normal Опубліковано: 5 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2023 (змінено) А ми з дружиною чуть не побились, я кажу то червоні полоси від ліхтарів на сусідній вулиці, а вона то ПВО шахеди ловить... Хоча раніше ні першого, ні другого не бачили... Його ще видно? В нас було всього хвилин 10... Змінено 5 листопада 2023 користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 5 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2023 39 минут назад, normal сказал: А ми з дружиною чуть не побились, я кажу то червоні полоси від ліхтарів на сусідній вулиці, а вона то ПВО шахеди ловить... Хоча раніше ні першого, ні другого не бачили... Його ще видно? В нас було всього хвилин 10... В нас теж яскраво хвилин 10, зараз просто на небі в ту сторону трохи червоніше ніж звичайно, якщо не знати то можна і не звернути увагу. В мене в ту сторону тупо Гостомель, там саме месіво було то в мене думки лише в одну сторону були, зустрів сусіда вони теж перелякані, вже вдома про сяйво прочитав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 18 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2023 Офіційно завершення будівельного сезону, завершили з кучею нюансів бруківку і м'яку відмостку. Вийшло непогано але ну прям дуже довго і нервово 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 18 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2023 2 години тому, standov сказав: завершення будівельного сезону яке завершення? Сусіди пів-години тому армопояс і балки тераси залили, ще там з ліхтариками бігають. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 18 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2023 Только что, yur43 сказал: яке завершення? Сусіди пів-години тому армопояс і балки тераси залили, ще там з ліхтариками бігають. Безумство хоробрих... В мені сусід будинок на продаж будував виключно зимою, мабуть дешевше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 18 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2023 Не бачу нічого поганого в зимовому будивництві. А бетонування зазвичай навіть краще ніж в жару у підсумку. І поливати не потрібно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 18 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2023 24 хвилини тому, Vikctor сказав: Не бачу нічого поганого в зимовому будивництві. А бетонування зазвичай навіть краще ніж в жару у підсумку. І поливати не потрібно. -2° цю ніч і завтра майже весь день, післязавтра -6° Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 18 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2023 В перші парудіб химічні реакції в бетоні сами спокійно підтримають плюсову температуру. Далі мороз вже не зможе завдати шкоди. Дозріватиме під час плюсовой температури. Та й з заводу бетонна суміш наразі йдє з відповідними домішками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 Сегодня залили стяжку крыльца и на днях еще террасу заливать будем. Добавили пластифкатор + присадка и вперед. На ночь пленкой накрыли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 21 хвилину тому, KakTuz сказав: Сегодня залили стяжку крыльца и на днях еще террасу заливать будем. Добавили пластифкатор + присадка и вперед. На ночь пленкой накрыли. то все площини на землі, тепло від землі не дасть замерзнути бетону. А сусід залив армопояс під дах, там гарантовано промерзання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 19 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 55 минут назад, KakTuz сказал: Сегодня залили стяжку крыльца и на днях еще террасу заливать будем. Добавили пластифкатор + присадка и вперед. На ночь пленкой накрыли. І як?, бо в мене самомес вже третій день не схватується )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 То може цемент такий, типу євроцементу як у мене було? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 3 часа назад, yur43 сказал: то все площини на землі, тепло від землі не дасть замерзнути бетону. А сусід залив армопояс під дах, там гарантовано промерзання. нет. У меня плита фундамента, сверху стиродур, сверху заливка. От тепла изолирована. 2 часа назад, standov сказал: І як?, бо в мене самомес вже третій день не схватується )) днем залили, завтра пощюпаю. Но мы добавили "незамерзайку" в раствор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 3 часа назад, standov сказал: І як?, бо в мене самомес вже третій день не схватується )) Херовий самомес...Як і писав вище Віктор,зараз ідеальні умови для заливки. Чи ніхто з дописувачів не бачив коли зимою в мінуси ляють монолітні багатоповерхівки? Там земля не гріє.Ну а в таку погоду як зараз я в бетон навіть антіфрізи не додаю,їх треба давати коли стабільні мінуси. 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 19 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 та то ми так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 Я армопояс под мауэрлат заливал 27 декабря. Правда с греющей проволокой. Правда она проработала часов 8 и сгорела. Но температура армопояса была плюс 12 первые пару суток. Утеплен был. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2023 (змінено) Вийшло майже так як хотів, причуіати вулицю вже в наступному році Змінено 20 листопада 2023 користувачем standov 19 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Malchish Опубліковано: 20 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2023 (змінено) Шикарно и очень уютно получилось !! Но та береза кровушки вам таки попьет.. многие мои соседи не выдержали - попилили все березы нафик, я пока держусь, - все выходные греб листья с газона, чуть не сдох. Змінено 20 листопада 2023 користувачем Malchish Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2023 1 минуту назад, Malchish сказал: Шикарно и очень уютно получилось !! нам теж подобається ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2023 33 минуты назад, Malchish сказал: Но та береза кровушки вам таки попьет.. ми з нею вже п'ятий рік живемо, норм. ну да сипе але сосни навесні не краще. Якби ми боялися того то жили би в місті 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 20 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2023 30 минут назад, standov сказал: ми з нею вже п'ятий рік живемо, норм. ну да сипе але сосни навесні не краще. Якби ми боялися того то жили би в місті А що з соснами навесні трапляється? Взагалі їх краще на зиму чистити, бо нафіга півроку на неохайне дерево дивитись. Мене завжди цікавило чи ті габіони не надто хлипкі? Я не стикався але ззовні якось не дуже моцно то виглядає. Красиво так, але складає враження якоїсь ненадійності... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2023 5 минут назад, Vikctor сказал: А що з соснами навесні трапляється? вони квітнуть ) дуууже рясно, все засипано жовто-зеленим пилком. Кого чистити? сосни? о_О, як і нащо? 7 минут назад, Vikctor сказал: Мене завжди цікавило чи ті габіони не надто хлипкі? в залежності від того з чим порівнювати, бетонній стінці мабуть програють. А так то десяток тон каміння в каскасі з трубами всередині. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 20 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2023 10 минут назад, standov сказал: ... Кого чистити? сосни? о_О, як і нащо? Я не про ті сосни з голим стовбуром й голками десь там дуже високо, що дістаються домовласникам разом з ділянкою, а про ті що висаджують й не дають їм зростати вище 3-4м. Восени їх доводиться чистити від засохлих голок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 20 листопада 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2023 1 минуту назад, Vikctor сказал: Я не про ті сосни з голим стовбуром й голками десь там дуже високо, що дістаються домовласникам разом з ділянкою, а про ті що висаджують й не дають їм зростати вище 3-4м. Восени їх доводиться чистити від засохлих голок. ну від гілок да, високі в небо вони так просто самі по собі не ростуть - тобто високо звичайно але не ота "корабельна сосна" класична, без сонячної конкуренції їм нема в тому енергетичного сенсу, але нижній ярус підсихає і чистимо да. То моє "горе", бо я хотів саме таке в небо але садовник пояснив що природнім шляхом того досягти важко, типу треба висаджувати кучку плотно вони будуть за сонце боротися і як витягнуться то проріджувати. Я звісно не буду в таке гратися. Тобто отакий вигляд вони мають не тому що їм хтось не дає рости а просто тому що такі умови. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 20 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2023 Я навпаки штучно знижую сосни, бо більш довподоби густі. Ну то таке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз