BAV_Lug Опубліковано: 17 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2024 11 часов назад, standov сказал: Так, а є якесь іото чи креслення дефлектора цього? Подивитися як роблять люди) vent-ustriy.com.ua/reshitka-ventyliatsiina-dlia-kamina-loft-m1-6x100-hrafit/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 17 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2024 Ааа воно загнуто вгору, логічно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 17 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2024 В 13.12.2024 в 18:55, BAV_Lug сказал: Сьогодні завіз дров і набив дровницю. Даже без оздоблення виглядає так, як я собі і уявляв )) Собі зробив схожу нішу, але вирішив відмовитися від використання її за цільовим призначенням через багато сміття від дров і різних живих організмів, які можуть у них жити 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 17 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2024 1 минуту назад, dred1717 сказал: Собі зробив схожу нішу, але вирішив відмовитися від використання її за цільовим призначенням через багато сміття від дров і різних живих організмів, які можуть у них жити Волков боятся - в лес не ходить 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 17 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2024 (змінено) 22 години тому, dred1717 сказав: Собі зробив схожу нішу, але вирішив відмовитися від використання її за цільовим призначенням через багато сміття від дров і різних живих організмів І через зайве перекладання дров, я набираю один таз на вечір і з нього підкидаю Прихований текст Змінено 18 грудня 2024 користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 17 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2024 11 минут назад, normal сказал: І через зайве перекладання дров, я набираю один таз на вечір і з нього підкидаю Практично але стрьомно ззовні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 17 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2024 5 часов назад, normal сказал: І через зайве перекладання дров, я набираю один таз на вечір і з нього підкидаю Досточки для камина? Досточкии прочие деревянные отходы я в ТТ пихаю, а в камин - дуб, ясень. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 17 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2024 То треба пристроювати топочну, переробляти СО на ТТ і закупити дуба? )) Безкоштовні відходи теж горять і гріють гарно, єдиний мінус: попіл трохи з цвяхами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 17 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2024 9 часов назад, normal сказал: І через зайве перекладання дров, я набираю один таз на вечір і з нього підкидаю У мене схожий метод. Планую купити ящик під розмір ніші і ховати його у нішу. А зверху полки зробити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 18 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2024 14 часов назад, normal сказал: То треба пристроювати топочну, переробляти СО на ТТ і закупити дуба? )) Безкоштовні відходи теж горять і гріють гарно, єдиний мінус: попіл трохи з цвяхами Безкоштовні відходи це зазвичай сосна, яку не варто пихати в камін. Ставити камін за 4-5к, а потім економити 100 баксів на дрова дуже дивно виглядає. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 18 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2024 (змінено) У 2017 мені камін обійшовся 1500 долл та шидель 700 євро, після реконструкції старого будинку залишилась величезна гора деревини: вся підлога, вікна, двері, перекриття, дах, плюс обрізки від опалубки, нового перекриття та нового даху, плюс старі абрикоси і горіх. Я вже років 7 по вихідним це спалюю і ще на років 20 залишається у такому темпі (якщо газ не вимкнуть), сажі за цей час наросло всього пару міліметрів, ніколи її не чистив і поки не збираюсь, я вважаю, що камін за 4-5к повинен відпрацьовувати вкладені кошти і не боятися тієї сосни )) Важливіше використовувати сухі дрова, а не якої саме породи Прихований текст Змінено 18 грудня 2024 користувачем normal 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Falwar Опубліковано: 18 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2024 Дуже влучно підмічено. Суха сосна дасть менше копоті, ніж вологий дуб. Єдине що не впевнений щодо фарбованої деревини - я б не ризикнув. Сам використовую мікс дуба (на жаль ще не повністю висох від літа) та сосни (старі невикористані на будівництві дошки). Сосна дуже легко займається і прогріває швидко камеру. Від неї уже добре запалюється дуб. Скло лишається відносно чистим. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 20 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 Розпочав підключати щити 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2024 (змінено) 10.05.2024 в 10:07, BAV_Lug сказав: Приїжджали віконники на заміри конструкцій для зимового саду. Заодно й подивилися вже встановлені вікна/двері. Сказали, що вони, звичайно, намагаються ніколи не обсирати роботу колег, але такого трешу вони давно не бачили. Починаючи від неправильного кріплення, закінчуючи порушеннями технології. Насправді я і сам це раніше побачив і повідомив з фото та відео про це Яло (два місяці тому). Але крім дзвінка від установника про те, що звичайно виправимо (а частину ви могли б і самі виправити) тільки не відомо коли, бо мов через мене у них роботи немає. І ось якщо буде робота, і дорогою, вони спробують заїхати. Такі справи. хер заїдуть поки ви не винесете мозок наполегливо яло) вони не хило так заробляють на монтажах .тим більше простих конструкцій неважких. ого,сорян пройшли пів року)) сторінка відкрилась за травень ваша)) Змінено 20 грудня 2024 користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) Зібрав з допомогою тестя перегородку. З'явилась прихожа та місце під кухню. А також місце під встановлення колектору для теплої підлоги Змінено 27 січня користувачем BAV_Lug 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня Син пограв в "лего" та расклав утеплювач на підлогу у своїй кімнаті 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Куркуль Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня Скільки сину років? Я свого (9років) беру на ремонт з собою, а він тільки й знає щоб бігти гратися з сусідськими дітьми. ((( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 30 січня Автор Поділитись Опубліковано: 30 січня 10 часов назад, Куркуль сказал: Скільки сину років? Я свого (9років) беру на ремонт з собою, а він тільки й знає щоб бігти гратися з сусідськими дітьми. ((( 15 років. Але теж не просто його затягнути на будівництво (( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня Себя вспомните в эти года))) Придёт и их время на стройфорумах зависать. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 7 березня Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня (змінено) Процес пішов. Разкатав перший раз у житті трубу теплої підлоги. Поки одне приміщення, але все буде. Знаю що ще треба позрізати хвости хомутів, але на сьогодні вже нема сил (( Змінено 7 березня користувачем BAV_Lug 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 7 березня Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня (змінено) Трубу взяв tece pe-rt 16мм, бухта 600м. Але не зважаючи, що купив розмотчик, все одно з нею не дуже просто. Перед цим заклав магістралі на холодну, гарячу воду та до колектора теплої підлоги з труби tece pe-xc 25мм. Змінено 7 березня користувачем BAV_Lug Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 4 години тому, BAV_Lug сказав: Процес пішов. Разкатав перший раз у житті трубу теплої підлоги. Поки одне приміщення, але все буде. Знаю що ще треба позрізати хвости хомутів, але на сьогодні вже нема сил (( Якщо є оті чорні фіговини для фіксації труб , то навіщо сітка ? І навпаки , якщо є сітка , то навіщо фіксатори ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 7 березня Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня 34 минуты назад, andrey_ka сказал: Якщо є оті чорні фіговини для фіксації труб , то навіщо сітка ? І навпаки , якщо є сітка , то навіщо фіксатори ? Бо я перший раз в житті кручу теплу підлогу )) Взяв різні кріплення, щоб зрозуміти для себе які мені подобаються, а які не дуже. В мене щє є одінарні кріплення до сітки. Але їх я щось взагалі не оцінив. А сітка як підстрахування. Да і ці лінійні кріплення як раз до неї причепив. Це простіше і дешевше ніж використовувати спеціальні дюбелі по еппс. Хоча на них я як раз сітку закріпив, але їх небагато на сітку треба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 7 березня Поділитись Опубліковано: 7 березня 39 минут назад, andrey_ka сказал: Якщо є оті чорні фіговини для фіксації труб , то навіщо сітка ? І навпаки , якщо є сітка , то навіщо фіксатори ? Хоч скоб немає і то добре) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз