US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Смартфон чи планшет, з якого ви це написали має десяток функцій, які постійно збирають і передають ваші данні, форум на якому ви пишете, інста, з якої ви берете ролики тощо ... чи є сенс боятися коронавірусу находячись у Покровську в на ЛБЗ? я не про те. я про функціонал. можна голитися шилом, але воно ж для іншого. інша справа що можна сказати що це модно і статусно і їжаки будуть плакати, але із задоволенням їсти кактуси, ще й платити за це 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Тільки що, US7IGN сказав: я не про те. я про функціонал. можна голитися шилом, але воно ж для іншого. інша справа що можна сказати що це модно і статусно і їжаки будуть плакати, але із задоволенням їсти кактуси, ще й платити за це Звісно, діло Міхала Козинського, з того знакового 2013 року, коли була опублікована їх стаття, зробило багато кроків вперед) А "Акіко" Олегович написав ще 2003 році) Мабуть, тому Путін, який є кгбістом і знає "трошки більше ніж пересічний громадянин" не тільки гадить у валізку, а і ще й не працює з комп'ютером, кажуть - тільки з папірцями (як вам така версія? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 21 хвилину тому, US7IGN сказав: можна сказати що це модно і статусно і їжаки будуть плакати, але із задоволенням їсти кактуси, ще й платити за це Господи, тільки б не їздити на батарейках ) Цитата Настоящий мужчина, любит три вещи: есть мясо, ездить на мясе и тыкать мясом в мясо Змінено 6 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 45 хвилин тому, DmiVady сказав: Звісно, діло Міхала Козинського, з того знакового 2013 року, коли була опублікована їх стаття, зробило багато кроків вперед) А "Акіко" Олегович написав ще 2003 році) Мабуть, тому Путін, який є кгбістом і знає "трошки більше ніж пересічний громадянин" не тільки гадить у валізку, а і ще й не працює з комп'ютером, кажуть - тільки з папірцями (як вам така версія? ) я теж працюю з папірцями і Кодом Морзе якщо треба. питання ж не в інструментах, а в правильному їх використанні 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Данило Терпило Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, akineo сказал: фізична витривалість. бажання жити. там не те що 50, а і 40 річний не зможе пройти з усім необхідним 5-10 км але це треба було в 2022 робити. зараз вже ніякої мотивації у людей не буде. контракти 18-24 тому підтвердження. поки 25-60 тягнуть фронт, молодь виїзджає, всі бажаючи заробляють і на поготові виїхати отака війна Если бы война была другая, то и вы,и куча соревнующихся тут в словесных баталиях-затыкали бы амбразуры своими телами. А те кто "заробляють"- были бы поварами или водителями офицеров. Потому что jedem das seine. Только это не изменило бы ничего- симметричный ответ гарантирован,а весовые категории разные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Начальник КМВА Тимур Ткаченко підписав доручення, згідно з яким організатори масових і урочистих заходів зобов′язані будуть попередньо їх погоджувати із Генеральним штабом ЗСУ. gazeta.ua/articles/politics/_u-kiyevi-masovi-zahodi-zobovyazali-uzgodzhuvati-z-genshtabom-zmi/1228502 а ви кажете картонки. чи Люся все ж таки правий про 22 роки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 12 хвилин тому, US7IGN сказав: я теж працюю з папірцями і Кодом Морзе якщо треба. питання ж не в інструментах, а в правильному їх використанні Ну, я чатальтмана юзаю більш за все як просунений пошуковик. Наприклад, я хочу виєбнутися цитатою, але забув, як воно, те "Болівар кен нот керрі дабл" , пригадую щось, але ліньки напружуватись, тому даю зрозумілу, для бота, інструкцію, і отримую: Прихований текст Якось так, економія часу у простих діях ) Побутові задачі деякі теж, економія часу на рутині) Ну і звісно, він мене вивчає, сцуко 😉 Змінено 5 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 години тому, Бездомный сказав: Мадяри заборонили Мадяру їздити до Мадярів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав: Мадяри заборонили Мадяру їздити до Мадярів. що, і паспорт мадярський заберуть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 11 хвилин тому, DmiVady сказав: Ну, я чатальтмана юзаю більш за все як просунений пошуковик. Наприклад, я хочу виєбнутися цитатою, але забув, як воно, те "Болівар кен нот керрі дабл" , пригадую щось, але ліньки напружуватись, тому даю зрозумілу, для бота, інструкцію, і отримую: Показати вміст Якось так, економія часу у простих діях ) Побутові задачі деякі теж, економія часу на рутині) Ну і звісно, він мене вивчає, сцуко 😉 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Наприклад, я хочу виєбнутися цитатою, але забув, як воно, те "Болівар кен нот керрі дабл" , пригадую щось, але ліньки напружуватись, тому даю зрозумілу, для бота, інструкцію, і отримую: Показати вміст Той самий випадок. коли 9 годин тому, DmiVady сказав: при подачі запиту вони вважають що ШІ винен "здогадатися" що вони мали на увазі) Тобто як завжди - "Whatsoever people say is about themselves." © 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 45 хвилин тому, vadimv сказав: Тобто як завжди - "Whatsoever people say is about themselves." © www.instagram.com/reel/DNvM4BxWC5x/?igsh=amp1Zmc3Nnh6YXdw Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 21 загиблий з яких 4 дітей. коли зеля говорить про незламність, це її прояв? загинути у себе вдома цілими сім'ями враці публікували відео, де 2 ракети в один і той же будинок влучило. Навіщо? ну а де ПРО Києва то вже сенсу питати не має. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 34 хвилини тому, akineo сказав: враці публікували відео, де 2 ракети в один і той же будинок влучило. Навіщо? Це треба Кантона спитати, 99,99% скаже, що це місце "ночью стало местом дислокации подразделения"... www.instagram.com/reel/DNGz34LMO5I/?igsh=anIwZXF5dHcxY3h5 Змінено 3 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 10 годин тому, Canton сказав: 10 годин тому, Фрай сказав: …на будь яку новину за наші успіхи дехто з ненависників усього українського так гостро реагує, що просто «кушать нє могу». Это как раз пример реакции малограмотной вышиваты с полным отсутствием знаний даже для поверхностного анализа... Знову полізла лугандонсько-кацапська жовч? )) 10 годин тому, Canton сказав: Сможете сделать корреляцию результативности поражения НПЗ в балалайне с изменением активности на "ниточке"? На куиточке! Ще один приклад забовкування суті обговорюваного! Навіщо мені твоя кореляція коли я веду мову за пропаганду від тебе особисто? Це твої лайкуни недалекі балаболи, а ось Ти Canton конкретний пропагадон бо щоразу палишся на прокацапських наративах і приниженні наших досягнень. Лише сліпий не бачить цього як і результат вашої діяльності. 10 годин тому, Canton сказав: А пока не п...те и слушайте дедушку... І знов винуждєн вас разочаровать, бо з нас обох дєдушка я, а ти лише старпер похилого віку, для якого щодня піzдєть на форумі улюблена робота! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз