому, mib сказав: Ну это где то 6-8 форсунок Не знаю за які форсунки мова, в мене була галявина за парканом, розміром десь 30мх10м з автополивом. Вздовж паркану було зроблено 4 форсунки , які повністю перекривали всю площу тієї галявини. Коли працювали, то перекривали і суміжну площу між собою. Форсунки Хантер, полив робили хлопці, яких порадили на форумі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз