DimaF Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 22 минуты назад, vadym petrov сказал: утепление хрень С этого и начните) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 44 хвилини тому, vadym petrov сказав: у меня 47 град стоит неделю где-то, и вдруг, хата начала остывать:( Поставьте 36.6, остьінет еще бьістрее. 46 хвилин тому, vadym petrov сказав: 2 эт батареи, утепление хрень Взагалі не розумію, що то за температура для батарей та ще й при поганому утепленні? Наскільки памʼятаю з настанови Віссману температура обратки має бути 42-45. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) Вірно, якщо менше, то тепловіддача не запускає конвекцію. Чим ТП краще за радіатор, що там площа віддачі набагато більше, тому і робоча дельта набагато менше, в порівнянні із радіаторами, які треба добре прогрівати до номінального режиму роботи. Змінено 7 грудня 2024 користувачем newbee2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 24 минуты назад, newbee2020 сказал: Вірно, якщо менше, то тепловіддача не запускає конвекцію. Чим ТП краще за радіатор, що там площа віддачі набагато більше, тому і робоча дельта набагато менше, в порівнянні із радіаторами, які треба добре прогрівати до номінального режиму роботи. Радіатори теж можуть бути великими та не гарячими і чудово працювати скажемо в режимі 50/40 градусів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 1 час назад, Vikctor сказал: Радіатори теж можуть бути великими та не гарячими і чудово працювати скажемо в режимі 50/40 градусів. а ТП із керамогранітом і від 27-28 добре працює 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) 29 хвилин тому, newbee2020 сказав: а ТП із керамогранітом і від 27-28 добре працює До речі, я проекспериментував з електро ТП в селі, мені подобається результат, в ту зиму підтримував режим, щоб було +10-12°, а перед приїздом, за день, просив чоловіка, що приглядає за хатою, переводити в режим +24-26°. Отримував на час перебування рівну комфортну температуру у житловій кімнаті. Цікавий варіант, якщо буду добудовувати подвір'я, то прорахую доцільність (звісно, маючи СЕС). Змінено 7 грудня 2024 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз