Фрай Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Цитата 2 години тому, yurriy сказав: Додасть від батареї або сонячного поля. Нічого не вимкнеться. Це при умові, що буде сонце і достатній заряд в батареї, що ще не так давно було проблемою, а якщо змоделювати інший варіант? Просто цікаво як має зреагувати інвертор при такому обмеженні з мережі? Бо у себе давно вже тримаю один режим - Сонце/Мережа/батарея Змінено 4 години тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 17 минут назад, Фрай сказал: а якщо змоделювати інший варіант? Як? Інвертор вимкнеться, коли заряд батареї впаде нижче встановленого порогу. Це неможливо за наявності мережі. У всіх інших випадках інвертор справиться з навантаженням, якщо воно в межах норми. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 9 хвилин тому, yurriy сказав: Як? Інвертор вимкнеться, коли заряд батареї впаде нижче встановленого порогу. Це неможливо за наявності мережі. У всіх інших випадках інвертор справиться з навантаженням, якщо воно в межах норми. Коли моя батарея мала мінімальний заряд, а мережу вмикали за добу коли на годину, коли на пів, а коли на 15 хвилин і досвідос. От ніколи не думав, що мені не буде вистачати придбаної потужності, життя показало протилежне. (( я тому й наплював на всі поради щодо розряду до 20%, заряду до 80%, як виробник поставив галочки так і тримаю, власний комфорт дорожчий за довголіття батарейки. До речі, на Дейє також установка розряду від виробника 13%, інвертор вирубається при 14%, вже перевірено. ) Змінено 3 години тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 минут назад, Фрай сказал: власний комфорт дорожчий за довголіття батарейки. 100%. Такі часи, що власне довголіття може виявитись коротшим за довголіття батареї Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 3 години тому, Фрай сказав: До речі, на Дейє також установка розряду від виробника 13%, інвертор вирубається при 14%, вже перевірено. ) Мабудь вирубилось при 13, яке йде одразу після 14 при розряді... У мене з завода було чи 15, чи 20. Поставив собі 2%. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому Ну, 2% то все ж таки занадто, немає сенсу доводити до такого розряду, я б нижче 5-7 % не ризикував. Принаймі Пілонтеки у мене так рекомендують і то не всюди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз