Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

Цитата

2 години тому,  yurriy сказав: Додасть від батареї або сонячного поля. Нічого не вимкнеться.

Це при умові, що буде сонце і достатній заряд в батареї, що ще не так давно було проблемою, а якщо змоделювати інший варіант?

Просто цікаво як має зреагувати інвертор при такому обмеженні з мережі?

Бо у себе давно вже тримаю один режим - Сонце/Мережа/батарея

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17 минут назад, Фрай сказал:

а якщо змоделювати інший варіант?

Як? Інвертор вимкнеться, коли заряд батареї впаде нижче встановленого порогу. Це неможливо за наявності мережі. У всіх інших випадках інвертор справиться з навантаженням, якщо воно в межах норми.

Посилання на коментар

9 хвилин тому, yurriy сказав:

Як? Інвертор вимкнеться, коли заряд батареї впаде нижче встановленого порогу. Це неможливо за наявності мережі. У всіх інших випадках інвертор справиться з навантаженням, якщо воно в межах норми.

Коли моя батарея мала мінімальний заряд, а мережу вмикали за добу коли на годину, коли на пів, а коли на 15 хвилин і досвідос.

От ніколи не думав, що мені не буде вистачати придбаної потужності, життя показало протилежне. ((

я тому й наплював на всі поради щодо розряду до 20%, заряду до 80%, як виробник поставив галочки так і тримаю, власний комфорт дорожчий за довголіття батарейки.

До речі, на Дейє також установка розряду від виробника 13%, інвертор вирубається при 14%, вже перевірено. )

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

5 минут назад, Фрай сказал:

власний комфорт дорожчий за довголіття батарейки.

100%. Такі часи, що власне довголіття може виявитись коротшим за довголіття батареї :pardon:

Посилання на коментар

3 години тому, Фрай сказав:

До речі, на Дейє також установка розряду від виробника 13%, інвертор вирубається при 14%, вже перевірено. )

Мабудь вирубилось при 13, яке йде одразу після 14 при розряді...

У мене з завода було чи 15, чи 20. 

Поставив собі 2%.

Посилання на коментар

Ну, 2% то все ж таки занадто, немає сенсу доводити до такого розряду, я б нижче 5-7 % не ризикував.

Принаймі Пілонтеки у мене так рекомендують і то не всюди.

Посилання на коментар

54 хвилини тому, Фрай сказав:

Ну, 2% то все ж таки занадто, немає сенсу доводити до такого розряду, я б нижче 5-7 % не ризикував.

Принаймі Пілонтеки у мене так рекомендують і то не всюди.

при тих 2% живі комірки навіть не падають нижче 3в. 

а от підгулявша падає до 2.8 і тоді бмс відрубає акум. 

Було таке всього пару раз, щоб не подумали що я знущаюсь над акумами.

2% поставив після того як довго не розряджав акум і він у мене вирубився на 15% при заданих 10. Після пари повних циклів РОЗРЯДУ -  до 2% опускається тепер без стрибків. Тож кожен день гасити в нуль звісно не треба, але раз в пару місяців треба акум підрозігнати.

Посилання на коментар

При низком отсечении SOC возможна проблема, что батарея уйдёт в аварию и само не включится, придётся потом идти руками подымать.

Инвертор продолжает тянуть с батареи свои 20-40Вт и ждёт сеть/солнце, а их может не быть долго...

Посилання на коментар

32 хвилини тому, deemage сказав:

При низком отсечении SOC возможна проблема, что батарея уйдёт в аварию и само не включится, придётся потом идти руками подымать.

Саме це і мав на увазі бо не кожен зможе потім дати собі раду, а приїзд сервісників за місто сьогодні під великим питанням.

Та й не впевнений, що це дійсно «не боляче» для батареї тому краще не ризикувати

Посилання на коментар

27 хвилин тому, Фрай сказав:

бо не кожен зможе

Для таких є налаштування з заводу і нема там шо лізти)

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 годин тому, Made in USSR сказав:

Либо я не четко формулирую ,либо мы по разному читаем написанные мной буквы 🙂 .

Мне нужно четко задать уровень мощности потребляемой от сети. Есть такая настройка ? Мне ничего не надо экономить , мне важна физика процесса ,я не всегда могу брать выше этой мощности с одной фазы , дабы не просадить входную сеть до критически НИЗКИХ  значений ,при которых  стабилизатор  квант просто начнет выключатся и включатся . К примеру дом потребляет допустим  6 киловатт , солнце дает 2 квт, но мне не надо что бы с сети тянуло  4квт . , мне например пойдет что бы он взял 1 квт с батарей ,а с сети 3квт. Если с сети потянет 4 или более ,то у меня входное напряжение будет менее 100 вольт ( ОСОБЕННО ЕСЛИ КТО ТО ТОЖЕ НАГРУЗИЛ ЭТУ ФАЗУ ) ,а у соседей на других фазах более 300 вольт. Зимой потребление дома не высокое ,а летом может значительно увеличиваться ( кондиционеры ) ,полив длительный часами , в это время посудомойка ,стиралка.

Можна. У віктрона це настройка ac input current limit. Ставите 16А і більше не візьме ні при яких обставинах.

Її можна і динамічно міняти залежно від інших датчиків чи умов.

Посилання на коментар

30 минут назад, vovarpd сказал:

Можна. У віктрона це настройка ac input current limit. Ставите 16А і більше не візьме ні при яких обставинах.

Її можна і динамічно міняти залежно від інших датчиків чи умов.

Людині вважається заважким інструкцію до інвертора прочитати, до купівлі інвертора, невідомої моделі і потужності,

А Ви годуєте її віктронами з обмеженням споживання від мережі в 3 кWt.

Плюс невизначені датчики(тиску атмосферного)? та умови ( вологість)?

Розглядаю як динамічну неповагу до віктронів.

• Хаха 1
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

Ставить буду дея. мощность 6-8 квт. однофазный  . батареи от 16 квт.  ПО панелям еще не определился , на дом ставить не особо хочу ,места во дворе и за двором  много   .  Вопрос только в длине провода по которому потечет постоянный ток от панелей и его прокладке ( воздух или земля ).

Нашел ответ на свой вопрос и на просторах Ютуб .

https://www.youtube.com/watch?v=4qB6d7pk4Hc

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...