Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

4 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Від ціни нафти багато залежить,  буде нижче 60-ти, то вони навіть при збереженні теперішньої допомоги Заходом схлопнуться до року, нижче 50-ти підуть за місяць на зупинення військових дій. Але з тим нема жодних гарантій і можливо доведеться воювати і до 29-ого року, але при набагато більший участі Заходу.  Це якщо не буде світової депресії.

Ще все залежить від того що у рашистів є в рукаві, тобто їх скриті можливості. Чогось Байден потім поводив себе досить несміливо - не дав обіцяних літаків, а у них на рік списують приблизно 1000 штук F-16.  Пару сотень таких можна було заканібалізувати і нам віддати. Та й  і Трамп поводить себе не дуже зухвало, адже так  виглядає що Китаю він ніби не сильно боїться.

мене більше цікавить ким буде Україна воювати. росія то знайде ким і чим...

знайомий медбратом служить в зсу. розповідє що останнім часом мобілізують переважно бусифікованих з вулиць з порушенням законодавства, влк за день, з купою хвороб, телефони в учебці відбирають.     

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав:

У цього солдата день народження, але його ніхто не привітав:

_1696666802737856470_n.jpg

image.png.27eb1570019d74a307d4985f85823d18.png

тут було посилання на сайт де після мобілізації з порушеннями вже відмінити неможна було....

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, Александр Аврамчук сказал:

мене більше цікавить ким буде Україна воювати. росія то знайде ким і чим... 

Воювати можна і авіацією якщо Європа буде платити за іноземних добровольців-пілотів. Літаки  там є в наявности, пілоти також могли б знайтися. Це на раші з літаками не густо.

Крім того  на світі є тисячі ракет дальністю до 3000 км, а нам поки що більше не треба.

Справа тут більше у діях політиків.

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Лайк 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, kim chen lhoran сказав:

Воювати можна і авіацією якщо Європа буде платити за іноземних добровольців-пілотів. Літаки є в наявности, пілоти також могли б знайтися.

Крім того  на світи є тисячи ракет дальністю до 3000 км, а нам поки що більше не треба.

Можна ще мені особисто пару ярдів євро? У них же є зайві? А мені поки що більше не треба :lol:

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, US7IGN сказал:

Можна ще мені особисто пару ярдів євро? У них же є зайві? А мені більше не треба :lol:

тю , я й на сто ойро згоден

Посилання на коментар

9 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Воювати можна і авіацією якщо Європа буде платити за іноземних добровольців-пілотів. Літаки  там є в наявности, пілоти також могли б знайтися. Це на раші з літаками не густо.

Крім того  на світи є тисячи ракет дальністю до 3000 км, а нам поки що більше не треба.

Справа тут більше у діях політиків.

розсмішили... без піхоти жодна навіть сучасна віна не обійдеться. ви фантазер? 

реальні плани у вас є?  

Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

Можна ще мені особисто пару ярдів євро? У них же є зайві? А мені більше не треба 

Та вони ніби бояться що раша на них нападе і при цьому  лярди  будуть тиснути? Але все ж північні країни і зараз не намагаються спетляти, як деякі південні

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав:

Та вони ніби бояться що раша на них нападе і при цьому  лярди  будуть тиснути? Але все ж північні країни і зараз не намагаються спетляти, як деякі південні

та нема у них необхідної кількості ракет. самі жаліються що якщо росія нападе то запасів зробї вистачить на пару тижнів. 

Посилання на коментар

2 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

розсмішили... без піхоти жодна навіть сучасна віна не обійдеться. ви фантазер? 

Якщо раша буде намагатись воювати щільніше, то і з нею будуть  поводитись серйозніше. Ракетами можна розбити усі аеродроми, залізничні вузли, військову логістику. Лишиться наша армія - платити тільки треба більше, плюс  запросити іноземних добровольців.

А інакше європейцям треба вчити китайську, або плазувати на цвинтар.

• Лайк 1
Посилання на коментар

31 минуту назад, Александр Аврамчук сказал:

та нема у них необхідної кількості ракет. самі жаліються що якщо росія нападе то запасів зробї вистачить на пару тижнів. 

З ракетами питання вирішується, то мабуть не дуже аж складно, ось у нас в Павлограді був завод, так що і в тих країнах, що під загрозою - до 29 року можуть запустити. 
Ось Франція давно запускає ракети в космос, може робити невеличкі а-ля Томогавки для шведів, а в Норвегії і так є бази НАТО.

Якщо є гроші, то за новими зброєю не забариться.

Правда вже чув, що Ізраїль віддає Петріоти, бо  вони вже не мають в них потреби. Але не знаю всіх тонкощів цього питання.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

В України недостатній обмінний фонд, щоб повернути всіх полонених – представник координаційного штабу

gordonua.com/ukr/news/war/v-ukrajini-nedostatnij-obminnij-fond-shchob-povernuti-vsikh-polonenikh-predstavnik-koordinatsijnoho-shtabu-1739217.html

Посилання на коментар

1 час назад, kim chen lhoran сказал:

Крім того  на світі є тисячі ракет дальністю до 3000 км, а нам поки що більше не треба.

Нолик вероятно лишний. Не 3000 км, а 300 км, точнее 290 км. Уже не помню каким там договором или конвенцией ввели такое ограничение на ракеты предназначенные для экспорта. И их действительно тысячи.

Есть конечно и куда как дальнобойнее, даже и на 3.000 км, но их нам маловероятно что кто то даст. Разве что сами выпуск осилим, по это будет явно не скоро. Та и зачем они нам в обозримом будущем?

Посилання на коментар

Під час сьогоднішнього засідання Контактної групи з питань оборони України оголошено підтримку Києву у розмірі більше ніж 21 млрд євро (23.85 млрд доларів).

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Міністерства оборони Британії Джона Гілі під час засідання Контактної групи з питань оборони України.

"Нова допомога в рамках "Рамштайнівської" групи, оголошена сьогодні (11 квітня, - ред.), перевищує 21 млрд євро. Це рекордна підтримка у військовій допомозі Україні", - заявив Гілі.

www.rbc.ua/rus/news/ukrayina-otrimae-rekordnu-dopomogu-vid-ramshtaynu-1744370179.html

Посилання на коментар

39 минут назад, SergiyUA сказал:

Нолик вероятно лишний. Не 3000 км, а 300 км, точнее 290 км. Уже не помню каким там договором или конвенцией ввели такое ограничение на ракеты предназначенные для экспорта. И их действительно тысячи.

Есть конечно и куда как дальнобойнее, даже и на 3.000 км, но их нам маловероятно что кто то даст. Разве что сами выпуск осилим, по это будет явно не скоро. Та и зачем они нам в обозримом будущем?

йой - воткінськ , омськ , нижній тагіл , там стііільки цікавих цілей - аби ракет вистачило

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

3 години тому, kim chen lhoran сказав:

З ракетами питання вирішується, то мабуть не дуже аж складно, ось у нас в Павлограді був завод, так що і в тих країнах, що під загрозою - до 29 року можуть запустити. 
Ось Франція давно запускає ракети в космос, може робити невеличкі а-ля Томогавки для шведів, а в Норвегії і так є бази НАТО.

Якщо є гроші, то за новими зброєю не забариться.

Правда вже чув, що Ізраїль віддає Петріоти, бо  вони вже не мають в них потреби. Але не знаю всіх тонкощів цього питання.

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

В України недостатній обмінний фонд, щоб повернути всіх полонених – представник координаційного штабу

gordonua.com/ukr/news/war/v-ukrajini-nedostatnij-obminnij-fond-shchob-povernuti-vsikh-polonenikh-predstavnik-koordinatsijnoho-shtabu-1739217.html

я думав навпаки, в нас бвльше... циввльних суки нагребли..

• Сумно 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, МаТраС сказав:

я думав навпаки, в нас бвльше... циввльних суки нагребли..

а хто рахував? може то тільки в пропаганді кацапи ротами здаються? а може бусифіковані в такій кількості здаються що кацапи їх розстрілювати не встигають?

Посилання на коментар

7 хвилин тому, US7IGN сказав:

а хто рахував? може то тільки в пропаганді кацапи ротами здаються? а може бусифіковані в такій кількості здаються що кацапи їх розстрілювати не встигають?

ну по логікі,то могли реальноцивільних нагребти

Посилання на коментар

6 хвилин тому, МаТраС сказав:

ну по логікі,то могли реальноцивільних нагребти

логіку можна застосовувати тільки до об'єктивної інформації. у мене її немає і ніхто не дасть. та воно мені і не треба. за замовчуванням нікому не вірь і не помилишся.

Посилання на коментар

4 години тому, US7IGN сказав:

Можна ще мені особисто пару ярдів євро? У них же є зайві? А мені поки що більше не треба :lol:

Ооо, пан розуміє, в якій резервній валюті тре брати (поки дають) на моменті ))))

КРОС-КУРСИ (кеш)
EUR/USD 1,130
USD/EUR 1,141

Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Ооо, пан розуміє, в якій резервній валюті тре брати (поки дають) на моменті ))))

КРОС-КУРСИ (кеш)
EUR/USD 1,130
USD/EUR 1,141

краще в золоті, але там свої нюанси )

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 година тому, Leon26 сказав:

Скорее бы уже та победа...

GoP0_LBXsAAdbw-?format=jpg&name=large

Ви до них приєднатися хочете?

Посилання на коментар

5 годин тому, US7IGN сказав:

а принцип "всіх на всіх"? 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...