DimaF Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 7 минут назад, Ranch сказал: Я в житті не викурив ні однієї цигарки і не випив навіть 20 грамів алкогольного напою Редка сволота значит) 2 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 хто з двох? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 5 минут назад, ozor сказал: хто з двох? При будь-яких раскладах руський... Із двох це явно не Ranch. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 12 минут назад, Ranch сказал: Я в житті не викурив ні однієї цигарки і не випив навіть 20 грамів алкогольного напою ааа... нюхаєте.... 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 16 минут назад, Ranch сказал: Я в житті не викурив ні однієї цигарки і не випив навіть 20 грамів алкогольного напою, відповідно, не був ні п'яним, ні під наркотою. Ну, Ви хоча б здавали класній керівниці тих, хто у школі палив на перерві ? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 14 хвилин тому, laritus сказав: У меня с точностью наоборот зимой напряжение было завышенным (не хватает потребителей) у родителей. А в новых массивах СИП кабель и новые трансформаторы отлично напряжение держат. Да вот даже квартира в Киеве... панельный дом середина 80-х годов... у всех бойлера, проводка алюминиевая в обед 50 лет и нормально держит нагрузку. Если у вас как и у меня ДТЕК то на них надо жалобу в НКРЕКП писать. Ахметов не обновляет электросети - это жадность олигарха (а до этого жадность россиян которым принадлежало Вишневское РЕС) с которой приходится бороться к сожалению в этой стране. просто при одномоментному зростанні навантаження в 2-3 рази (газ пропав і мороз вдарив, всі включили в мережу все що знайшли нагрівального) мало які оновлення допоможуть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 47 минут назад, Ranch сказал: петьману мали дати зброю у 2016 році, але "панамські оффшори" та інфа про те, що він готував капітуляцію після запланованого і обговореного з путлєром удару по києву, цьому завадили. Фактично, у перші дні грудня 2016 мало початися те, що почалося 24 лютого 2022. Тільки завдяки тому, що петьмана притиснули американці арештом деяких активів, врятувало Україну від війни з Росією у 2016 році і капітуляції петьмана. Навіть промову він заготував. Я був присутній на деяких нарадах, котрі тоді проходили без петьмана, коли рахунок йшов на години, щоб узгодити дії, які могли б запобігти війні. петьмана просто послали і не дали прийняти в них участь, бо воно бігало і смерділо там, заважаючи працювати. Рюкзакян тоді знав, що мають бути нанесені удари по Києву і змотався в Канаду з "офіційним візитом", тому що його по своїх гомосячих каналах попередили брати-гомосєки з АП рашки. Фактично, його також викинули тоді з Канади американці, а не він "перервав візит" у зв'язку зі стрільбою у Безрадичах. Если не секрет, Вы кем в то время были, что имели доступ к такой информации? Еще и на совещаниях подобного уровня присутствовали? 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 7 минут назад, Alvalk сказал: ааа... нюхаєте.... Это слишком олдово... Грят кислота и таблетки в тренде... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 55 хвилин тому, Фрай сказав: Короче, всё подразделение идет не в ногу и только один Рабинович шагает правильно? Предвосхищая подобное сказал, могу повториться: В какой-то степени подобные вам весьма опасны для общества и очередной пост лишнее тому подтверждение Я так понимаю, шо ото вас как забросили к нам вместе со всеми в конце 90-х и забыли и теперь вас это жутко бесит. Не, такое не проходит. Если только один Рабинович знает, что надо лнвой шагать в такт музыки , то это вовсе не проблема Рабиновича. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 (змінено) 19 минут назад, MaxS сказал: просто при одномоментному зростанні навантаження в 2-3 рази (газ пропав і мороз вдарив, всі включили в мережу все що знайшли нагрівального) мало які оновлення допоможуть Да никакие не помогут...местные КТП поставлены из расчета договорных мощностей (в лучшем случае)...т.е. с гулькин писюн...и при пиковых нагрузках все просто ляжет Из личного опыта - на 200 домов стояла КТП-120. После года скандалов поставили на участок 40 домов КТП-100. А договора у все на 5 кВт. Даже так ниже нормы Змінено 25 липня 2022 користувачем Canton 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 5 минут назад, OlaR сказал: Если не секрет, Вы кем в то время были, что имели доступ к такой информации? Еще и на совещаниях подобного уровня присутствовали? я бы ставил вопрос иначе - в какой палате? 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 53 хвилини тому, laritus сказав: Ложь. Дайте ссылку на источник. Протокол СНБО. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 5 минут назад, Vinsol2009 сказал: Если только один Рабинович знает, что надо лнвой шагать в такт музыки , то это вовсе не проблема Рабиновича. Обратить к нравственному совершенству большинство рассуждения не способны, потому что большинству людей по природе свойственно подчиняться не чувству стыда, а страху, и воздерживаться от дурного не потому, что это позорно, но опасаясь мести. Аристотель 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
badgy Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 Вдогонку к Гепардам 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 (змінено) 1 час назад, laritus сказал: Ой не надо рассказывать про миллионы, это прекрасно делают за вас россияни на своих ток шоу... Это называется "Комплексная методика расчета санитарных потерь населения в ходе вооруженного конфликта средней интенсивности на Европейском театре БД". Которой вы не владеете... А я владею... Так шо в сад...петь, слушать...можете передернуть пару раз... Змінено 25 липня 2022 користувачем Canton 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 13 хвилин тому, OlaR сказав: Если не секрет, Вы кем в то время были, что имели доступ к такой информации? Еще и на совещаниях подобного уровня присутствовали? мій далекий значно старший родич служив водієм у радянській армії. так генерали без його порад і наказів навіть в туалет не могли сходити, такий розумний і авторитетний він був. а майорам то просто щиглі роздавав, щоб швидше бігали. 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 1 минуту назад, MaxS сказал: мій далекий значно старший родич служив водієм у радянській армії. так генерали без його порад і наказів навіть в туалет не могли сходити, такий розумний і авторитетний він був. а майорам то просто щиглі роздавав, щоб швидше бігали. "Водитель для Веры" - це про нього хвільм? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 3 хвилини тому, 90BCO сказав: "Водитель для Веры" - це про нього хвільм? ні, то про лоха якогось, що генерала возив. Мій продукти та амуніцію возив. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 10 хвилин тому, Canton сказав: Это называется "Комплексная методика расчета санитарных потерь населения, возникающих в ходе вооруженного конфликта средней интенсивности на Европейском театре БД". Которой вы не владеете... А я владею... Так шо в сад...петь, слушать...можете передернуть пару раз... переперднуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 1 минуту назад, MaxS сказал: ні, то про лоха якогось, що генерала возив. Мій продукти та амуніцію возив. Уважаю! Подальше от начальства - поближе к кухне... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 4 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Протокол СНБО. Цитата На заседании СНБО 28 февраля 2014 года и. о. министра обороны Игорь Тенюх заявил: “Мы можем собрать со всей страны военную группировку численностью около 5 тысяч военнослужащих, способных выполнять боевую задачу. Их мы можем бросить в Крым, но это не решит проблему Крыма. Мы их там просто положим”. Вы разберитесь для начала кто это говорил. Это Игорь Тенюх, его отстранили (25 марта 2014 года) и его обвиняли в сдачи Крыма. Цитата Причина вотума недоверия министру в том, что он в марте якобы дезинформировал новое руководство страны, утверждая, что постоянно находится на связи с командирами в Крыму. Местные же журналисты раз за разом публиковали доказательства того, что в последние 7–10 дней Тенюх вообще не давал своим подчиненным в Крыму никаких приказов. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 12 минут назад, MaxS сказал: мій далекий значно старший родич служив водієм у радянській армії. так генерали без його порад і наказів навіть в туалет не могли сходити, такий розумний і авторитетний він був. а майорам то просто щиглі роздавав, щоб швидше бігали. В мене дід начальників КЕУ (як правило полковників), возив з 50-х до початку 90-х.Норм було. Знаю, що бензин не купляли. І хати всім поробив. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 7 минут назад, sergio сказал: В мене дід начальників КЕУ (як правило полковників), возив з 50-х до початку 90-х.Норм було. Знаю, що бензин не купляли. І хати всім поробив. Мені батько ще в дитинстві казав : "- Всё, что создано советским народом - пренадлежит прапорщикам". Коли я вже в СА пішов служити - тоді зрозумів, що то правда... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 25 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2022 48 хвилин тому, Alvalk сказав: ааа... нюхаєте.... ПозИрає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз