Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 хвилини тому, Бездомный сказав:

а точно через  сраліна , а не через великодержавний  шовінізм кацапів   ? 

Мы без конца ругаем товарища Сталина, и, разумеется, за дело. И всё же я хочу спросить — кто написал четыре миллиона доносов?

були доноси при інших в такій кількості?  

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 минут назад, Бездомный сказал:

а точно Зе привів повномасштабну війну ? 

Може Брюховецький з Прокоповичем ? Іскра , Кочубей , Раєвські , Волконські , Милорадовичі , Паскевичі ? Може   Фокін , Тимошонка , Кушнарьов ,  Януковоч , Пшонка , Чечетов , Богуслаєв , е.т.с..

Неандертальцы еще с динозаврами...

Посилання на коментар

13 хвилин тому, DimaF сказав:

Неандертальцы еще с динозаврами...

Андрофаги. Которые жили в каменном веке и ели друг друга в то время, как в других местах уже изобретали письменность.

В таких местах, как расчленинград, эти их пищевые предпочтения сохранились до сих пор...

Андрофаги.png

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Канада відправить в Україну систему ППО NASAMS.

Зеленський розповів, що під час розмови Трюдо повідомив про відправку першої замовленої для України системи ППО NASAMS.

За словами глави держави, це озброєння має бути доставлене в Україну до кінця поточного року.

www.slovoidilo.ua/2024/11/04/novyna/bezpeka/kanada-vidpravyla-ukrayinu-systemu-ppo-nasams

image.png.aa211a209279384724c5051df7521836.png

Посилання на коментар

3 часа назад, Дощ сказал:

Колись мій знайомий шукав водія на вантажне авто, так в його оголошенні було не про досвід/категорію, чи непитущість, а лише одна умова - "прогнозованість дій". Чи нам мало головняків щоб випробовувати долю і перевіряти наскільки упоротий Трамп? Це ж вже було

Завжди може бути гірше

Трамп програє

Я уже писал, да и вы сами знаете, что политик до выборов и после выборов (в случае победа)- это два разных человека.

Интеллигент-обояшка Обама тихо сьел 2014 год. Республиканец Буш остановил захват Грузии рф. Республиканец Трамп выслал из страны рекордное количество русских "дипломатов" и первым дал Украине летальное оружие (Джевелины).

Я опасаюсь, что Харис продолжит непонятно почему сцикливую политику демократов "на пол шишечки". Вроде как Харис (по их местным подсчетам в неуверенных в выборе штатов) победит. И я был бы не против, если бы она была радикальней своих предшественников. Но.....есть большие сомнения. 

Змінено користувачем Propeller
  • Лайк 2
Посилання на коментар

1 минуту назад, Propeller сказал:

Буш остановил захват Грузии

Это как?

Посилання на коментар

17 минут назад, Propeller сказал:

Я уже писал, да и вы сами знаете, что политик до выборов и после выборов (в случае победа)- это два разных человека.

Але при усьому цьому більшості республіканців не вистачає або освіти, або елементарної порядності. Наприклад, теперіший кандидат у віце-президенти Джей ді Венс тому яскраве підтвердження.

Відоме виключення - сенатор МакКейн.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

57 минут назад, DimaF сказал:

Може Брюховецький з Прокоповичем ? Іскра , Кочубей , Раєвські , Волконські , Милорадовичі , Паскевичі ? Це так само вже фігуранти.

Посилання на коментар

саме так . 

будь хто , хто допомагав , або брав  допомогу в кацапів - зрадник .

ви  , часом , не з таких ? 

Працювали на кацапів  ?

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

48 хвилин тому, Propeller сказав:

Интеллигент-обояшка Обама тихо сьел 2014 год. Республиканец Буш остановил захват Грузии рф. Республиканец Трамп выслал из страны рекордное количество русских "дипломатов" и первым дал Украине летальное оружие (Джевелины).

Я опасаюсь, что Харис продолжит непонятно почему сцикливую политику демократов "на пол шишечки". Вроде как Харис (по их местным подсчетам в неуверенных в выборе штатов) победит. И я был бы не против, если бы она была радикальней своих предшественников. Но.....есть большие сомнения. 

Тут ситуація для нас цікава виходить.

Харіс може бути занадто слабкою, а Трамп занадто різким ))) Проте, вибирати не нам ... завтра все дізнаємося.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, anabioz сказав:

Тут ситуація для нас цікава виходить.

Харіс може бути занадто слабкою, а Трамп занадто різким ))) Проте, вибирати не нам ... завтра все дізнаємося.

2 години тому, vadimv сказав:

В другий тур вийшли поганий варіант і дуже поганий.

• Сумно 1
Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

informator.ua/uk/zsu-vikoristovuyut-naykrashchu-tehniku-na-kurshchini-ale-kritichno-vazhlivi-boji-ydut-na-shodi-forbes

Ну от кому з ранку потрібна ота війна та той ДипСтейт? )))

Головне ж для пересічних Трампампам обо Харіс)))

А ото Курахове всім пофіх ...

Треба позитиву: 

від Ясної Поляни та Максимівки до Константинополя ще майже 12 км (до Угледарського пииздеця, пару місяців тому, було 25).

Час на обговорення не наших виборів ще є ... ну а тужливі пісні поки почекають ...

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 3
Посилання на коментар

2 часа назад, DmiVady сказал:

Ну от кому з ранку потрібна ота війна та той ДипСтейт? ))) ...

до сраки той діпстейт . головне - 

уникати оточеннь та розгрому  , зточуючи кацапів  

жорна Божі працюють інакше :

Спойлер

Уже сейчас экономике приходит полярный писец, наебулина её поддерживает из последних сил. И если правительство эр эф будет и дальше накачивать экономику необеспеченными бабками, то скоро этот карточный домик рухнет в один день. Или ночь. И когда население страны проснётся голым и босым, то ему резко станет на до войны и борьбы с нацизмом

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, DmiVady сказав:

від Ясної Поляни та Максимівки до Константинополя ще майже 12 км

Якщо нова адміністрація припинить і без того кволе забезпечення, то вам буде не до цих сіл...

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 година тому, kim chen lhoran сказав:

Але при усьому цьому більшості республіканців не вистачає або освіти, або елементарної порядності. Наприклад, теперіший кандидат у віце-президенти Джей ді Венс тому яскраве підтвердження.

Відоме виключення - сенатор МакКейн.

Так саме такі і отримують все, а не оті розумники інтелігентні)

• Лайк 1
Посилання на коментар

Кремль не визнає Маю Санду президенткою Молдови після проведених виборів. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, Propeller сказав:

Та які два різних, це ж вже було, і Трамп був

226887.jpg?t=1629192269

1 годину тому, DmiVady сказав:

Ну от кому з ранку потрібна ота війна та той ДипСтейт? )))

Головне ж для пересічних Трампампам обо Харіс)))

А ото Курахове всім пофіх ...

Треба позитиву: 

від Ясної Поляни та Максимівки до Константинополя ще майже 12 км (до Угледарського пииздеця, пару місяців тому, було 25).

Час на обговорення не наших виборів ще є ... ну а тужливі пісні поки почекають ...

Від виборів у США залежить чи майже не все у нас

• Лайк 2
Посилання на коментар

4 години тому, Propeller сказав:

Доречі в твітер мені часто зараз обаму показують, який підтримує Гаріс. І це виглядає звісно тако собі) Обама безхребетна ***ня. Але трампісти відверто лижуть ***лу. І це лякає. А так - один хрін спостерігаємо. 

• Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...