Danylo Ivanov Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня У цього солдата день народження, але його ніхто не привітав: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня (змінено) 4 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Від ціни нафти багато залежить, буде нижче 60-ти, то вони навіть при збереженні теперішньої допомоги Заходом схлопнуться до року, нижче 50-ти підуть за місяць на зупинення військових дій. Але з тим нема жодних гарантій і можливо доведеться воювати і до 29-ого року, але при набагато більший участі Заходу. Це якщо не буде світової депресії. Ще все залежить від того що у рашистів є в рукаві, тобто їх скриті можливості. Чогось Байден потім поводив себе досить несміливо - не дав обіцяних літаків, а у них на рік списують приблизно 1000 штук F-16. Пару сотень таких можна було заканібалізувати і нам віддати. Та й і Трамп поводить себе не дуже зухвало, адже так виглядає що Китаю він ніби не сильно боїться. мене більше цікавить ким буде Україна воювати. росія то знайде ким і чим... знайомий медбратом служить в зсу. розповідє що останнім часом мобілізують переважно бусифікованих з вулиць з порушенням законодавства, влк за день, з купою хвороб, телефони в учебці відбирають. Змінено 11 квітня користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня 6 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав: У цього солдата день народження, але його ніхто не привітав: тут було посилання на сайт де після мобілізації з порушеннями вже відмінити неможна було.... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня (змінено) 1 час назад, Александр Аврамчук сказал: мене більше цікавить ким буде Україна воювати. росія то знайде ким і чим... Воювати можна і авіацією якщо Європа буде платити за іноземних добровольців-пілотів. Літаки там є в наявности, пілоти також могли б знайтися. Це на раші з літаками не густо. Крім того на світі є тисячі ракет дальністю до 3000 км, а нам поки що більше не треба. Справа тут більше у діях політиків. Змінено 11 квітня користувачем kim chen lhoran 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня (змінено) 3 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Воювати можна і авіацією якщо Європа буде платити за іноземних добровольців-пілотів. Літаки є в наявности, пілоти також могли б знайтися. Крім того на світи є тисячи ракет дальністю до 3000 км, а нам поки що більше не треба. Можна ще мені особисто пару ярдів євро? У них же є зайві? А мені поки що більше не треба Змінено 11 квітня користувачем US7IGN 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня Только что, US7IGN сказал: Можна ще мені особисто пару ярдів євро? У них же є зайві? А мені більше не треба тю , я й на сто ойро згоден Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня 9 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Воювати можна і авіацією якщо Європа буде платити за іноземних добровольців-пілотів. Літаки там є в наявности, пілоти також могли б знайтися. Це на раші з літаками не густо. Крім того на світи є тисячи ракет дальністю до 3000 км, а нам поки що більше не треба. Справа тут більше у діях політиків. розсмішили... без піхоти жодна навіть сучасна віна не обійдеться. ви фантазер? реальні плани у вас є? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня 4 минуты назад, US7IGN сказал: Можна ще мені особисто пару ярдів євро? У них же є зайві? А мені більше не треба Та вони ніби бояться що раша на них нападе і при цьому лярди будуть тиснути? Але все ж північні країни і зараз не намагаються спетляти, як деякі південні 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня 1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав: Та вони ніби бояться що раша на них нападе і при цьому лярди будуть тиснути? Але все ж північні країни і зараз не намагаються спетляти, як деякі південні та нема у них необхідної кількості ракет. самі жаліються що якщо росія нападе то запасів зробї вистачить на пару тижнів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: розсмішили... без піхоти жодна навіть сучасна віна не обійдеться. ви фантазер? Якщо раша буде намагатись воювати щільніше, то і з нею будуть поводитись серйозніше. Ракетами можна розбити усі аеродроми, залізничні вузли, військову логістику. Лишиться наша армія - платити тільки треба більше, плюс запросити іноземних добровольців. А інакше європейцям треба вчити китайську, або плазувати на цвинтар. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня (змінено) 31 минуту назад, Александр Аврамчук сказал: та нема у них необхідної кількості ракет. самі жаліються що якщо росія нападе то запасів зробї вистачить на пару тижнів. З ракетами питання вирішується, то мабуть не дуже аж складно, ось у нас в Павлограді був завод, так що і в тих країнах, що під загрозою - до 29 року можуть запустити. Ось Франція давно запускає ракети в космос, може робити невеличкі а-ля Томогавки для шведів, а в Норвегії і так є бази НАТО. Якщо є гроші, то за новими зброєю не забариться. Правда вже чув, що Ізраїль віддає Петріоти, бо вони вже не мають в них потреби. Але не знаю всіх тонкощів цього питання. Змінено 11 квітня користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня В України недостатній обмінний фонд, щоб повернути всіх полонених – представник координаційного штабу gordonua.com/ukr/news/war/v-ukrajini-nedostatnij-obminnij-fond-shchob-povernuti-vsikh-polonenikh-predstavnik-koordinatsijnoho-shtabu-1739217.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня 1 час назад, kim chen lhoran сказал: Крім того на світі є тисячі ракет дальністю до 3000 км, а нам поки що більше не треба. Нолик вероятно лишний. Не 3000 км, а 300 км, точнее 290 км. Уже не помню каким там договором или конвенцией ввели такое ограничение на ракеты предназначенные для экспорта. И их действительно тысячи. Есть конечно и куда как дальнобойнее, даже и на 3.000 км, но их нам маловероятно что кто то даст. Разве что сами выпуск осилим, по это будет явно не скоро. Та и зачем они нам в обозримом будущем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня Під час сьогоднішнього засідання Контактної групи з питань оборони України оголошено підтримку Києву у розмірі більше ніж 21 млрд євро (23.85 млрд доларів). Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Міністерства оборони Британії Джона Гілі під час засідання Контактної групи з питань оборони України. "Нова допомога в рамках "Рамштайнівської" групи, оголошена сьогодні (11 квітня, - ред.), перевищує 21 млрд євро. Це рекордна підтримка у військовій допомозі Україні", - заявив Гілі. www.rbc.ua/rus/news/ukrayina-otrimae-rekordnu-dopomogu-vid-ramshtaynu-1744370179.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня (змінено) 39 минут назад, SergiyUA сказал: Нолик вероятно лишний. Не 3000 км, а 300 км, точнее 290 км. Уже не помню каким там договором или конвенцией ввели такое ограничение на ракеты предназначенные для экспорта. И их действительно тысячи. Есть конечно и куда как дальнобойнее, даже и на 3.000 км, но их нам маловероятно что кто то даст. Разве что сами выпуск осилим, по это будет явно не скоро. Та и зачем они нам в обозримом будущем? йой - воткінськ , омськ , нижній тагіл , там стііільки цікавих цілей - аби ракет вистачило Змінено 11 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня 3 години тому, kim chen lhoran сказав: З ракетами питання вирішується, то мабуть не дуже аж складно, ось у нас в Павлограді був завод, так що і в тих країнах, що під загрозою - до 29 року можуть запустити. Ось Франція давно запускає ракети в космос, може робити невеличкі а-ля Томогавки для шведів, а в Норвегії і так є бази НАТО. Якщо є гроші, то за новими зброєю не забариться. Правда вже чув, що Ізраїль віддає Петріоти, бо вони вже не мають в них потреби. Але не знаю всіх тонкощів цього питання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2 години тому, US7IGN сказав: В України недостатній обмінний фонд, щоб повернути всіх полонених – представник координаційного штабу gordonua.com/ukr/news/war/v-ukrajini-nedostatnij-obminnij-fond-shchob-povernuti-vsikh-polonenikh-predstavnik-koordinatsijnoho-shtabu-1739217.html я думав навпаки, в нас бвльше... циввльних суки нагребли.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня 15 хвилин тому, МаТраС сказав: я думав навпаки, в нас бвльше... циввльних суки нагребли.. а хто рахував? може то тільки в пропаганді кацапи ротами здаються? а може бусифіковані в такій кількості здаються що кацапи їх розстрілювати не встигають? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня Скорее бы уже та победа... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня 7 хвилин тому, US7IGN сказав: а хто рахував? може то тільки в пропаганді кацапи ротами здаються? а може бусифіковані в такій кількості здаються що кацапи їх розстрілювати не встигають? ну по логікі,то могли реальноцивільних нагребти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня 6 хвилин тому, МаТраС сказав: ну по логікі,то могли реальноцивільних нагребти логіку можна застосовувати тільки до об'єктивної інформації. у мене її немає і ніхто не дасть. та воно мені і не треба. за замовчуванням нікому не вірь і не помилишся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня 4 години тому, US7IGN сказав: Можна ще мені особисто пару ярдів євро? У них же є зайві? А мені поки що більше не треба Ооо, пан розуміє, в якій резервній валюті тре брати (поки дають) на моменті )))) КРОС-КУРСИ (кеш) EUR/USD 1,130 USD/EUR 1,141 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Ооо, пан розуміє, в якій резервній валюті тре брати (поки дають) на моменті )))) КРОС-КУРСИ (кеш) EUR/USD 1,130 USD/EUR 1,141 краще в золоті, але там свої нюанси ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня 1 година тому, Leon26 сказав: Скорее бы уже та победа... Ви до них приєднатися хочете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 11 квітня Поділитись Опубліковано: 11 квітня 5 годин тому, US7IGN сказав: В України недостатній обмінний фонд, щоб повернути всіх полонених – представник координаційного штабу gordonua.com/ukr/news/war/v-ukrajini-nedostatnij-obminnij-fond-shchob-povernuti-vsikh-polonenikh-predstavnik-koordinatsijnoho-shtabu-1739217.html а принцип "всіх на всіх"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз