Фрай Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня Як сказати, я мав на увазі оце Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 6 січня Автор Поділитись Опубліковано: 6 січня 45 минут назад, Фрай сказал: Як сказати, я мав на увазі оце Що оце? Ферми? Так це як раз саме раціональне рішення для мого техзавдання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня (змінено) 17 хвилин тому, mastervovik сказав: Що оце? Ферми? Так, вірніше не самі ферми, а обʼєм який вони займають. Звичайно, що то лише моя думка, бо я ж не можу знати чому хазяїн зробив саме так, а не інакше. у будь-якому випадку заслуговує на повагу те, що ти незважаючи на все щось робиш, а не сидиш і ниєш як багато інших навколо. Змінено 6 січня користувачем Фрай 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня (змінено) 1 година тому, mastervovik сказав: Що оце? Ферми? Так це як раз саме раціональне рішення для мого техзавдання. А це просто "оптічєскій обман зренія", чи там дійсно кілька сантиметрів прогиб? Змінено 6 січня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 6 січня Автор Поділитись Опубліковано: 6 січня 27 минут назад, Фрай сказал: Так, вірніше не самі ферми, а обʼєм який вони займають. Так вони в загалі ні чого не займають, вони навпаки створюють корисний об'єм висячи в повітрі) Як що тебе бентежить їх висота, то це продовження існуючої покрівлі, як і планувалось. Нахил ідеальний, затрати мінімальні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 6 січня Автор Поділитись Опубліковано: 6 січня 16 минут назад, vadimv сказал: А це просто "оптічєскій обман зренія", чи там дійскно кілька сантиметрів прогиб? Де? На фермі? На фермі це просто не можливо, вона скоріш обваится чим прогнется) На жб балках там є невеликий прогиб в розрахункових межах. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 21 квітня Поділитись Опубліковано: 21 квітня Вітаю! Володя не пропадайте з поля зору, продовжуйте звітувати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 4 червня Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня В 21.04.2025 в 12:29, Vstar сказал: Вітаю! Володя не пропадайте з поля зору, продовжуйте звітувати. Звітую, пробиваю дно! Таксую, курьєрю,ремонтую, ну і звісно меблі сторожую!)) Маєток заброшений весь в бурянах, т.як виїжаю з дому в 7 приїзжаю біля 12 ночі, без вихідних. Якось свою тисячу нашкрібаю, але все одно не вистачає на мінімальні потреби. Якщо заберуть на службу, куди прикласти ті 20-30т.грн не розумію... 3 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому В 04.06.2025 в 15:40, mastervovik сказал: Звітую, пробиваю дно! Це не дно, а просто тимчасові труднощі. Якби важко не було, світло наступить!!! 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 21 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 53 минуты назад, Energon сказал: Це не дно, а просто тимчасові труднощі. Якби важко не було, світло наступить!!! Воно так і є, але це хоть набагато фізично легше заробляня коштів ніж на будівництві, але важко насамперед з моральної точки зору! Колись, років за 5 потрапив на однокласника в таксі, умапалата хоть і гуманітарій) Так я памятаю в якому я шоці був що він таксує, для мене було щось за граню розуміння як таке може бута! А ось так, війна... Боюсь втягнутися)) Тому що, це реально легше заробляня коштів ніж, будівництво чи продажі, середняій рівень зарплати які мені пропонували на співбесідах на керівні посади 35,40+, але цей "+" залежить від багатьох факторів, які практично нереально здобути в реаліях війни. Саме більше мені пропонували це 50, у доволі великій компанії по будівництву промислових сєс, я там навіть неділю попрацював у відряджені. А там за ці гроші ти 80 відсодків у відряджені на обєкті 3-4 місяці до півроку, а потім на пару неділь додому. Сімя забастувала, сказала краще йди в таксі, я й пішов, тепер я їх практично не бачу, але числюсь що вдома)) Змінено 21 година тому користувачем mastervovik 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 1 година тому, mastervovik сказав: це реально легше заробляня коштів ніж, будівництво чи продажі, середняій рівень зарплати які мені пропонували на співбесідах на керівні посади 35,40+, але цей "+" залежить від багатьох факторів, які практично нереально здобути Талєб порівнював роботу таксиста в Лондоні з роботою керівника відділу лондонського банку ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Талєб порівнював роботу таксиста в Лондоні з роботою керівника відділу лондонського банку ) колись в Лондоні один таксист настільки погано розмовляв англійською що я не міг його зрозуміти. після того як я вголос це прокоментував матом, він одразу перейшов на росіську та розказав що він таджик і раніше в москві на базарі взуттям торгував. треба було телефон його взяти. може вже якимось банком керує 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 20 минут назад, US7IGN сказал: колись в Лондоні один таксист настільки погано розмовляв англійською що я не міг його зрозуміти. після того як я вголос це прокоментував матом, він одразу перейшов на росіську та розказав що він таджик і раніше в москві на базарі взуттям торгував. треба було телефон його взяти. може вже якимось банком керує Керуючий банком може й менше таксиста заробляє, але відкритих вакансій туди нема Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 04.06.2025 в 15:40, mastervovik сказав: Звітую, пробиваю дно! Таксую, курьєрю,ремонтую, ну і звісно меблі сторожую!)) Маєток заброшений весь в бурянах, т.як виїжаю з дому в 7 приїзжаю біля 12 ночі, без вихідних. Якось свою тисячу нашкрібаю, але все одно не вистачає на мінімальні потреби. Якщо заберуть на службу, куди прикласти ті 20-30т.грн не розумію... Дно було б якщо б Ви сиділи на дупі рівно і не намагались би заробити грошей для сім'ї...таксування, як підробіток, нормальна практика і нічого ганебного в цьому нема...бур'яни в ландшафті зараз на піку моди, так що непереймайтесь😊 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 6 минут назад, irina1969 сказал: .бур'яни в ландшафті зараз на піку моди, так що непереймайтесь😊 https://www.facebook.com/share/r/1CAHP31fGR/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 3 хвилини тому, POZITIFF сказав: https://www.facebook.com/share/r/1CAHP31fGR/ А я про що🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 14 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 5 часов назад, irina1969 сказал: Дно було б якщо б Ви сиділи на дупі рівно і не намагались би заробити грошей для сім'ї...таксування, як підробіток, нормальна практика і нічого ганебного в цьому нема...бур'яни в ландшафті зараз на піку моди, так що непереймайтесь😊 Як підробіток , так. Я в шоці був коли побачив що підтаксовують на тестах та крузаках, я думав що я один такий унікальний)) Я вам суть розкажу кухню, таксистом не можливо заробити, можна зекономити) тарифи зараз нижче плінтуса, заробляють тільки на електричках! В мене собівартість 10 грн грубо, а триф на стандарті біля 12 грн. Тому я стандарт практично не катаю, беру тільке комфорт в його дуже мало люди замовляють. А ось на електричці собівартість з амортизацією до 5 грн, там можна катати все підряд і заробляти. Тому я зараз більше кур'єрію, там і контакт з клієнтами мінімальний і вдячність більше. Половина замовлень по доставкам йде з чайовими і вдячністю. В таксі, чайові рідкість, а буває що ще й округлити хочуть в меншу сторону) буває мозги покомпасують, чив якісь єбєнязавизуть... Оце зараз з таких їбєнєй приїхав, з кладовища в полях, між працюючими про і могилами в11 ночі додому пробирався)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 14 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 6 часов назад, vadimv сказал: Талєб порівнював роботу таксиста в Лондоні з роботою керівника відділу лондонського банку ) Знач якщо потрамлю в лондон не пропаду!)) Тай думаю там будівельники більше заробляють ніж таксисти чи керівники відділення банку)) Змінено 14 годин тому користувачем mastervovik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 9 часов назад, mastervovik сказал: Як підробіток , так. Я в шоці був коли побачив що підтаксовують на тестах та крузаках, я думав що я один такий унікальний)) Я вам суть розкажу кухню, таксистом не можливо заробити, можна зекономити) тарифи зараз нижче плінтуса, заробляють тільки на електричках! В мене собівартість 10 грн грубо, а триф на стандарті біля 12 грн. Тому я стандарт практично не катаю, беру тільке комфорт в його дуже мало люди замовляють. А ось на електричці собівартість з амортизацією до 5 грн, там можна катати все підряд і заробляти. Тому я зараз більше кур'єрію, там і контакт з клієнтами мінімальний і вдячність більше. Половина замовлень по доставкам йде з чайовими і вдячністю. В таксі, чайові рідкість, а буває що ще й округлити хочуть в меншу сторону) буває мозги покомпасують, чив якісь єбєнязавизуть... Оце зараз з таких їбєнєй приїхав, з кладовища в полях, між працюючими про і могилами в11 ночі додому пробирався)) Я в шоці коли бачу на яких машинах часом брухт і макулатуру привозять. Навіть на БМВ 5+років. Тариф 12, але, наприклад по Львову мінімум сотку доведеться заплатити, навіть якщо 1 км їхати. Шкода, порозводилось тих таксистів, немає як раніше, їдеш рукою хтось махнув, підвіз, якщо більш менш по дорозі і вже бенз відбив. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 39 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому (змінено) 4 часа назад, sergio сказал: Я в шоці коли бачу на яких машинах часом брухт і макулатуру привозять. Навіть на БМВ 5+років. Тариф 12, але, наприклад по Львову мінімум сотку доведеться заплатити, навіть якщо 1 км їхати. Шкода, порозводилось тих таксистів, немає як раніше, їдеш рукою хтось махнув, підвіз, якщо більш менш по дорозі і вже бенз відбив. так таксі вже не розкіш зараз майже як маршрутка)) середня вартість поїздок по місу 100-120грн, на маршруткі дружина з двома дітьми заплате 60-70грн. Більш того, скажу, т.як. ми машину дружини проїли, 2-3 рази в тиждень вони їздять в місто на таксі, т.як мені дорожче по собівартості їх відвезти ніж визвати болта на стандарті)) Змінено 38 хвилин тому користувачем mastervovik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому Только что, mastervovik сказал: так таксі вже не розкіш зараз майже як маршрутка)) середня вартість поїздок по місу 100-120грн, на маршруткі дружина з двома дітьми заплате 60-70грн. Більш того, скажу, т.к. ми машину дружини проїли, 2-3 рази в тиждень в они їздять в місто на таксі, т.як мені дорожче по собівартості їх відвезти ніж визвати болта на стандарті)) Машина не розкіш, а хоч трохи мінімізує вірогідність бути бусифікованому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 31 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому (змінено) 6 минут назад, sergio сказал: Машина не розкіш, а хоч трохи мінімізує вірогідність бути бусифікованому. так таксі ще більше мінімізує, т.як підїде під двері, а до машини ще добратись треба)) багато доречі поїздок по місцю 2-3 км. хлопці. Не тому що лінь, а тому що боятся навіть в магазин пішком пройти) Змінено 30 хвилин тому користувачем mastervovik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому 7 минут назад, sergio сказал: Машина не розкіш, а хоч трохи мінімізує вірогідність бути бусифікованому. колегу гаїшники бусифікували коли в епіцентр завертав - прямо з машиною 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 24 хвилини тому Автор Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому (змінено) 3 минуты назад, henko сказал: колегу гаїшники бусифікували коли в епіцентр завертав - прямо з машиною доречі так! Зараз не втому ряду будеш їхати чи повертати, поліція одразу перевіряє резерв, і визиває тцк. Зараз мабуть, більше водіїв бусифіцирують, ніж перехожих. У Дніпрі так точно. Змінено 23 хвилини тому користувачем mastervovik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому 9 минут назад, mastervovik сказал: доречі так! Зараз не втому ряду будеш їхати чи повертати, поліція одразу перевіряє резерв, і визиває тцк. Зараз мабуть, більше водіїв бусифіцирують, ніж перехожих. У Дніпрі так точно. по правде у нашей правды ездит экипаж уобков...туда-сюда...резерв и страховка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз