Vladdi Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 минуты назад, karbo сказал: Яку перспективу?))) Як у бородатому анекдоті. Задрипаний совковий колгосп. Засрана ферма. Зібрались ледве живі залишки стада корів, вирішили піти світ за очі. Вийшли на вулицю, кличуть з собою собаку Шарика. А той їм каже - ні, у мене тут є перспектива! Я лишаюсь! Ну, ті й пішли. Потім така ж ситуація із свинарником, теж Шарик каже, що у нього є перспектива. Врешті залишився лише кіт, теж вирішив піти, і питає Шарика, ходім зі мною, здохнеш тут, яка така перспектива, що ти тут так тримаєшся? А Шарик і каже - "На тому тижні чув як голова колгоспу сказав завідувачу фермою, що справи такі, що той через місяць буде хрін Шарику смоктати. Ось я і чекаю, ще тиждень залишився!" 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 18 минут назад, karbo сказал: Це з якої радості їм громадянство нададуть?)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 хвилини тому, hause сказав: 3 хвилини тому, hause сказав: Це як в анекдоті про шаріка?)) Дай мені хоча би одне посилання на закон, який передбачає надання громадянства біженцям з України Змінено 2 години тому користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 8 минут назад, karbo сказал: Чесно кажучи, нічого не зрозумів з цього набору фраз Світло у мене вже починає пчихати,нема часу шукати, але статистика свідчить, що громадян США стає менше - виїзджають навіть до Португалії . Змінено 2 години тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, kim chen lhoran сказав: Світло у мене вже починає пчихати,нема часу шукати але статистика свідчить, що громадяни США стає менше - виїзджають навіть до Португалії . Це теж типу анекдота про шаріка)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 минуты назад, karbo сказал: Дай мені хоча би одне посилання на закон, який передбачає надання громадянства біженцям з України Це ви таке хочете мати за нащадка їмігрантів Трампа? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 55 хвилин тому, DmiVady сказав: Ні не знаю. Я також ніколи не бачив на спільних фото Аль Капоне ані з Ворреном Гардінгом ані з Калвіном Куліджем Спільних фото Кучми та Бориса Савлохова теж не пригадую, а ви? От що каже ШІ - Заключение: Символизм ушедшей эпохи Подводя итог, можно утверждать, что поиск фотографии Бориса Савлохова и Леонида Кучмы вместе — это поиск истины о природе власти в переходный период. Несмотря на то, что официальные архивы и глобальные фотобанки могут не содержать этих изображений в первых результатах поиска, их существование подтверждается контекстом эпохи и многочисленными косвенными свидетельствами в прессе 90-х годов. Эти кадры фиксируют уникальный момент истории, когда президент страны и глава спортивно-силовой федерации стояли на одной трибуне, олицетворяя два разных, но взаимозависимых типа власти. Исчезновение этих снимков из широкого доступа лишь подчеркивает их значимость: они являются напоминанием о времени, когда границы между официальным и теневым миром были настолько прозрачны, что могли быть зафиксированы объективом фотокамеры на государственном приеме. Для современного анализа эти визуальные артефакты остаются важнейшим источником понимания генезиса украинских элит и механизмов трансформации постсоветского пространства. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Це ви таке хочете мати за нащадка їмігрантів Трампа? Я нічого не хочу чи хочу. Це взагалі не стосується моїх хотілок. Мова йде про статус та його наслідки прописані в законі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 2 години тому, karbo сказав: ти За рускім кораблем.. Вільний козак ні перед ким не пластах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 2 години тому, karbo сказав: Вся історія розвитку українства це історія служби чужинцям Іще одна консерва. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому (змінено) 1 годину тому, kkost сказав: От що каже ШІ - Заключение: Символизм ушедшей эпохи Подводя итог, можно утверждать, что поиск фотографии Бориса Савлохова и Леонида Кучмы вместе — это поиск истины о природе власти в переходный период. Несмотря на то, что официальные архивы и глобальные фотобанки могут не содержать этих изображений в первых результатах поиска, их существование подтверждается контекстом эпохи и многочисленными косвенными свидетельствами в прессе 90-х годов. Эти кадры фиксируют уникальный момент истории, когда президент страны и глава спортивно-силовой федерации стояли на одной трибуне, олицетворяя два разных, но взаимозависимых типа власти. Исчезновение этих снимков из широкого доступа лишь подчеркивает их значимость: они являются напоминанием о времени, когда границы между официальным и теневым миром были настолько прозрачны, что могли быть зафиксированы объективом фотокамеры на государственном приеме. Для современного анализа эти визуальные артефакты остаются важнейшим источником понимания генезиса украинских элит и механизмов трансформации постсоветского пространства. Цікаві були часи: є що пригадати, але про те не можна розказувати дітям ))) Згадав книжку Генри Лайон Олди — Мессия очищает диск і по аналогії з назвою попросив чатик намалювати картинку на тему "Кучма зачищує Даркнет" Змінено 34 хвилини тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 17 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 17 хвилин тому 18 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Іще одна консерва. 🤡, скільки самостійної державності має Україна з часу заснування Київської Русі? Хто були правителі Київської Русі? Під ким була Україна за час всієї її історії? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз