akineo Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 1 годину тому, karbo сказав: це саме південь, під 700 тисяч чисельність контингенту на окупованих територіях. які прориви ? Змінено 20 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому цікаво ua.korrespondent.net/ukraine/4880591-nazvano-kilkist-hromadian-rf-na-terytorii-ukrainy Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 9 хвилин тому, akineo сказав: під 700 тисяч чисельність контингенту на окупованих територіях. які прориви ? На Дніпро чи Запоріжжя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 1 час назад, akineo сказал: фанати літератури ссср знають, що людиною керує страх. будь яка влада плавить. далі буде лише гірше. все зводиться до того, що або ти з системою, або ти ворог. або ти раб системи, або ти ворог. Для сравнения. Служил в пехотной "Железной" дивизии 88. Еще а карантине - кмб , до присяги, нас двоих направил помдежчасти загрузить мусор с полковой мусорки. Отказались . Ниче не было. Через пару дней отправили в клуб стулья перетаскивать , отказался .Тоже ниче. Потом , через ок 2 месяца , уже в Армении был залет серьезный , думал попаду на дисбат , но обошлось 3 суток губы . Когда прослужил ок года и вернулись назад в Р-Р попал в наряд по роте. Стою , вернее сижу на тумбочке, заходит в подразделении наш ротный прапор- украинец, и давай ко мне с предъявой , что мол не пр уставу. Ну я ему и двинул в бороду разок. Прапор убежал и вернулся со всем комсоставом - ротный - кап.Закоулов - русский, взводный и замполит - два азера Алиевы. Завели в командирскую. Прапор давай дергать за хб , бить пока остерегались. выпадает у меня из кармана два патроны 7.62. и в этот момент заходит дежпочасти. Грит : хищение боеприпасов ,докладную и бойца под арест. Вопщем немного меня поколотили . Старался прапор и взводный. Ротный не участвовал. По концовке я сказал , что когда пойду в караул , то их всех убью. Через пару дней меня с каким- то офицером и водилой на газ 66 отправили на полигон а Яворов. Мишени собирать. Я там сутки побыл и на следующее день за мной прехала машина и меня опять везут .сопровождающий грит , шо в дисбат. Приезжаем назад в полк. В части общее построение и награждение бывших в Армении. ( 88 г - землетрясение ) , мы в Кировакане стояли . Мне объявляют 10 суток отпуска. Я офигел .сами понимаете. Захожу в командирскую , и вопрошаю у ротного : да как так?? А он : поедь отдохни , успокой нервы, только вовремя вернись , у нас дивизионный учение . Вот такая история. Не везде так было , да и мне везло, наверное. .да .еще . Уже на учениях мне ротный грит " садись в башню бмп 2 ,прокачу тебя . Сам садится за мехвода и погнали по ямам поканавам. Водила бмп из него был конечно мастерский. Да и сама техника была уникальна.на таких скоростях преодолевать широкие рвы и ямы , я такое и в фильмах не видел . Классный был комроты. Через неделю нас отправили уже в Азербайджан с другим комсоставом . Змінено 19 годин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 31 хвилину тому, рыбак сказав: Для сравнения. Служил в пехотной "Железной" дивизии 88. Еще а карантине - кмб , до присяги, нас двоих направил помдежчасти загрузить мусор с полковой мусорки. Отказались . Ниче не было. Через пару дней отправили в клуб стулья перетаскивать , отказался .Тоже ниче. Потом , через ок 2 месяца , уже в Армении был залет серьезный , думал попаду на дисбат , но обошлось 3 суток губы . Когда прослужил ок года и вернулись назад в Р-Р попал в наряд по роте. Стою , вернее сижу на тумбочке, заходит в подразделении наш ротный прапор- украинец, и давай ко мне с предъявой , что мол не пр уставу. Ну я ему и двинул в бороду разок. Прапор убежал и вернулся со всем комсоставом - ротный - кап.Закоулов - русский, взводный и замполит - два азера Алиевы. Завели в командирскую. Прапор давай дергать за хб , бить пока остерегались. выпадает у меня из кармана два патроны 7.62. и в этот момент заходит дежпочасти. Грит : хищение боеприпасов ,докладную и бойца под арест. Вопщем немного меня поколотили . Старался прапор и взводный. Ротный не участвовал. По концовке я сказал , что когда пойду в караул , то их всех убью. Через пару дней меня с каким- то офицером и водилой на урале отправили на полигон а Яворов. Мишени собирать. Я там сутки побыл и на следующее день за мной прехала машина и меня опять везут .сопровождающий грит , шо в дисбат. Приезжаем назад в полк. В части общее построение и награждение бывших в Армении. ( 88 г - землетрясение ) , мы в Кировакане стояли . Мне объявляют 10 суток отпуска. Я офигел .сами понимаете. Захожу в командирскую , и вопрошаю у ротного : да как так?? А он : поедь отдохни , успокой нервы, только вовремя вернись , у нас дивизионный учение . Вот такая история. Не везде так было , да и мне везло, наверное. то ви взагалі бєспрєдєльщик)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Только что, МаТраС сказал: то ви взагалі бєспрєдєльщик)) Да было дело. Молодой и глупый. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому https://www.facebook.com/reel/938852162137418 Moltbook это социальная сеть, где постить и общаться могут только ИИ-агенты 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) про (не) визначені цели есвео : Где-то я нечто подобное уже слышал. Пойди туда,не знаю куда,принеси то,не знаю что... Он что сказок перечитал на ночь глядя? Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 10 годин тому, Черномор сказав: Якщо буде блокада, то не вповтікають (день тому приводив приклад з творів Лева Товстого, коли той служив під час кавказької війни). А ось і підтвердження. Тільки тут, взагалі, не питання - раша чи Україна буде. Головне - жити біля моря. Для багатьох мешканців Донбасу, до речі, також було все одно в якій країні жити - аби пенсії більші платили і зарплати. " Есть у меня бывший коллега, который в 2018 году все продал в Вологде и переехал с семьей в Крым. Я его тогда предупреждал, что ехать на спорную территорию это опрометчивое действие, но он лишь посмеялся и сказал, что я паникер, а если даже чубатые каким то чудом вернутся, то лично он будет рад оказаться вместе с Крымом в Европе. В прошлом году признался, что я похоже был прав, а вчера даже сказал, что беременную жену на время таки отправит к родителям в Вологду. Но сам мол никуда не уедет." Змінено 11 годин тому користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому всім, крім інтелігентного Серджіо www.instagram.com/reel/DZr1Hr6CwCF/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 15 часов назад, DmiVady сказал: Серйозно підійшли до розслідування. Це не гнапи й не ші, а відповідальне медіа з "білого списку", на кацапонаративи не з'їдеш Штурмовий полк «Скеля» має бойові заслуги і добре забезпечення. А ще, кажуть очевидці, там катують і забивають людей на смерть. Розслідування «Бабеля». Зараз пішов передрук по інших ЗМІ ... І ще такий збіг: Спеціальна команда з кібербезпеки CERT-UA розібрала хакерську атаку на «Бабель», яка сталася минулого тижня. Хакери використовували власний скрипт SKELYAAGENT 🧘♂️ Це вчергове підтверджує, що українці є гнидами з мордору-2, перетворити країну у концлагер це ще треба вміти... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Для розуміння ситуації з УПА і поляками. Олег Тягнибок 3 дн. · БІЛИЙ ОРЕЛ ЗАЮШЕНИЙ НЕВИННОЮ УКРАЇНСЬКОЮ КРОВ'Ю: Сагринь.. Ми НЕ забули!!! Поки ми понуро чи толерантно мовчимо, нас звинувачують і топчуть нашу національну памʼять. Чи є пояснення, хто і за що безжально закатував на своїй землі сотні українських жінок, дітей і людей похилого віку в Сагрині? Сагринь – нині село в Люблінському воєводстві Польщі. 10 березня 1944 року каральні підрозділи польської армії крайової та батальйонів хлопських влаштували тут криваву різню, забравши життя у від 800 до 1240 мирних українців. Село вважалося відносно безпечним, тому сюди стікалися біженці з навколишніх поселень Холмщини. Польські горлорізи спалили церкву, парафіяльні споруди та понад 260 хат невинних українців. Події 10-11 березня 1944 року стали найчорнішими днями для української Холмщини. Тоді польські бандити з армії крайової атакували цілу низку українських сіл: Андріївка, Березів, Бересть, Верешин, Ласків, Маличі, Малків, Модринь, М’ягке, Ріплин, Сагринь, Стрижівець, Теребінець, Теребінь, Турковичі, Шиховичі. Загалом за кілька тижнів цієї каральної операції було вбито від 1500 до 2000 українців. Людей знавісніло і безжально розстрілювали, жінок кололи вилами та багнетами, немовлят живцем кидали у вогонь… Свідчення очевидців з протоколів від 26 квітня 1944 року. Ці спогади неможливо читати без здригання. Це факти, які світ має знати. Зіна Малимон: «Побачила я, як польська банда нападала на Сагринь і стріляла із запальних куль. Мама моя Ольга, сестра Ліда, тітка Марія Л. і я втікли на станицю. По дорозі мене ранили в обидві ноги... За якийсь час прийшли бандити... Вирубали двері і вдерлись нагору. Побили всіх мужчин. Вбиваючи, проклинали. Жінок з дітьми зігнали на діл, а нагорі запалили. Вбили мою маму Ольгу і сестру Ліду. Один з них стрілив в мене. Ранено мене в голову і я впала. Бандита стріляв ще раз в мене і попав в руку. Я лежала, не ворушилася зовсім. Бандити думали, що я вбита, й відійшли. Сестра моя Ліда була тільки ранена в руку, встала і хотіла втікати. На цей раз надійшов бандита і стрілив її в голову...» Ольга Шидловська: «Банда мала місцевих провідників. Ця партія бандитів мала за провідників 2–ох малих хлопців, поляків, одному 14, а другому 12 літ. Ці хлопці показали сховище Стельмащука, з якого бандити витягнули 9 осіб і вбили... Малі Білики водили бандитів по цілому селі і показували сховища...» Ростислав Савич: «Під вечір тато приніс ще одну страшну звістку: у полі знайшли вбитими мого дядька Івана, його дружину Ірину і двох синів – Сергійка який мав 3,5 років і дворічного Володю. Неподалік третю добу лежала важкопоранена жінка, біля якої повзала і ссала груди матері маленька Надія Медвідь...» Історія народів часто складна і кривава, і коли кричать про чиїсь “злочини”, нехай будуть готові визнати і відповісти за власні. Ми шануємо чужу пам'ять, але не дозволимо топтати свою. Сагринь – це наш біль, який ми більше не дозволимо замовчувати. Наступна розповідь про польську різню українців в Павлокомі… На фото: поляки з армії крайової позують на фоні підпаленого будинку українських селян в Сагрині https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1543070250512465&id=100044285146662&rdid=9Wnwi5LFJiHfjCF9# 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому У Черняхові на Житомирщині оголосили новий тендер на будівництво Алеї пам’яті Героїв на понад 8,7 млн грн. Що відомо suspilne.media/zhytomyr/1337956-cherniahiv-tender-aleia-heroiv/?fbclid=IwY2xjawSoTyRleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEegpZBezQXYVfaNWUxr2_Mjh5QaAiMC2l51m6F9L5xvkXSe5_LsyQgOULWTwM_aem_JoFQMFW8cyTn_7i7eEiHRQ ЗИ: перемоги ще не видно, а дерибан продовжується, а скільки таких містечок в Україні і яка сума витрачається? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 19 годин тому, МаТраС сказав: "Це ж було вже!" (с) у 2023 році Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) Там в другій половині є про рішення міжн.суду, що кримській міст знаходиться вже у внутрішньому морі росісії 🤣 Змінено 9 годин тому користувачем hause 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) Їбати мої старі милиці яка потужна дипломатія Спочатку незламно повертати ордени щоб посилити напругу, а потім не їхати на конференцію щоб не посилювати напругу www.unian.ua/politics/ukrajina-ta-polshcha-tusk-vidreaguvav-na-rishennya-zelenskogo-ne-vidviduvati-konferenciyu-13420983.html Де в цьому витонченому політичному гамбіті інтереси України? Змінено 9 годин тому користувачем US7IGN 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 24tv.ua/geopolitics/bilorus-viyni-proti-ukrayini-putin-ekonomichno-tisne-lukashenka_n3093271 Ну що, кажуть кордон з Білорусью потужно захищений? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Де в цьому витонченому політичному гамбіті інтереси України? А де були інтереси України, коли вкравчук з чучмою підписували будапештський папірець? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: А де були інтереси України, коли вкравчук з чучмою підписували будапештський папірець? Де були інтереси українців які їх всіх обирали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 18 хвилин тому, US7IGN сказав: Де були інтереси українців які їх всіх обирали? Коли кандидатів закатують в асфальт - це не "вибори". Це така сама дурилка картонна, як і "свобода волі" у рабів божих, за яку полагається кара. Щоб потім навісити на них відповідальність за "власний вибір". Поки чучма буде жити в Монако. Змінено 9 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Коли кандидатів закатують в асфальт - це не "вибори". Це така сама дурилка картонна, як і "свобода волі" у рабів божих, за яку полагається кара. Щоб потім навісити на них відповідальність за "власний вибір". Поки чучма буде жити в Монако. два Майдани доводять протилежне Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому В Україні все ж таки є щось невловимо африканське www.instagram.com/reel/DZwmZtuOmCa/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Это божественно! Маршак что то знал, прохвост. . 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз