Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

25 хвилин тому, рыбак сказав:

Не буду сейчас говорить свое мнение "когда", но вы  наверное знаете , что существует давнее поверье - " грибов- как перед войной" и  оно , по моим наблюдениям, " сработало в 14 м , вернее с лагом в год - полтора запоздало. Это поверье может " работать" и наоборот .  Я  не матерый грибник , но в прошлом году грибов почти не было и вот седня  заехал  в лес и тоже почти нет , ок десятка только  нашел. Так что может быть в  этом году и закончится война , по крайней мере проверим , как работает поверье наоборот .

А у вас що там дощі постійно йдуть? Кінець червня. Десяток грибів - то вже успіх.
 Копнув кущ картоплі, який засох (мурахи погризли стебла) - земля суха-сухісінька. І це глина, а не пісок у лісі. Дощі, як би і йдуть, але тільки пилюку прибивають. Пов'язувати наявність грибів з закінченням війни - ну, така собі екстрасенсорика.

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

33 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

А у вас що там дощі постійно йдуть? Кінець червня. Десяток грибів - то вже успіх.
 Копнув кущ картоплі, який засох (мурахи погризли стебла) - земля суха-сухісінька. І це глина, а не пісок у лісі. Дощі, як би і йдуть, але тільки пилюку прибивають. Пов'язувати наявність грибів з закінченням війни - ну, така собі екстрасенсорика.

в нас в області кожні 3 дні дощ

Посилання на коментар

25 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Пару раз прошли. В 12  том и 13 осенью  я столько грибов находил , что я за всю жизнь ранее не видел. За один заед по пол тыщи сам собирал, за несколько часов. Можно было еще и еще , но их девать некуда было, продавать - то я их не стану. И находил грибы  которых ранее не встречал- гриб баран , печенка, фиолетовик, вэсэлка- все в одной локации.радиус ок 2 км

• Лайк 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, рыбак сказав:

вэсэлка

не даром його так назвали))

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

2 години тому, DmiVady сказав:

Швидкість велика та звук турбіни  ... нові виклики для оборони міст та військових об'єктів у містах

Тю, так вони вже давно літають, ось це були саме вони

IMG_0761.thumb.jpeg.d78d197bbeab29fdb659026fcbb8e23d.jpeg

летіли повз і падали поряд, в одну локацію, безперешкодно image.gif.fe1a1022090dfd5d8fd49234b877dc57.gif

було сумно і трохи моторошно, занадто швидко долітали.

А вранці по двору збирав різні шматки, чорне то шматок саме з нього. ((

IMG_0762.thumb.jpeg.e8057a9cf8acde9ddb0faeac0ac28f84.jpeg

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

19 минут назад, рыбак сказал:

Пару раз прошли. В 12  том и 13 осенью  я столько грибов находил , что я за всю жизнь ранее не видел. За один заед по пол тыщи сам собирал, за несколько часов. Можно было еще и еще , но их девать некуда было, продавать - то я их не стану. И находил грибы  которых ранее не встречал- гриб баран , печенка, фиолетовик, вэсэлка- все в одной локации.радиус ок 2 км

Да. 12-13 самые грибные года. В последних числах ноября собрал с полведра рыжиков в 12-м году. В 13-м тоже, почти до декабря. 

Посилання на коментар

2 години тому, Dmitriy_S сказав:

до жовтня має скластися конфігурація відносин Китай-РФ-США

Комбінація з трьох пальців?

• Хаха 2
Посилання на коментар

7 годин тому, dvr002 сказав:

щось з фортифікаціями на сумщині біда

Може гроші зелені бліді розікрали, як і на Харківщині?

Посилання на коментар

36 хвилин тому, Фрай сказав:

Тю, так вони вже давно літають, ось це були саме вони

Я в курсі, що вони літають давно, кілька місяців (зафільмовані зимні іспити я викладав в цій темі), але якісне кіно, я на якому можна оцінити кутову швидкість, мені не зустрічалось, сьогодні он виклали.

І раз ви кажете, що їх вже багато(я просто не слідкував), то означає, що масштабування йде дуже швидко, і це не радісна новина.

Посилання на коментар

Канада передала Україні близько 1,7 млрд доларів доходів від заморожених активів Росії у межах ініціативи G7.

www.eurointegration.com.ua/news/2025/06/30/7214898/

зображення_2025-06-30_182542950.png

Посилання на коментар

38 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Може гроші зелені бліді розікрали, як і на Харківщині?

Зовсім забрехались рашапропагандони...

image.thumb.png.30ea98d3cd80bf2dd7b0ee7b6a479bfe.png

З 2002 до 2010 року Руденко був депутатом Харківської міської ради;

у 2015 році став заступником Геннадія Кернеса.

На посаді тримався також у період Ігоря Терехова.

www.stopcor.org/ukr/section-uanews/news-eksvitsemer-harkova-andrij-rudenko-rozkradannya-byudzhetu-tsinoyu-zhittya-vijska-30-06-2025.html

• Лайк 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

8 годин тому, 7351 сказав:

Саме так -- на росії.

Чи ти проти України? (хоча це очевидно)

уявляєте, якщо потужний буде ще 10 років у влади? 

Посилання на коментар

9 часов назад, dvr002 сказал:

щось з фортифікаціями на сумщині біда

Отож... Поки на курщине держали врага, оказалось, что в тылу на северном направлении отсутствует укрепрайон. Шукайте зраду среди "своих". Мне как то оно дивно - страна в боевых действиях, а бабло пилят на ровном месте. Ещё раз подчеркну (уже говорил) - ховайте неучтенку по зброе, знадобиться (когда то американская демократия "строилась" на кольте-уравнителе).

Посилання на коментар

5 часов назад, МаТраС сказал:

як їх не знесло там?)

Швидкість мала, не на форсажі - кста, в авиации "имеется" подобное применение для уничтожения живой силы противника (ещё при союзе было разработано) на малых высотах при вхождении в сверхзвук. 

А по поводу подобного, вспоминается начало восьмидесятых, когда уже полкан в возрасте на занятиях по тактике как то спрашивает:

- Шо такое гебе?

Особо рьяные сразу высказываются:

- это госбезопасность.

Тот в ответ:

-Дураки вы, запишите товарищи бойцы, шо гебе то грэйт брэтан. Вот сидите вы в окопе, а над вами пролетает истрижопель - посмотрели на фюзеляж, а там гебе, значит чужой и тогда открываете огонь.

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, Черномор сказав:

Ещё раз подчеркну (уже говорил) - ховайте неучтенку по зброе, знадобиться (когда то американская демократия "строилась" на кольте-уравнителе).

Яка в біса різниця буде "врахована-неврахована"? чи гадаєте у НДЕКЦ хтось буде бігати? ) 

І ще: без навичок краще ховати зброю з найменшими виступаючими частинами ) 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, МаТраС сказав:

не даром його так назвали))

Гриб веселка росте в мене на городі. Я їм його сирим в стадії яєць. А коли він вже виріс - то смердить неймовірно, бо ще одна його назва - сморчок смердючий. 

Посилання на коментар

але якісне кіно, я на якому можна оцінити кутову швидкість, мені не зустрічалось, сьогодні он виклали.

Що можу сказати, летить настільки швидко і гучно, що ще чую ревіння і бачу вже сам вибух, хоча вітер до мене і відстань до місця мала.

Коли до цього туди ж били звичайні і йшли по тому ж коридору то було видно майже кожен, завдяки малій відстані деренчало, заходило в піке, вибухало одночасно акустично і візуально, а ця паскуда щойно десь тихо почулась і ось уже поряд реве і вибухає.

Ти ще намагаєшся на звук побачити, а воно вже спалахнуло. 

І раз ви кажете, що їх вже багато(я просто не слідкував), то означає, що масштабування йде дуже швидко, і це не радісна новина

Так, коли бачиш 7 приходів підряд то радіти дійсно нічого, бо ганятись за ними на ф-16 теж не нормально.

А як боротись? 

Посилання на коментар

56 хвилин тому, akineo сказав:

уявляєте, якщо потужний буде ще 10 років у влади? 

Це хвантастика, синку(С)

А, якщо уявити, -- то в Україні буде найсильніша та найсучасніша армія в Європі та ключова економіка Європи плюс складеться військовий союз провідних країн Європи та Америки з Україною, в зрівнянні з яким НАТО буде ніщо, особливо по швидкості реагування на загрози.

Внутрішні вороги України цього не допустять...

Після Зеленського буде "срач за портфелі" та "грузинський варіант"...

Посилання на коментар

41 хвилину тому, Черномор сказав:

Отож... Поки на курщине держали врага, оказалось, что в тылу на северном направлении отсутствует укрепрайон. Шукайте зраду среди "своих". Мне как то оно дивно - страна в боевых действиях, а бабло пилят на ровном месте. Ещё раз подчеркну (уже говорил) - ховайте неучтенку по зброе, знадобиться (когда то американская демократия "строилась" на кольте-уравнителе).

Олег, так а нічого ж не змінилося за роки незалежності. Корумпована олігархічна система нікуди не поділася, лише видозмінилася. І бабло пиляти за ці роки навчилися ще краще. Інстинкт самозбереження не спрацьовує. 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Вячеслав63 сказав:

Гриб веселка росте в мене на городі. Я їм його сирим в стадії яєць. А коли він вже виріс - то смердить неймовірно, бо ще одна його назва - сморчок смердючий. 

да чув про нього. але я не профі, тому стрьомно мені збирати незнайоме по картинці. я збираю всі гриби ,де низ мочалочка. читав,що в україніі лиш один якийсь нездоровий,напівїстівний є. і то,від нього не вмреш. і він не в нас в області наче росте. 

Посилання на коментар

31 хвилину тому, Черномор сказав:

Швидкість мала, не на форсажі - кста, в авиации "имеется" подобное применение для уничтожения живой силы противника (ещё при союзе было разработано) на малых высотах при вхождении в сверхзвук. 

А по поводу подобного, вспоминается начало восьмидесятых, когда уже полкан в возрасте на занятиях по тактике как то спрашивает:

- Шо такое гебе?

Особо рьяные сразу высказываются:

- это госбезопасность.

Тот в ответ:

-Дураки вы, запишите товарищи бойцы, шо гебе то грэйт брэтан. Вот сидите вы в окопе, а над вами пролетает истрижопель - посмотрели на фюзеляж, а там гебе, значит чужой и тогда открываете огонь.

я служив в ВВС В Миргороді. су 27 в нас раз в 2 місяці літали. ну і біля авіатечі,коли вони форсаж на тросах вмикали я стояв своїм зілом пожежним. метрах в 5, то  відчував силу)

Посилання на коментар

36 хвилин тому, Фрай сказав:

Що можу сказати, летить настільки швидко і гучно, що ще чую ревіння і бачу вже сам вибух, хоча вітер до мене і відстань до місця мала.

Коли до цього туди ж били звичайні і йшли по тому ж коридору то було видно майже кожен, завдяки малій відстані деренчало, заходило в піке, вибухало одночасно акустично і візуально, а ця паскуда щойно десь тихо почулась і ось уже поряд реве і вибухає.

Ти ще намагаєшся на звук побачити, а воно вже спалахнуло. 

Так, коли бачиш 7 приходів підряд то радіти дійсно нічого, бо ганятись за ними на ф-16 теж не нормально.

А як боротись? 

Щоб ганятись на Ф-16 та інших літаках, тре мати ракети, для цього розроблені, а їх не так багато. І літаків не так багато, й не саме безпечне зайняття для пілотів. Швидкість 350-400 км/година відсікає зенітні дрони та кулемети, але турбіна, то чудова ціль для інфрачервоного наведення, було б що наводити.

Посилання на коментар

5 хвилин тому, DmiVady сказав:

Щоб ганятись на Ф-16 та інших літаках, тре мати ракети, для цього розроблені, а їх не так багато. І літаків не так багато, й не саме безпечне зайняття для пілотів. Швидкість 350-400 км/година відсікає зенітні дрони та кулемети, але турбіна, то чудова ціль для інфрачервоного наведення, було б що наводити.

думаєте талановиті українці не подужають цей вінтаж на кухнях збирати? suprotyv.com/pzrk/strila-2/

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...