Агидель Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 1 час назад, andrey_ka сказал: Як мухи на г.... Ви там обережно з "руzzку речь." , а то оточуючі можуть і прибити , навіть не встигните перевзутись. Уже раньше писала - начинала общаться с нашими беженцами на украинском и понимала, что им все же удобней на русском. Потому что русские уничтожают в первую очередь русскоязычные города. И только в вашем примитивном мировосприятии все так просто. Новодворская тоже говорила по-русски. А перебежчики-коллаборанты еще недавно прекрасно речухи на державний мови толкали, когда это было выгодно. Сейчас проходит цивилизационный разлом. И как ни печально - застрявших в прошлом украиномовных динозавров тоже хватает. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 21 минуту назад, sergio сказал: Не то Гетьманцев. головне щоб не Мілованов 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 (змінено) 36 минут назад, Музей сказал: Всі знайомі, що ще до недавна були "русские", раптом стали русскоязичнимі украінцамі. Ганна Герман , Оксана Марченко , Дмитро Табачник та Славко Піховшек досить вправно володіють мовою . Але ..... Я б не сказав , що вони - українці , Змінено 10 серпня 2022 користувачем Бездомный 7 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 1 20 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 11 часов назад, Игорь UA сказал: Никто не преуменьшает заслуги Корбана в бизнесе , но и там он использует дикие методы. В военном деле против Марченко он под плинтусом. Хотя шашкой махать , смотря на карту Корбан тоже умеет. На повному серйозі порівнювати бойового генерала, якій вже встиг відмітитись в цієй війні та головного рейдера країни, чиї дії під час війни можуть зупинити/зменшити поставкі американськой зброї... Доречи Корбана кілько раз намагалися вбити. Одного разу врятувала лишень броньована автівка. За виключенням філатова більшисть ділових партнерів корбана вбили. І це все не стосується війни... 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 31 хвилину тому, Музей сказав: Всі знайомі, що ще до недавна були "русские", раптом стали русскоязичнимі украінцамі. Знайомі, як наприклад ви. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 І взагалі, мовний срач мені більш до вподоби. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 19 хвилин тому, Бездомный сказав: досить вправно володіють мовою Я б не сказав , що вони - українці , Ви кидаєтесь в виключення.От якби у Вас вистачило подивитись на питання в маштабі країни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
badgy Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 (змінено) Мой сослуживец-одессит ("карасевка" на корабле - курево в дефиците) по поводу хорошего заначенного окурка говорил: "джазовый бэчик". Элиот Хиггинс @ЭлиотХиггинс Сравнение изображений от 9 августа и 10 августа показывает очень большие воронки, множество разрушенных самолетов и разрушенных зданий. Похоже на прямое попадание в здание слева, так что, что бы это ни было, оно кажется точным. Лучше качество подвезли Спойлер Змінено 10 серпня 2022 користувачем badgy 14 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 41 хвилину тому, Агидель сказав: Уже раньше писала - начинала общаться с нашими беженцами на украинском и понимала, что им все же удобней на русском. То чому ви мені , та всім іншим хто пише вам українською відповідаєте на кацапській? Мені буде мега зручно , якщо Ви будете відповідати українською. Домовились? 9 1 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 46 минут назад, sergio сказал: Цей ролик з'явився ще у неділю і його вже кілько разів викладали тут у гілці. Навіть хтось сьогодні раніше. Але то що його оцінили саме ви - ще смішніше ніж само відео))) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 6 минут назад, Vikctor сказал: Цей ролик з'явився ще у неділю і його вже кілько разів викладали тут у гілці. Навіть хтось сьогодні раніше. Але то що його оцінили саме ви - ще смішніше ніж само відео))) судячи з його дописів, він більше всього в світі боїться воєнкомів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 (змінено) 50 минут назад, badgy сказал: Мой сослуживец-одессит ("карасевка" на корабле - курево в дефиците) по поводу хорошего заначенного окурка говорил: "джазовый бэчик". Элиот Хиггинс @ЭлиотХиггинс Сравнение изображений от 9 августа и 10 августа показывает очень большие воронки, множество разрушенных самолетов и разрушенных зданий. Похоже на прямое попадание в здание слева, так что, что бы это ни было, оно кажется точным. Лучше качество подвезли Скрыть контент Якщо рахувати останні два фото (які не схожи на всі інши), то я нарахував значно більше проголошенних дев'яти знищених літаків... Два ангари ліворуч та праворуч - склади з БК (Лівієв сьогодні про це казав у звіті - він фото після ще не бачив на час звіту). Так окуєнно, що частина літаків зберігалась між двома набитими вибуховими пристроями ангарами, а один так навіть поруч вструмили.))) Так как наш ГШ вказав 9 літаків у ранковому звіті, то або в них є оченята на місці, або супутникі максар працюють 24/7. П.С.: доречі - сьогодні жодного разу не чув ні від кого про застосування ТРК Грім. Сподіваюсь у Машовця точні дані... Змінено 10 серпня 2022 користувачем Vikctor 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 10 часов назад, Maxut сказал: Хлопці, А ви що, "Кірю" прикопали? Щось його висерів давно не бачив... Не накличте... 4 часа назад, MaxS сказал: Про Невзорова. Хоча як на мене, він вже був порваний в момент отримання громадянства. Дуже за Овсяннікову переживав. Я помилявся вважаючи вас порохоботом? Просто Петров з Івановим, та й загалом Ісландія - не те місце, яке полюбляють порохоботи. Його важко переплутати з прямим чи березовим соком. Тому й здивований... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 1 хвилину тому, Vikctor сказав: Не накличте... Я помилявся вважаючи вас порохоботом? Просто Петров з Івановим, та й загалом Ісландія - не те місце, яке полюбляють порохоботи. Його важко переплутати з прямим чи березовим соком. Тому й здивований... Я за здоровий глузд і Ісландію давно слухаю іноді Коли їх заносить - можна фільтрувати. Та і суцільно зеленою вона ніколи не була. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 Только что, MaxS сказал: Я за здоровий глузд і Ісландію давно слухаю іноді Коли їх заносить - можна фільтрувати. Та і суцільно зеленою вона ніколи не була. Я не казав що вона зелена, бо різноманітних тіщенок, подоляків (до війни) вони рвуть не меньш гордонів, авакових, філатових, але одно точно незмінно - над криголамом вони ржуть завжди і з будь-якого приводу. Вважав, що вуху порохобота це як часник вампіру))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 1 минуту назад, MaxS сказал: Я за здоровий глузд і Ісландію давно слухаю іноді Коли їх заносить - можна фільтрувати. Та і суцільно зеленою вона ніколи не була. у вас і аватарка не суцільно...але зелена! ж таки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 Хтось вже порахував по фото: ❗️А вот и спутниковые снимки аэродрома в Крыму до и после "хлопка" Уничтожено/повреждено: ⚡️8 самолётов Су-27 ⚡️4 самолёта Су-30 ⚡️5 самолётов Су-24 ⚡️6 вертолётов Ми-8 ⚡️1 самолёт Ил-20 Кроме того, 4 склада с БК для самолётов. 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 Тільки що, Vikctor сказав: Я не казав що вона зелена, бо різноманітних тіщенок, подоляків (до війни) вони рвуть не меньш гордонів, авакових, філатових, але одно точно незмінно - над криголамом вони ржуть завжди і з будь-якого приводу. Вважав, що вуху порохобота це як часник вампіру))) Світ не чорно -білий. Є багато відтінків. Нудить від кварталів, дизелів, петросянів, тищенків і арахамій. Розумних людей можна послухати. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 1 година тому, Агидель сказав: Уже раньше писала - начинала общаться с нашими беженцами на украинском и понимала, что им все же удобней на русском. Потому что русские уничтожают в первую очередь русскоязычные города. И только в вашем примитивном мировосприятии все так просто. Новодворская тоже говорила по-русски. А перебежчики-коллаборанты еще недавно прекрасно речухи на державний мови толкали, когда это было выгодно. Сейчас проходит цивилизационный разлом. И как ни печально - застрявших в прошлом украиномовных динозавров тоже хватает. Цивилизационный разлом прискорився б,якщо б, не дай Боже, і ЗСУ,умовний чмоня зламав би вам два пальці, вибив два зуба, йобнув долонею у вухо до шаленого дзвону, під який його брати по розуму трохи поштрикали би своїми високодуховними пісюнами ваші отвори, то застявшие в прошлом динозавры взвыли иначе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
badgy Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 17 минут назад, Vikctor сказал: то я нарахував значно більше проголошенних дев'яти знищених літаків Мурлокотан Паштетофф-сосискин 4 мин. · Якщо виходити з супутнікових знімків, які зараз активно циркулюють у цих ваших "тирнетах", то по самим обережним оцінкам... противник на АБ в Новофедорівці втратив: - 11-12 літальних апаратів знищені повністю (за німецькою термінологію - "пошкодженні більше як на 75%") - ще, принамйні 5-6 ЛА пошкоджені у діапазоні 50-60%... про знищену інфраструктуру АБ (спеціальні та звичайні будівлі), аеродромне обладнання та спецтехніку, запаси авіа-боєприпасів, авіаційних, спеціальних та звичайних ПММ я навіть не кажу... судячі по фото, там горіло та детонувало усе що могло та "не могло"...навіть не уявляю собі долю тих російських військовослужбовців, які опинилися нехай навіть не в епіцентрі цієї "курительной детонации"... а просто "вблизи" 13 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 10 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2022 1 час назад, Alvalk сказал: головне щоб не Мілованов Мілованов входить в число найосвіченніших громдян України. нам більшк потрібно "мілованових" значно більше 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз