Александр Аврамчук Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 4 хвилини тому, Бездомный сказав: а точно через сраліна , а не через великодержавний шовінізм кацапів ? Мы без конца ругаем товарища Сталина, и, разумеется, за дело. И всё же я хочу спросить — кто написал четыре миллиона доносов? були доноси при інших в такій кількості? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 informator.ua/uk/zsu-vikoristovuyut-naykrashchu-tehniku-na-kurshchini-ale-kritichno-vazhlivi-boji-ydut-na-shodi-forbes 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 13 минут назад, Бездомный сказал: а точно Зе привів повномасштабну війну ? Може Брюховецький з Прокоповичем ? Іскра , Кочубей , Раєвські , Волконські , Милорадовичі , Паскевичі ? Може Фокін , Тимошонка , Кушнарьов , Януковоч , Пшонка , Чечетов , Богуслаєв , е.т.с.. Неандертальцы еще с динозаврами... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 (змінено) 13 хвилин тому, DimaF сказав: Неандертальцы еще с динозаврами... Андрофаги. Которые жили в каменном веке и ели друг друга в то время, как в других местах уже изобретали письменность. В таких местах, как расчленинград, эти их пищевые предпочтения сохранились до сих пор... Змінено 5 листопада 2024 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 Канада відправить в Україну систему ППО NASAMS. Зеленський розповів, що під час розмови Трюдо повідомив про відправку першої замовленої для України системи ППО NASAMS. За словами глави держави, це озброєння має бути доставлене в Україну до кінця поточного року. www.slovoidilo.ua/2024/11/04/novyna/bezpeka/kanada-vidpravyla-ukrayinu-systemu-ppo-nasams Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 (змінено) 3 часа назад, Дощ сказал: Колись мій знайомий шукав водія на вантажне авто, так в його оголошенні було не про досвід/категорію, чи непитущість, а лише одна умова - "прогнозованість дій". Чи нам мало головняків щоб випробовувати долю і перевіряти наскільки упоротий Трамп? Це ж вже було Завжди може бути гірше Трамп програє Я уже писал, да и вы сами знаете, что политик до выборов и после выборов (в случае победа)- это два разных человека. Интеллигент-обояшка Обама тихо сьел 2014 год. Республиканец Буш остановил захват Грузии рф. Республиканец Трамп выслал из страны рекордное количество русских "дипломатов" и первым дал Украине летальное оружие (Джевелины). Я опасаюсь, что Харис продолжит непонятно почему сцикливую политику демократов "на пол шишечки". Вроде как Харис (по их местным подсчетам в неуверенных в выборе штатов) победит. И я был бы не против, если бы она была радикальней своих предшественников. Но.....есть большие сомнения. Змінено 5 листопада 2024 користувачем Propeller 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 1 минуту назад, Propeller сказал: Буш остановил захват Грузии Это как? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 (змінено) 17 минут назад, Propeller сказал: Я уже писал, да и вы сами знаете, что политик до выборов и после выборов (в случае победа)- это два разных человека. Але при усьому цьому більшості республіканців не вистачає або освіти, або елементарної порядності. Наприклад, теперіший кандидат у віце-президенти Джей ді Венс тому яскраве підтвердження. Відоме виключення - сенатор МакКейн. Змінено 5 листопада 2024 користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 40 минут назад, Vinsol2009 сказал: А куда предлагают затасовать АКБ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 я щось пропустив ? Сенатор Джон МакКейн воскрес ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 57 минут назад, DimaF сказал: Може Брюховецький з Прокоповичем ? Іскра , Кочубей , Раєвські , Волконські , Милорадовичі , Паскевичі ? Це так само вже фігуранти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 (змінено) саме так . будь хто , хто допомагав , або брав допомогу в кацапів - зрадник . ви , часом , не з таких ? Працювали на кацапів ? Змінено 5 листопада 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 48 хвилин тому, Propeller сказав: Я уже писал, да и вы сами знаете, что политик до выборов и после выборов (в случае победа)- это два разных человека. Интеллигент-обояшка Обама тихо сьел 2014 год. Республиканец Буш остановил захват Грузии рф. Республиканец Трамп выслал из страны рекордное количество русских "дипломатов" и первым дал Украине летальное оружие (Джевелины). Я опасаюсь, что Харис продолжит непонятно почему сцикливую политику демократов "на пол шишечки". Вроде как Харис (по их местным подсчетам в неуверенных в выборе штатов) победит. И я был бы не против, если бы она была радикальней своих предшественников. Но.....есть большие сомнения. Тут ситуація для нас цікава виходить. Харіс може бути занадто слабкою, а Трамп занадто різким ))) Проте, вибирати не нам ... завтра все дізнаємося. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 5 хвилин тому, anabioz сказав: Тут ситуація для нас цікава виходить. Харіс може бути занадто слабкою, а Трамп занадто різким ))) Проте, вибирати не нам ... завтра все дізнаємося. 2 години тому, vadimv сказав: В другий тур вийшли поганий варіант і дуже поганий. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 (змінено) 1 годину тому, US7IGN сказав: informator.ua/uk/zsu-vikoristovuyut-naykrashchu-tehniku-na-kurshchini-ale-kritichno-vazhlivi-boji-ydut-na-shodi-forbes Ну от кому з ранку потрібна ота війна та той ДипСтейт? ))) Головне ж для пересічних Трампампам обо Харіс))) А ото Курахове всім пофіх ... Треба позитиву: від Ясної Поляни та Максимівки до Константинополя ще майже 12 км (до Угледарського пииздеця, пару місяців тому, було 25). Час на обговорення не наших виборів ще є ... ну а тужливі пісні поки почекають ... Змінено 5 листопада 2024 користувачем DmiVady 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 (змінено) 2 часа назад, DmiVady сказал: Ну от кому з ранку потрібна ота війна та той ДипСтейт? ))) ... до сраки той діпстейт . головне - уникати оточеннь та розгрому , зточуючи кацапів жорна Божі працюють інакше : Спойлер Уже сейчас экономике приходит полярный писец, наебулина её поддерживает из последних сил. И если правительство эр эф будет и дальше накачивать экономику необеспеченными бабками, то скоро этот карточный домик рухнет в один день. Или ночь. И когда население страны проснётся голым и босым, то ему резко станет на до войны и борьбы с нацизмом Змінено 5 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 9 хвилин тому, DmiVady сказав: від Ясної Поляни та Максимівки до Константинополя ще майже 12 км Якщо нова адміністрація припинить і без того кволе забезпечення, то вам буде не до цих сіл... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 1 година тому, kim chen lhoran сказав: Але при усьому цьому більшості республіканців не вистачає або освіти, або елементарної порядності. Наприклад, теперіший кандидат у віце-президенти Джей ді Венс тому яскраве підтвердження. Відоме виключення - сенатор МакКейн. Так саме такі і отримують все, а не оті розумники інтелігентні) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 suspilne.media/869027-rada-ne-pogodila-pidvisenna-zarplat-prokuroram-u-derzbudzeti-2025/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 Кремль не визнає Маю Санду президенткою Молдови після проведених виборів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 2 години тому, Propeller сказав: Я уже писал, да и вы сами знаете, что политик до выборов и после выборов (в случае победа)- это два разных человека. Интеллигент-обояшка Обама тихо сьел 2014 год. Республиканец Буш остановил захват Грузии рф. Республиканец Трамп выслал из страны рекордное количество русских "дипломатов" и первым дал Украине летальное оружие (Джевелины). Я опасаюсь, что Харис продолжит непонятно почему сцикливую политику демократов "на пол шишечки". Вроде как Харис (по их местным подсчетам в неуверенных в выборе штатов) победит. И я был бы не против, если бы она была радикальней своих предшественников. Но.....есть большие сомнения. Та які два різних, це ж вже було, і Трамп був 1 годину тому, DmiVady сказав: Ну от кому з ранку потрібна ота війна та той ДипСтейт? ))) Головне ж для пересічних Трампампам обо Харіс))) А ото Курахове всім пофіх ... Треба позитиву: від Ясної Поляни та Максимівки до Константинополя ще майже 12 км (до Угледарського пииздеця, пару місяців тому, було 25). Час на обговорення не наших виборів ще є ... ну а тужливі пісні поки почекають ... Від виборів у США залежить чи майже не все у нас 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 4 години тому, Propeller сказав: Я уже писал, да и вы сами знаете, что политик до выборов и после выборов (в случае победа)- это два разных человека. Интеллигент-обояшка Обама тихо сьел 2014 год. Республиканец Буш остановил захват Грузии рф. Республиканец Трамп выслал из страны рекордное количество русских "дипломатов" и первым дал Украине летальное оружие (Джевелины). Я опасаюсь, что Харис продолжит непонятно почему сцикливую политику демократов "на пол шишечки". Вроде как Харис (по их местным подсчетам в неуверенных в выборе штатов) победит. И я был бы не против, если бы она была радикальней своих предшественников. Но.....есть большие сомнения. Доречі в твітер мені часто зараз обаму показують, який підтримує Гаріс. І це виглядає звісно тако собі) Обама безхребетна ***ня. Але трампісти відверто лижуть ***лу. І це лякає. А так - один хрін спостерігаємо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз