Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Рекомендовані повідомлення

25 минут назад, Игорь Long сказал:

Кращий аргумент - переїхати західний кордон та попасти на пару сотень євро штрафу ... в мене брат по Харкову теж до війні на своєму мерсі ганяв, а зараз в Болгарії третій рік самий законослухняний водій 😁

І це одна з наших проблем. Бо десь ми можемо жити як порядні люди, але у себе в країні обов'язково треба жити як бидло.

Якщо в Україні їхати по трасі 90 км/год, де становлено обмеження 90 км/год, то кожен другий водій при обгоні буде заглядати тобі у вікно з німим питанням  в очах "чого ти мудак волочишся?". 😏

Змінено користувачем Lecter
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

19 хвилин тому, Lecter сказав:

Бо десь ми можемо жити як порядні люди, але у себе в країні обов'язково треба жити як бидло.

Ні, якщо вдома "як бидло", то це вже в голові. Просто "десь" можна попадати на великі штрафи, тому і пригальмовують. Це не тільки про швидкість. Кишеня для таких кращий запобіжник.

Посилання на коментар

4 часа назад, Игорь Long сказал:

Кращий аргумент - переїхати західний кордон та попасти на пару сотень євро штрафу ... в мене брат по Харкову теж до війні на своєму мерсі ганяв, а зараз в Болгарії третій рік самий законослухняний водій 😁

Болгария это сложно), там ограничение 90 может на протяжении километра с ограничением 30 несколько раз меняться))), сидят в кустах с радарами на старых Нивах) и ни каких + 10 + 20, в Румынии два года назад в Мамая зимовала так оного 150115 права забрали, а он бедняга транзитом ехал в Грецию), в общем оплатил штаф права попросил, сказали из автошколы предоставь документ в отрой ты учился))), автошкола в Одессе "спортсмен" не выездной, прав нет, жить негде, зато 115 там где 90 можно выжал на БМВ))).

Иногда даже дико читать о скоростных предпочтениях).

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 часов назад, Lecter сказал:

Та хоча б тому що є ПДР та інші учасники руху.

Ні? Не аргумент?

ТЕ КТО НЕ ЖИВЕТ В Харькове или Харьковской области вообще не могут ничего вякать. Тут иной мир ,иная жизнь .

Сегодня ехал по той трассе по которой я езжу ,так 5 автомобилей ( автобусы , некоторые "спецтраспотрт" так сказать ) вообще не уступали дорогу и волочились под 100  км по левой полосе !!!   И все ИХ ОБЪЕЗЖАЛИ СПРАВА,ИНАЧЕ НИКАК !!! мОРГАЕШЬ ЗА 200 МЕТРОВ . ИНЕКОТОРЫЕ ПОДВИГАЮТСЯ ,а некоторые нет.

А ЗИМОЙ ПРЕДО МНОЙ ДЖИП попал на лет черный (его не видно ) ,его начало крутить я чуть в него не въехал ,но чудом вырулил . Они улетели перед моей мордой в кювет .я остановился подбежал ,а на дереве передо мной висит "джавелин " . СМОТРЮ ,а они перевернулись ,но все живы .Я ему говорю ,ты стингер потерял ,а он : та я вижу .

Тут вам не мирная жизнь в центральной части ! Тут иной мир ,иная жизнь . Там где я езжу часто : свои правила и законы. А ВЫ ТАМ  ..БОЛГАРЫЯ .РУМЫНИЯ ...засада посты . тут бля ничего нет ! Тут впендюрить может бпла в любой момент в любое место . В 22 летал  пустому по городу .особенно на салтовке ,так как не пролетел быстро опасный участок и это может стать последней поездкой .....

Змінено користувачем Made in USSR
Посилання на коментар

1 час назад, seksinika сказал:

Болгария это сложно)

Последний раз ездил там в 2018 году, перед ковидом, то ваще без проблем, ехал как дома привык)

Может что поменялось с тех пор..

Посилання на коментар

28 минут назад, Made in USSR сказал:

ТЕ КТО НЕ ЖИВЕТ В Харькове или Харьковской области вообще не могут ничего вякать. Тут иной мир ,иная жизнь .

Сегодня ехал по той трассе по которой я езжу ,так 5 автомобилей ( автобусы , некоторые "спецтраспотрт" так сказать ) вообще не уступали дорогу и волочились под 100  км по левой полосе !!!   И все ИХ ОБЪЕЗЖАЛИ СПРАВА,ИНАЧЕ НИКАК !!! мОРГАЕШЬ ЗА 200 МЕТРОВ . ИНЕКОТОРЫЕ ПОДВИГАЮТСЯ ,а некоторые нет.

А ЗИМОЙ ПРЕДО МНОЙ ДЖИП попал на лет черный (его не видно ) ,его начало крутить я чуть в него не въехал ,но чудом вырулил . Они улетели перед моей мордой в кювет .я остановился подбежал ,а на дереве передо мной висит "джавелин " . СМОТРЮ ,а они перевернулись ,но все живы .Я ему говорю ,ты стингер потерял ,а он : та я вижу .

Тут вам не мирная жизнь в центральной части ! Тут иной мир ,иная жизнь . Там где я езжу часто : свои правила и законы. А ВЫ ТАМ  ..БОЛГАРЫЯ .РУМЫНИЯ ...засада посты . тут бля ничего нет ! Тут впендюрить может бпла в любой момент в любое место . В 22 летал  пустому по городу .особенно на салтовке ,так как не пролетел быстро опасный участок и это может стать последней поездкой .....

Я в Харькове ещё до войны, начиная с начала 80х,  бывал сотню-другую раз, и каждый раз удивлялся, даже после непростого Киева, манере вождения тамошних водителей, при том что сам езжу со слов окружающих очень быстро .... летают, подрезают, поджимают, а сейчас читаю этот пост и понимаю, что война только усложнила ситуацию. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

НЕТ ! Сейчас наоборот В Городе очень уважительно люди относятся к друг другу на дороге ! Особенно кто все время живет ,а не приехал уехал. . В городе нет камер , нет давно уже даже полиции с камерами ( но были год назад ) ,все ездят на свой ум. Да ,никто особо не придерживается скоростного режима ,но все аккуратно и по уму. Есть уверенность ,что и дорожная ситуация лучше чем была ранее . 

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, DimaF сказал:

Последний раз ездил там в 2018 году, перед ковидом, то ваще без проблем, ехал как дома привык)

Может что поменялось с тех пор..

Та и я как дома там езжу и на обратном пути штрафов на границе нет).

• Лайк 1
Посилання на коментар

Почитала про "не вякать" та "інше життя". Пройдешнім літом вбило водія та пасажирку, що розвозили хліб, на дорозі в 15км від Київу. Серед білого дня. Ці "хмаринки", це робота ППО по мопедам, майже над моєю головою. Фотографувала посеред свого двору. Це так, епізоди, до чого звикла за 3 роки в 20км від Києву. Якщо про це не кажу, як мопеди з ракетами шниряли над головою, це не означає, що тут не може вбити. Це тільки Бездомний веде репортажі з під столу за кожного мопеду чи ракети, що літають десь поряд з ним. Більшість людей живуть з цим мовчки.  Але ж мова за те, що постійно чую , що є звичка їздити 150 і чи зможе так Тесла чи електричка взагалі. Прочитала відповіді інших. Скажу за свої Тесли. Так, можуть, і С-ка, і Вайка Перфоменс. У останній, взагалі, спортивний режим, якщо їм користуватись, то автівка поводить себе по-іншому. Тож нема чого змішувати мух з котлетами - або про "інше життя" в прифронтовій зоні, або про швидкість незалежно від місця, де постійно перебуваєш, чи не постійно.

Мені, наприклад, приємно читати, що люди поводять себе на дорозі спокійно, без порушень ПДР. Як сказав мій чоловік, коли їхав з Польщі до Чорногорії, що "мчав, як вітер" по Хорватії, зі швидкістю 50-60км. Звісно, це гумор. Якщо серйозно, то як ще можна їхати вночі  дорогою серед гір.

05207382-024f-4924-b5c5-88dddc928d10.JPEG

• Сумно 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...