Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Настав час історій, що кров з очей.

Виявляється, Одесу від висадки російського десанту «врятував» рускомірський поп Агафангел! Не вірите? Послухайте відео. Це вам розповість не абихто, а кум Єрмака, голова Одеської ОВА і люстрований, але відновлений судом при Зеленському прокурор з гнізда Пшонки Олег Кіпер!

Цей художній свист не просто так. Братва часів Януковича активізувалась. Ліплять з себе защітніков і гєроєв. І їх тягнуть в ефіри провладних пропагандистів, які далі будують телевізійне королівство кривих дзеркал, бо влада сама є комсомолом партії регіонів. 

Не показувати ж українцям справжніх захисників і героїв. Тим більше, що більшість з них стали Небесною Бригадою. (С)

Змінено користувачем Canton
  • Дякую 1
  • Хаха 2
  • Конфуз 3
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 минут назад, murava сказал:

Це треба мати дофіга вільного часу стояння в корках на кордоні, щоб годину слухати чьос ось цього вуйка і потім передивлятись по 7 одногодинних випусків якогось воєнблогіра.

В тексті це б читалост вчетверо швидше, але текст у нас мало хто вміє вже читати і його важко монетизувати, тому відосікі - наше всьо. Доведено найпотужнішим.

Ну чому?? Чувак всього навсього за 20 хв, все пояснив. 

В принципі, як людина, яка прожила все життя у Львові підтвержую-

рагулі то страшна сила. В нас навіть в політесі такий в групі був з Рогатина сферичний рагуль у вакуумі. На кожне питання чи прохання до нього відповідав питанням:"Нашо тобі то?!" 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Serg Marco

15 ч.  · 

Пару місяців тому, я писав що по причині того що пройобана закупівля мавіків, взимку буде жопа, з урахуванням інтенсивності бойових дій. Особливо коли потреба в мавіках 3Т, які найбільше в дефіциті, тільки виросте.

Ну що, сталось блять.

Як ахуєнно отримувати мавікі 3Т одиницями, на такий організм як бригада/батальон.

Мені там хтось розповідав що про проблему знають і швидко вирішують.

Так ось шановні (не пам'ятаю вже хто). Ви мені с***іли.

Якщо так будуть вирішувати гострі проблеми- то ми так точно фронт не втримаємо. Про який рекрутінг може йти мова, якщо система не може забезпечити армію мавіками, в той час коли у ворога цих мавиків як гівна у слона?(с)

470238466_10227945254446776_8451784370998888277_n.jpg

• Сумно 2
Посилання на коментар

А казали, що перевестись в другий підрозділ це дуже довго , а іноді й неможливо. Опача, каже за пару годин можна. Як ото серед тих ублюдків служити?)

Остання частина ефір

Змінено користувачем МаТраС
  • Дякую 1
Посилання на коментар

43 минуты назад, irina1969 сказал:

Ну якщо по правді, то українські офіцери різні, є і упирі, є і герої, але більшість сумлінно виконують свою роботу...я коли читала цей жах, то в голові крупилась одна фраза, що маленька радянська армія, не може перемогти велику радянську((

проблема не в тому що є погані офіцери , а є і герої. Проблема в тому що в офіцерів по відношенню до підлеглих безнаказанність і на цю пробему всі  хер ложили в надії що воно саме якось розсосеться, бо на кону виживання нації і скільки там кріпаків в процесі ляже то нікого не ї@е  цікавить, головне результат.

А армія і її командування воно ж не з неба впало, це зріз суспільства, яке суспільство така і армія.

Як там перший лідер сказав "Маємо те, що маємо"

• Лайк 4
  • Сумно 2
Посилання на коментар

1 час назад, sergio сказал:

В принципі, откровенная Маркуса не дивився, але ось чувак, все розклав по поличках. 

Якщо дійсно так, то нічого дивного в тому випадку нема. 

В целом можно согласиться , но для меня ничего нового он не сказал. насчет колхозных рагулей и Залужного давно говорил, ну а назначение  послом в Англию ! свинопаса из житомирского колхоза самое-то  ( зато  нелох, а значит- элита ! - по определению Адвоката, это я - лох   ).   этих " откровений" скоро станет еще больше

Змінено користувачем рыбак
  • Лайк 2
Посилання на коментар

1 година тому, Canton сказав:

Настав час історій, що кров з очей.

Виявляється, Одесу від висадки російського десанту «врятував» рускомірський поп Агафангел! Не вірите? Послухайте відео. Це вам розповість не абихто, а кум Єрмака, голова Одеської ОВА і люстрований, але відновлений судом при Зеленському прокурор з гнізда Пшонки Олег Кіпер!

Цей художній свист не просто так. Братва часів Януковича активізувалась. Ліплять з себе защітніков і гєроєв. І їх тягнуть в ефіри провладних пропагандистів, які далі будують телевізійне королівство кривих дзеркал, бо влада сама є комсомолом партії регіонів. 

Не показувати ж українцям справжніх захисників і героїв. Тим більше, що більшість з них стали Небесною Бригадою. (С)

Ківалов таки одну ракету на себе прийняв

• Хаха 6
Посилання на коментар

2 години тому, ozzy сказав:

зараз прийде Дощ і скаже що не всьо так однозначно, якщо вас не влаштовують українські охфіцери то йдіть до кацапських...

А можна мене не згадувати всує, я вам не орган досудового розслідування - мені тема бідних нещасних дезертирів і аватарів не цікава в принципі, для цього є всп, дбр, сбу, спортлото і ціла купа відповідних органів - задавайте їм питання можете навіть запит надіслати

• Лайк 3
  • Дякую 2
  • Хаха 4
Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

В принципі, откровенная Маркуса не дивився, але ось чувак 

І який сенс постити чувака, якщо не дивився оригінал? 

• Лайк 1
Посилання на коментар

41 минуту назад, ozzy сказал:

Проблема в тому що в офіцерів по відношенню до підлеглих безнаказанність

Хочеш побачити яка людина - дай їй владу (с) 

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 часа назад, ozor сказал:

А робота кацапів - безперервне пере висвітлення, перепощення, додавання напівправди, напівбрехні, сіючи зневіру.

Блін, а я то думав хто то в українських новинах і великих телеграм-каналах цим займається, а то виявляється кацапи... 

Закінчується третій рік психологічної атаки на українців. Зранку до вечора десятки "експертів" обмусолюють всі вкиди ворога, всі орєшніки-хyєшніки, ядерні удари, корейців, екологічні катастрофи і т.д.
Хайп, кількість переглядів - ось що цінне.
Можна в прямому ефірі говорити де зараз наступають українські військові - будуть перегляди, хайп. Ну подумаєш, через такі зливи загине трохи більше українських воїнів. 
В моїх жіночок в якийсь момент почав їхати дах від споживання всіх оцих лякалок, експертів, аж поки не гупнув по столу і обмежив доступ до "інформації" від журнашлюх. 

Взагалі це все виглядає як психологічний експеримент, до якої межі можна замусолити людину постійним обсмоктуванням лякалок і фейків ворога. 
Ну а новини які починаються на "щось(підставити потрібне) може бути" це взагалі вишенька на торті, від "скоро може настати дефолт, ось що кажуть експерти" до "росія може використати орєшнік вже в ЦЮ СУБОТУ". 

Бачите такі помийні новини - не переходьте, не читайте їх. Бачите відео з будь яким "експертом", який обмусолює чергову інфошляпу - не дивіться. Лише ігнором можна щось виправити, більше ніяк. 

• Лайк 8
Посилання на коментар

4 години тому, Дощ сказав:

А можна мене не згадувати всує, я вам не орган досудового розслідування - мені тема бідних нещасних дезертирів і аватарів не цікава в принципі, для цього є всп, дбр, сбу, спортлото і ціла купа відповідних органів - задавайте їм питання можете навіть запит надіслати

При всій повазі. Багато речей толкових казали. Я навіть заспокоївся, що є 3 людини тут, з якими по деяким речам можна буде прсовітуватись. Але, якби ви не казали неодноразово на явні багатократні факти, шо то іпсо, то вас би і не згадували. А тут ну явно скільки вже вивалено... і чесно, якщо буде вибір куди йти чи перевесстись, то Верес, Маркус , це будуть перші. І по поводу тилових посад, то після звільнення Маркуса,  пресували всіх, що не тільки були одної думки ,але й нагло просто з ким він тісно працював. Діловод кажись в штурмовики автоматом попав. я і і з шакалами служив і з дійсно ,офіцерами ,які мали честь. Маркусу не повезло

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

36 хвилин тому, МаТраС сказав:

При всій повазі. Багато речей толкових казали. Я навіть заспокоївся, що є 3 людини тут, з якими по деяким речам можна буде прсовітуватись. Але, якби ви не казали неодноразово на явні багатократні факти, шо то іпсо, то вас би і не згадували. А тут ну явно скільки вже виважено... і чесно, якщо буде вибір куди йти чи перестись, то Верес, Маркус , це будуть перші. І по поводу тилових посад, то після звільнення Маркуса,  пресували всіх, що не тільки були одної думки ,але й нагло просто з ким він тісно працював. Діловод кажись в штурмовики автоматом попав. 

В армії має бути тільки одна думка - яку вищестоящий командир висловив. Накази виконуються, а не обговорюються. Це навіть я знаю :lol:

• Лайк 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Dr.Yura сказав:

вже колись така була одна  штепа неля ...в 2014 році

10 років судили, була під домашнім.а результат там який?

• Лайк 2
Посилання на коментар

18 хвилин тому, МаТраС сказав:

а з других партій зрадників не було?)

Були і є. Ціла партія - зрадники. Чомусь їх не заборонили ще в 2014-ому, мабуть попередники тісно пов'язані з наступниками. 

image.thumb.png.4ddd1abbfd3a55d158531c8ec6392981.png

Змінено користувачем Вячеслав63
Посилання на коментар

36 минут назад, МаТраС сказал:

10 років судили, була під домашнім.а результат там який?

news.telegraf.com.ua/obshhestvo/2024-09-15/5871557-podderzhala-rossiyskikh-boevikov-i-smenila-familiyu-gde-seychas-skandalnaya-nelya-shtepa-i-kak-vyglyadit-foto-video

• Дякую 2
Посилання на коментар

2 години тому, SermenK сказав:

Бачите такі помийні новини - не переходьте, не читайте їх.

Тільки потім не кажіть, що вас не попереджали.

Посилання на коментар

39 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Були і є. Ціла партія - зрадники. Чомусь їх не заборонили ще в 2014-ому, мабуть попередники тісно пов'язані з наступниками. 

image.thumb.png.4ddd1abbfd3a55d158531c8ec6392981.png

Кто это?) Риги? Имя?

Посилання на коментар

16 хвилин тому, Canton сказав:

news.telegraf.com.ua/obshhestvo/2024-09-15/5871557-podderzhala-rossiyskikh-boevikov-i-smenila-familiyu-gde-seychas-skandalnaya-nelya-shtepa-i-kak-vyglyadit-foto-video

Ясно. 3600 єв отримала компенсації і звалила) 

Посилання на коментар

3 часа назад, loader сказал:

І який сенс постити чувака, якщо не дивився оригінал? 

В мене здоров"я би не вистачило 7 годин дивитись Маркуса. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...