sergio Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: я ж казав Польща буде робити свою справу Donald Tusk, the Polish prime minister, will hold talks with the leaders of Britain, France and Nato over concerns about the impact of the US election www.thetimes.com/article/3a759a39-f371-437c-ab8b-19f1028215a5 Сьогоднішній марш niepodległość був в східному напрямку: images.app.goo.gl/TdWZ19WsdLTwEi8JA Змінено 11 листопада 2024 користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 2 години тому, Вячеслав63 сказав: Місцевим анал ітикам від столичних - підлизали ОПу смачно. я був кращої думки про них. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 4 хвилини тому, sergio сказав: Сьогоднішній марш niepodległość був в східному напрямку: images.app.goo.gl/TdWZ19WsdLTwEi8JA незламність по польску „Wielkiej Polski, moc to my”. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 Total Recall (c) edition.cnn.com/2024/11/11/politics/trump-massive-power-disruption-analysis/index.html але головне що Україна все ще на перших шпальтах edition.cnn.com/2024/11/11/europe/russia-drone-strikes-ukraine-intl-latam/index.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 1 годину тому, ozzy сказав: Вмерти стане дорожче: 30 депутатів планують обкласти податком державні ритуальні послуги. Серед авторів: перший заступник голови фракції «Слуга народу» Андрій Мотовиловець, його колеги по фракції – голова комітету з соцполітики Галина Третьякова та голова комітету з інформполітики Микита Потураєв, позафракційна депутат Мар’яна Безугла. На думку авторів законопроєкту, ухвалення податків покращить якість надання ритуальних послуг, завдяки позитивному впливу конкуренції як стимулу інвестувати в ефективність, якість, сервіс, інновації процесу поховання. я раніше не сильно дивився ці законопроекти да і не сильно цікавився політикою. мені цікаво, раніше теж була така группа клоунів,як у слугах??) гаврилюка не рахуємо) да і без законів такого крінжа наче не було в історії, судячи навіть з того ,що ляпають Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 1 година тому, Canton сказав: Статья 112 Конституции Украины В случае досрочного прекращения полномочий Президента Украины в соответствии со статьями 108, 109, 110, 111 настоящей Конституции исполнение обязанностей Президента Украины на период до избрания и вступления на пост нового Президента Украины возлагается на Председателя Верховной Рады Украины. Председатель Верховной Рады Украины в период исполнения им обязанностей Президента Украины не может осуществлять полномочия, предусмотренные пунктами 2, 6-8, 10-13, 22, 24, 25, 27, 28 статьи 106 Конституции Украины. Подробнее: https://urst.com.ua/ru/konstitucija/st-112 якісь протиріччя тоді. але перші згадки тоді правильні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 4 хвилини тому, МаТраС сказав: якісь протиріччя тоді. але перші згадки тоді правильні треба почекати галерного юриста. він на цьому знається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 Кто бы мог подумать то!? А дедушка говорил...криком кричал... Только ленивый не парафинил скверными словами... "- Це перша жінка-командир, з якою я записувала інтервʼю, - пише журналістка Ольга Москалюк. Лейла на позивний Сарацин керує взводом ударних БПЛА батальйону К-2 54-ї ОМБр. До повномасштабного вторгнення працювала в IT-галузі. Потім 9 разів намагалася потрапити до армії. Відмовляли. Зрештою, допоміг знайомий пілот. Літала на "Мавіках", розвідувальному крилі, але найбільше "зайшли" бомбери. Ось уривок: - Мені згадалася заява Олексія Резнікова дворічної давнини, коли він ще був міністром оборони, що"Мавіки" – це весільні дрони… - Чимало людей з нашого військового керівництва, якби могли воювати людьми, які скакали б на конях із шашками наголо, так би і робили. Тому що це масово й епічно. Але у нас так не має бути! У співвідношенні з армією противника у нас реально дуже мало людей, а дрони закривають чимало потреб. Неважливо, весільні вони чи ні. Дрон, як я сказала – це очі. Вони бачать те, що не може побачити піхота. Вони забирають потребу ходити пішки ніжками й проводити розвідку. Крім того, це дуже класний та ефективний ударний засіб знищення техніки і живої сили ворога. Галузь із виробництва БПЛА почала стрімко розвиватися через те, що у нас тут немає авіації, недостатньо артилерії та снарядний голод. Окрім того, що дрони – це зброя без виходів, зараз вони стали достатньо самостійним напрямком. Якщо говорити саме про ударні, то вони не замінюють арту, але підсилюють озброєння, яке є в наявності у підрозділі чи батальйоні. - Ворог також активно розвиває цю галузь та робить на неї суттєву ставку. Ви ж бачите це, правда? - Безперечно! На початок повномасштабного вторгнення ворог мав перевагу в БПЛА, зокрема розвідувальних та ударних. У них були "Орлани", камікадзе, далі - FPV тощо. Це серійне виробництво – виготовляють у дуже великій кількості. - У нас цього року, за словами президента, мав бути мільйон дронів. Тут два місяці лишилося до закінчення, але ми їх не бачимо… - Мені здається неправильним оперування конкретними цифрами, на кшталт ми дамо військовим мільйон дронів. Нам потрібне розуміння, що ми маємо стале виробництво, яке здатне на постійній основі забезпечувати ЗСУ розвідувальними крилами, ударними дронами та боєприпасами до них. - До речі, про виробництво. Ваш комбат Кирило Верес в одному з інтерв’ю розказував, що на фронт інколи потрапляють "літаючі табуретки" – неякісні дрони. Я так розумію, вам доводилося стикатися з такими в роботі? - Звичайно, адже критика, яку озвучив комбат, базується на досвіді нашого підрозділу. Дивіться, коли йдеться про кількість дронів, які є на контракті з Міноборони, то там близько 30 одиниць саме великих ударних бомберів. Із них реально літає п’ять. Якщо говорити про решту, насправді, приходить чимало дронів, які неможливо застосовувати в бойових умовах. Вони небоєздатні! Мені цікаво, як взагалі в нашій державі відбувається процес закупівель, які люди в тому беруть участь, коли дрон проходить кваліфікацію і отримує контракт?! На третьому році повномасштабного вторгнення, коли вже є ефективні підрозділи, можна ж проводити бойове тестування, збирати фідбек від цих пілотів, враховувати у виробництві критику та покращувати засоби. Натомість певні виробники говорять: "Ні, ми так зробили. У нас таке бачення". Не може тут бути ніякого такого бачення! Це засіб ураження, який або працює, або ні! Своє бачення можна озвучувати друзям на кухні. А коли ти робиш озброєння, не можна виготовляти міномет, який не стріляє, віддати його в армію на контракт зі словами: "Я так бачу!" - Що ви робите з такими дронами? Доводиться перероблювати? Як виходите із ситуації? - Частину перероблюємо. Інша – на складах, тому що ми не можемо їх застосовувати, коли виробник відмовився змінити. А силами маленького підрозділу в механізованому батальйоні ми не можемо сидіти й переробляти серійне виробництво. У мене є бойова робота. Навколооборонна сфера повинна дати мені такі засоби ураження, щоб мій підрозділ пішов і нищив ворога. Не навпаки, щоб ми працювали за них. Поки я на фронті в бою - я б’юся. Я маю робити це ефективною зброєю." (С) m.censor.net/ua/resonance/3519261/leyila_na_pozyvnyyi_saratsyn 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 10 хвилин тому, Canton сказав: Кто бы мог подумать то!? А дедушка говорил...криком кричал... Только ленивый не парафинил скверными словами... "- Це перша жінка-командир, з якою я записувала інтервʼю, - пише журналістка Ольга Москалюк. Лейла на позивний Сарацин керує взводом ударних БПЛА батальйону К-2 54-ї ОМБр. До повномасштабного вторгнення працювала в IT-галузі. Потім 9 разів намагалася потрапити до армії. Відмовляли. Зрештою, допоміг знайомий пілот. Літала на "Мавіках", розвідувальному крилі, але найбільше "зайшли" бомбери. Ось уривок: - Мені згадалася заява Олексія Резнікова дворічної давнини, коли він ще був міністром оборони, що"Мавіки" – це весільні дрони… - Чимало людей з нашого військового керівництва, якби могли воювати людьми, які скакали б на конях із шашками наголо, так би і робили. Тому що це масово й епічно. Але у нас так не має бути! У співвідношенні з армією противника у нас реально дуже мало людей, а дрони закривають чимало потреб. Неважливо, весільні вони чи ні. Дрон, як я сказала – це очі. Вони бачать те, що не може побачити піхота. Вони забирають потребу ходити пішки ніжками й проводити розвідку. Крім того, це дуже класний та ефективний ударний засіб знищення техніки і живої сили ворога. Галузь із виробництва БПЛА почала стрімко розвиватися через те, що у нас тут немає авіації, недостатньо артилерії та снарядний голод. Окрім того, що дрони – це зброя без виходів, зараз вони стали достатньо самостійним напрямком. Якщо говорити саме про ударні, то вони не замінюють арту, але підсилюють озброєння, яке є в наявності у підрозділі чи батальйоні. - Ворог також активно розвиває цю галузь та робить на неї суттєву ставку. Ви ж бачите це, правда? - Безперечно! На початок повномасштабного вторгнення ворог мав перевагу в БПЛА, зокрема розвідувальних та ударних. У них були "Орлани", камікадзе, далі - FPV тощо. Це серійне виробництво – виготовляють у дуже великій кількості. - У нас цього року, за словами президента, мав бути мільйон дронів. Тут два місяці лишилося до закінчення, але ми їх не бачимо… - Мені здається неправильним оперування конкретними цифрами, на кшталт ми дамо військовим мільйон дронів. Нам потрібне розуміння, що ми маємо стале виробництво, яке здатне на постійній основі забезпечувати ЗСУ розвідувальними крилами, ударними дронами та боєприпасами до них. - До речі, про виробництво. Ваш комбат Кирило Верес в одному з інтерв’ю розказував, що на фронт інколи потрапляють "літаючі табуретки" – неякісні дрони. Я так розумію, вам доводилося стикатися з такими в роботі? - Звичайно, адже критика, яку озвучив комбат, базується на досвіді нашого підрозділу. Дивіться, коли йдеться про кількість дронів, які є на контракті з Міноборони, то там близько 30 одиниць саме великих ударних бомберів. Із них реально літає п’ять. Якщо говорити про решту, насправді, приходить чимало дронів, які неможливо застосовувати в бойових умовах. Вони небоєздатні! Мені цікаво, як взагалі в нашій державі відбувається процес закупівель, які люди в тому беруть участь, коли дрон проходить кваліфікацію і отримує контракт?! На третьому році повномасштабного вторгнення, коли вже є ефективні підрозділи, можна ж проводити бойове тестування, збирати фідбек від цих пілотів, враховувати у виробництві критику та покращувати засоби. Натомість певні виробники говорять: "Ні, ми так зробили. У нас таке бачення". Не може тут бути ніякого такого бачення! Це засіб ураження, який або працює, або ні! Своє бачення можна озвучувати друзям на кухні. А коли ти робиш озброєння, не можна виготовляти міномет, який не стріляє, віддати його в армію на контракт зі словами: "Я так бачу!" - Що ви робите з такими дронами? Доводиться перероблювати? Як виходите із ситуації? - Частину перероблюємо. Інша – на складах, тому що ми не можемо їх застосовувати, коли виробник відмовився змінити. А силами маленького підрозділу в механізованому батальйоні ми не можемо сидіти й переробляти серійне виробництво. У мене є бойова робота. Навколооборонна сфера повинна дати мені такі засоби ураження, щоб мій підрозділ пішов і нищив ворога. Не навпаки, щоб ми працювали за них. Поки я на фронті в бою - я б’юся. Я маю робити це ефективною зброєю." (С) m.censor.net/ua/resonance/3519261/leyila_na_pozyvnyyi_saratsyn Ну так по іншому і бути не може. Коли ти приватно щось відправляєш - зворотній зв'язок дуже часто відсутній. А тут держ контракти, хтось десь працював, може навіть успішно, але все змінюється, умови в підрозділів різні і тп. Ну і звісно фактор відкатів чи економії,відвертого лобіювання і тп. Думаю дійдемо до певного прогресу поступово, щось відсіється і тп. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 55 хвилин тому, US7IGN сказав: треба почекати галерного юриста. він на цьому знається кого? имя его имя сударь! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 (змінено) 2 хвилини тому, МаТраС сказав: кого? имя его имя сударь! та почекайте. мабуть на пляжі затримався. або на галері світло та інтернет для економії після обіду вимкнули Змінено 11 листопада 2024 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 2 часа назад, ozzy сказал: Вмерти стане дорожче: 30 депутатів планують обкласти податком державні ритуальні послуги. Серед авторів: перший заступник голови фракції «Слуга народу» Андрій Мотовиловець, його колеги по фракції – голова комітету з соцполітики Галина Третьякова та голова комітету з інформполітики Микита Потураєв, позафракційна депутат Мар’яна Безугла. На думку авторів законопроєкту, ухвалення податків покращить якість надання ритуальних послуг, завдяки позитивному впливу конкуренції як стимулу інвестувати в ефективність, якість, сервіс, інновації процесу поховання. E-Могила чи цвинтар у смартфоні? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 4 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав: E-Могила чи цвинтар у смартфоні? підписка 5$ на рік Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 4 години тому, Бездомный сказав: хрюхрюхрюхрющ ? Не, ландрас не тягне ніяк 4 години тому, DmiVady сказав: А питання до політичних експертів: Якщо Зеленський сам, по своїй волі(я устал, я ухожу), складе з себе повноваження президента, то хто з ОП буде виконувати ці обов'язки до наступних виборів? 20.09.2024 в 23:23, Дощ сказав: Виборів не буде - воєнний стан не передбачає. Але так не може тривати вічно, а воєнний стан - може. Якщо "партнери" вирішать що "пора" - то Зеленський постане перед вибором: або він йде, або припиняється допомога і його "йдуть". Вже писав, легітимно змінити владу просто - він йде (причини відставки не мають значення), той хто може потягнути обирається головою ВР, якому автоматично переходять повноваження президента - це ж вже було в нашій історії. А далі по ситуації, головне щоб в момент передачі влади не вийшло як минулого разу (Крим), але тоді й влада передавалась вимушено. Якщо ж інституції, особливо армія, працюватимуть в штатному режимі - зміна влади пройде також штатно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 1 годину тому, Александр Аврамчук сказав: підлизали ОПу смачно. я був кращої думки про них. Який їм в тому сенс? Обидва співрозмовника раніше неодноразово критикували Зеленського, та й зараз я не почув там дифірамбів. А може то просто їхня оцінка не співпадає з вашою, яка, не факт, що єдино вірна. До речі, вони про всіх президентів такі розмови вели. Треба буде подивитися. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 10 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Який їм в тому сенс? Обидва співрозмовника раніше неодноразово критикували Зеленського, та й зараз я не почув там дифірамбів. А може то просто їхня оцінка не співпадає з вашою, яка, не факт, що єдино вірна. До речі, вони про всіх президентів такі розмови вели. Треба буде подивитися. А який сенс слухати чортів, які самі хер пойми які? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 1 годину тому, МаТраС сказав: якісь протиріччя тоді. але перші згадки тоді правильні Ось: розжовано до дрібниць , десь з 5хв. https://www.youtube.com/watch?v=DdhgV0UxHWI Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 43 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав: E-Могила чи цвинтар у смартфоні? і як компенсайція Євовині 500 гривень гробових Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 7 годин тому, tort сказав: ти За кораблем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 (змінено) 31 хвилину тому, Вячеслав63 сказав: Який їм в тому сенс? Обидва співрозмовника раніше неодноразово критикували Зеленського, та й зараз я не почув там дифірамбів. А може то просто їхня оцінка не співпадає з вашою, яка, не факт, що єдино вірна. До речі, вони про всіх президентів такі розмови вели. Треба буде подивитися. достатньо однієї фрази Вересня про те що краще Зеленського ніхто не впорався б... хоча я в цьому з ним згоден. ніхто краще не впорався в ліквідації українців і втрати українських територій Змінено 11 листопада 2024 користувачем Александр Аврамчук 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: швидко вони перевщулися. достатньо однієї фрази Вересня про те що краще Зеленського ніхто не впорався б... хоча я в цьому з ним згоден. ніхто краще не впорався в ліквідації українців і втрати українських територій 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 5 годин тому, Вячеслав63 сказав: Місцевим анал ітикам від столичних - "Народ дурак" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 Активи Медведчука крадуть - прокурори розводять руками Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 Красівое x.com/i/status/1855940914729959480 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 18 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: За кораблем. Черговий твій злив зараховано, брехло. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз