Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 минуты назад, karbo сказал:

Яку перспективу?)))

Як у бородатому анекдоті. Задрипаний совковий колгосп. Засрана ферма. Зібрались ледве живі залишки стада корів, вирішили піти світ за очі. Вийшли на вулицю, кличуть з собою собаку Шарика. А той їм каже - ні, у мене тут є перспектива! Я лишаюсь! Ну, ті й пішли. Потім така ж ситуація із свинарником, теж Шарик каже, що у нього є перспектива. Врешті залишився лише кіт, теж вирішив піти, і питає Шарика, ходім зі мною, здохнеш тут, яка така перспектива, що ти тут так тримаєшся? А Шарик і каже - "На тому тижні чув як голова колгоспу сказав завідувачу фермою, що справи такі, що той через місяць буде хрін Шарику смоктати. Ось я і чекаю, ще тиждень залишився!"

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, hause сказав:

3 хвилини тому, hause сказав:

image.thumb.png.cfd695d249404afb870212772ae29f50.png

Це як в анекдоті про шаріка?))

Дай мені хоча би одне посилання на закон, який передбачає надання громадянства біженцям з України 

Змінено користувачем karbo
  • Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, karbo сказал:

Чесно кажучи, нічого не зрозумів з цього набору фраз

Світло у мене вже починає пчихати,нема часу шукати, але статистика свідчить, що громадян США стає менше - виїзджають навіть до Португалії .

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

Тільки що, kim chen lhoran сказав:

Світло у мене вже починає пчихати,нема часу шукати але статистика свідчить, що громадяни США стає менше - виїзджають навіть до Португалії .

Це теж типу анекдота про шаріка))

Посилання на коментар

4 минуты назад, karbo сказал:

Дай мені хоча би одне посилання на закон, який передбачає надання громадянства біженцям з України 

Це ви таке хочете мати за нащадка їмігрантів Трампа?

Посилання на коментар

55 хвилин тому, DmiVady сказав:

Ні не знаю.
Я також ніколи не бачив на спільних фото Аль Капоне ані з Ворреном Гардінгом ані з Калвіном Куліджем :pardon:
Спільних фото Кучми та Бориса Савлохова теж не пригадую, а ви? :)

От що каже ШІ - Заключение: Символизм ушедшей эпохи

Подводя итог, можно утверждать, что поиск фотографии Бориса Савлохова и Леонида Кучмы вместе — это поиск истины о природе власти в переходный период. Несмотря на то, что официальные архивы и глобальные фотобанки могут не содержать этих изображений в первых результатах поиска, их существование подтверждается контекстом эпохи и многочисленными косвенными свидетельствами в прессе 90-х годов.

Эти кадры фиксируют уникальный момент истории, когда президент страны и глава спортивно-силовой федерации стояли на одной трибуне, олицетворяя два разных, но взаимозависимых типа власти. Исчезновение этих снимков из широкого доступа лишь подчеркивает их значимость: они являются напоминанием о времени, когда границы между официальным и теневым миром были настолько прозрачны, что могли быть зафиксированы объективом фотокамеры на государственном приеме. Для современного анализа эти визуальные артефакты остаются важнейшим источником понимания генезиса украинских элит и механизмов трансформации постсоветского пространства.

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Це ви таке хочете мати за нащадка їмігрантів Трампа?

Я нічого не хочу чи хочу. Це взагалі не стосується моїх хотілок. Мова йде про статус та його наслідки прописані в законі.

Посилання на коментар

2 години тому, karbo сказав:

ти

За рускім кораблем..

Вільний козак ні перед ким не пластах.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...