Dr.Yura Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 32 хвилини тому, Игорь&Ира сказав: Це з паспорта на пральну. Я ж зайшов з питання про стартовий струм, але дискусія перейшла в інше русло. ті вати то мабуть розрахунок за цикл прання. так само як і електрочайник потужність 2кВт але для нагрівання 100 грам води потрібно мабуть 3хв, ось і плучається що на то затрачено 100Вт. але це не озачає що чайник потіжністю 100вт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 38 хвилин тому, Игорь&Ира сказав: Я ж зайшов з питання про стартовий струм, але дискусія перейшла в інше русло. Тому, що ви робили наголос на кабель і зовсім забули про потужність гени. 42 хвилини тому, Игорь&Ира сказав: Hager 4P 40A/400В (SFT440) А у вас ще й 3 фази? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 годин тому, Игорь&Ира сказав: Стосовно Вашої попередньої репліки. Я виходив з того, що: газовий котел 150 Вт, холодильник 150 Вт, глибинний насос 990-1270 Вт, очисна система 30 Вт, освітлення 100 Вт і телевізор 47-75 Вт; загалом 1467-1775 Вт. Якщо додати пральну машину 670 Вт за цикл, то буде 2165-2445 Вт. Генератор KS 3300I: не рекомендуються три валі навантаження понад 2400 Вт, час роботи при навантаженні 1500 Вт - 7 годин. Обираю між 2,5 і 4,0 кв.м, бо метраж може затягнути на 25-30 м. Ігоре, я хотів вам донести те, що 2,5мм2 кабель може легко витримувати більшу потужність за ваш генератор. Тобто не шукайте рішення у січенні, а задумайтесь про ту потужність, що може видавати ваш генератор. Але бачив, що ви вже замовили кабель і напевно дослухались до попередніх порад. Тому зараз вам потрібно берегтися ситуацій, коли вмикається насос, бо вище вам вже вказали про пускові струми насосу, які можуть перевищувати номінал у 3-5 разів. І ніхто не знає, як то переживе ваш генератор. Пралка може одночасно брати воду та вмикати тен. Тому з моєї сторони вам порада - вивчіть момент з пральною машиною. Я не знаю, як ваш генератор відреагує на прання, але то напевно буде рідким випадком, коли в блекаут вам захочеться прати речі. Бо мій дизельний генератор 4,5кВт вже вимикав потужність і глох, коли дружина увімкнула духовку та вирішила відкрити воду на кухні. Мене не було вдома і саме той момент дозволив дружині зрозуміти поняття про потужність, яким вона користується і зараз, з СЕС. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, Фрай сказав: Тому, що ви робили наголос на кабель і зовсім забули про потужність гени. А у вас ще й 3 фази? Свого часу взяв по максимуму: 3-фазне 40 А. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 хвилин тому, МакДо сказав: Ігоре, я хотів вам донести те, що 2,5мм2 кабель може легко витримувати більшу потужність за ваш генератор. Тобто не шукайте рішення у січенні, а задумайтесь про ту потужність, що може видавати ваш генератор. Але бачив, що ви вже замовили кабель і напевно дослухались до попередніх порад. Тому зараз вам потрібно берегтися ситуацій, коли вмикається насос, бо вище вам вже вказали про пускові струми насосу, які можуть перевищувати номінал у 3-5 разів. І ніхто не знає, як то переживе ваш генератор. Пралка може одночасно брати воду та вмикати тен. Тому з моєї сторони вам порада - вивчіть момент з пральною машиною. Я не знаю, як ваш генератор відреагує на прання, але то напевно буде рідким випадком, коли в блекаут вам захочеться прати речі. Бо мій дизельний генератор 4,5кВт вже вимикав потужність і глох, коли дружина увімкнула духовку та вирішила відкрити воду на кухні. Мене не було вдома і саме той момент дозволив дружині зрозуміти поняття про потужність, яким вона користується і зараз, з СЕС. За пораду стосовно кабелю вдячний - 2,5 кв.м цілком достатньо, оскільки лінія буде 17 м. Стосовно погружного насосу давно вже думав вимикати його на час нетривалого блекаута - сподіваюся, що бака насосної станції на 80 л вистачить на саме нагальне. На крайній випадок, маю колодязь, літні душ і туалет. Прати, ясна річ, ніхто не буде - це більше теоретичні викладки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, Игорь&Ира сказав: Свого часу взяв по максимуму: 3-фазне 40 А. І генератор теж 3-фазний чи будете ліпити схему однофазного підключення генератора? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 49 хвилин тому, Фрай сказав: І генератор теж 3-фазний чи будете ліпити схему однофазного підключення генератора? Буду ліпити, бо в інструкції до 3-фазного генератора сказано, що повинен бути 3-фазний споживач. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Зрозуміло. Сподіваюсь не самотужки? ) Змінено 42 хвилини тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 38 хвилин тому, Фрай сказав: Зрозуміло. Сподіваюсь не смотужки? ) Не моє. Нехай робить профі. Зараз задумався над заземленням: КГ 1*10 плюс 1,5 м 16-го періода. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз