Lecter Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) 25 минут назад, Игорь Long сказал: Кращий аргумент - переїхати західний кордон та попасти на пару сотень євро штрафу ... в мене брат по Харкову теж до війні на своєму мерсі ганяв, а зараз в Болгарії третій рік самий законослухняний водій 😁 І це одна з наших проблем. Бо десь ми можемо жити як порядні люди, але у себе в країні обов'язково треба жити як бидло. Якщо в Україні їхати по трасі 90 км/год, де становлено обмеження 90 км/год, то кожен другий водій при обгоні буде заглядати тобі у вікно з німим питанням в очах "чого ти мудак волочишся?". 😏 Змінено 16 травня користувачем Lecter 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 19 хвилин тому, Lecter сказав: Бо десь ми можемо жити як порядні люди, але у себе в країні обов'язково треба жити як бидло. Ні, якщо вдома "як бидло", то це вже в голові. Просто "десь" можна попадати на великі штрафи, тому і пригальмовують. Це не тільки про швидкість. Кишеня для таких кращий запобіжник. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 4 часа назад, Игорь Long сказал: Кращий аргумент - переїхати західний кордон та попасти на пару сотень євро штрафу ... в мене брат по Харкову теж до війні на своєму мерсі ганяв, а зараз в Болгарії третій рік самий законослухняний водій 😁 Болгария это сложно), там ограничение 90 может на протяжении километра с ограничением 30 несколько раз меняться))), сидят в кустах с радарами на старых Нивах) и ни каких + 10 + 20, в Румынии два года назад в Мамая зимовала так оного 150115 права забрали, а он бедняга транзитом ехал в Грецию), в общем оплатил штаф права попросил, сказали из автошколы предоставь документ в отрой ты учился))), автошкола в Одессе "спортсмен" не выездной, прав нет, жить негде, зато 115 там где 90 можно выжал на БМВ))). Иногда даже дико читать о скоростных предпочтениях). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня (змінено) 6 часов назад, Lecter сказал: Та хоча б тому що є ПДР та інші учасники руху. Ні? Не аргумент? ТЕ КТО НЕ ЖИВЕТ В Харькове или Харьковской области вообще не могут ничего вякать. Тут иной мир ,иная жизнь . Сегодня ехал по той трассе по которой я езжу ,так 5 автомобилей ( автобусы , некоторые "спецтраспотрт" так сказать ) вообще не уступали дорогу и волочились под 100 км по левой полосе !!! И все ИХ ОБЪЕЗЖАЛИ СПРАВА,ИНАЧЕ НИКАК !!! мОРГАЕШЬ ЗА 200 МЕТРОВ . ИНЕКОТОРЫЕ ПОДВИГАЮТСЯ ,а некоторые нет. А ЗИМОЙ ПРЕДО МНОЙ ДЖИП попал на лет черный (его не видно ) ,его начало крутить я чуть в него не въехал ,но чудом вырулил . Они улетели перед моей мордой в кювет .я остановился подбежал ,а на дереве передо мной висит "джавелин " . СМОТРЮ ,а они перевернулись ,но все живы .Я ему говорю ,ты стингер потерял ,а он : та я вижу . Тут вам не мирная жизнь в центральной части ! Тут иной мир ,иная жизнь . Там где я езжу часто : свои правила и законы. А ВЫ ТАМ ..БОЛГАРЫЯ .РУМЫНИЯ ...засада посты . тут бля ничего нет ! Тут впендюрить может бпла в любой момент в любое место . В 22 летал пустому по городу .особенно на салтовке ,так как не пролетел быстро опасный участок и это может стать последней поездкой ..... Змінено 16 травня користувачем Made in USSR 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 1 час назад, seksinika сказал: Болгария это сложно) Последний раз ездил там в 2018 году, перед ковидом, то ваще без проблем, ехал как дома привык) Может что поменялось с тех пор.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь Long Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 28 минут назад, Made in USSR сказал: ТЕ КТО НЕ ЖИВЕТ В Харькове или Харьковской области вообще не могут ничего вякать. Тут иной мир ,иная жизнь . Сегодня ехал по той трассе по которой я езжу ,так 5 автомобилей ( автобусы , некоторые "спецтраспотрт" так сказать ) вообще не уступали дорогу и волочились под 100 км по левой полосе !!! И все ИХ ОБЪЕЗЖАЛИ СПРАВА,ИНАЧЕ НИКАК !!! мОРГАЕШЬ ЗА 200 МЕТРОВ . ИНЕКОТОРЫЕ ПОДВИГАЮТСЯ ,а некоторые нет. А ЗИМОЙ ПРЕДО МНОЙ ДЖИП попал на лет черный (его не видно ) ,его начало крутить я чуть в него не въехал ,но чудом вырулил . Они улетели перед моей мордой в кювет .я остановился подбежал ,а на дереве передо мной висит "джавелин " . СМОТРЮ ,а они перевернулись ,но все живы .Я ему говорю ,ты стингер потерял ,а он : та я вижу . Тут вам не мирная жизнь в центральной части ! Тут иной мир ,иная жизнь . Там где я езжу часто : свои правила и законы. А ВЫ ТАМ ..БОЛГАРЫЯ .РУМЫНИЯ ...засада посты . тут бля ничего нет ! Тут впендюрить может бпла в любой момент в любое место . В 22 летал пустому по городу .особенно на салтовке ,так как не пролетел быстро опасный участок и это может стать последней поездкой ..... Я в Харькове ещё до войны, начиная с начала 80х, бывал сотню-другую раз, и каждый раз удивлялся, даже после непростого Киева, манере вождения тамошних водителей, при том что сам езжу со слов окружающих очень быстро .... летают, подрезают, поджимают, а сейчас читаю этот пост и понимаю, что война только усложнила ситуацию. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня НЕТ ! Сейчас наоборот В Городе очень уважительно люди относятся к друг другу на дороге ! Особенно кто все время живет ,а не приехал уехал. . В городе нет камер , нет давно уже даже полиции с камерами ( но были год назад ) ,все ездят на свой ум. Да ,никто особо не придерживается скоростного режима ,но все аккуратно и по уму. Есть уверенность ,что и дорожная ситуация лучше чем была ранее . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 16 травня Поділитись Опубліковано: 16 травня 2 часа назад, DimaF сказал: Последний раз ездил там в 2018 году, перед ковидом, то ваще без проблем, ехал как дома привык) Может что поменялось с тех пор.. Та и я как дома там езжу и на обратном пути штрафов на границе нет). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня Почитала про "не вякать" та "інше життя". Пройдешнім літом вбило водія та пасажирку, що розвозили хліб, на дорозі в 15км від Київу. Серед білого дня. Ці "хмаринки", це робота ППО по мопедам, майже над моєю головою. Фотографувала посеред свого двору. Це так, епізоди, до чого звикла за 3 роки в 20км від Києву. Якщо про це не кажу, як мопеди з ракетами шниряли над головою, це не означає, що тут не може вбити. Це тільки Бездомний веде репортажі з під столу за кожного мопеду чи ракети, що літають десь поряд з ним. Більшість людей живуть з цим мовчки. Але ж мова за те, що постійно чую , що є звичка їздити 150 і чи зможе так Тесла чи електричка взагалі. Прочитала відповіді інших. Скажу за свої Тесли. Так, можуть, і С-ка, і Вайка Перфоменс. У останній, взагалі, спортивний режим, якщо їм користуватись, то автівка поводить себе по-іншому. Тож нема чого змішувати мух з котлетами - або про "інше життя" в прифронтовій зоні, або про швидкість незалежно від місця, де постійно перебуваєш, чи не постійно. Мені, наприклад, приємно читати, що люди поводять себе на дорозі спокійно, без порушень ПДР. Як сказав мій чоловік, коли їхав з Польщі до Чорногорії, що "мчав, як вітер" по Хорватії, зі швидкістю 50-60км. Звісно, це гумор. Якщо серйозно, то як ще можна їхати вночі дорогою серед гір. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 22 травня Поділитись Опубліковано: 22 травня Вчора поставив новий особистий рекорд по розходу Зі Львова (через все місто фактично вже в годину пік) і в село біля Жовкви, траса M09 як на Раву Руську, хто їздив той знає яка дорога. В місті пробки, за містом тянучки і купа машин, одна смуга руху в кожну сторону (ну і ще йде кап ремонт дороги, відповідно купа техніки, додають смуги руху) Короче їхав в потоці, педаль гладив, travel assist включений (мені видається що рекуперація з ним працює краще, відразу орієнтується на машини попереду і гальмує плавніше і заздалегідь), більше 70 розігнався помоєму лише раз і то з гори ну але зате розхід на 35 кілометрах получився 11.9квт/100км. Машина 2+ тони. От якби ще акуми придумали трохи полегше 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 22 травня Поділитись Опубліковано: 22 травня Також випробовую програмку, виглядає багатообіцяюче abetterrouteplanner.com/ Підключив OBD Vlinker і ця програма мені планує маршрути і радить де заряджатися з врахуванням SOC, SOH, погодніх умов і ще там купки параметрів. Поки що особо висновків не можу зробити, але купив за 160+ грн на місяць доступ якраз перед далекою поїздкою, буду тестувати. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kruchenik Опубліковано: 24 травня Поділитись Опубліковано: 24 травня 22.05.2025 в 12:10, vovarpd сказав: Також випробовую програмку, виглядає багатообіцяюче abetterrouteplanner.com/ Підключив OBD Vlinker і ця програма мені планує маршрути і радить де заряджатися з врахуванням SOC, SOH, погодніх умов і ще там купки параметрів. Поки що особо висновків не можу зробити, але купив за 160+ грн на місяць доступ якраз перед далекою поїздкою, буду тестувати. Яким чином в авто реалізований доступ в інтернет? Що таке SOC SOH? Дуже цікаво описуєте досвід, пишіть ще. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 24.05.2025 в 09:07, kruchenik сказав: Яким чином в авто реалізований доступ в інтернет? Що таке SOC SOH? Дуже цікаво описуєте досвід, пишіть ще. З заводу там вбудована eSIM карта. Можна докупити пакети даних і воно працює в роумінгу по всій Європі. Але в Україні воно толком якось не працює. Тому в мене встановлено 4G модем (і за 50 грн другу сім карту лайф до мого тарифу) і машина підключена до нього по wifi. Той модем в багажнику в 12v розетці. SOC - state of charge , рівень заряду батареї. SOH - state of health , рівень життя акумулятора (тобто врахування зносу). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня (змінено) Сьогодні приїхав з великої подорожі з 3 дітьми (а дитина віком 9 місяців суттєво ускладнює подорож, в першу чергу по часу, бо відносно часті зупинки погодувати, памперси). Маршрут був Львів - Тернопіль (там погуляли) - Кам'янець Подільський (переночували, подивилися фортецю) - Хотин (фортеця, там є кпп перед ним, на кільці, перевіряли Резерв+) - зарядка в GO TO U(Ласунка+ там поряд, заодно кафе) - Заліщики (їхав через Чернівці бо там швидша дорога, переночували, походили містом - парки з видом на каньони, міський пляж, гарне містечко якщо гарна погода) - і додому через Франківськ на Львів. Загалом 683 км, середній розхід 16.5 квт на сотню. Але це дуже підкачала погода. Половину дороги падав дощ, відповдіно фари, склоочисники, клімат (бо вікна запотівають), та і на вулиці зимно від +9 до +15. З зарядками на всій цій дистанції я проблем не побачив. В обласних центрах взагалі без проблем, вибір шалений, ABPR додаток досить непогано будує маршрути і план зарядок, але якийсь він занадто розумний, я щось наразі його не дуже оцінив, треба розбиратися в налаштуваннях глибше За всю дистанцію (683км) я заряжався один раз, точніше два. Біля Хотина вирішив скористатися мережею GO TO U, заодно і пообідати в кафе. Зарядка Ласунка+ класна сама по собі, 160квт може видати, та ще й ціна до 17-00 всього 16 грн кіловат, це найдешевше що я взагалі бачив за такий швидкий CCS чарджер. За годину зарядив батарею майже до повного. Чого майже.. бо цей оператор GO TO U якийсь надзвичайно незручний. Там треба вибирати ЧАС заряду (цікаво як я його можу визначити якщо мені треба зарядити до 100%.. всі машини по різному беруть заряд залежно від купи факторів), а не просто закинув гроші і зарядив або "до повного", або "на всі що закинув". І якщо час вибрав недостатньо то там купа геморою дозарядити особливо якщо сидиш в кафе і вже принесли обід, то продовжити заряд не получається, треба йти витягнути і вставити кабель (бо інакше там гроші починають брати за "простій") і то ще дуже повезло якщо хтось інший через додаток не зробив "резерв" і ти вже не зможеш дозарядити. А якщо вибрав час "з запасом" то воно просить грошей з запасом і потім ті гроші "на балансі". Нащо вони мені на балансі.. я туда невідомо коли наступний раз приїду на ту мережу. Короче таке.. в результаті щоб зарядити з 80 до 94% я витратив часу на ці танці з бубном більше чим воно заряжало з 20 до 80, вже мовчу про зіпсований обід І от оці 6% недозаряду мені потім у Франківську вилізли боком, бо я ще мусів буквально на 5хв заїхати на станцію TOKA де мені влили 30км і якраз доїхав нормально до Львова з залишком 35км Короче по можливості я ці GO TO U тепер буду уникати, сильно там все "мудро" зроблено. Вони оптимізують час роботи своєї станції, за рахунок незручностей для клієнтів TOKA мені набагато більше сподобалася в плані розрахунків. Загалом батареєю довольний, того рейнджа для України якщо не дуже поспішати то хватає як на мене. Змінено 25 травня користувачем vovarpd 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 25 травня Поділитись Опубліковано: 25 травня 2 часа назад, vovarpd сказал: Короче по можливості я ці GO TO U тепер буду уникати, сильно там все "мудро" зроблено. Вони оптимізують час роботи своєї станції, за рахунок незручностей для клієнтів TOKA мені набагато більше сподобалася в плані розрахунків. Коли в майбутньому будете ще планувати маршрут і надіятись на ТОКА чи інші, то згадаєте опцію бронювання від GO TO U не раз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня 12 часов назад, vovarpd сказал: Сьогодні приїхав з великої подорожі з 3 дітьми (а дитина віком 9 місяців суттєво ускладнює подорож, в першу чергу по часу, бо відносно часті зупинки погодувати, памперси). Маршрут був Львів - Тернопіль (там погуляли) - Кам'янець Подільський (переночували, подивилися фортецю) - Хотин (фортеця, там є кпп перед ним, на кільці, перевіряли Резерв+) - зарядка в GO TO U(Ласунка+ там поряд, заодно кафе) - Заліщики (їхав через Чернівці бо там швидша дорога, переночували, походили містом - парки з видом на каньони, міський пляж, гарне містечко якщо гарна погода) - і додому через Франківськ на Львів. Загалом 683 км, середній розхід 16.5 квт на сотню. Але це дуже підкачала погода. Половину дороги падав дощ, відповдіно фари, склоочисники, клімат (бо вікна запотівають), та і на вулиці зимно від +9 до +15. З зарядками на всій цій дистанції я проблем не побачив. В обласних центрах взагалі без проблем, вибір шалений, ABPR додаток досить непогано будує маршрути і план зарядок, але якийсь він занадто розумний, я щось наразі його не дуже оцінив, треба розбиратися в налаштуваннях глибше За всю дистанцію (683км) я заряжався один раз, точніше два. Біля Хотина вирішив скористатися мережею GO TO U, заодно і пообідати в кафе. Зарядка Ласунка+ класна сама по собі, 160квт може видати, та ще й ціна до 17-00 всього 16 грн кіловат, це найдешевше що я взагалі бачив за такий швидкий CCS чарджер. За годину зарядив батарею майже до повного. Чого майже.. бо цей оператор GO TO U якийсь надзвичайно незручний. Там треба вибирати ЧАС заряду (цікаво як я його можу визначити якщо мені треба зарядити до 100%.. всі машини по різному беруть заряд залежно від купи факторів), а не просто закинув гроші і зарядив або "до повного", або "на всі що закинув". І якщо час вибрав недостатньо то там купа геморою дозарядити особливо якщо сидиш в кафе і вже принесли обід, то продовжити заряд не получається, треба йти витягнути і вставити кабель (бо інакше там гроші починають брати за "простій") і то ще дуже повезло якщо хтось інший через додаток не зробив "резерв" і ти вже не зможеш дозарядити. А якщо вибрав час "з запасом" то воно просить грошей з запасом і потім ті гроші "на балансі". Нащо вони мені на балансі.. я туда невідомо коли наступний раз приїду на ту мережу. Короче таке.. в результаті щоб зарядити з 80 до 94% я витратив часу на ці танці з бубном більше чим воно заряжало з 20 до 80, вже мовчу про зіпсований обід І от оці 6% недозаряду мені потім у Франківську вилізли боком, бо я ще мусів буквально на 5хв заїхати на станцію TOKA де мені влили 30км і якраз доїхав нормально до Львова з залишком 35км Короче по можливості я ці GO TO U тепер буду уникати, сильно там все "мудро" зроблено. Вони оптимізують час роботи своєї станції, за рахунок незручностей для клієнтів TOKA мені набагато більше сподобалася в плані розрахунків. Загалом батареєю довольний, того рейнджа для України якщо не дуже поспішати то хватає як на мене. Згоден з вами по Го ту ю. Теж не можу з ними подружитися. Напишить цей відгук в телеграм,в групи,де подорожують електромобілісти. Тамчитають представники Гоу ту ю. Можливо,якщо таких нас буде більше,до них дійде швидше.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня (змінено) 7 годин тому, makita сказав: Згоден з вами по Го ту ю. Теж не можу з ними подружитися. Напишить цей відгук в телеграм,в групи,де подорожують електромобілісти. Тамчитають представники Гоу ту ю. Можливо,якщо таких нас буде більше,до них дійде швидше.... Я їм написав в саппорт на вайбер. Попросив повернути гроші які там зависли. Сьогодні повернули. За мінусом 5% якоїсь комісії Саппорт там ОК, станції ОК, просто сама концепція "по часу" мені особисто "не зайшла". Те що в них є резервування це з одного боку зручно бо можна все наче як спланувати і є гарантія вільного конектора, а з іншого боку під час подорожі з малими дітьми спланувати точний час цих зупинок не представляється можливим (я от зі Львова до Тернополя їхав 3 години, а там всього біля 130км, бо робили 4 зупинки, одна з них вимушена бо зразу за Львовом якось по дурному попав на радар у поліцая за перевищення швидкості 😄 , далі якось легше пішло..). Змінено 26 травня користувачем vovarpd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня 17 годин тому, S_Vladimir_79 сказав: Коли в майбутньому будете ще планувати маршрут і надіятись на ТОКА чи інші, то згадаєте опцію бронювання від GO TO U не раз. Може й так. Я не кажу що ці станції погані, загалом вони добрі, просто ця концепція "по часу" мені не зайшла, але як "запасний варіант" цілком ОК. Не люблю зайвий раз в дорозі зупинятися на зарядку, завжди хочу залити "до повного". В обласних центрах з того що я побачив то вибір великий - в межах кількох кілометрів завжди можна знайти CCS чарджер різних мереж. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: У вівторок в 09:03 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 09:03 Читаю розмову про GO TO U та не можу пригадати, щоб виникала ситуація, коли не можна було зарядитись на мережевих зарядках. Не можу сказати, щоб так вже завзято подорожували країною та коли подорожували спокійно заряджались без допомоги GO TO U. Навіть на початку великої війни, через два тижні, коли їхали до Польщі , поки ДВС годинами чекали пального на заправках, спокійно заряджались на мережевих зарядках. Ніяких авральних ситуацій не виникало. Цікаво стало в яких куточках України може так статися, що GO TO U стане в нагоді. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kruchenik Опубліковано: В п'ятницю в 10:49 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 10:49 Львів - Тернопіль - Заліщики - Кам'янець - Хотин - Франківськ - Львів я правильно розумію що довелось двічи заряжати? ну якби не Го Ту Ю то в притик один раз? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: В п'ятницю в 19:11 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:11 (змінено) 8 годин тому, kruchenik сказав: Львів - Тернопіль - Заліщики - Кам'янець - Хотин - Франківськ - Львів я правильно розумію що довелось двічи заряжати? ну якби не Го Ту Ю то в притик один раз? Зі Львова виїхав з зарядом десь 94%. Зарядився біля Хотина теж десь до 94%. У Франківську дозарядив на 100 грн які в мене завалялись на балансі TOKA (+~30 км, десь 5.5 квт було, це по часу хвилин 10 зайняло на все про все з підключенням кабелів і маніпуляціями в додатку). Додому приїхав з залишком 35 км. В Хотині заряжався з залишком 17-18%, ну але так вже попала швидкісна зарядка, а наступна була досить далеко по маршруту, неохота було ризикувати тому трошки раніше дозарядився З незрозумілого замітив що машина наразі не бере 125квт. 80квт бачив максимально хоча наче теж норм. Чому так не дуже ясно, може щось з температурою батареї звязано (холоднувато було). Хоча задача не стояла вкластись строго одну зарядку на даному маршруті, бо я і по Тернополю трохи петлянув, і особливо по Заліщиках лишніх кілометрів 20-25 мотнув туда сюда, і в Кам'янці поставив не ту точку на навігатор і в результаті зробив коло через Смотрич І в готелях не просив розетки. Їхав поки їдеться ) Змінено В п'ятницю в 19:22 користувачем vovarpd 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: В п'ятницю в 22:59 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 22:59 блін, тре спробувати електричку. з юності люблю ці логістичні фішки, як в Героях 3, щоб оптимально маршрут скласти 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 09:39 Поділитись Опубліковано: В суботу в 09:39 10 годин тому, karlito сказав: блін, тре спробувати електричку. з юності люблю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: В суботу в 17:02 Поділитись Опубліковано: В суботу в 17:02 (змінено) Вище цікавилися як з розходом в електричок при 150 В групі Skoda EV Lounge офіціали поцікавились рекордами, но звичайно дехто скидає і антирекорди Оце от розхід 29.4квт/100 в шкоди якщо середня 127км/год на дистанції 207 км Ну не 150, але вже близько. Далеко не заїдеш таким темпом ) Машини явно не для поганяти. Змінено В суботу в 17:04 користувачем vovarpd 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 16 часов назад, vovarpd сказал: Вище цікавилися як з розходом в електричок при 150 В групі Skoda EV Lounge офіціали поцікавились рекордами, но звичайно дехто скидає і антирекорди Оце от розхід 29.4квт/100 в шкоди якщо середня 127км/год на дистанції 207 км Ну не 150, але вже близько. Далеко не заїдеш таким темпом ) Машини явно не для поганяти. 127 середня - це явно більшість відрізку 130-150 миттєва в залежності від завантаження автобану. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз