Бездомный Опубліковано: учора в 16:22 Поділитись Опубліковано: учора в 16:22 (змінено) Депутат Госдумы от Крыма Михаил Шеремет предложил приравнять логотип автоконцерна Renault к фашистской символике, если он начнёт производство БПЛА на территории Украины. Змінено учора в 16:46 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: учора в 17:16 Поділитись Опубліковано: учора в 17:16 2 години тому, Leon26 сказав: Не часто можно увидеть как одно фото передаёт всю убогость, ничтожность и опущенность западной "цивилизации".. 🤮 І в чім бяда, на вашу думку? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: учора в 17:27 Поділитись Опубліковано: учора в 17:27 5 годин тому, XL.pro сказав: Навіть якщо перестати робити бізнес з мобілізації, ніхто все одно не піде на фронт. Будуть інші причини, вони завжди знаходяться при відсутності бажання. В будь якій країні патріоти складають близько 20% населення. Україна не виняток. Місяців 3-4 тому бачив відео примусової мобілізації ортодоксів в Ізраїлі. Там також далеко не всі прагнуть йти в армію. 100%. Ні від кого взагалі не чув, що не йду бо беруть на лапу. Але є кілька але. 1. Частина людей принципово в тіні, бо маючи навіть діагнози, гарантій що це врахують нуль. Як результат - економіка втрачає. 2. Відсутність термінів служби і термінів бронювань, кастовий принцип - не створює мотивації там де вона могла б бути. Можна було ввести економ бронювання в 2022,встановити терміни і гроші б ішли в армію а не в кишені, багато людей не виїхали б. На томість час втрачено. Як результат - гроші в кишенях, масштаб думаю співставний з щаиратами на ППО. 3. Держава не змогла мінімально змінити процеси, буквально все через жопу. З рекрутинга ***ять людей, про що говорити. Офіцери - піджаки які аідкуплялись по суті від служби і тп. Сама служба теж відірвана від реальності. 4. Саме тому "примусовий" процес мобілізації і виглядає карикатурно. Всі ж розуміють що примус не для всіх. Вочевидь процес не може бути повністю добровільним. Але може бути некарикатурним. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: учора в 17:27 Поділитись Опубліковано: учора в 17:27 1 година тому, akineo сказав: конкретизуй Не можеш воювати чи допомагати тим, хто воює - закрий пи*дак і не відсвічуй. усі вміють поради роздавати, а як до конкретики і практичної реалізації доходить, то на жопу сідають. 9 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 17:38 Поділитись Опубліковано: учора в 17:38 1 час назад, akineo сказал: в чомуу проблема зараз всіх цивільних вчити а их Вы спрашивали? хотят ли они... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 18:02 Поділитись Опубліковано: учора в 18:02 (змінено) 5 годин тому, US7IGN сказав: Як же вже схожий штучний інтелект на людину. Така ж тупа нікчема без біта логіки в голові www.tomshardware.com/tech-industry/artificial-intelligence/chatgpt-got-absolutely-wrecked-by-atari-2600-in-beginners-chess-match-openais-newest-model-bamboozled-by-1970s-logic Аааааааааа)))))))) Дякую, тільки що почав, це було неперевершено!!! )))) Те що він переплутав назви дебютів і вумничав, то ладно, я на форумах вже звик до таких ))) Але вже на шостому ході він "втратив дошку" ))) Якщо цікаво, то розвиток подій під катом, але я довго не витримав ))) Прихований текст Позиція : Далі хід Мій пішак на е4, і ШІ все одно не може на те поле ходити, але не поправляє ) Далі він забув, що вже сходив пішаком .... Ну, і я все зрозумів, це фіаско! )))) Ну хто грає, той розуміє що буде далі з цим "шахістом" ))) Тепер в мене є гарний безплатний шаховий тренер )))))))) Змінено учора в 18:08 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: учора в 18:19 Поділитись Опубліковано: учора в 18:19 1 час назад, porterlv сказал: І в чім бяда, на вашу думку? В стУльчику мабуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 18:46 Поділитись Опубліковано: учора в 18:46 43 хвилини тому, DmiVady сказав: Аааааааааа)))))))) Дякую, тільки що почав, це було неперевершено!!! )))) Те що він переплутав назви дебютів і вумничав, то ладно, я на форумах вже звик до таких ))) Але вже на шостому ході він "втратив дошку" ))) Якщо цікаво, то розвиток подій під катом, але я довго не витримав ))) Показати вміст Позиція : Далі хід Мій пішак на е4, і ШІ все одно не може на те поле ходити, але не поправляє ) Далі він забув, що вже сходив пішаком .... Ну, і я все зрозумів, це фіаско! )))) Ну хто грає, той розуміє що буде далі з цим "шахістом" ))) Тепер в мене є гарний безплатний шаховий тренер )))))))) це дебют імпотента. нічого не можу зробити, але готовий про це поговорити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: учора в 18:50 Поділитись Опубліковано: учора в 18:50 9 часов назад, vadimv сказал: Но у людей жеж не так ))) У них мошенники зарабатывают денежки на манипуляциях-махинациях, а разгребать последствия их манипуляций-махинаций должны кто-то другие... ви ж поціновувач Сапольскі, то мали б знати що ми еволюціонували в соціальній динаміці в групі 180-200 чол, саме стільки оточення мозок тримає без проблем і знає хто є хто, шахраєм далеко не заїдеш, швидко підеш в ніч на корм саблезубому тигру. теперішня цивілізація дуже нова, щоб відбір міг зробити свою справу, а вже і не зробе, бо гроші похєрили природній відбір к хєрам собачим 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому "❗️Лише я маю право визначати, які території України залишаться під контролем рф, і делегація на переговорах такого дозволу від мене не отримувала, — Зеленський в інтервʼю угорському Válasz Online".. Цар. Государство - єто Я Натуральний цар. Молімся на нєво. 2 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 7 хвилин тому, murava сказав: "❗️Лише я маю право визначати, які території України залишаться під контролем рф, і делегація на переговорах такого дозволу від мене не отримувала, — Зеленський в інтервʼю угорському Válasz Online".. Цар. Государство - єто Я Натуральний цар. Молімся на нєво. закрийте ***аки (с) ?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 4 часа назад, akineo сказал: а ще краще закінчити війну і не просрати все ви займались єдиноборствами? я за це їх недолюблюю - штангу можеш кинути в любий момент, а битись маєш поки не прозвучить команда , або противник не вимкне тобі світло. як, блін, нам закінчити? має або прозвучати гонг, або видихнутись противник і не зможе нас більш бити, ну або нам вимкнуть світло /капітулюєм. Україна, на жаль, класичний андердог 2 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: це дебют імпотента. нічого не можу зробити, але готовий про це поговорити З "chatgpt і шахи" ми маємо класичну ситуацію, коли намагаємось штангенциркулем поміряти температуру ) "Бо ним ви хуя мiряли у банi. І тепер вiн правильную цифру не покаже" © ))) Шахи - то багатоваріантна гра, а чат має невелику "пам'ять" , читав про це, але сам досі не стикався (бо не ставив йому багатоходових завдань) Щоб багато не писати самому ... ) Цитата Розкажи про "забудькуватість" chatgpt у довгих завданнях ---- Так, цікава тема! "Забудькуватість" ChatGPT у довгих завданнях — це справді помітна особливість, і вона має кілька причин. Поясню коротко і доступно: Контекст — обмежений Моделі, як-от ChatGPT, можуть утримувати в пам’яті лише певну кількість слів (токенів) у поточній сесії. Це називається контекстне вікно. Наприклад, GPT-4 має велику "пам’ять" — до 128 000 токенів (приблизно 300+ сторінок тексту), але в безкоштовній або звичайній версії — значно менше. Якщо текст стає надто довгим, старі частини "витісняються" — як ніби в голові не залишилося місця для всього, що було раніше. Немає "справжньої" пам’яті У ChatGPT немає довготривалої пам’яті (як у людини), якщо не використовується спеціальна функція "пам’яті", яку можна ввімкнути в налаштуваннях Plus/Pro. Навіть із цією функцією модель не пам’ятає попередні сесії, якщо ти не попросиш її зберегти щось конкретне. Розщеплення фокусу При великих завданнях (напр. написання книги, великого коду чи проєкту) модель може втрачати цілісність, забуваючи деталі, стилі, імена персонажів чи логіку сюжету, якщо не нагадувати їй періодично про важливі моменти. ... Далі настанова як боротись з цим ... Тому "свої думки" які написані ChatGPT, непогано видно, навіть коли "думатель" трошки міняє слова. Я посміювався тихенько пару разів, коли один дядько з теми запощував "про політику та європи" ))) Але платна та дресована під задачі версія поводитися більш притаманно, і таки має право на життя. Просто, як на мене, інструмент тре використовувати за призначенням ) І так, багато професій він поки що не замінить) але ... є нюанси ) Змінено 21 година тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 16 часов назад, karlito сказал: класичний андердог все ж таки "андердог" - це ставочний "термін" зі світу коефіціентів ставок на спортивні змагання - тобто змагання добровільні та по прозорим зазделегіддь погоджненим правилам а тут , нажаль , не спорт по правилам - тут фільм жахів : "Воно" - Пеннівайз з теоретичною спроможністтю знищити ядерною збороєю все живе на планеті , на очах всього світу намагається вбити беззахисну дитину , а поліцейські , на очаїх усього світу , удають , немов те їх не стосується . Робити ставки на такі "шоу" - то не спорт , а якась антиутопія - "Голодні ігри" , "Королівська битва" ... Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 15 часов назад, vadimv сказал: В двух словах это уже было доходчиво объяснено выше на этой странице. Причем дважды. Но походу оно до вас не дошло ) И это уже не мои проблемы )) Перематывайте ролик и пересматривайте слова Ахиллеса до просветления, может дойдет ))) Разве можно назвать доходчивым объяснением то , после которого появляется еще больше вопросов ? Помню в детстве читал " Что такое хорошо и что такое плохо" вот там было доходчиво , а у этого Талеба какая- то белиберда, по моему. Вот если я не прочту Талебовскую книжку и не познаю истины о " Симметрии" мне будет хорошо или плохо ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 7 годин тому, DmiVady сказав: чат має невелику "пам'ять" Розщеплення фокусу рибки Дорі та ще й СДВГ на додачу ) Все, як у людей )) Змінено 14 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 36 хвилин тому, рыбак сказав: Разве можно назвать доходчивым объяснением то , после которого появляется еще больше вопросов ? Можно, если другим доходит ) 36 хвилин тому, рыбак сказав: Помню в детстве читал " Что такое хорошо и что такое плохо" вот там было доходчиво Читайте " Что такое хорошо и что такое плохо" ) 36 хвилин тому, рыбак сказав: а у этого Талеба какая- то белиберда, по моему. Не читайте Талеба ) 36 хвилин тому, рыбак сказав: Вот если я не прочту Талебовскую книжку и не познаю истины о " Симметрии" мне будет хорошо или плохо ? На самом деле ничего нового в той книже нет, ее в двух словах пересказал Ахиллес в том фрагменте из "Трои" ) Змінено 15 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 2 години тому, Бездомный сказав: тут фільм жахів : "Воно" - Пеннівайз зі проможністтю знищити ядерною збороєю все живе на планеті , на очах всього світу намагається вбити беззахисну дитину Причому світ робить вигляд, ніби це якийсь академік павлов чи толстоєвський із загадковою душею таким чином виховує власну неслухняну дитину, і продовжує чемно вести з ним світські бесіди і робити спільний бізнес. Замість вимкнути йому світло. Поведінку конченого рудого клоуна взагалі краще не коментувати... Змінено 14 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 8 годин тому, karlito сказав: ви займались єдиноборствами? я за це їх недолюблюю - штангу можеш кинути в любий момент, а битись маєш поки не прозвучить команда , або противник не вимкне тобі світло. як, блін, нам закінчити? має або прозвучати гонг, або видихнутись противник і не зможе нас більш бити, ну або нам вимкнуть світло /капітулюєм. Україна, на жаль, класичний андердог в тому-то і справа, що філософія боксера сильно відрізняється від наприклад борця. боксер підставляє їбало і їбашиться в розрахунку що його їбало міцніше, а борець думає і використовує силу і масу ворога кидаючи його на його ж тупу голову всією масою його тіла. ніколи не забуду як мала на якихось змаганнях кинула через плече хлопа на голову вищого за неї, а той впав і не одразу підвівся. пішов в соплях шукати інший спорт. гарний урок для неї на все життя... 7 годин тому, DmiVady сказав: З "chatgpt і шахи" ми маємо класичну ситуацію, коли намагаємось штангенциркулем поміряти температуру ) "Бо ним ви хуя мiряли у банi. І тепер вiн правильную цифру не покаже" © ))) ну більшість же його вважає інструментом на всі випадки, і продавці саме так позиціонують. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 19 хвилин тому, US7IGN сказав: ніколи не забуду як мала на якихось змаганнях кинула через плече хлопа на голову вищого за неї, а той впав і не одразу підвівся. пішов в соплях шукати інший спорт. гарний урок для неї на все життя... Ніколи не забуду, як на тренуваннях один хлоп кинув через плече іншого і зламав йому руку, а той так волав, що я одразу підвівся і пішов шукати інший спорт ) Змінено 14 годин тому користувачем vadimv 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Ніколи не забуду, як на тренуваннях один хлоп кинув через плече іншого і зламав йому руку, а той так волав, що я одназу підвівся і пішов шукати інший спорт ) Ніколи не забуду, як до нас в школу прийшов новий директор і зробили з нормальної школи, школу східних мов і єдиноборств. Де, замісць фізкультури, щодня були по два уроки якоїсь китайської боротьби, в результаті чого у доньки було два забоя, а малий взагалі палець на нозі зламав, бо босоніж займалися. Довелось обидвох дітей переводити в інші школи поки не повбивались 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому жертви такі жертви Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 1 час назад, рыбак сказал: Помню в детстве читал " Что такое хорошо и что такое плохо" вот там было доходчив вам досі заходить інституціональна радянська пропаганда ? Змінено 14 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 24 минуты назад, vadimv сказал: Ніколи не забуду, як на тренуваннях один хлоп кинув через плече іншого і зламав йому руку, а той так волав, що я одразу підвівся і пішов шукати інший спорт ) я не хочу боксувати - тут мені зламають мій красивий носик (с) (буквально - відповідь старшого після декількох місяців тренуваннь в дюсш ) Змінено 14 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: жертви такі жертви Тут часто ставлять у приклад евреїв ) Якось задумався, а якими видами спорту найчастіше відзначилися євреї? )) Шахи, гімнастика, теніс ))) 2 хвилини тому, Бездомный сказав: я не хочу боксувати - тут мені зламають мій красивий носик (с) Мікі Рурк ) Змінено 14 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз