akineo Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 1 годину тому, karbo сказав: це саме південь, під 700 тисяч чисельність контингенту на окупованих територіях. які прориви ? Змінено 15 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому цікаво ua.korrespondent.net/ukraine/4880591-nazvano-kilkist-hromadian-rf-na-terytorii-ukrainy Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 9 хвилин тому, akineo сказав: під 700 тисяч чисельність контингенту на окупованих територіях. які прориви ? На Дніпро чи Запоріжжя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 1 час назад, akineo сказал: фанати літератури ссср знають, що людиною керує страх. будь яка влада плавить. далі буде лише гірше. все зводиться до того, що або ти з системою, або ти ворог. або ти раб системи, або ти ворог. Для сравнения. Служил в пехотной "Железной" дивизии 88. Еще а карантине - кмб , до присяги, нас двоих направил помдежчасти загрузить мусор с полковой мусорки. Отказались . Ниче не было. Через пару дней отправили в клуб стулья перетаскивать , отказался .Тоже ниче. Потом , через ок 2 месяца , уже в Армении был залет серьезный , думал попаду на дисбат , но обошлось 3 суток губы . Когда прослужил ок года и вернулись назад в Р-Р попал в наряд по роте. Стою , вернее сижу на тумбочке, заходит в подразделении наш ротный прапор- украинец, и давай ко мне с предъявой , что мол не пр уставу. Ну я ему и двинул в бороду разок. Прапор убежал и вернулся со всем комсоставом - ротный - кап.Закоулов - русский, взводный и замполит - два азера Алиевы. Завели в командирскую. Прапор давай дергать за хб , бить пока остерегались. выпадает у меня из кармана два патроны 7.62. и в этот момент заходит дежпочасти. Грит : хищение боеприпасов ,докладную и бойца под арест. Вопщем немного меня поколотили . Старался прапор и взводный. Ротный не участвовал. По концовке я сказал , что когда пойду в караул , то их всех убью. Через пару дней меня с каким- то офицером и водилой на газ 66 отправили на полигон а Яворов. Мишени собирать. Я там сутки побыл и на следующее день за мной прехала машина и меня опять везут .сопровождающий грит , шо в дисбат. Приезжаем назад в полк. В части общее построение и награждение бывших в Армении. ( 88 г - землетрясение ) , мы в Кировакане стояли . Мне объявляют 10 суток отпуска. Я офигел .сами понимаете. Захожу в командирскую , и вопрошаю у ротного : да как так?? А он : поедь отдохни , успокой нервы, только вовремя вернись , у нас дивизионный учение . Вот такая история. Не везде так было , да и мне везло, наверное. .да .еще . Уже на учениях мне ротный грит " садись в башню бмп 2 ,прокачу тебя . Сам садится за мехвода и погнали по ямам поканавам. Водила бмп из него был конечно мастерский. Да и сама техника была уникальна.на таких скоростях преодолевать широкие рвы и ямы , я такое и в фильмах не видел . Классный был комроты. Через неделю нас отправили уже в Азербайджан с другим комсоставом . Змінено 14 годин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 31 хвилину тому, рыбак сказав: Для сравнения. Служил в пехотной "Железной" дивизии 88. Еще а карантине - кмб , до присяги, нас двоих направил помдежчасти загрузить мусор с полковой мусорки. Отказались . Ниче не было. Через пару дней отправили в клуб стулья перетаскивать , отказался .Тоже ниче. Потом , через ок 2 месяца , уже в Армении был залет серьезный , думал попаду на дисбат , но обошлось 3 суток губы . Когда прослужил ок года и вернулись назад в Р-Р попал в наряд по роте. Стою , вернее сижу на тумбочке, заходит в подразделении наш ротный прапор- украинец, и давай ко мне с предъявой , что мол не пр уставу. Ну я ему и двинул в бороду разок. Прапор убежал и вернулся со всем комсоставом - ротный - кап.Закоулов - русский, взводный и замполит - два азера Алиевы. Завели в командирскую. Прапор давай дергать за хб , бить пока остерегались. выпадает у меня из кармана два патроны 7.62. и в этот момент заходит дежпочасти. Грит : хищение боеприпасов ,докладную и бойца под арест. Вопщем немного меня поколотили . Старался прапор и взводный. Ротный не участвовал. По концовке я сказал , что когда пойду в караул , то их всех убью. Через пару дней меня с каким- то офицером и водилой на урале отправили на полигон а Яворов. Мишени собирать. Я там сутки побыл и на следующее день за мной прехала машина и меня опять везут .сопровождающий грит , шо в дисбат. Приезжаем назад в полк. В части общее построение и награждение бывших в Армении. ( 88 г - землетрясение ) , мы в Кировакане стояли . Мне объявляют 10 суток отпуска. Я офигел .сами понимаете. Захожу в командирскую , и вопрошаю у ротного : да как так?? А он : поедь отдохни , успокой нервы, только вовремя вернись , у нас дивизионный учение . Вот такая история. Не везде так было , да и мне везло, наверное. то ви взагалі бєспрєдєльщик)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Только что, МаТраС сказал: то ви взагалі бєспрєдєльщик)) Да было дело. Молодой и глупый. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому https://www.facebook.com/reel/938852162137418 Moltbook это социальная сеть, где постить и общаться могут только ИИ-агенты 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) про (не) визначені цели есвео : Где-то я нечто подобное уже слышал. Пойди туда,не знаю куда,принеси то,не знаю что... Он что сказок перечитал на ночь глядя? Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 10 годин тому, Черномор сказав: Якщо буде блокада, то не вповтікають (день тому приводив приклад з творів Лева Товстого, коли той служив під час кавказької війни). А ось і підтвердження. Тільки тут, взагалі, не питання - раша чи Україна буде. Головне - жити біля моря. Для багатьох мешканців Донбасу, до речі, також було все одно в якій країні жити - аби пенсії більші платили і зарплати. " Есть у меня бывший коллега, который в 2018 году все продал в Вологде и переехал с семьей в Крым. Я его тогда предупреждал, что ехать на спорную территорию это опрометчивое действие, но он лишь посмеялся и сказал, что я паникер, а если даже чубатые каким то чудом вернутся, то лично он будет рад оказаться вместе с Крымом в Европе. В прошлом году признался, что я похоже был прав, а вчера даже сказал, что беременную жену на время таки отправит к родителям в Вологду. Но сам мол никуда не уедет." Змінено 6 годин тому користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому всім, крім інтелігентного Серджіо www.instagram.com/reel/DZr1Hr6CwCF/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 15 часов назад, DmiVady сказал: Серйозно підійшли до розслідування. Це не гнапи й не ші, а відповідальне медіа з "білого списку", на кацапонаративи не з'їдеш Штурмовий полк «Скеля» має бойові заслуги і добре забезпечення. А ще, кажуть очевидці, там катують і забивають людей на смерть. Розслідування «Бабеля». Зараз пішов передрук по інших ЗМІ ... І ще такий збіг: Спеціальна команда з кібербезпеки CERT-UA розібрала хакерську атаку на «Бабель», яка сталася минулого тижня. Хакери використовували власний скрипт SKELYAAGENT 🧘♂️ Це вчергове підтверджує, що українці є гнидами з мордору-2, перетворити країну у концлагер це ще треба вміти... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Для розуміння ситуації з УПА і поляками. Олег Тягнибок 3 дн. · БІЛИЙ ОРЕЛ ЗАЮШЕНИЙ НЕВИННОЮ УКРАЇНСЬКОЮ КРОВ'Ю: Сагринь.. Ми НЕ забули!!! Поки ми понуро чи толерантно мовчимо, нас звинувачують і топчуть нашу національну памʼять. Чи є пояснення, хто і за що безжально закатував на своїй землі сотні українських жінок, дітей і людей похилого віку в Сагрині? Сагринь – нині село в Люблінському воєводстві Польщі. 10 березня 1944 року каральні підрозділи польської армії крайової та батальйонів хлопських влаштували тут криваву різню, забравши життя у від 800 до 1240 мирних українців. Село вважалося відносно безпечним, тому сюди стікалися біженці з навколишніх поселень Холмщини. Польські горлорізи спалили церкву, парафіяльні споруди та понад 260 хат невинних українців. Події 10-11 березня 1944 року стали найчорнішими днями для української Холмщини. Тоді польські бандити з армії крайової атакували цілу низку українських сіл: Андріївка, Березів, Бересть, Верешин, Ласків, Маличі, Малків, Модринь, М’ягке, Ріплин, Сагринь, Стрижівець, Теребінець, Теребінь, Турковичі, Шиховичі. Загалом за кілька тижнів цієї каральної операції було вбито від 1500 до 2000 українців. Людей знавісніло і безжально розстрілювали, жінок кололи вилами та багнетами, немовлят живцем кидали у вогонь… Свідчення очевидців з протоколів від 26 квітня 1944 року. Ці спогади неможливо читати без здригання. Це факти, які світ має знати. Зіна Малимон: «Побачила я, як польська банда нападала на Сагринь і стріляла із запальних куль. Мама моя Ольга, сестра Ліда, тітка Марія Л. і я втікли на станицю. По дорозі мене ранили в обидві ноги... За якийсь час прийшли бандити... Вирубали двері і вдерлись нагору. Побили всіх мужчин. Вбиваючи, проклинали. Жінок з дітьми зігнали на діл, а нагорі запалили. Вбили мою маму Ольгу і сестру Ліду. Один з них стрілив в мене. Ранено мене в голову і я впала. Бандита стріляв ще раз в мене і попав в руку. Я лежала, не ворушилася зовсім. Бандити думали, що я вбита, й відійшли. Сестра моя Ліда була тільки ранена в руку, встала і хотіла втікати. На цей раз надійшов бандита і стрілив її в голову...» Ольга Шидловська: «Банда мала місцевих провідників. Ця партія бандитів мала за провідників 2–ох малих хлопців, поляків, одному 14, а другому 12 літ. Ці хлопці показали сховище Стельмащука, з якого бандити витягнули 9 осіб і вбили... Малі Білики водили бандитів по цілому селі і показували сховища...» Ростислав Савич: «Під вечір тато приніс ще одну страшну звістку: у полі знайшли вбитими мого дядька Івана, його дружину Ірину і двох синів – Сергійка який мав 3,5 років і дворічного Володю. Неподалік третю добу лежала важкопоранена жінка, біля якої повзала і ссала груди матері маленька Надія Медвідь...» Історія народів часто складна і кривава, і коли кричать про чиїсь “злочини”, нехай будуть готові визнати і відповісти за власні. Ми шануємо чужу пам'ять, але не дозволимо топтати свою. Сагринь – це наш біль, який ми більше не дозволимо замовчувати. Наступна розповідь про польську різню українців в Павлокомі… На фото: поляки з армії крайової позують на фоні підпаленого будинку українських селян в Сагрині https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1543070250512465&id=100044285146662&rdid=9Wnwi5LFJiHfjCF9# 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому У Черняхові на Житомирщині оголосили новий тендер на будівництво Алеї пам’яті Героїв на понад 8,7 млн грн. Що відомо suspilne.media/zhytomyr/1337956-cherniahiv-tender-aleia-heroiv/?fbclid=IwY2xjawSoTyRleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEegpZBezQXYVfaNWUxr2_Mjh5QaAiMC2l51m6F9L5xvkXSe5_LsyQgOULWTwM_aem_JoFQMFW8cyTn_7i7eEiHRQ ЗИ: перемоги ще не видно, а дерибан продовжується, а скільки таких містечок в Україні і яка сума витрачається? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 11 годин тому, МаТраС сказав: "Це ж було вже!" (с) у 2023 році 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Там в другій половині є про рішення міжн.суду, що кримській міст знаходиться вже у внутрішньому морі росісії 🤣 Змінено 4 години тому користувачем hause 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Їбати мої старі милиці яка потужна дипломатія Спочатку незламно повертати ордени щоб посилити напругу, а потім не їхати на конференцію щоб не посилювати напругу www.unian.ua/politics/ukrajina-ta-polshcha-tusk-vidreaguvav-na-rishennya-zelenskogo-ne-vidviduvati-konferenciyu-13420983.html Де в цьому витонченому політичному гамбіті інтереси України? Змінено 4 години тому користувачем US7IGN 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 24tv.ua/geopolitics/bilorus-viyni-proti-ukrayini-putin-ekonomichno-tisne-lukashenka_n3093271 Ну що, кажуть кордон з Білорусью потужно захищений? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Де в цьому витонченому політичному гамбіті інтереси України? А де були інтереси України, коли вкравчук з чучмою підписували будапештський папірець? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: А де були інтереси України, коли вкравчук з чучмою підписували будапештський папірець? Де були інтереси українців які їх всіх обирали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 18 хвилин тому, US7IGN сказав: Де були інтереси українців які їх всіх обирали? Коли кандидатів закатують в асфальт - це не "вибори". Це така сама дурилка картонна, як і "свобода волі" у рабів божих, за яку полагається кара. Щоб потім навісити на них відповідальність за "власний вибір". Поки чучма буде жити в Монако. Змінено 4 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Коли кандидатів закатують в асфальт - це не "вибори". Це така сама дурилка картонна, як і "свобода волі" у рабів божих, за яку полагається кара. Щоб потім навісити на них відповідальність за "власний вибір". Поки чучма буде жити в Монако. два Майдани доводять протилежне Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому В Україні все ж таки є щось невловимо африканське www.instagram.com/reel/DZwmZtuOmCa/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Это божественно! Маршак что то знал, прохвост. . 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз