МакДо Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 (змінено) 1 година тому, msgarry сказав: Чи є в них якась різниця крім 1 кВт потужності 1 година тому, msgarry сказав: і ціні в 200$.? пардон Змінено 23 грудня 2024 користувачем МакДо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S K Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 Уточніть по параметру Time of Use. Помітив, що якщо правило з переходом на нову дату, то таке правило ігнорується. Також не працює правило, якщо встановити 23:00-0:00.Працює лише 23:00-23:55. Приходиться створювати правило в північ, яке буде ігноруватись і тоді буде лише 5 правил використовуватись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 23 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2024 13 хвилин тому, S K сказав: Уточніть по параметру Time of Use. Помітив, що якщо правило з переходом на нову дату, то таке правило ігнорується. Також не працює правило, якщо встановити 23:00-0:00.Працює лише 23:00-23:55. Приходиться створювати правило в північ, яке буде ігноруватись і тоді буде лише 5 правил використовуватись Все працює, раніше навіть графіки зневіреним показував. Можливо потрібно оновити прошивку. Таке раніше на фб часто бувало. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 8 часов назад, S K сказал: Уточніть по параметру Time of Use. Помітив, що якщо правило з переходом на нову дату, то таке правило ігнорується. Також не працює правило, якщо встановити 23:00-0:00.Працює лише 23:00-23:55. Приходиться створювати правило в північ, яке буде ігноруватись і тоді буде лише 5 правил використовуватись Спробуйте дійсно оновити прошивку через китайську підтримку. Хоча у мене працювало і до оновлення: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 27.11.2024 в 19:14, МакДо сказав: А памʼятаєте я підняв питання за те, що в мене акум розряджається від 100% до 96%? Тоді виробник Бмс сказав мені, що це ок. (Але я ще зазирну в налаштування, бо глянув дідуся з off-grid-garage про свою бмску). Так от, я тоді паралельно запитав у сапорту Deye, чи це ок для них: Dear sir/madam I faced some issues. My Deye 12k-sg4-lp3 after the finish of charging the battery to 100% starts to take energy from the battery (60-70w) with the existing Grid and 100% battery charge setting in Time of use. Yesterday the battery lost 3% due to this operation. Is it okay? Battery manufacturer says that isn't ok and their battery has another behavior. Потім вони запитали чи входить виробник АКБ в список (в долучнику), я відповів - так. І забув про цей запит. Сьогодні зранку приходить лист: hi I will try to upgrade the inverter firmware, the upgrade will be completed in half an hour. Я не встиг навіть написати, що типу релакс, все ок і в ту ж хвилину почалося оновлення прошивки інвертору. F150 то нова, 1147 стара. Перевірити чи все ок зможу за ніч. N-DeyeApprovedBatterylist(DY-LV48-0092)(1).pdf 596 \u041a\u0411 · 9 завантажень Сьогодні зранку мене розбудив робот пилосос та принтер. Вони дружньо шуміли як при підключенні до мережі. Подумав: світла довго не було і АКБ розрядився. Ліг ще поспати, потім розбудив пролітаючий мопед. Дивлюсь, а на кухні, блін, знову треба годинник на духовці та мікрохвильовці налаштовувати. Здивувався, що у застосунку не було повідомлень про відключення мережі чи про аварію. АКБ теж заряджена. Вже потім я здогадався, що то інвертор перезавантажувався після прошивки. Все ж наче добре працювало. Навіщо вони оновлюють прошивки швидше за iPhone і чи колись вони зупиняться? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 2 минуты назад, МакДо сказал: Сьогодні зранку мене розбудив робот пилосос та принтер...потім розбудив пролітаючий мопед. Дивлюсь, а на кухні, блін, знову треба годинник на духовці та мікрохвильовці налаштовувати. Наче з якоїсь фантастики 70-80рр. 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 24 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 13 годин тому, makita сказав: Балансування батареї-це розрядити ії і зарядити до повної. Правильно? Як Ви так швидко все зрозуміли? Вкажіть адресу, куди відправити Диплом "Я знаю все про LiFePo". 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 50 хвилин тому, МакДо сказав: Навіщо вони оновлюють прошивки Оновлюють без Вашого запиту? Ви їм віскі пообіцяли колись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 24 хвилини тому, beavis сказав: Оновлюють без Вашого запиту? Ви їм віскі пообіцяли колись? Та ні. Просто звертався “Sir/madam, dear support”. Одного разу навіть написав “Hi bro”, але мені відповіла дівчина. Правда майже місяць тому я їм написав, що нова прошивка не допомогла. Може десь на олівчик поставили? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 25 минут назад, МакДо сказал: Може десь на олівчик поставили? 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 33 хвилини тому, 90BCO сказав: Таке, існує конспірологія, що Китай заполонить світ електричками, інверторами та іншим обладнанням і почне потім тероризувати світ віддаленим керуванням. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 І лижі, яблуко, хіквіжн зайве тому підтвердження. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 (змінено) 3 часа назад, МакДо сказал: Сьогодні зранку мене розбудив робот пилосос та принтер. Вони дружньо шуміли як при підключенні до мережі. Подумав: світла довго не було і АКБ розрядився. Ліг ще поспати, потім розбудив пролітаючий мопед. Дивлюсь, а на кухні, блін, знову треба годинник на духовці та мікрохвильовці налаштовувати. Здивувався, що у застосунку не було повідомлень про відключення мережі чи про аварію. АКБ теж заряджена. Вже потім я здогадався, що то інвертор перезавантажувався після прошивки. Все ж наче добре працювало. Навіщо вони оновлюють прошивки швидше за iPhone і чи колись вони зупиняться? А що без вашого відома перепрошили? Я думав треба в сапорті чи в групі вотсап відповідной просити. Все, побачив відповідь. Змінено 24 грудня 2024 користувачем Vikctor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 15 годин тому, msgarry сказав: Чи є в них якась різниця крім 1 кВт потужності і ціні в 200$.? Ніякої більше різниці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 2 часа назад, yur43 сказал: Як Ви так швидко все зрозуміли? Вкажіть адресу, куди відправити Диплом "Я знаю все про LiFePo". Я питання задавав. Недоречний тут ваш сарказм. ( у ватсап є група підтримки Deye- так китайці пишуть ,що є пасивне балансування. Активного немає). Кому вирити-Вам з дипломом вже чи їм? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 24 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 16 хвилин тому, makita сказав: Кому вирити-Вам з дипломом вже чи їм? я теж без диплому, ще не довчився. Коли заглибитеся в тему, зрозумієте що там все непросто. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 22 хвилини тому, makita сказав: Я питання задавав. Недоречний тут ваш сарказм. ( у ватсап є група підтримки Deye- так китайці пишуть ,що є пасивне балансування. Активного немає). Кому вирити-Вам з дипломом вже чи їм? в батарей Deye пасивний балансир. тобто ячейки вирівнюються між собою на повному заряді. а розрядити/зарядити - то не балансування. то спосіб визначити - чи все з батареєю ок. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 3 хвилини тому, shneider_vova сказав: в батарей Deye пасивний балансир. тобто ячейки вирівнюються між собою на повному заряді. а розрядити/зарядити - то не балансування. то спосіб визначити - чи все з батареєю ок. На фейсбуці користувачі АКБ від Deye часто скаржаться на симптоми а-ля розбаланс. Типу зі 100% починається розряд і Бмс тухне. Диплому не маю, але то підозріло. Якщо АКБ стоїть зі 100% на чорний день, то проблемка, якщо юзається туди сюди, то ніби не скаржаться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 32 минуты назад, МакДо сказал: На фейсбуці користувачі АКБ від Deye часто скаржаться на симптоми а-ля розбаланс. Типу зі 100% починається розряд і Бмс тухне. Диплому не маю, але то підозріло. Якщо АКБ стоїть зі 100% на чорний день, то проблемка, якщо юзається туди сюди, то ніби не скаржаться. ось та к і в мене- пару разів зарядив до 100%.Пройшов день і була помилка. Знизив до 97%- стоїть і тиждень і два, помилок немає. Зі світлом все добре,тому може раз на місяць розряджаю до 30% і заряджаю до 97%. в Серпні китайці оновлювали інвертор. Інколи приходить повідомленя,що інвертор нев мережі.Рівно через 5хвилин повідомленя,що інвертор в мережі. Таку поведінку списую на стрибки в мережі,напруга мабуть виходить за межі інвертора.Бо перед інвертором не маю стабілізатора. Ось так і живем) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 44 минуты назад, shneider_vova сказал: в батарей Deye пасивний балансир. тобто ячейки вирівнюються між собою на повному заряді. а розрядити/зарядити - то не балансування. то спосіб визначити - чи все з батареєю ок. дякую за відповідь. Чому за балансування цікавлюся- раз або два було таке,що живлення будинку від батареї, заряд дохоить до 30%,може трохи меньше і начебто ще повинен працювати чи переключитися на заряд від мережі, а раз і тухне інвертор( помилка). Вручну вимикаю інвертор, акб.Вмикаю і починає заряджати акб від мережі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovapk Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 А підкажіть, будь ласка, як знайти групу в WhatsApp щоб попросити оновити прошивку та зменшити інтервал оновлення інформації з 5 хв на 1 хв. Я ж так розумію, 1 хв це мінімальний допустимий проміжок для оновлення інформації? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 1 минуту назад, vovapk сказал: А підкажіть, будь ласка, як знайти групу в WhatsApp щоб попросити оновити прошивку та зменшити інтервал оновлення інформації з 5 хв на 1 хв. Я ж так розумію, 1 хв це мінімальний допустимий проміжок для оновлення інформації? Deye battery help. Наберіть у ватсап. Можливо самому можна туди зайти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 17 хвилин тому, makita сказав: дякую за відповідь. Чому за балансування цікавлюся- раз або два було таке,що живлення будинку від батареї, заряд дохоить до 30%,може трохи меньше і начебто ще повинен працювати чи переключитися на заряд від мережі, а раз і тухне інвертор( помилка). Вручну вимикаю інвертор, акб.Вмикаю і починає заряджати акб від мережі не було такого (SUN 6KLP1 + deye G5.3). на 100% кожен день заряджаю. розряджав до 20% 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovapk Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 16 хвилин тому, makita сказав: Deye battery help. Наберіть у ватсап. Можливо самому можна туди зайти Не вдалося знайти. Знайшов в гуглі лише групу для Південної Африки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 24 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 грудня 2024 1 хвилину тому, vovapk сказав: Не вдалося знайти. Знайшов в гуглі лише групу для Південної Африки. ⚡ Iseli Deye Support ⚡ 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз