Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, ozor сказав:

З під матраса, завжди видніше, що там розуміє дощ, і взагалі, як там дощить. 

А ти з якого окопа триндиш?

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 годин тому, Canton сказав:

Так шо там было про НЕ ЗАМЕНУ стекляшек в светофорах?

Чудило, ти хоч відео дивився? Він лампочку міняє.

Змінено користувачем outdoor24
  • Лайк 4
Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

Про це Бернс далі пише )))

Так, дойду, обов'язково, і цікаво розвернуто буде про те прочитати, бо я прочитав передмову і там все анонсовано, хоч це й прикро читати.

Не прикольно грати у матчі, де переможця вже завчасно визначено, ще на етапі підготовки матчу, але ...

"любителі грають до поразки чи перемоги, а профі до останньої хвилини матчу"©, головне — не загратися й не стати м'ячем 😉

А ще є лебедя, був зелений, може буде й чорний)

:flag1:

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Не прикольно грати у матчі, де переможця вже завчасно визначено, але ...

ну я б так не сказав. як на мене, якщо ти лізеш грати з дорослими то маєш як мінімум знати правила гри та підготуватися. і тоді ти можеш впливати на тих хто буде визначати твою долю, а з часом може й навіть станеш повноцінним гравцем.

вчора з малою домашку робили. їх групі потрібно написати правила поведінки для лохів свого роду проект закону, яким будуть встановлені певні правила та обмеження під час проведення масових заходів... скоро я польську підтягну до непоганого рівня :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 часов назад, US7IGN сказал:

Я б взагалі не порівнював. Раз на рік вівцейобів в казармі шуганути саморобкою і майже щотижня енергетику виносити серійними дронами ... 

Для мене це як проїбати справу на охуліард і радіти виграшу 100 грн в лотерею що на касі в атб продають...

то що ? пропонуєте  взагалі  не відповідати , бо  укол ведмедя  голкою немає сенсу ?

насправді , літачок у Грозному , окрім завданої прямої  шкоди ( можливо , й дійсно миізерної ) , ще й завдає не аби якого іміджевого удару -  вкотре  демонструє світові , що мережа ппо в кацапів - дірява

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

4 часа назад, Canton сказал:

В Керченской протоке наеб...лся танкер Волгонефть 212 (4 тыс тонн мазута)и готовится к погружению Волгонефть 239

морська війна ? чи кацапи самі впоралися ?

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

ну я б так не сказав. як на мене, якщо ти лізеш грати з дорослими то маєш як мінімум знати правила гри та підготуватися. і тоді ти можеш впливати на тих хто буде визначати твою долю, а з часом може й навіть станеш повноцінним гравцем.

Україна точно лізла  грати  з дорослими ? :pozor:

• Лайк 4
Посилання на коментар

5 минут назад, Бездомный сказал:

"... Також заявляється про те, що 10 моряків з обох танкерів було врятовано внаслідок спеціальної операції, а 13 ще досі перебувають у морі. Чотирьох з них, які перебували у трюмі під час аварії, не можуть знайти, за попередньою інформацією, вони могли загинути. Усі, кого не можуть знайти, працювали механіками, вони могли потонути одразу після того, як хвилі розламали судна.

За словами моряків, причиною могло стати те, що обидва танкери є "новоділами" типу "річка - море". У 1990-х роках їх розділили навпіл і "зшивали", щоб відповідати стандартам класу. Весь цей час їх нормально не обслуговували, а під час недільного шторму хвилі вдарили їх у бік та "розірвали" шов від зварювання...."

• Дякую 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

7 минут назад, Бездомный сказал:

Хоспади, что ты мелешь, какая война)

50-летняя рухлядь развалилась от шторма.

• Лайк 1
Посилання на коментар

54 минуты назад, DimaF сказал:

Хоспади, что ты мелешь, какая война)

50-летняя рухлядь развалилась от шторма.

одночасно дві ?  цікавий збіг.

я розумію , що ті ріка-горе тонуть щозими . але ж не одночасно .

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 часа назад, Дощ сказал:

Не знаю чого маркус вивалив на загал, військові і так знають як воно є і буває

Бо з його слів, відчуває провину, що  його словам (про армію на нових принципах роботи) повірили і прийшли добровільно воювати люди, які без його медіа впливу, ніколи б не прийшли добровільно до тцк. Іншими словами вийшло, що Маркус наїбав людей, і опосередковано винний в їх марній гибелі.

Хоча моє імхо, це більше схоже на передвиборчий старт.

• Лайк 4
  • Дякую 1
Посилання на коментар

И снова "распятый мальчик" из берлина. Умиляет как его "бьют" на камеру. Не нужно называть хомо сапиенсами, это уже полные дебилиусы.

x.com/i/status/1868291995074015686

Посилання на коментар

32 минуты назад, Бездомный сказал:

одночасно дві ?  цікавий збіг.

я розумію , що ті река-горе тонуть щозими . але ж не одночасно .

Бинго)

spacer.png

• Хаха 2
Посилання на коментар

17 минут назад, yukon сказал:

Бо з його слів, відчуває провину, що  його словам (про армію на нових принципах роботи) повірили і прийшли добровільно воювати люди, які без його медіа впливу, ніколи б не прийшли добровільно до тцк. Іншими словами вийшло, що Маркус наїбав людей, і опосередковано винний в їх марній гибелі.

Хоча моє імхо, це більше схоже на передвиборчий старт.

Я знал, что это заразное...

01000000-0aff-0242-8d99-08db780e.jpg

• Хаха 1
  • Сумно 2
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Leon26 сказав:

image.png.54cfb0212e6350d555b744107d7716ae.png

Ещё один "распятый мальчик", вот бы их случить, вышел бы эталонный "шариков", и никакого профессора Преображенского не нужно... Куда только эти обленившиеся чекисты смотрят...

Змінено користувачем Leon26
Посилання на коментар

В 27.11.2024 в 11:30, Бездомный сказал:

нанометр  - теоретик

саме за нього Флорентійська республіка зазнала обнулення  краху.

ну , фізична смерть Макіавеллі настала на дещицю  раніше , але то дрібниці - всі полімери  просрав саме Макіавеллі .

Бездомный

Властелин форума

Днепр

Опубликовано 27 октября, 2018

" Никколо Макиавелли - величайший теоретик политологии , автор фундаментального труда "Государь" , потерпел крах на поприще реальной политики. 

Это обесценивает его труд ?"---------------------------  В одном предложении два  взаимоисключающих утверждения-  " теоретик " и "на поприще реальной политики" .. Так я не понял ,Бездомный, Макиавелли  теоретик или таки  реальный политик ??

И сначала "величайший теоретик политологии"  и "автор фундаментального труда"  , а потом так уничижительно, дабы нивелировать сказанное  - " нанометр". и так везде

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тут, как-то пару месяцев назад было очередное горе : кацапы строят железку на юге Украины, чтобы снабжать свои войска в Запарожской области. Типа, крымский мост уже не важен.

Но у железки есть проблема трамвая. Он не может объехать.

Учора СБУ спільно із Силами Оборони на Запоріжжі знищили кацапський потяг із 40 цистернами палива на $4 млн.
Метою багатоетапної спецоперації було перерізання логістики постачання палива з Криму на окуповані території Запорізької області.

Спочатку СБУ організувало підрив колій під час руху поїзда з цистернами поблизу села Олексіївка. Коли він зупинився і почалося загоряння цистерн, підключились HIMARS. Ракетами уразили локомотив та крайні вагони, щоб русня не могла озтягнути цистерни та врятувати частину палива.

Крім знищених 40 вагононів-цистерн та локомотива також на тривалий час було виведено з ладу важливу залізничну гілку.

Змінено користувачем Propeller
  • Лайк 9
  • Дякую 3
Посилання на коментар

В 27.11.2024 в 21:24, Бездомный сказал:

нема і не було ( якби було - то нічого б не змінило ).

але узагальнений  прортрет кацапощелепної педопіхвомразоти , головним професійним  завданням якої було -  професійно знищити українську ідентичність ,  мені дуже добре відомий . 

Я встиг їх побачити у якості учня , а потім - переосмислити у якості батька .

знаково , що пані Ірину Фаріон вбив  виплодок такої кацапощелепної педопіхвомразі. 

за  шкідливістю дій кожна кацапащелепна педопіхвомразь варта офіцера кдб .

нинішня війна - більш ніж на 50 %  на кацапощелепній педопіхвомразоті 

dd7404715777d8537b442e4682efccea (1).webp

Бездомный

Властелин форума

Днепр

Опубликовано 27 октября, 2018

"Мой дядя по маме - военный лётчик истребитель ПВО - герой СССР - был сбит в бою , похожем на бой из песни Высоцкого "Их восемь , нас двое"

получил в этом бою увечье , стал инвалидом , был списан на Землю. Стал инструктором молодняка. И всю жизнь считал , что , как инструктор , ущерба немцам нанёс , намного больше ,несоизмеримо больше, чем когда был летающим асом .

О чём это я ? О том , что лучшие инструкторы - это сбитые лётчики ."""------------- Бездомный ,  "инструктора молодняка"- можно считать, по твоей методологии , кацапощелэпым учителем или не ??

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Бездомный сказав:

укол ведмедя  голкою немає сенсу ?

укол китового вуса в шлунку може завалити ведмедя )

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 часа назад, МаТраС сказал:

А ти з якого окопа триндиш?

Этот клоун из глуховского театра им. Петросяна.  разве по его  постам не заметно

• Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...