Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Сирії повезло, що немає спільного кордону з кацапією. кацапи там теж влаштували різанину Алеппо тренували покидьків кантонів перед вторгненням в Україну так що "пощастило" Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Вгадайте хто сказав - "Вони все ще можуть перемогти. Я не думаю, що це станеться, але можливість залишається. Я ніколи не говорив, що вони обов'язково переможуть — я сказав, що у них є шанс. Все може статися. Ви знаєте, війна — дуже дивна річ. Відбувається багато поганого, але стається і багато хорошого". Джерело: https://censor.net/ua/n3580703 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) кацапи знов хочуть обмежити обіг "скв" , вводять облігації - останній раз було у 1989 му - до 1991 го два роки ? https://ru.wikipedia.org/wiki/Обесценение_накоплений_граждан_СССР_(1990—1992) Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, Бездомный сказав: кацапи знов вводять облігації - останній раз було у 1989 му - до 1991 го два роки ? рекомендую ознайомитися з інструментом для обраних по вимиванню бабла з бюджету під назвою ОВДП Вiд Луки 6:41-42 Чого ж в оці брата свого ти заскалку бачиш, колоди ж у власному оці не чуєш? Як ти можеш сказати до брата свого: Давай, брате, я заскалку вийму із ока твого, сам колоди, що в оці твоїм, не вбачаючи? Лицеміре, вийми перше колоду із власного ока, а потім побачиш, як вийняти заскалку з ока брата твого! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) реактивнйи Каб на 193 км. там і по Києву не довго .. t.me/ukrbavovna/23120 Змінено 2 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 хвилин тому, US7IGN сказав: інструментом для обраних Та які там обрані. Поріг входу 1000 грн. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 22 хвилини тому, Бездомный сказав: скв що Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 15 годин тому, XL.pro сказав: Трампіст @karbo, то що там з томагавками?))) З томагавками це якась сценка була з кварталу, типу ми дуже просимо, а вони отот дадуть... Бо дуже різко в ефірі зявилось. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 часов назад, Александр Аврамчук сказал: Тепер, коли ми отримали заручників, ми маємо повернутися до війни і спустити пекло на Газу, — міністр національної безпеки Ізраїля Бен-Квір Тогда это будет последний случай когда заложников отпускали под "гарантии" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 51 хвилину тому, Вячеслав63 сказав: Вгадайте хто сказав - "Вони все ще можуть перемогти. Я не думаю, що це станеться, але можливість залишається. Я ніколи не говорив, що вони обов'язково переможуть — я сказав, що у них є шанс. Все може статися. Ви знаєте, війна — дуже дивна річ. Відбувається багато поганого, але стається і багато хорошого". Джерело: https://censor.net/ua/n3580703 Сунь Дзи? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 часов назад, Vinsol2009 сказал: Вангую, що на виборах, коли б вони не відбулись, знову будуть перефарбовані риги, або копія Арестовича не важно что и кто будет на выборах, пока украинских дугиных керующих последние лет 20ть не посадят-повесят-пристрелят на улице-выпадут из окна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Kirill Sazonov 3 ч. · Навколо путіна знов склалася ситуація, як в анекдоті. Таблоїд Daily Express пише, що на бункерного щура готується замах в Будапешті. А тому його оточення закликає не їхати 24 жовтня до Будапешта,. Через ймовірність замаху на путіна, колишній офіцер російської розвідки, якого називають в газеті Андрій Безруков, радить перенести зустріч із Трампом до Дубаю. Він стверджує, що «Британія готує підступну операцію» Так ось, повернемося до старого анекдоту, який трохи адаптуємо до сьогодення. Їде собі російський богатир на коні по полю і бачить на роздоріжжі камень. Уважно читає напис. "Направо підеш - отримаєшь по пиці. Наліво підеш - отримаєшь по пиці. Прямо підеш - отримаєшь по пиці". Богатир перечитує декілька разів, чухає потилицю, йому страшно їхати далі. І тут на перехрестя виходить козак з дрючком. Каже - давай вже, вирішуй швидше. Бо зараз просто тут отримаєш... Мораль. Як прийшов час і прийняте рішення - взагалі немає значення, куди їхати. В Будапешт, в Дубаї. Головне - не затягувати з рішенням. І якщо таблоїд не в курсі, оточення тільки цього й чекає. Така вже історія, що живий він всім тільки заважає Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) длщ Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 46 минут назад, Бармалей сказал: не важно что и кто будет на выборах, пока украинских дугиных керующих последние лет 20ть не посадят-повесят-пристрелят на улице-выпадут из окна Що ви мелете? Українські націоналісти самі толерантні у світі. В рядах українських націоналістів великий прошарок етнічних руских. Це тим більш дивно, що сама раша провадить війну проти України. Та і гляньте Латвія виштовхує рашиків за межі, і це можна пояснити істдіями. А з іншого боку, що творять зараз польські нацикі? Змінено 1 година тому користувачем kim chen lhoran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому (змінено) 12 минут назад, kim chen lhoran сказал: Що ви мелете? Українські націоналісти самі толерантні у світі. В рядах українських націоналістів великий прошарок етнічних руских. Це тим більш дивно, що сама раша провадить війну проти України. Та і гляньте Латвія виштовхує рашиків за межі, і це можна пояснити істдіями. А з іншого боку, що творять зараз польські нацикі? Що ви мелете? причем националисты к тому что я написал... у нас нет националистов от слова совсем...есть занявшие свободную нишу в которую вкидывают бабосики (имхо) Змінено 49 хвилин тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому (змінено) 12 минут назад, kim chen lhoran сказал: Що ви мелете? Українські націоналісти самі толерантні у світі. В рядах українських націоналістів великий прошарок етнічних руских. Це тим більш дивно, що сама раша провадить війну проти України. Та і гляньте Латвія виштовхує рашиків за межі, і це можна пояснити істдіями. А з іншого боку, що творять зараз польські нацикі? якби він щось подібне , але дзеркальне , нашкрябав , перебуваючи на кацапії , кацапи - "інтернаціоналісти" його тельбухи на паркані вже розвішали б . то ж не звертайте увагу на покидька - звичайний москворотий провокатор . Змінено 50 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 1 час назад, US7IGN сказал: рекомендую ознайомитися з інструментом для обраних по вимиванню бабла з бюджету під назвою ОВДП Вiд Луки 6:41-42 Чого ж в оці брата свого ти заскалку бачиш, колоди ж у власному оці не чуєш? Як ти можеш сказати до брата свого: Давай, брате, я заскалку вийму із ока твого, сам колоди, що в оці твоїм, не вбачаючи? Лицеміре, вийми перше колоду із власного ока, а потім побачиш, як вийняти заскалку з ока брата твого! Я теж хочу в цьому взяти участь. Треба трохи бабла підскладати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 5 хвилин тому, sergio сказав: Я теж хочу в цьому взяти участь. Треба трохи бабла підскладати. Так в чому справа, долучайтесь ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз