karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 31 хвилину тому, ks6 сказав: Нет. Там без вариантов, самые точные , как для этого форума. Если еще электричкам будет гаплык и кацапы нападут, пофиг в каких масштабах, на прибалтов, я вообще офигею. Если доживу до того. Особливо електричком буде гаплик коли доведуть до ладу твердотільну батарею)) Там ємність батареї декілька разів більше а можливість заряду 100 000 витримує Змінено 5 годин тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Звісно є, я для різноманіття ще хвалюсь пророчими цитатами із 2012-2021 років ) Мова про початок розширеної фази війни? Це було знаменно! Тому то тепер питання до заслужених експертів - коли завершиться гаряча фаза або хоча настане перемир'я. Це я не для себе питаюсь, акінео дуже просить. Змінено 5 годин тому користувачем kim chen lhoran 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Мова про початок розширеної фази війни? Це було знаменно! Тому то тепер питання до заслужених експертів - коли завершиться гаряча фаза або хоча настане перемир'я. Це я не себе питаюсь, акінео дуже просить. Про це треба Путіна питати, бо це саме йому зараз вигідно було би за час каденції Трампа вигідно закінчити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) эх...помешали зализнонепридатному выиграть войну...не дали больше сил...и силой заставили бедненького отправить на минные поля, короче на убой тех немногих что выделили...а так же силой заставили во время наступления дохтирской заниматься пока гибли солдатики... вот если бы не все это, то он бы - ух...как провел наступление на самом подготовленном и защищенном направлении... кстати, при нем разработали план бусификации и ее начали... Змінено 4 години тому користувачем Бармалей 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 21 минуту назад, MaxS сказал: увечері очікуються сутінки (с) якщо генерити рендомно 100 припущень, частина з них збудется. Перевірено Арестовичем. Возможно. Просто у меня очень плохая зрительная память , но очень хорошая на тексты, цитаты, цифры, даты. И вот читая форум довольно давно, могу сравнить прогнозы , предположения, варианты многих , и получается что Вадим на фоне более авторитетных, успешных юзеров просто невероятно прозорлив в своих прогнозах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Кстати, Вадим, а когда закончится горячая фаза войны...есть у Вас предположение? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 17 хвилин тому, ks6 сказав: Возможно. Просто у меня очень плохая зрительная память , но очень хорошая на тексты, цитаты, цифры, даты. И вот читая форум довольно давно, могу сравнить прогнозы , предположения, варианты многих , и получается что Вадим на фоне более авторитетных, успешных юзеров просто невероятно прозорлив в своих прогнозах. то ви ще ЩШ не читали))) то насправді головна гілка цього форуму і от там дійсно пророцтва 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 години тому, Tochkin сказав: Тому що сам для себе. В мене теж виходить повільніше та краще. Бо нема куди поспішати, для себе ж робиш. А найманому працівнику тре поспішати щоб більше клієнтів відвідати та більше заробити. Воно то так, але мій сусід, який теж колись вигнав плиточника і почав сам опановувати будівельні професії, донедавна з сином заробляли цим. Робили і швидко і якісно. Все залежить від самої людини. Окрім того, якщо ти робиш якісно, то і замавлень у тебе багато і все розписано наперед. Мені оце надавно два сусіди міняли котел. До сантехніка питань немає - все швидко і якісно, а ось до монтажника, який замість того, щоб витратити зайві 2-3 хвилини і все добре виміряти - є і великі. Отвори просвердлив криво, хоча я йому горизонталь прокреслив для орієнтиру. Все бігом - "не кіпішуй, та ми по 4 котла на день міняємо".В результаті котел висить на одному крючку і трубах. Після такої роботи я і сам більше його не найму і іншим розкажу. Самому важко той котел міняти, а сантехнік тільки зі своїм монтажником - "бригада". Ну, думаю, хай заробить, у нього дитина маленька. Краще б того сусіда попросив допомогти, що плиточника вигнав. Але, в нього здоров'я вже не те, то спина болить, то ще щось. А ці сусіди молодші, ще при здоров'ї. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 36 минут назад, Бармалей сказал: кстати, при нем разработали план бусификации и ее начали... при багатьох недоліках - він не займався херньою переводом з тилових в штурма масово. сили підтримки, логістика, ппо, мгв - працювало краще та краще. а Сирський зробив "аудит" - попереводив купу немазаних, з них половина в сзч пішла - тепер замість 1го бусифікувати треба двох, людей не вистачає в двох підрозділах, замість одного, і в "діловоди" тепер фіг кого нормального заманиш навіть в тилову частину. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 9 минут назад, Вячеслав63 сказал: що плиточника вигнав. Долго гнал? Пинками, подзатыльниками? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 минут назад, karlito сказал: він не займався херньою переводом з тилових в штурма масово у меня есть несколько реальных примеров как связистов кидали в штурма, переводили в стрелки и вперед...личные знакомые...они много по рассказывали...ща в сзч, один правда нашел место потеплее просто против него не работали (скажем так - оппозиция) как начали работать против того же сырского... наши генералы, прошу прощения - омно полное, как спецы, что сырский, что залужный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тут більше цікавить список укргнид які несли і несли цьому пі дар ку бабки, ну і за що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 47 минут назад, Вячеслав63 сказал: Воно то так, але мій сусід, який теж колись вигнав плиточника і почав сам опановувати будівельні професії, донедавна з сином заробляли цим. Робили і швидко і якісно. Все залежить від самої людини. Окрім того, якщо ти робиш якісно, то і замавлень у тебе багато і все розписано наперед. Мені оце надавно два сусіди міняли котел. До сантехніка питань немає - все швидко і якісно, а ось до монтажника, який замість того, щоб витратити зайві 2-3 хвилини і все добре виміряти - є і великі. Отвори просвмердлив криво, хоча я йому горизонталь прокреслив для орієнтиру. Все бігом - "не кіпішуй, та ми по 4 котла на день міняємо".В результаті котел висить на одному крючку і трубах. Після такої роботи я і сам більше його не найму і іншим розкажу. Самому важко той котел міняти, а сантехнік тільки зі своїм монтажником - "бригада". Ну, думаю, хай заробить, у нього дитина маленька. Краще б того сусіда попросив допомогти, що плиточника вигнав. Але, в нього здоров'я вже не те, то спина болить, то ще щось. А ці сусіди молодші, ще при здоров'ї. Судя по твоим рассказам , то пенсия у тебя явно не минимальная. И после СА ты зарабатывал на свадьбах и вечеринках. Как тебе удалось пенсию состряпать ? Ну не мог ты 25 лет быть ч/п. И была бы она минимальной. Обычно такие как ты " патриоты" мутят где только смогут . Служить в са ты " попал" рядом с домом и в оркестр- явно за взятку. И с пенсией ты постарался проверенным способом ?- признавайся Змінено 3 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 18 минут назад, ks6 сказал: Долго гнал? Пинками, подзатыльниками? Под марш " Прощание славянки")))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 34 минуты назад, рыбак сказал: Судя по твоим рассказам , то пенсия у тебя явно не минимальная. И после СА ты зарабатывал на свадьбах и вечеринках. Как тебе удалось пенсию состряпать ? Ну не мог ты 25 лет быть ч/п. И была бы она минимальной. Обычно такие как ты " патриоты" мутят где только смогут . Служить в са ты " попал" рядом с домом и в оркестр- явно за взятку. И с пенсией ты постарался проверенным способом ?- признавайся У таких, обычно, все вокруг коррупционеры и взяточники. А если ,поинтересоваться откуда свои "дровишки", выяснится, что жена в тумбочку положила.. Это называется украинский ментал в чистом виде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Цитата Мужик в Харькове сменил (https://reyestr.court.gov.ua/Review/133457292) пол на женский, чтобы его не мобнули 🟢Юридически смена пола в Украине — не просто замена паспорта, это строгая процедура: гормональная терапия, выдача свидетельства. 🟢Миграционная служба выдала новый паспорт новоиспеченной гражданке, где в графе пол официально указано "Жіноча". 🟢После этого он обратился в ТЦК с требованием снять его с воинского учёта. 🟢Когда ему в ТЦК отказали, заявив, что без решения ВЛК он остаётся военнообязанным мужчиной, то экс-мужик подал на них в суд. 🟢Суд признал решение ТЦК незаконным и обязал исключить его из воинского учёта, поскольку женщины служат только добровольно. 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, MaxS сказав: увечері очікуються сутінки (с) якщо генерити рендомно 100 припущень, частина з них збудется. Перевірено Арестовичем. Можна побачити Ваші рандомні цитати, певно хоч щось вгадали чи ні?)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 20 минут назад, Vitaliy67 сказал: У таких, обычно, все вокруг коррупционеры и взяточники. А если ,поинтересоваться откуда свои "дровишки", выяснится, что жена в тумбочку положила.. Это называется украинский ментал в чистом виде. Еще со времен Союза очень многие вопросы решались " под это дело". И так же они решились и в новоявленной Украине . В.63 работал в этой сфере и заиметь там знакомства с нужными людьми - плевое дело. Чиновники часто ужираются до потери пульса на этих торжествах и мало помнят , что они там вытворяли . Музыканты же на работе пьют редко , но секут четко за контингентом. Я это по чем знаю , был у меня знакомый еврей , он в ресторане центральном на барабанах играл , потом ритм- машина. Так он нам разные истории рассказывал и связи у него были обширные. Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 години тому, ks6 сказав: Если еще электричкам будет гаплык Теслам S и X уже гаплык ) 3 години тому, MaxS сказав: якщо генерити рендомно 100 припущень Знайдіть бодай одне "припущення", що Тесли - це не недомобілі )) Або що війни не буде. 3 години тому, kim chen lhoran сказав: коли завершиться гаряча фаза або хоча настане перемир'я. Вже ж було сказано - коли загине 1% населення. Не в Україні - в мордорі... 2 години тому, ks6 сказав: просто невероятно прозорлив в своих прогнозах. Просто озвучивает очевидные вещи. А есть более прозорливые, но менее говорливые - например, Точкин... 2 години тому, Бармалей сказав: Кстати, Вадим, а когда закончится горячая фаза войны...есть у Вас предположение? 1% погибших. Это не мое предположение, это так наука говорит. Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 годин тому, Вячеслав63 сказав: Не повинно бути нормою - ну, подумаєш "черговий чорнороб сп издив мішок", тому, що крадуть вже сотнями мільйонів доларів. То це не ви вигнали стару бригаду, яка будувала і найняли цих злодіїв з сотнями мільйонів? 10 годин тому, Вячеслав63 сказав: І щодо будівництва. Я розпрощався зі своїм сусідом, професійним радянським муляром, десь на половині першого поверху. Далі будував з братом, тестем, жінчиним братом. У нас аматорів чомусь виходило повільніше, але краще. Під кінець будівництва у нас з братом виходило і по тисячі цегли в день класти, як це роблять профі. Нічого там складного немає, як і в будь-якій будівельній професії . Я завжди кажу всім, що це набагато легше, ніж навчитися грати на музичному інструменті. Те ж саме і після професійного штукатура, якого я попередив, щоб якість була не гірша, ніж ми з сином зробили на 1-ому поверсі, прийшлося виправляти його косяки. А недавно сусід, якому робила вапняну штукатурку професійна радянська майстриня, його мати, переробляв її на гіпсову, то сказав - "краще б вона її не робила, перепади до 5 см". А є один сусід, який міняв бригади, які косячили чи хотіли його намахати(щось вкрали), доки не попались нормальні будівельники, якими він був задоволений. Владу потрібно змінювати, особливо, коли вона не раз вже обісралася. В повоєнній Італії практично кожен рік змінювалася влада - і нічого, непогано живуть. Кажуть сама занудна людина та, в якої якщо при зустрічі запитати "як ваше здоров'я" починає розказувати яке в неї здоров'я. То від мене була художня компарація Міняйте владу хоч кожен день, але з умовою що разом з бюлетенем будете брати мобілізаційне розпорядження З і. Вчетверте питати якось не з руки, але все ж - хто автор фейку жму руку обнімаю? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 годин тому, hause сказав: Тут вам трохи фактів: t.me/gnapinfo/2225 Головне вчасно з"ї батись, грьобана країна ... 11 годин тому, hause сказав: Тобто все нормально, коли якісь укргниди у балаклавах б"ють і стріляють у забитому українському селі людей, а потім отримавши пі здюлєй швидко з"ю бують? Вас тригерить, що це оприлюднив якийсь Гнап? Та мені взагалі пох хто такий Гнап і ким він був... То стадо ще не вкурило що вони вже давно не при пороху живуть, а 4 рік війни за вікном. Хай би покидались з вилами на озброєних людей в якихось штатах - там враз би нашинкували свинцем і без війни Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому At Verge, the fundamentals aren’t just numbers on a spec sheet, they’re experiences redefined. Every ride proves how superbike performance can feel when it’s engineered without limits. Back to the Road in Minutes 80% charge in less than 10 minutes with 200kw charging speed Ride The Distance, Worry Less Up to 370 mi on a single charge, city or open road. Thrill of Instant Torque 737 lb-ft of torque delivering instant acceleration at your fingertips. More Riding, Less Servicing Engineered hubless and modular for effortless servicing — more time to ride. Award-Winning Design THE VERGE DIFFERENCE We built the superbike from the ground up to deliver record‑breaking torque, longer range, smarter control, and maintenance that’s almost effortless. The First Solid-State Battery in Motorcycling. Choose a 20.2 kWh or 33.3 kWh battery pack, delivering up to 217 mi or up to 370 mi of range. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому виробникові ця solid‑state‑батарея начебто вже дешевша у виробництві, ніж їхня попередня літій‑іонна (завдяки дешевшим/“конфлікт‑free” матеріалам, відсутності кобальту тощо). Але жодних точних цифр собівартості ніхто не розкриває : ні Verge, ні Donut Lab. Тож по факту ми бачимо лише те, що: 1. Кінцева ціна мотоцикла не росте . 2. Вони стверджують, що матеріали та виробництво потенційно дешевші за традиційні Li‑ion . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз