karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 31 хвилину тому, ks6 сказав: Нет. Там без вариантов, самые точные , как для этого форума. Если еще электричкам будет гаплык и кацапы нападут, пофиг в каких масштабах, на прибалтов, я вообще офигею. Если доживу до того. Особливо електричком буде гаплик коли доведуть до ладу твердотільну батарею)) Там ємність батареї декілька разів більше а можливість заряду 100 000 витримує Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Звісно є, я для різноманіття ще хвалюсь пророчими цитатами із 2012-2021 років ) Мова про початок розширеної фази війни? Це було знаменно! Тому то тепер питання до заслужених експертів - коли завершиться гаряча фаза або хоча настане перемир'я. Це я не для себе питаюсь, акінео дуже просить. Змінено 1 година тому користувачем kim chen lhoran 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Мова про початок розширеної фази війни? Це було знаменно! Тому то тепер питання до заслужених експертів - коли завершиться гаряча фаза або хоча настане перемир'я. Це я не себе питаюсь, акінео дуже просить. Про це треба Путіна питати, бо це саме йому зараз вигідно було би за час каденції Трампа вигідно закінчити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) эх...помешали зализнонепридатному выиграть войну...не дали больше сил...и силой заставили бедненького отправить на минные поля, короче на убой тех немногих что выделили...а так же силой заставили во время наступления дохтирской заниматься пока гибли солдатики... вот если бы не все это, то он бы - ух...как провел наступление на самом подготовленном и защищенном направлении... кстати, при нем разработали план бусификации и ее начали... Змінено 1 година тому користувачем Бармалей 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 21 минуту назад, MaxS сказал: увечері очікуються сутінки (с) якщо генерити рендомно 100 припущень, частина з них збудется. Перевірено Арестовичем. Возможно. Просто у меня очень плохая зрительная память , но очень хорошая на тексты, цитаты, цифры, даты. И вот читая форум довольно давно, могу сравнить прогнозы , предположения, варианты многих , и получается что Вадим на фоне более авторитетных, успешных юзеров просто невероятно прозорлив в своих прогнозах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Кстати, Вадим, а когда закончится горячая фаза войны...есть у Вас предположение? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 17 хвилин тому, ks6 сказав: Возможно. Просто у меня очень плохая зрительная память , но очень хорошая на тексты, цитаты, цифры, даты. И вот читая форум довольно давно, могу сравнить прогнозы , предположения, варианты многих , и получается что Вадим на фоне более авторитетных, успешных юзеров просто невероятно прозорлив в своих прогнозах. то ви ще ЩШ не читали))) то насправді головна гілка цього форуму і от там дійсно пророцтва Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 2 години тому, Tochkin сказав: Тому що сам для себе. В мене теж виходить повільніше та краще. Бо нема куди поспішати, для себе ж робиш. А найманому працівнику тре поспішати щоб більше клієнтів відвідати та більше заробити. Воно то так, але мій сусід, який теж колись вигнав плиточника і почав сам опановувати будівельні професії, донедавна з сином заробляли цим. Робили і швидко і якісно. Все залежить від самої людини. Окрім того, якщо ти робиш якісно, то і замавлень у тебе багато і все розписано наперед. Мені оце надавно два сусіди міняли котел. До сантехніка питань немає - все швидко і якісно, а ось до монтажника, який замість того, щоб витратити зайві 2-3 хвилини і все добре виміряти - є і великі. Отвори просвердлив криво, хоча я йому горизонталь прокреслив для орієнтиру. Все бігом - "не кіпішуй, та ми по 4 котла на день міняємо".В результаті котел висить на одному крючку і трубах. Після такої роботи я і сам більше його не найму і іншим розкажу. Самому важко той котел міняти, а сантехнік тільки зі своїм монтажником - "бригада". Ну, думаю, хай заробить, у нього дитина маленька. Краще б того сусіда попросив допомогти, що плиточника вигнав. Але, в нього здоров'я вже не те, то спина болить, то ще щось. А ці сусіди молодші, ще при здоров'ї. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому 36 минут назад, Бармалей сказал: кстати, при нем разработали план бусификации и ее начали... при багатьох недоліках - він не займався херньою переводом з тилових в штурма масово. сили підтримки, логістика, ппо, мгв - працювало краще та краще. а Сирський зробив "аудит" - попереводив купу немазаних, з них половина в сзч пішла - тепер замість 1го бусифікувати треба двох, людей не вистачає в двох підрозділах, замість одного, і в "діловоди" тепер фіг кого нормального заманиш навіть в тилову частину. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому 9 минут назад, Вячеслав63 сказал: що плиточника вигнав. Долго гнал? Пинками, подзатыльниками? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому 9 минут назад, karlito сказал: він не займався херньою переводом з тилових в штурма масово у меня есть несколько реальных примеров как связистов кидали в штурма, переводили в стрелки и вперед...личные знакомые...они много по рассказывали...ща в сзч, один правда нашел место потеплее просто против него не работали (скажем так - оппозиция) как начали работать против того же сырского... наши генералы, прошу прощения - омно полное, как спецы, что сырский, что залужный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 29 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 29 хвилин тому Тут більше цікавить список укргнид які несли і несли цьому пі дар ку бабки, ну і за що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому (змінено) 47 минут назад, Вячеслав63 сказал: Воно то так, але мій сусід, який теж колись вигнав плиточника і почав сам опановувати будівельні професії, донедавна з сином заробляли цим. Робили і швидко і якісно. Все залежить від самої людини. Окрім того, якщо ти робиш якісно, то і замавлень у тебе багато і все розписано наперед. Мені оце надавно два сусіди міняли котел. До сантехніка питань немає - все швидко і якісно, а ось до монтажника, який замість того, щоб витратити зайві 2-3 хвилини і все добре виміряти - є і великі. Отвори просвмердлив криво, хоча я йому горизонталь прокреслив для орієнтиру. Все бігом - "не кіпішуй, та ми по 4 котла на день міняємо".В результаті котел висить на одному крючку і трубах. Після такої роботи я і сам більше його не найму і іншим розкажу. Самому важко той котел міняти, а сантехнік тільки зі своїм монтажником - "бригада". Ну, думаю, хай заробить, у нього дитина маленька. Краще б того сусіда попросив допомогти, що плиточника вигнав. Але, в нього здоров'я вже не те, то спина болить, то ще щось. А ці сусіди молодші, ще при здоров'ї. Судя по твоим рассказам , то пенсия у тебя явно не минимальная. И после СА ты зарабатывал на свадьбах и вечеринках. Как тебе удалось пенсию состряпать ? Ну не мог ты 25 лет быть ч/п. И была бы она минимальной. Обычно такие как ты " патриоты" мутят где только смогут . Служить в са ты " попал" рядом с домом и в оркестр- явно за взятку. И с пенсией ты постарался проверенным способом ?- признавайся Змінено 2 хвилини тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому 18 минут назад, ks6 сказал: Долго гнал? Пинками, подзатыльниками? Под марш " Прощание славянки")))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз