Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

12 минут назад, Вячеслав63 сказал:

А чому ж так бандерівці ненавидять москалів? В мене сусід звідтіля родом, вже покійний, розказував, як вони заможно жили, як потім прийшли москлалі, як вбили їхнього родича, а їх виселили в Сибір. Репресії там були ще жорсткіші, бо народ чинив спротив тій совєтізації і запроданців там було менше. 

Пан sat-prof трохи не в темі. Мого батька трирічним батьки випхали в вікно в 1951-му під час пʼятнадцятихвилинних зборів в Сибір.  Щоб лишився живим. Самбірський район. В листопаді висадили на березі Амуру і дали лопати копати землянки. Скільки себе памʼятаю приїжджі називали місцевих вуйками, ті кликали всіх приїжджих москалями. НЕВС-ники часом не доходили сотню метрів від своєї катівні до квартири, віджатої у попередніх власників. Буквально. Довкола мого міста було купа законсервованих схронів. Галичина аж ніяк не була осторонь.

Змінено користувачем Gonchik
  • Лайк 2
  • Дякую 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, Akademik сказав:

А ты с чего решил что ты украинец? Обычный ущербный вуйка который вчера коз пас а сегодня за дила государственные думает из своей нищей берлоги

У тебя даже охранников нет и ренжд ровера как у истинного патриция, так ... нищер подгавкивающий в перебежках между магазином и домом, чтобы ТЦК люлей не выписали.

Тому, що я розмовляю українською і підтримую незалежність своєї країни.Тому, що мої предки - українці, у них в паспортах було так написано. Вони жили на цій землі (Полтавщині) з давніх давен і, мало того, обробляли її. Мої предки - селяни, як і в більшості українців. Мій пра-пра-прадід навіть числився в реєстрі землевласників російської імперії. І прадіда мого, який жив на хуторі, вбили більшовики на воротах його власного будинку, бо не давав грабувати своє обійстя. Прабабця вимушена була тікати з трьома малолітніми дітьми від "асвабадітілєй" в 20-х роках минулого століття. 

• Лайк 7
Посилання на коментар

майже по пісні висоцького  , а потім кажуть , що висоцький до кдб відношення не мав

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

14 минут назад, Akademik сказал:

Не зарекайся может ты раньше там окажется. Видел много разных людей и переобуваний. Был у меня знакомый долбанулся на православии. 5 лет церковь все дела. Потом встречаю его. Говорит с православием завязал , я теперь шаман. 

Так и с тобой все может быть, ничему не удивлюсь ))

Я краще  постараюся  якось без перевзуваннь .

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

13 минут назад, Akademik сказал:

Не зарекайся может ты раньше там окажется. Видел много разных людей и переобуваний. Был у меня знакомый долбанулся на православии. 5 лет церковь все дела. Потом встречаю его. Говорит с православием завязал , я теперь шаман. 

Так и с тобой все может быть, ничему не удивлюсь ))

Це той самий Бездомний, що решітєльно кілька років тому "ненавідєл свідомітов'?

Йому перевзуватись не вперше. Будьоновка та гімнастьорка вистірана, попрасована і лежить на верхній полиці.

• Лайк 6
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

11 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Тому, що я розмовляю українською і підтримую незалежність своєї країни.Тому, що мої предки - українці, у них в паспортах було так написано. Вони жили на цій землі (Полтавщині) з давніх давен і, мало того, обробляли її. Мої предки - селяни, як і в більшості українців. Мій пра-пра-прадід навіть числився в реєстрі землевласників російської імперії. І прадіда мого, який жив на хуторі, вбили більшовики на воротах його власного будинку, бо не давав грабувати своє обійстя. Прабабця вимушена була тікати з трьома малолітніми дітьми від "асвабадітілєй" в 20-х роках минулого століття. 

Вот видишь я довольно точно тебя описал ))

Посилання на коментар

2 минуты назад, murava сказал:

Це той самий Бездомний, що решітєльно кілька років тому "ненавідєл свідомітов'?

Йому перевзуватись не вперше. Будьоновка та гімнастьорка вистірана, попрасована і лежить на верхній полиці.

)))) рассмешили

Но реально времена сложные  , ничему не удивлюсь

• Хаха 1
Посилання на коментар

На Одещині поліцейська на очах у батька збила 7-річну дівчинку: свідка ДТП забрали в ТЦК

informator.ua/uk/na-odeshchini-policeyska-na-ochah-u-batka-zbila-7-richnu-divchinku-svidka-dtp-zabrali-v-tck

Посилання на коментар

24 минуты назад, sat-prof сказал:

Почему русский не понимает, что Украина никогда не была россией и её территория никогда не была русской? ПОЧЕМУ? Ведь во все времена, Украина в составе россии - это всегда была оккупация, к которой русские НАСТОЛЬКО СИЛЬНО ПРИВЫКЛИ, что начали считать Украину ментально своей территорией, "прикипели" к ней.

Ту все дещо складніше. Є досить багато кацапів, які розуміють, що без України росії просто немає. Бо навіть церковних православних приходів в Україні було більше, ніж в росії. Років 15 тому росіяни навіть дослідження ДНК проводили на тему "братерських народів", і результати виявились настільки відмінними від бажаних, що їх швиденько запхали подалі, проте встигли оприлюднити, і це була бомба, значення якої свого часу не було оцінено. Якщо коротко, то генотипи росіянина та українця зовсім різні. У москалів це угро-фінський тип з додаванням генів монголів та татар. А у українців це центрально- та південно- європейський тип, близький до етрусків та древніх арієв, які були "засновниками" та прабатьками багатьох різних етносів, в тому числі частини індійського, адже санскріт прийшов з терен південної України разом із потомками арійців. Не випадкова і схожість східноєвропейських мов, це теж спадок давніх часів. Так, окупаційні настрої та пропаганда "сім'ї єдиних народів" то є спільна теза для виправдання та пригнічення не тільки України, але й прибалтійських держав. Проте з одним, але дуже важливим нюансом, а саме, що русь завжди була Київською, а не московською, і цей історичний факт сприймався московитами як потужний ляпас, тому питання приборкання національних рухів в Україні було одним з головних завдань у всі часи.

Саме цьому для людожерських сподівань сучасних рашистських фюрерів такою великою кісткою в горлянці є саме існування України як окремої і незалежної держави, яка опирається на мову і традиції. Все це не вигадки та не фантазії, треба лише згадати початок Ізраілю як держави. Скільки на початку було носіїв мови івріту? Кілька десятків. І лише розуміння необхідності створення єдиного ментального простору мова-віра-традиції кінець кінцем привело до формування стійкої, успішної та достатньо потужної держави. На території Ізраілю там живе багато людей, які спілкуються арабською та іншими мовами, але питання щодо державної мови давно пройдений етап і зараз взагалі не актуальне. А у нас, нажаль, штучне піднесення "багатомовності" веде лише до розмивання держави, яка повинна спиратись не на абстрактну та аморфну "багатовекторну" структуру, а на чіткий фундамент однозначного головного приоритету. На щастя, велика кількість носіїв мови та культури не дозволили московії повністю знищити українську ідентичність.  А очевидний крах цієї багаторічної "окупаційної роботи" та виправдання москалями власних зазіхань, кінець кінцем призвели до кривавої та несправедливої спроби у черговий раз "вирішити питання" шляхом війни.

• Лайк 12
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 година тому, Akademik сказав:

По словам вице-президента США, мирный процесс "никуда не движется".

А кто бы мог подумать...

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, Вячеслав63 сказав:

гроші відпрацьовують

Та кажіть вже, де гроші видають

Посилання на коментар

13 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Та кажіть вже, де гроші видають

А навіщо платити "ідейним"? Політики - цинічні люди.

Посилання на коментар

47 хвилин тому, Akademik сказав:

Вот видишь я довольно точно тебя описал ))

Кацапе, палишся! Ти, навіть, не знаєш хто такі "вуйки". Ні я, ні мої предки до них не мають ніякого відношення. Погуглив хоча б . З таким ніком і таке невігластво.

• Лайк 4
Посилання на коментар

Госсистема, которая довела нас до этой войны, осталась неизменной ...

В 2015 году меня пригласили возглавить Голосеевское управление полиции Киева. Бесплатно. Хотя раньше такие должности продавались за сотни тысяч долларов. Тогда я поверил, что перемены возможны, и пошёл на излом системы - честно, наивно, с полной самоотдачей.

Я ещё не знал, насколько глубоко прогнил Киев. Не знал, что воры, прокуроры и менты сидят за одним столом ресторанов, обсуждая "откаты" с квартирных краж и угонов. Что ларьки без документов - это кормушка, приносящая долю всем, от участкового до главы КМДА. Что "ХИМПРОМ" - это не просто название, а крупнейший наркотрафик Европы, крыша которого уходит до самых верхов украинских силовых структур.

...

Джерело: https://censor.net/ua/b3550081

• Хаха 1
  • Сумно 2
Посилання на коментар

25 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

З таким ніком і таке невігластво.

То ви йому дарма наукову ступінь приписуєте,  бо там типова "Ліквідація" головного мозку. Серіял такий був з персонажем порєчінкова під клікухою Академік. Не здивуюсь що ще трохи і "Бандитського Пітербургера" нашкребеться в орієнтирах.

А ви гадали Амосова узріти? 😆Облиште.

Змінено користувачем tort
  • Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

13 хвилин тому, hause сказав:

Госсистема, которая довела нас до этой войны, осталась неизменной ...

В 2015 году меня пригласили возглавить Голосеевское управление полиции Киева. Бесплатно. Хотя раньше такие должности продавались за сотни тысяч долларов. Тогда я поверил, что перемены возможны, и пошёл на излом системы - честно, наивно, с полной самоотдачей.

Я ещё не знал, насколько глубоко прогнил Киев. Не знал, что воры, прокуроры и менты сидят за одним столом ресторанов, обсуждая "откаты" с квартирных краж и угонов. Что ларьки без документов - это кормушка, приносящая долю всем, от участкового до главы КМДА. Что "ХИМПРОМ" - это не просто название, а крупнейший наркотрафик Европы, крыша которого уходит до самых верхов украинских силовых структур.

...

Джерело: https://censor.net/ua/b3550081

Та там такий жабогадюкінг, що й сам чорт ногу зламає 

Це досьє на автора допису від руху "Чесно" - www.chesno.org/politician/157568/

Опис політика

Юрист. З 2004 року служив в органах внутрішніх справ, був керівником відділку та райуправління поліції (2015-2016). Двічі невдало балотувався у мери Харкова

У березні 2022 року повідомив, що розпочав службу у батальйоні спецпризначення ЗСУ. Військовослужбовець ОК "Південь" (в/ч А2393).

У 2021 році невдало балотувався на позачергових виборах мера Харкова як самовисуванець.

У 2020 році невдало балотувався у мери Харкова як самовисуванець. На момент виборів - юрист у Харківському проєктному інституті.

Часто виступав як спікер на телеканалі "НАШ" за даними NV.ua риторика Ярославського у цих виступах інодi "співзвучна російській та білоруській пропаганді".

У 2019 році невдало балотувався до Верховної Ради як самовисуванець по округу №171 (місто Харків). На момент виборів - консультант з правової допомоги ТОВ "Харківський проєктний інститут".

З 2018 року керівник громадської організації “Харківська міська федерація хортингу".

У червні 2017 року ЗМІ повідомляли про затримання Ярославського прокуратурою Київської області та СБУ як учасника злочинної групи, яка за $17 млн нібито намагалася викрасти та переправити в Росію бізнесмена російського походження Володимира Крупчака. У 2024 році суд виправдав Ярославського у цій справі, визнавши невинуватим у вчиненні злочинів за ч. 3 ст. 27 ч. 1 ст. 14 ч. 2 ст. 146, ч. 4 ст. 27 ч. 3 ст. 369 Кримінального Кодексу.

У 2016 році був керівником Голосіївського райуправління поліції. 

З 2015 по 2016 рік - начальник Обухівського відділу поліції. 

Службу в органах внутрішніх справ почав у 2004 році на посаді дільничного інспектора міліції Харківського районного відділу міліції УМВС України в Харківській області. Працював на оперативних посадах.

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Akademik сказал:

Не думал что когда то напишу что в Украине Януковича гораздо легче дышалось и было гораздо больше свобод и это не из за войны. И из за того что вуйки о себе возомнили бог весть что

Що ж це до тебе не доходить що все руське в тому числі і мова переслідується саме через війну з Росією

Посилання на коментар

2 часа назад, Вячеслав63 сказал:

А чому ж так бандерівці ненавидять москалів? В мене сусід звідтіля родом, вже покійний, розказував, як вони заможно жили, як потім прийшли москлалі, як вбили їхнього родича, а їх виселили в Сибір

Ти кого під словом москалі маєш на увазі? 
якраз вивезені в Сибір руських і любили 

Посилання на коментар

2 години тому, Вячеслав63 сказав:

Ну, не тільки. Ще є прихильники секти, у яких тексти чомусь теж збігаються з москальськими ботами та запроданцями. На "Цензорі" теж повно таких, а народ думає, що то кацапи. А вони просто гроші відпрацьовують і поливають всіх лайном - Стерненка, Притулу, само собою Зеленського - майбутніх імовірних конкурентів на виборах їхньому роботодавцю. 

За цей коментар на "Цензорі" мене знову і забанили -  

Вячеслав Клименко #567231 сподобався ваш коментар в теміНа волонтера Стерненка скоєно напад: його поранено, нападницю затримано

"Яка ще вата? Це все представники секти одного політика, в передчутті виборів."

02.05.2025 13:22 

Бачу-бачу, ці недолугі, окрім просунення "узького язіка", москальських наративів, постійного знаходження виключно в цій гілці з ранку до ночі, ще й дизлайки в унісон ставлять ))) 

Посилання на коментар

1 час назад, Вячеслав63 сказал:

Кацапе, палишся! Ти, навіть, не знаєш хто такі "вуйки". Ні я, ні мої предки до них не мають ніякого відношення. Погуглив хоча б . З таким ніком і таке невігластво.

Ну і хто вони такі? Боюсь що і ти не знаєш 

5 минут назад, anabioz сказал:

Бачу-бачу, ці недолугі, окрім просунення "узького язіка", москальських наративів, постійного знаходження виключно в цій гілці з ранку до ночі, ще й дизлайки в унісон ставлять ))) 

Та нічого вони не просувають це їхня мова з народження 

ти би теж свою відстоював 

просувають політики, вживай правильну термінологію 

звичайній людині властиво віддавати перевагу своїй мові якщо вона знаходиться в колі спілкування де вона (ця мова) переважає 

Змінено користувачем karbo
  • Дякую 1
Посилання на коментар

30 хвилин тому, karbo сказав:

Ну і хто вони такі? Боюсь що і ти не знаєш 

"Ву́йко — діалектне слово, загальновживане на заході України замість слова «дядько» (яко член родини чи якись незнайомий чоловік) або пан."

Може вживатися у таких значеннях:

Дядько по матері, материн брат;

Чоловік материної сестри;

Про старшого віком чоловіка (звичайно при шанобливому звертанні). Аналог до літературного «пане»;

«Ведмідь» (переносне). У такому значенні вживається у гуцулів та гайналів на Закарпатті;

Як жартівливе прізвисько західних українців (здебільшого на території Наддніпрянської України), які дотримуються звичаю по-різному називати братів батька, матері, на відміну від представників решти території сучасної України, де цей звичай майже зник.

Вихідців з Заходу України у нас на Полтавщині і називають вуйками. Я думаю, не тільки у нас.

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 минут назад, Вячеслав63 сказал:

"Ву́йко — діалектне слово, загальновживане на заході України замість слова «дядько» (яко член родини чи якись незнайомий чоловік) або пан."

Може вживатися у таких значеннях:

Дядько по матері, материн брат;

Чоловік материної сестри;

Про старшого віком чоловіка (звичайно при шанобливому звертанні). Аналог до літературного «пане»;

«Ведмідь» (переносне). У такому значенні вживається у гуцулів та гайналів на Закарпатті;

Як жартівливе прізвисько західних українців (здебільшого на території Наддніпрянської України), які дотримуються звичаю по-різному називати братів батька, матері, на відміну від представників решти території сучасної України, де цей звичай майже зник.

Вихідців з Заходу України у нас на Полтавщині і називають вуйками. Я думаю, не тільки у нас.

Знав би то не цитував би

• Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

Ні, в столицях всього світу так не працює. Колись на зумі з командою з офісу однієї компанії в Лондоні виявилось що там англійська для всіх не рідна була )

Я якою була рідна мова хазяїна того бізнесу, на якого працювала та компанія, в офісі якої команда складалась з представників з нерідною англійською? 😉 

Посилання на коментар

2 години тому, Вячеслав63 сказав:

А навіщо платити "ідейним"? Політики - цинічні люди.

Слив засчитан, балабол обыкновенный.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...