Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

хочу газон!

=YaSto=

Рекомендовані повідомлення

21 минуту назад, TaurosRMK сказал:

Тут ще одне питання виникло, в тіні може нормально рости газон? Є частина газону яка з північної сторони будинку, сонця не бачить зовсім, хіба що зранку буквально годинку-півтори, плюс там уклон в сторону будинку, тому земля постійно волога. Від обмостки десь 1.5 м росте трава, але земля покрита мохом. Пробували мох видаляти, не особливо помогло. Чи є шанс що там може бути газон (звісно новий) чи краще відмовитися від тої затії і зробити бетонну доріжку?

Как уже сказали выше, там все будет отлично но от мха нужно избавиться в первую очередь

28 минут назад, TaurosRMK сказал:

Для повноцінного поливу не той бюджет і немає можливості це робити, бо багато треба переробити.

Ну прям по моим граблям :-) Я в итоге на все эти поливалки шланги фитинги потратил больше чем потом на 4 форсунки

А какая форма этой сотки? Если это какой то квадрат то обойдетесь 4мя форсунками

Напишите точные размеры

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 минуты назад, Made in USSR сказал:

650 м .кв газона поливается качающимися осциляторами.  все ручками. нормально.

Терпения вам и сил :-)

Посилання на коментар

34 хвилини тому, mib сказав:

Напишите точные размеры

Близько 6х18 м

36 хвилин тому, mib сказав:

Я в итоге на все эти поливалки шланги фитинги потратил больше чем потом на 4 форсунки

Так тратити непотрібно, шлангів і фітінгів достатньо ))

37 хвилин тому, mib сказав:

Как уже сказали выше, там все будет отлично но от мха нужно избавиться в первую очередь

Я так розумію самий простий метод це зняти верхній шар разом з старою травою, підготувати і засіяти новий газон? Чи може як варіант, боротися з мохом  хімією і просто досіяти нової трави? Відповідно тоді питання - є перевірені засоби для боротьби з мохом поміж травою?

• Лайк 1
Посилання на коментар

самий простий метод це зняти верхній шар разом з старою травою, підготувати і засіяти новий газон?

=================

ЭТО ОХРИНИТЕЛЬНО НЕ ПРОСТО .  Если газон давний то вы  этот дерн не снимите. Трактором дисковать пару раз осенью ,а потом весной все по новой. Это не дешево и трудозатратно.

Посилання на коментар

31 минуту назад, Made in USSR сказал:

уже лет семь . попривыкли. переставляй поливалки и все. 

Терпенья вам :-)

9 минут назад, Made in USSR сказал:

самий простий метод це зняти верхній шар разом з старою травою, підготувати і засіяти новий газон?

=================

ЭТО ОХРИНИТЕЛЬНО НЕ ПРОСТО .  Если газон давний то вы  этот дерн не снимите. Трактором дисковать пару раз осенью ,а потом весной все по новой. Это не дешево и трудозатратно.

Я когда строил пристройку, то сотку срезал лопатой, ну чуть меньше, и мы его пересадили соседу, получился практически рулонный газон, сказать что бы сложно не могу и точно легче чем изначально я его сеял

Посилання на коментар

24 хвилини тому, Made in USSR сказав:

=================

Так там площі десь 1.5х10м. Не так і багато

Посилання на коментар

46 минут назад, TaurosRMK сказал:

Близько 6х18 м

Ну это где то 6-8 форсунок плюс пнд труба первое время можно обойтись без клапанов но это 2-3 зоны получится

Как вариант просто трубу закопать до лучших времен, это не дорого и проще чем потом газон срезать

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...