Vladdi Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, karbo сказал: Яку перспективу?))) Як у бородатому анекдоті. Задрипаний совковий колгосп. Засрана ферма. Зібрались ледве живі залишки стада корів, вирішили піти світ за очі. Вийшли на вулицю, кличуть з собою собаку Шарика. А той їм каже - ні, у мене тут є перспектива! Я лишаюсь! Ну, ті й пішли. Потім така ж ситуація із свинарником, теж Шарик каже, що у нього є перспектива. Врешті залишився лише кіт, теж вирішив піти, і питає Шарика, ходім зі мною, здохнеш тут, яка така перспектива, що ти тут так тримаєшся? А Шарик і каже - "На тому тижні чув як голова колгоспу сказав завідувачу фермою, що справи такі, що той через місяць буде хрін Шарику смоктати. Ось я і чекаю, ще тиждень залишився!" 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 минут назад, karbo сказал: Це з якої радості їм громадянство нададуть?)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 хвилини тому, hause сказав: 3 хвилини тому, hause сказав: Це як в анекдоті про шаріка?)) Дай мені хоча би одне посилання на закон, який передбачає надання громадянства біженцям з України Змінено 1 година тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 8 минут назад, karbo сказал: Чесно кажучи, нічого не зрозумів з цього набору фраз Світло у мене вже починає пчихати,нема часу шукати, але статистика свідчить, що громадян США стає менше - виїзджають навіть до Португалії . Змінено 1 година тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, kim chen lhoran сказав: Світло у мене вже починає пчихати,нема часу шукати але статистика свідчить, що громадяни США стає менше - виїзджають навіть до Португалії . Це теж типу анекдота про шаріка)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, karbo сказал: Дай мені хоча би одне посилання на закон, який передбачає надання громадянства біженцям з України Це ви таке хочете мати за нащадка їмігрантів Трампа? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 55 хвилин тому, DmiVady сказав: Ні не знаю. Я також ніколи не бачив на спільних фото Аль Капоне ані з Ворреном Гардінгом ані з Калвіном Куліджем Спільних фото Кучми та Бориса Савлохова теж не пригадую, а ви? От що каже ШІ - Заключение: Символизм ушедшей эпохи Подводя итог, можно утверждать, что поиск фотографии Бориса Савлохова и Леонида Кучмы вместе — это поиск истины о природе власти в переходный период. Несмотря на то, что официальные архивы и глобальные фотобанки могут не содержать этих изображений в первых результатах поиска, их существование подтверждается контекстом эпохи и многочисленными косвенными свидетельствами в прессе 90-х годов. Эти кадры фиксируют уникальный момент истории, когда президент страны и глава спортивно-силовой федерации стояли на одной трибуне, олицетворяя два разных, но взаимозависимых типа власти. Исчезновение этих снимков из широкого доступа лишь подчеркивает их значимость: они являются напоминанием о времени, когда границы между официальным и теневым миром были настолько прозрачны, что могли быть зафиксированы объективом фотокамеры на государственном приеме. Для современного анализа эти визуальные артефакты остаются важнейшим источником понимания генезиса украинских элит и механизмов трансформации постсоветского пространства. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Це ви таке хочете мати за нащадка їмігрантів Трампа? Я нічого не хочу чи хочу. Це взагалі не стосується моїх хотілок. Мова йде про статус та його наслідки прописані в законі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: тільки що Поділитись Опубліковано: тільки що 2 години тому, karbo сказав: ти За рускім кораблем.. Вільний козак ні перед ким не пластах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз